Kommande

Moga 216

Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
1 548 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
37 500 kr/år
Kommande

Nu ges chansen att köpa en härlig 1-plans villa, i omtyckta Moga i Almunge. Huset är beläget på en insynsskyddad hörntomt där du kan njuta av den lummiga trädgården som har allt från odlingsmöjligheter i växthus och avslappnande miljö till den händige som vill pyssla om sin bil i det rymliga garaget.

På framsidan är det en tillbyggd altan, där du kan avnjuta det härliga sydvästläget med plats för bord och stolar, samt trapp som leder dig in till entrén till huset. Du möts i hallen av goda avhängningsytor och förvaring i platsbyggda garderober. Vidare möter du en öppen och stor matplats som rymmer det större matbordet att avnjuta härliga middagar i gott sällskap. Köket är nyrenoverat och välutrustat med fina arbetsytor och köksö. Ljust och luftigt vardagsrum samt helkaklat badrum. Utöver husets idag 3 sovrum erbjuder den flexibla planlösningen att addera ytterligare ett sovrum för den som önskar.

Huset är beläget på en lummig trädgårdstomt, som sträcker sig runt om hela huset. Det finns även en rymlig friggebod samt stor altan att kunna grilla och äta middag på under årets varmare dagar. Grusad uppfart med plats för flera bilar samt garage.

Som boende i Moga tar du dig till Almunge på bara 10 minuter och det finns skolskjuts i området. I Almunge finns allmän service som mataffär, förskola, skola F-9, simhall, bibliotek och tandläkare. För dig som pendlar är det från Almunge ca 30 minuters bilresa till Uppsala, 36 minuter till Arlanda och ca 1 timme till Stockholm.

Planerad försäljning under vintern 2023.

-För mer information och förhandsvisning - vänligen kontakta ansvarig mäklare, Emilio Silva 072-014 45 86-

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Emilio Silva

Svenska Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Emilio Silva, Svenska Mäklarhuset Uppsala
0720144586

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.