Slättås Källelid 5

Vårgårda, Vårgårda kommun Se på karta

1 690 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
2994 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
28 493 kr/år
Antal besök
4 267
Dagar på Hemnet
10

När du kör in på gården får du känslan av ett riktigt Pettson och Findus hus. Detta söta lilla hus i rött med flertalet olika uthus, växthus, odlingar och en alldeles magiskt blomstrande trädgård gör ingen besviken. På den soliga ljusa tomten finner du äppleträd, vinbärsbuskar, rabarber, kaprifol, rhododendron och flertalet andra växtligheter. Det lilla gästhuset alternativt större lekstugan gör att alla får plats att trivas.

Väl inne möts du av en helt annan känsla. Här är det ljust och naturligt och här kan du skapa din drömtillvaro med lugn och harmoni. Från den ljusa hallen nås bottenplanets wc samt allrum med braskamin. Ett trivsamt rum för avkoppling och umgänge. Det lilla köket som ligger framåt har ljusinsläpp från två väderstreck och har fräschats upp med nytt kyl och frys. Första planet har även ett badrum med dusch samt en större groventré, som även går att användas om arbetsrum.
En trappa upp finner vi två sovrum, ett större och ett mindre samt utgång till balkong.
Källaren består av tvättstuga, vinförråd samt ett större rum som tidigare använts som snickeriverkstad men som gott och väl kan användas till gästrum alternativt hobbyrum.

På tomten finns två olika garage samt en carport.

Varmt välkomna till Slättås Källelid 5 - en lugn tillvaro på landet för såväl permanent- som fritidsbostad.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Alingsås

Kontakta mäklaren

Jennie Ajo

Bjurfors Alingsås
Mäklare Jennie Ajo, Bjurfors Alingsås
073-373 74 81