Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vättnevägen 28, Tåstorp, Falköpings kommun

Vättnevägen 28

Villa
Tåstorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 295 000 kr
72 + 72 m²
6 rum
544 m² tomt

Välkommen till Tåstorp och Vättnevägen 28! Mysig villa med källare i ett lugnt och barnvänligt område. Villan på 72 + 72 kvm uppfördes 1961 och här finns entréhall, kök och badrum. Vardagsrum med utgång till ett härligt uterum varifrån man når den lilla trädgården. På entréplan finns även tre sovrum. Källarplan inrymmer stort allrum, badrum, groventré med gott om förvaring. Vidare finns ett hobbyrum alt. sovrum samt rymlig tvättstuga med torkrum. På tomten finns även en fristående garagebyggnad med plats för en bil. Tomten är lättskött och har en insynsskyddad trädgård. Falköping är en bra stad för dig som pendlar. Till Falköpings station är det ca 2 km eller 5 min med bil och härifrån finns det goda tågförbindelser med 20 min till Skövde och 25 min till Skara. Med tåg tar det dessutom endast 1 tim till Göteborg och ca. 2.5 tim till Stockholm. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Snälltågsgatan 13, Mösseberg, Falköpings kommun

Snälltågsgatan 13

Villa
Mösseberg, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 495 000 kr
94 m²
4 rum
439 m² tomt

Välkommen till Snällgårdsgatan 13! Trevligt kedjehus i lugnt och barnvänligt område. Huset, som byggdes 1988, är på 94 kvm fördelat på två våningar. Här finns en ljus entréhall, ett praktiskt kök med bra arbetsytor och med alla maskinella bekvämligheter. Bostaden erbjuder även tre bra sovrum, dubbla badrum från 2014 och 2018 och ett luftigt vardagsrum med utgång till altan i västerläge. I anslutning till altanen finns en rymlig och mycket lättskött trädgård. Utöver bostadshuset finns även ett stort fristående isolerat garage. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära till vackra Mösseberg med motionsspår, friluftsområde och natur samt Mössebergs kurort. Närmaste skola är Mössebergsskolan drygt 1,5 km. Förskolan Trollet ligger endast drygt 300 m bort. I närområdet hittar du även livsmedelsaffär, apotek och vårdcentral. Till järnvägsstationen är det drygt 1 km och härifrån finns det bra tågförbindelser med ca 1 tim till Göteborg, ca 2 tim till Stockholm, ca 40 minuter till Jönköping och ca 20 minuter till Skövde. Ett enkelt och bekvämt boende med bra läge och låga driftkostnader. Varmt välkommen att boka dig på visning via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Björkängsgatan 12, Kinnarp, Falköpings kommun
 • Imorgon kl 17:00

Björkängsgatan 12

Villa
Kinnarp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 995 000 kr
136 + 24 m²
6 rum
896 m² tomt

Välkommen till Kinnarp & Björkängsgatan 12! På lugna Björkängsgatan 12 hittar vi denna välskötta villa om totalt ca. 136 + 24 kvm i ett plan med vidbyggt garage. Villan byggdes ut 2018 med ett sovrum, allrum och nytt garage. Villan uppfördes 1970 och har plats för den stora familjen då huset har 6 rum och kök varav 4-5 sovrum. Dessutom finns möjlighet att göra om ett av sovrummen till två rum. På entréplan finns bland annat entréhall, rymligt kök med stor köksö och gott om förvaring. Groventré med tvättstuga samt badrum och toalett. Vidare finns trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Härifrån nås också det härliga trädäcket med gott om plats för trädgårdsmöbler. Från det ena sovrummet kan du vakna glatt och öppna upp skjutdörrarna ut mot trädgården för att sitta och njuta av ditt morgonkaffe! Trevlig insynsskyddad trädgård med stort trädäck samt stenläggning med gott om utrymme för utemöbler och härligt grönområde som gränsar tomten. Här erbjuds ett bekvämt och smidigt boende med allt i ett plan. Du flyttar direkt in i ett underhållsfritt boende för att börja bo och trivas på en gång! Fastigheten är ansluten till fiber och besiktigad. Kinnarp är ett trevligt samhälle som ligger ca 10 km söder om Falköping där du finner goda tågförbindelser och ett rikt serviceutbud. Idag är Kinnarp sammanväxt med sin granne Slutarp och det refereras som en enhet: Kinnarp-Slutarp. Här finns bl.a. skola F-9, dagis, förskola, idrottsförening, nära till matvarubutik, handelsträdgård, fotbollsplan, Mekonomen med verkstad och möjlighet till att hyra bilkärra och grönområden med motionsslinga samt fin cykelväg in till Falköping. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Höstbruksgatan 6B, Fåraberget, Falköpings kommun

Höstbruksgatan 6B

Lägenhet
Fåraberget, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 525 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
4 123 kr/mån
22 426 kr/m²

Vill du bo i ett nybyggt område där bostadsrätten är i toppskick på andra plan och redo för att börja bo och trivas direkt? Då ska du kolla in denna fina lägenhet på Höstbruksgatan 6B! Här får du en toppmodern hörnlägenhet om 3 rum och kök med genomgående hög standard. 68 välplanerade kvadratmeter fördelas på välkomnade ljus hall med mycket goda förvaringsmöjligheter samt en rymlig klädkammare. Badrum med egen tvättutrustning som gör vardagen enklare. Öppen och social planlösning där kök, matrum och vardagsrum slås samman. Köket är stilrent och är utrustat med alla maskinella bekvämligheter. Vidare finns två sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob. Lägenheten har kvalitativa materialval med fina ekparkettgolv och stora fönster som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Rymlig balkong från kök och vardagsrum med plats för trädgårdsmöbler och mestadels sol hela dagen, här kan du verkligen sitta och njuta! Dessutom ingår ett isolerat förråd och parkering nära och ingår i avgiften. Området är väldigt trivsamt med lekplats, grönområden och trevliga promenadstråk på Fåraberget. Perfekt för dig som vill bo underhållsfritt, bekvämt och i ett lugnt område! Från Falköpings centralstation finns det bra tågförbindelser och goda pendlingsmöjligheter med 20 min till Skövde och 25 min till Skara. Med tåg tar det dessutom endast 1 h till Göteborg. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Dotorpsgatan 60A, Fredriksberg, Falköpings kommun

Dotorpsgatan 60A

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
365 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 706 kr/mån
5 214 kr/m²

Välkommen till Dotorpsgatan 60A! Trivsam trerumslägenhet på andra våning med möblerbar balkong. Du möts av en välkomnande entréhall med rymlig klädkammare och bra förvaring. Kök med plats för matbord samt trivsamt vardagsrum och härifrån nås balkongen. Vidare i lägenheten finns två bra sovrum och ett badrum. Till bostadsrätten hör ett källarförråd och ett vindsförråd, i byggnaden intill finns tvättstuga. I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbud av Tv-kanaler samt bostadsrättstillägget. Här bor du med närhet till det mesta som skolor, simhall, resecentrum, affär, fritidsanläggningar och parker. Centrum har du på 10 min gångavstånd likaså Ranten. Från resecentrum finns goda förbindelser till Skövde, Stockholm och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
Brismene Skattegården 3, Brismene, Falköpings kommun

Brismene Skattegården 3

Gård/Skog
Brismene, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
8 700 000 kr
125 + 14 m²
56,7 ha tomt

Välkommen till Brismene Skattegården 3! Lantbruksfastighet med naturskönt läge i Brismene ca 18 km sydväst om Falköping. Fastigheten består av ca 57 ha skog och mark samt ett byggnadsbestånd med bostadshus, två garage- och förrådsbyggnader samt en ladugård. Fastigheten säljs antingen i sin helhet eller i delar. Se mera information under "Om fastigheten". Bostadshuset i 1,5-plan är uppfört 1936 och tillbyggt med pannrum och badrum på 70-talet. På de 125 + 14 kvm finns entréhall, vardagsrum i vinkel, TV-rum, stort kök med skafferi, groventré, pannrum och badrum. På övre plan finns ett äldre badrum, klädkammare, stort allrum samt tre sovrum. Fiber finns. Avloppsanläggningen är inte utdömd men en ny måste göras. Huset håller äldre standard och är i behov av viss renovering. Huset är besiktigat och protokoll finns under ”Dokument och länkar” längre ned på sidan. Övriga byggnader består av en större ladugård med stalldel och logdel, garage, garage- och förrådsbyggnad samt jordkällare. Marken består enligt skogsbruksplan från mars 2023 av ca 19,3 ha åker- och betesmark, 35,5 ha produktiv skogsmark samt ca 1,9 ha övrig mark. Virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till ca 8 500 m³sk varav ca 6 250 m³sk är i avverkningsbara klasser. Marken fördelar sig på ett hemskifte om ca 20,2 ha samt tre utskiften om toalt ca 36,5 ha. Komplett skogsbruksplan finns under ”Dokument och länkar” längre ned på sidan. Jordbruksmarken är utarrenderad till 2024-03-14. Jakten är fri köparen på tillträdesdagen. Brismene och Skattegården 3 ligger mycket naturskönt i den södra delen av Falköpings kommun. Närmaste livsmedelsbutik finns i Slutarp och här finns även skola F-9 och idrottsförening. Till Falköping med bil är det knappt 20 km och här finns all önskvärd service och kommunikationer. Till Ulricehamn är det drygt 3 mil och till Skövde är det ca 5,5 mil. Fastigheten säljs via anbud med en prisidé om 8 700 000 kr. Anbud skall vara mäklaren tillhanda senast söndag 1 oktober 2023. Anbudsblankett finns under "Dokument och länkar". Om flera anbud har inkommit kan förhandling komma att hållas med anbudsgivarna. Säljaren har fri prövningsrätt. Visning av fastighetens byggnader sker måndag 11 september kl.17:00 – 18:00. Markerna besiktigas på egen hand enligt allemansrätten. Använd www.minkarta.lantmateriet.se för egna kartstudier över området. Varmt välkommen att boka dig på visningen via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Fivlered DROTTENSÄNG 5, Fivlered, Falköpings kommun

Fivlered DROTTENSÄNG 5

Gård/Skog
Fivlered, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
5 500 000 kr
105 m²
4 rum
36,8 ha tomt

Välkommen till Fivlered och Drottensäng 5! Lantbruksfastighet med naturskönt och enskilt läge i Fivlered ca 2 mil söder om Falköping. Fastigheten består av knappt 37 ha skog och mark samt ett byggnadsbestånd med bostadshus, garage, undantagsstuga, verkstad, ladugård och vedbod. Bostadshuset i 1,5-plan är troligen uppfört före 1909. På de ca 105 kvm finns entréhall, toalett, kontor/sovrum, kök med fungerande vedspis, groventré och vardagsrum med fungerande braskamin. På övre plan finns ett sovrum samt ett stort allrum. Liten källardel med vattenrum och förrådsrum. Avloppsanläggning från 2012. Fiber finns ej. Huset håller äldre standard och är i behov av viss renovering. Huset är besiktigat och protokoll finns under ”Dokument och länkar” längre ned på sidan. Övriga byggnader består av en undantagsstuga med större renoveringsbehov, en mindre fristående garagebyggnad, verkstad, vedbod samt en äldre ladugård. Ekonomibyggnaderna har ett visst renoveringsbehov. Marken består enligt skogsbruksplan från maj 2023 av ca 4,7 ha betesmark, 0,9 ha impediment, 29,9 ha produktiv skogsmark samt ca 1,3 ha övrig mark. Virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till ca 6 350 m³sk varav ca 5 100 m³sk är i avverkningsbara klasser. Marken fördelar sig på ett hemskifte om ca 20,3 ha samt ett utskifte om ca 16,5 ha ca som ligger ca 500 m från gårdscentrum. Ca 2,7 ha av marken utgörs av en nyckelbiotop med ett Natura 2000 område. Komplett skogsbruksplan finns under ”Dokument och länkar” längre ned på sidan. Jordbruksmarken är utarrenderad på ett muntligt arrendeavtal under innevarande växtsäsong. Jakten är fri köparen på tillträdesdagen och ingår i Älgskötselområde. Fivlered och Drottensäng 5 ligger mycket naturskönt ca 20 km söder om Falköping. Närmaste livsmedelsbutik är den lilla lanthandeln i Kättilstorp ca 9 km, Sandhem ca 10 km eller i Åsarp ca 13 km. I Åsarp finns även skola F-6 och idrottsförening. Till Falköping med bil är det ca 28 km och här finns all önskvärd service och kommunikationer. Till Ulricehamn är det ca 30 km och Jönköping är det knappt 5 mil. Fastigheten säljs via anbud med en prisidé om 5 500 000 kr. Anbud skall vara mäklaren tillhanda senast söndag 24 september 2023. Anbudsblankett finns under "Dokument och länkar". Om flera anbud har inkommit kan förhandling komma att hållas med anbudsgivarna. Säljaren har fri prövningsrätt. Visning av fastighetens byggnader sker torsdag 7 september kl.17:00 – 18:00. Markerna besiktigas på egen hand enligt allemansrätten. Använd www.minkarta.lantmateriet.se för egna kartstudier över området. Varmt välkommen att boka dig på visningen via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Högalidsgatan 23B, Stenstorp, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Högalidsgatan 23B

Lägenhet
Stenstorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
400 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
2 872 kr/mån
5 405 kr/m²

Välkommen till denna 3:a på andra våning i bostadsrättsföreningen på Högalidsgatan. Lägenheten om 74 kvadratmeter erbjuder ett enkelt och lättskött boende med låg månadsavgift i en bra förening. Boendet har rymlig hall, två sovrum, badrum och vardagsrum med utgång till balkong med markis. Lugnt område med 5 minuters gångväg till tåg och buss med goda kommunikationer till Falköping, Skövde och Göteborg. Fiber finns indraget i föreningen. Lägenheten säljs fullt möblerad inklusive köksredskap m.m. dvs. allt lösöre som finns i bostadsrätten vid visning ingår i köpet och någon flyttstäd kommer inte att göras. Till bostadsrätten hör tvättstuga i angränsande byggnad, torkrum, cykelförråd, matkällare, två förråd och festlokal finns i källaren att tillgå. Varmt välkomman på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hjelmarsrörsgatan 16B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 16B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
195 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 035 kr/mån
5 132 kr/m²

Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 16B! Här får du en fräsch, modern och centralt belägen 1:a om 38 kvadratmeter. Bostaden erbjuder en rymlig hall med bra förvaring i form av en hel garderobsvägg och badrum med badkar och egen tvättmaskin. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med sovalkov. Vidare finns lägenhetens hjärta – ett modernt och kvalitativt kök från Marbodal, utrustat med vitvaror i rostfritt stål, induktionshäll, bänkskivor i sten och en stor köksö. Lägenheten ingår i en stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift. En perfekt pendlarlägenhet. I månadsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, bredband, grundutbud av TV samt bostadsrättstillägget. Här bor du med närhet till centrum och idrottsanläggningar i sportområdet Oden med sporthallar både inomhus och utomhus. I närheten finns även Ållebergsgymnasiet, Åttagårdsskolan och flera förskolor. Falköping har goda tågförbindelser för dig som pendlar, med endast 20 minuter till Skövde, 1 tim till Göteborg och ca. 2 tim till Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Skaraborgsgatan 19, Stenstorp, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Skaraborgsgatan 19

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
2 395 000 kr
210 + 107 m²
8 rum
1 002 m² tomt

Med trevligt läge på lugn gata ligger denna villa på Skaraborgsgatan 19 i Stenstorp. Den gedigna villan om 210+107 kvm har stort kök, gott om sovrum, härliga uterum, spabad och garage. På entréplan möts du av en ljus och rymlig hall, vardagsrum med utgång till en inglasad altan med kvällssol. 3 sovrum, toalett och stort kök med utgång till ytterligare en inglasad altan med morgonsol. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe samt lugnet av den grönskande trädgården. Eller varför inte ett härligt bad i spabadet intill? Trappan till andra våning leder till ett möblerbart rymligt allrum med balkong i söderläge. Hela övre plan har genomgående furugolv. Vidare på övre plan finns 3 sovrum och ett stort badrum renoverat 2020. Källarplan inrymmer hobbyrum, tvättstuga, förrådsutrymmen, matkällare och pannrum. Från källaren nås också garaget. Väldigt trivsam insynsskyddad trädgård med rabatter, stenmur, planteringar och köksträdgård m.m. Garage och gott om parkeringsmöjligheter med plats för både husbil/båt eller ett flertal bilar. Fastigheten är ansluten till fiber. Stenstorp samhälle ligger ca 17 km från Falköping och ca 20 kvm från Skövde med bil. Stenstorp har ett bra serviceutbud och erbjuder med bland annat affär, vårdcentral, tandläkare, fotvård, pizzeria, bilverkstad, restaurang, gym, utomhusbad, Dalenium Science Center, Gustaf Dalénskolan ÅK F-9 och Stenstorps förskola Fyren på nära håll. Goda kommunikationer från Stenstorp där du tar dig med tåg till Göteborg på ca 1 h 20 min, till Stockholm på ca 2 timmar, Falköping och Skövde på ca 15 min. Bra bussförbindelser till både Skövde och Falköping. Varmt välkommen på visning!

Per bagares väg 5, Odensberg, Falköpings kommun

Per bagares väg 5

Villa
Odensberg, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 295 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
1 064 m² tomt

Välkommen till Odensberg och Per bagares väg 5! På en lugn och barnvänlig gata i Odensberg finns denna trivsamma villa som byggdes till år 1980. Villan är om 124 +124 kvm och på entréplan finns hall, sovrum, vardagsrum och dubbla badrum - varav ett med bastu. Centralt placerad och lättillgänglig tvättstuga med utgång till det vidbyggda garaget och till den inglasade altanen. På övre plan finns ett möblerbart allrum samt ett extra sovrum. Det rymliga källarplanet har en trevlig gillestuga med en öppen spis samt flera bra förrådsutrymmen. Nu har du chansen att sätta din egen prägel på denna trivsamma villa som med ett bra uppvärmningssystem med bergvärme, solceller, ett uppvärmt dubbelgarage, en inglasad altan och en lagom stor trädgård blir en utmärkt familjevilla. Tillsammans med Odensbergs lugna atmosfär blir detta boende ett tryggt och en trivsam miljö för hela familjen! Odensberg är ett litet samhälle med knappt 300 invånare som ligger ca 6 km sydväst om Falköping. I det lilla samhället finns skola och förskola F-6 med ca 120 elever och fritidshem i skolans lokaler. Regelbundna bussförbindelser till Floby och till Falköping varifrån man har goda förbindelser till både Skövde, Stockholm och Göteborg. Låter detta som ditt nästa hem att trivas i? Varmt välkommen med din visningsanmälan! (Anmälan sker via vår hemsida, ej via Hemnet).

Långaläst 1, Floby, Falköpings kommun
 • Budgivning pågår

Långaläst 1

Gård/Skog
Floby, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
4 200 000 kr
105 + 15 m²
6 rum
36 ha tomt

Välkommen till Långaläst 1! Lantbruksfastighet med naturskönt läge söder om Floby. Fastigheten består av ca 36 ha skog och mark samt ett äldre byggnadsbestånd med bostadshus, högbyggd ladugård, äldre brygghus, garage, vedbod, magasin och hönshus. Bostadshuset i 1,5-plan uppfördes ursprungligen 1940 och på de 105+15 kvm finns entréhall, vardagsrum, kök med enklare standard, matsal/sovrum, enklare badrum med dusch samt köksingång/groventré. På övre plan finns allrum, badrum med dusch från 2000 samt tre sovrum. Under huset finns en liten källardel med pannrum. Avloppsanläggning från 2017. Fiber finns. Huset håller äldre standard och är i behov av viss renovering. Övriga byggnader består av ett äldre brygghus med stort renoveringsbehov, växthus, enklare dubbelgarage och vedbod. Högbyggd ladugård med bl.a. murad stalldel för uppbundna djur samt logdel. Bakom ladugården finns ett äldre hönshus samt ett magasin med förrådsutrymmen. Alla byggnader har ett visst renoveringsbehov. Marken består enligt skogsbruksplan från MAJ 2023 av ca 9 ha åker/bete, 2,1 ha impediment, 25,2 ha produktiv skogsmark samt ca 0,5 ha övrig. Virkesförrådet uppgår enligt skogsbruksplanen till ca 3 870 m³sk varav ca 3 600 m³sk är i avverkningsbara klasser. Marken fördelar sig på ett större hemskifte om ca 28,2 ha samt ett mindre utskifte om ca 8,6 ha. Jordbruksmarken är utarrenderad på ett muntligt arrendeavtal under innevarande växtsäsong. Jakten är upplåten på ett skriftligt upplåtelseavtal som löper till 2024-06-30. Långaläst 1 ligger mycket naturskönt ca 4 km söder om Floby där det finns livsmedelsbutik, affärer, pizzeria och Floby station med frekventa avgångar till Stockholm (3:10 h), Göteborg (1:01 h), Falköping (8 min) och Skövde (28 min). Skola F-9 med fritidshem finns i Floby. I anslutning till skolan finns även sporthall, utomhusbassäng, fotbollsplaner och isbana. Till Falköping är det 2 mil, till Skövde ca 5 mil och till Göteborg är det ca 11 mil. Söker du ett lantligt ställe med egen mark, skog och jakt då skall du komma på visningen av Långaläst 1! Fastigheten säljs med en prisidé om 4 200 000 kr. Använd www.minkarta.lantmateriet.se för bättre detaljbild över området. Kontakta mäklaren för visning av fastighetens byggnader. Markerna besiktigas på egen hand enligt allemansrätten.

Kapellsgatan 96, Bestorp, Falköpings kommun

Kapellsgatan 96

Villa
Bestorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
3 500 000 kr
132 + 132 m²
7 rum
838 m² tomt

Med ett lugnt & fint läge på Mösseberg ligger denna väl underhållna 2-plansvilla på hörntomt och inredd källare samt dubbelgarage! Trevligt belägen längs Kapellsgatan hittar ni denna tegelbeklädda villa om 132+132 kvm med generösa sällskapsytor. Du möts av en fin entrétrapp av kalkstensplattor som tar dig in i huset. Entréplan erbjuder en välkomnande rymlig hall och i öppen planlösning finns vardagsrum med öppen spis, matsal och kök. Här finns alla möjligheter att trivas i köket för att laga mat, hänga vid köksön, läsa läxor vid matbordet eller slappa i soffan och ändå kunna vara tillsammans. Härifrån nås också ett trädäck med överbyggd del samt en öppen del. Här kan du välja att njuta under bar himmel eller sitta under tak. Vidare på entréplan finns fyra sovrum, ett nyrenoverat badrum och en gästtoalett. Den inredda källaren har ett sällskapsrum med öppen spis, hobbyrum alt. ett sovrum. Ytterligare finns dusch med bastu, rymlig tvättstuga med klinker på golvet, matkällare och förrådsutrymmen. Vidare finns ett pannrum och ett stort cykelrum alt. förråd med groventré. Härifrån nås även dubbelgaraget. Fastigheten är besiktigad, ansluten till fiber och uppvärmning sker bekvämt via bergvärme. Här har du närhet till Mössebergs friluftsområde som erbjuder badsjö, motionsspår, frisbeegolf, slalombacke, djurpark och café. I närheten finns också Mössebergsskolan, förskolor och Mössebergsparken och Falbygdens Ost. Villan ligger på bekvämt avstånd från järnvägsstationen med goda förbindelser till både Skövde, Stockholm och Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Bråttensby Liskaheden 1, Bråttensby, Herrljunga kommun

Bråttensby Liskaheden 1

Gård/Skog
Bråttensby, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
2 600 000 kr
79 + 42 m²
3 rum
6 ha tomt

Välkommen till Bråttensby Liskaheden 1! Letar ni efter den där lilla hästgården med naturskönt och enskilt läge? Då bör ni ta en titt på Liskaheden 1! Gården består av ett mindre bostadshus, stallbyggnad och en liten verkstadsbyggnad. Bostadshuset är är på 79+42 kvm och uppfördes ursprungligen 1874 och har senare byggts till med badrum och bastudel. På entréplan finns entréhall, vardagsrum, kök med matplats, tvättstuga, groventré samt stort helkaklat badrum. På övre plan finns ett allrum samt ett stort sovrum. Stallbyggnad med 3 hästboxar, sadelkammare, logdel och höloft samt ett mindre vidbyggt lösdriftstall. Runt det trevliga gårdscentrum finns det även en mindre byggnad med en liten verkstadsdel samt garage/förrådsdel. Markerna består av ca 5 ha betesmark och ca 0,7 ha övrig mark. Här finns bl.a. ridbana, en liten damm samt några skogsdungar med husbehovsved. Fastigheten har en fin arrondering med all mark samlad på ett skifte. På Liskaheden 1 hittar du ett lantligt boende men ändå bara ca 28 km från Alingsås med alla önskvärda möjligheter för shopping m.m. Till Vårgårda med matvaruaffär, idrottsföreningar och goda kommunikationer till Göteborg och Stockholm är det ca 6 km. Till Herrljunga med grundskola, högstadium och gymnasium samt ett brett serviceutbud är det ca 10 km. Till Göteborg är det drygt 7 mil och det tar ca 50 min med bil via nya E20. Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida (ej via Hemnet).

Vimle Skattegården 1, Vimle, Herrljunga kommun
 • Budgivning pågår

Vimle Skattegården 1

Gård/Skog
Vimle, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
3 600 000 kr
138 + 62 m²
7 rum
20,3 ha tomt

Välkommen till Vimle och Skattegården 1! Längtar du ut på landet och letar du efter en egen gård med skog och mark? Då bör du titta närmare på Skattegården 1. I Vimle by, ca 14 km sydost om Herrljunga, finns denna mindre gård med bostadshus, ekonomibyggnader och ca 20 ha skog och mark. Bostadshuset uppfördes 1935 och i 2,5-plan med källare om totalt 138+62 kvm. På entréplan finns stor entréhall, matsal, vardagsrum med utgång till inglasad altan, kök med matplats, groventré, badrum och ett sovrum. På övre plan finns ett stort möblerbart allrum, 3 sovrum, toalett samt gott om förvaringsutrymme i de stora sidovindarna. På ”tredje vind” finns två isolerade vindsutrymmen. Källare med förvaringsutrymme, pannrum, tvättstuga och duschrum. Huset omgärdas av en stor trädgård med insynsskyddande häck och här finns tilltagna grönytor, rabatter, redskapsskjul och flera fruktträd. Godkänd avloppsanläggning och fiber finns. Ekonomibyggnaderna består av en högbyggd ladugård där man har byggt om den gamla stalldelen till ett snickeri. Här finns även kontor, lagerutrymme, logdel, höloft och vagnsskjul. Två garage- och förrådsbyggnader samt ett äldre brygghus med verkstadsdel och förrådsloft samt en jordkällare. Marken fördelar sig över totalt sex skiften. Tre större och tre mindre. Enligt skogsbruksplan från februari 2023 uppgår den produktiva skogsmarken till 12,1 ha med ett virkesförråd på ca 2 000 m³sk varav ca 1 300 m³sk är i avverkningsbara klasser. Inägomarken består enligt uppmätning på fastighetskartan till 4,7 ha åkermark och 2,1 ha betesmark. Övrig mark uppgår till ca 1,2 ha. Inägomarken är utarrenderad under 2023. Jakten är fri köparen på tillträdesdagen. Vimle by ligger mycket naturskönt och med ca 4 km till Norra Sämsjön med flera badplatser och ett utmärkt fiske. Till Annelund och Ljung är det ca 9 km där det bl.a. finns idrottsföreningar, livsmedelsbutik och bensinmack. Till Ljung och tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Borås (ca 30 min) är det ca 11 km. Skola F-6 finns i Eriksberg ca 6 km. Till Herrljunga är det ca 14 km och här finns all tänkbar service, livsmedelsbutik, idrottsföreningar, vårdcentral, skola åk 7-9 samt gymnasieskola. Från Herrljunga station har du goda förbindelser till både Göteborg ca 50 min och Stockholm ca 2,5 – 3 timmar. Till Falköping är det ca 33 km, till Borås är det ca 45 km och till Göteborg är det drygt 9 mil. Använd gärna www.minkarta.lantmateriet.se för egna kartstudier över området. Välkommen att boka dig på visning via vår hemsida (ej via Hemnet).

Nygårdsgatan 23, Åttagården, Falköpings kommun

Nygårdsgatan 23

Radhus
Åttagården, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 850 000 kr
116 m²
4 rum
215 m² tomt

Nu har vi möjligheten att erbjuda ett helrenoverat radhus på Nygårdsgatan 23. Huset är beläget i ett barnvänligt kvarter och baksidan angränsar till ett härligt grönområde. Kök, toalett och tvättstuga renoverades 2017 och badrummet är renoverat så sent som 2023 (utfört av fackman). Här välkomnas du in i en hall med klinkergolv med golvvärme och med smart förvaring med en platsbyggd hallmöbel. Vidare finns det mycket smakfulla och fullutrustade köket från IKEA samt en praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. På nedre plan finns även en helkaklad gästtoalett, förråd och ett stort vardagsrum som ger plats åt både en matgrupp och ett soffmöblemang. Övre plan inrymmer 3 bra sovrum, en möblerbar hall, klädkammare och det nyrenoverade och rymliga badrummet med trivsamma materialval. Njut av härliga sommardagar på någon av uteplatserna och förläng vår- och höstsäsongen i det inglasade uterummet med öppningsbara skjutpartier. Här bor du med närhet till Åttagårdsskolan (f-5) och Ållebergsymnasiet med endast 5 minuters promenadavstånd. Även med närhet till flera olika idrottsanläggningar som till exempel fotbollsplan, ishall, gym och simhall med utomhusbad på somrarna. I området finns även mycket god kommunikation med stadsbussar passerar regelbundet. Med tåg tar det endast ca 1 timma till Göteborg, ca 2,5 timma till Stockholm och ca 45 min till Jönköping. Låter detta som ditt nästa boende? Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkommen med din visningsanmälan! (Anmälan sker via vår hemsida, ej via Hemnet).

 • Plus
Prästgatan 17, Stenstorp, Falköpings kommun
 • Imorgon kl 16:30
Prästgatan 17, Stenstorp, Falköpings kommun, bild 2
Prästgatan 17, Stenstorp, Falköpings kommun, bild 3

Prästgatan 17

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
950 000 kr
120 + 72 m²
4 rum
809 m² tomt

I Stenstorp, på Prästgatan 17 finns denna trivsamma familjevilla på 1 1/2 plan med källare. Bostaden är uppförd 1951 och är om 120+72 välplanerade kvadratmeter med tre bra sovrum ett större badrum som går att nås från båda sovrummen på övre plan. På entréplan finns ett fullutrustat kök, hall och sovrum och ett trevligt vardagsrum med utgång till ett inglasad uterum byggt 2021. Vidare på källarplan finns flera bra förrådsutrymmen, tvättstuga och en relaxavdelning med bastu. Då villan är uppförd i lättbetong har bostaden blivit försedd med förstärkt ventilation i vardagsrummet. Nya isolerfönster har även monterats som motverkar eventuellt tågbuller. Huset har ett mycket bra uppvärmningssystem med energieffektiv bergvärme och fiber finns installerat. Förläng säsongen och njut av kvällssol i det inglasade uterummet i västerläge. Därifrån når du den lagom stora och lättskötta trädgården. Låter detta som ditt nästa hem att trivas i? Varmt välkommen med din visningsanmälan! (Anmälan sker via vår hemsida, ej via Hemnet).

 • Premium
Eklundagatan 32, Floby, Falköpings kommun

Eklundagatan 32

Villa
Floby, Falköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
1 050 000 kr
120 + 40 m²
4 rum
926 m² tomt

Välkommen till denna bekväma och rymliga bostad med isolerat garage med ett lugnt och barnvänligt läge på en återvändsgata. Huset är om 120 + 40 kvm som fördelas på två våningsplan. Här finns 3 sovrum som rymmer hela familjen, två toaletter och en tvättstuga med dusch och bastu. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att kunna laga middagar och umgås med familjen vid matplatsen som rymmer 4–6 personer. Från vardagsrummet nås både en inglasad altan och en uteplats med tralldäck. Förläng säsongen och njut av solen i ett skyddat rum och eller på uteplatsen med grillhörna. Från uteplatsen når du den lättskötta trädgårdstomten. Huset värms upp med en ny pelletspanna från 2022 och det finns även möjlighet att använda direktverkande el. Villan har blivit försedd med 3-glasfönster och fiber finns installerat. I det lugna samhället Floby finns skola F-9 och fritidshem. I anslutning till skolan finns även sporthall, utomhusbassäng, fotbollsplaner och isbana. Floby har även en livsmedelsbutik, affärer, pizzeria och tågtation med frekventa avgångar och bra förbindelser. Låter detta som ett hus för dig? Varmt välkommen på visning! (Anmälan sker via vår hemsida, ej via Hemnet).

Visar alla 18