Västerbovägen 9

Torbjörntorp, Falköpings kommun Se på karta

990 000 kr

1 200 000 kr -18 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
865 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
30 613 kr/år

Trevlig 1 ½ plans villa med källare och garage på lugna Västerbovägen i Torbjörntorp. Villan byggdes 1972 och på de 120 kvm finner vi på entréplan hall, praktiskt kök med utgång till ett inglasat uterum. Badrum/kombinerad tvättstuga, ett sovrum och vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier. Trappan till andra våning leder till ett allrum/TV-rum, toalett, klädkammare och ett sovrum. Garage och källarplan som nås utifrån erbjuder två stora förrådsutrymmen alt. hobbyutrymme.

Barnvänligt och tryggt område utan genomfartstrafik och granne med grönområde, lekplats samt tennisbana. Enkel och lättskött trädgård med grönytor och asfalterad garageuppfart. Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel.

Torbjörntorp ligger ca 6 km nordost om Falköping och ca 30 km sydväst om Skövde. Fritids och förskola finns i Torbjörntorp och de lite äldre barnen går på Gudhemskolan som är en F-9 skola knappt 5 km bort. Inte långt ifrån finns till skolbuss och från busshållplatsen finns även buss till Falköping och Skövde. För den golfintresserade finns Falköpings golfbana alldeles intill. I Falköping finns ett stort serviceutbud samt goda kommunikationsmöjligheter med tåg till bl.a. Göteborg och Stockholm.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Kontakta mäklaren

Jennie Håkansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
Mäklare Jennie Håkansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
0708-67 55 43