Rundan 36

Tullinge / Tullingeberg, Botkyrka Se på karta

3 375 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
156 m²
Byggår
1968

I lugna och populära kvarter, på en trivsam återvändsgata, finns detta välplanerade radhus i två plan med öppna sociala ytor, stor takförsedd altan med anslutande gräsmatta i soligt västerläge, solig balkong och massor av bra förvaringslösningar. Varmt välkommen till Rundan 36!

På entréplanet finner vi bostadens hjärta där öppna och sociala ytor väntar. Här finns ett välutrustat kök som erbjuder fina stenbänkskivor och vitvaror i rostfritt utförande och en stor anslutande matplats som inrymmer bord för ca 6-8 personer som underlättar vid familjesammankomster.

Vardagsrummet är väl tilltaget och ligger i en härlig öppen planlösning mot matplatsen som skapar en känsla av luft och rymd. Här finns plats för stor soffgrupp, mediautrustning och annan möblering efter tycke och smak. En altandörr leder ut till en stor takförsedd altan i soligt västerläge där både loungemöblemang, matgrupp och grillen får plats.

På det övre planet, strategiskt avskilt mot entréplanets sällskapsytor, väntar 3 sovrum i varierande storlekar, varav ett stort sovrum med utgång till egen balkong där helgens frukost kan avnjutas. De andra två sovrummen har naturliga ljusinsläpp och plats för garderober. Dessutom finns en klädkammare att tillgå på det övre planet som underlättar mycket förvaring.

Generös hall/entré med klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter för jackor och skor samt en anslutande separat WC som är helkaklad. På det övre planet finns en tilltagen dusch/WC med bra tvättmöjligheter som underlättar vardagen.

Bostaden har flera förråd att tillgå som underlättar mycket förvaring och den fina baksidan med både altan och gräsyta ligger i ett ganska privat läge. Perfekt för barnens bus och lek.

Här bor du i ett trivsamt område med närhet till både matvarubutik och fin natur som till skolor och kommunikationer som underlättar vardagen!

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå