Kommande

Kallsebo Hagero 1

Uddebo, Tranemo kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
5 109 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
C
Driftkostnad
21 843 kr/år
Kommande

Det är mitt sanna nöje att få presentera detta trivsamma hem med adressen Kallsebo Hagero 1. Här erbjuds en fastighet med stor potential och massvis av möjligheter i en härlig atmosfär.

Här bor du på ett riktigt drömläge om du vill vara nära naturen men inte vill bo helt isolerad eller ensam på landsbygden men ändå vill mötas av den karaktäristiska lantliga känslan när du kommer hem. Tranorna är starkt förknippade med våren i vårt område och ses ofta vid den lilla sjön Kallsebosjön som skymtas mellan träden från flera rum denna kallare tid på året. Attraktiva bad-och fiskevänliga sjön Visen ligger dessutom inte heller långt bort men här finns många små sjöar att upptäcka runt omkring. Drygt en mil bort ligger de båda tätorterna Tranemo och Svenljunga med alla dess bekvämligheter och området bjuder på en miljö med en kombination av skog, vatten och natursköna landskap som gör att man med glädje går på upptäcktsfärd i området. Här kan du snöra på dig vandringskängorna och promenera på någon av alla fina vandringsleder som finns att tillgå eller knalla in i ett litet skogsparti och fylla korgen med lingon, blåbär och olika svampar när den säsongen infinner sig. En kortare biltur eller cykeltur tar dig snabbt till Kinds golfklubbs uppskattade 18-håls golfbana, vackra Villa Strömsfors där det anordnas alltifrån bröllop, middagsbjudningar och andra aktiviteter samt byn Uddebo mest känt för sina inspirerande aktiviteter angående varaktig lantliv och initiativet att behålla en ekologisk miljö. Varför inte ta dig till Bröt som ligger i Uddebos gamla väveri och smaka på deras vedeldade napolitansk pizza en fredag, hur gott!

Huset byggdes 1981 och har inte genomgått några större renoveringar/ underhåll utan här har tiden stått stilla, men potentialen och möjligheterna att skapa drömhemmet som du kan längta att komma hem till efter en hektiskt arbetsdag ger sig starkt till känna när man går runt här på fastigheten. Bostaden fördelas på två plan och här är det nu fritt fram för dig som nästa ägare av bostaden att sätta din egen prägel på hemmet i ditt skapande av drömhemmet. Att det finns fina möjligheter för dig att skapa ett gemytligt hem här råder det absolut ingen tvekan om!

Till fastigheten hör även en tomt om hela 5109 kvadratmeter med fina möjligheter för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av eller vill ha möjlighet till odling eller kanske ha några höns.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.