Kommande

Mörkövägen 50

Tallkrogen, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
4 rum
Boarea
69 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
599 m²
Byggår
1944
Driftkostnad
31 160 kr/år
Tomträttsavgäld
21 000 kr/år
Kommande

Välkommen till en välskött, lugnt belägen villa i populära och familjevänliga Tallkrogen.
Solig uteplats med perfekt läge utan insyn, stor uppväxt trädgårds tomt med både bärbuskar, 2 äppel- och ett körsbärsträd.

Den härliga trädgården med skyddade platser, inbjuder till både vila för själen och social samvaro och ger alltid möjlighet till såväl sol som skugga!

Tack vare den stora tomten finns en härlig frihetskänsla. Möjligheterna är många, lek, spel eller kanske bara avkoppling i hängmattan under det stora körsbärsträdet - verkligen en plats för både för den stora som den lilla familjen. Ett enkelt och perfekt boende med familjen i fokus, en absolut underbar plats att växa i.

Perfekt beläget med gångavstånd till skola, förskolor samt tunnelbana. Endast 10 minuter med bil till city. 2 sovrum samt vardagsrum, gäst wc samt kök på entréplanet. Stor gillestuga, pannrum, badrum samt flera förrådsutrymmen i källarplanet. Modernt värmesystem. Genomgående ljusa fräscha ytskikt. Öppenspis. En välplanerad och charmig villa där man verkligen där man verkligen trivs, nuvarande ägare har bott här i över 35 år.

Detta är en kommande försäljning och information kommer löpande uppdateras. Finns intresse redan nu är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare redan nu för intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Kontakta mäklaren

Cherry Tongsan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Mäklare Cherry Tongsan, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
0702702027

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.