Ulserödsvägen 13

Svenneby, Tanums kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
66 m²
Tomtarea
823 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Driftkostnad
16 850 kr/år

Varmt välkommen till Ulserödsvägen 13 strax söder om Hamburgsund och denna vackra sommaridyll! Här erbjuds det ett härligt fritidshus om 4 rok, varav 3 sovrum och en härlig terrass.
Fastigheten ligger belägen med ett bra läge i området där du har närhet till skog, natur och ett cykelavstånd på endast 10 minuter till bad i Gerlesborg!
Fastigheten är perfekt för dig som söker ett lättskött sommarboende där det finns en del renoveringar som redan är gjorda.
På tomten så finns det idag boningshuset, sedan finns det ett gästhus plus ett förråd som ligger utanför tomtgräns på ofrigrund utan något servitut/nyttjanderätts avtal, men har funnits där väldigt länge och tillhör ägaren av denna fastighet.

När man kliver in i huset möts man av en stor hall med avhängningsmöjligheter, till höger vidare in genom huset så finner man det första sovrummet vilket är perfekt att använda som gästrum. Går vi vidare ut från det rummet och fortsätter rakt fram från hallen så hittar vi husets master bedroom in till höger. Nästa rum rakt ut från master bedroom blir in till höger där det är tvättstuga/toalett, här finns det tvättmaskin, WC och badrum. Vidare ut från tvättstugan fortsätter man framåt ut ur badrummet/tvättstugan och hittar husets kök till vänster med ny kyl och frys insatt sommaren 2021, mitt emot köket så ligger det tredje sovrummet med en våningssäng perfekt för barnen eller barnbarnen. Vidare ut från det tredje sovrummet så möts man av den härliga umgängesplatsen där det är vardagsrum med värmande kamin i öppen planlösning mot husets matsal. I vardagsrummet så finns det utgång till den trevliga terrassen som ligger i ett härligt sydvästläge, här får du den perfekta platsen att bjuda på en god middag med vänner utomhus. Majoriteten av stugan består dessutom av 3-glasfönster vilket gör det möjligt att bo där även vintertid utan att kostnaderna för värme sticker iväg allt för mycket.

Fastigheten använder sig idag av enskilt avlopp med sluten tank och en gemensam grävd brunn för vatten.

Några utförda renoveringar som är gjorda under 2021:
Nytt elskåp och omdragen el, samt jordfelsbrytare och kontakter maj/juni 2021
En ny luftvärmepump är insatt Juni 2021.
Ny kyl och frys insatt sommaren 2021.
Huset har även börjat målas om sommaren 2021.
Ett extra sovrum, 2021

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46707463507