Bjurfors Alingsås

Bjurfors Alingsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tygvävaren, null, Alingsås kommun
 • 5 lediga bostäder

Tygvävaren

Lägenhet
Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
fr. 3 695 000 kr
55,2-97,8 m²
2-4,5 rum
4 255 kr/mån
 • Nybyggnadsprojekt
Norsesundsvägen 139, null, Lerums kommun
Norsesundsvägen 139, null, Lerums kommun, bild 2
Norsesundsvägen 139, null, Lerums kommun, bild 3

Norsesundsvägen 139

Villa
Lerums kommun
Bjurfors Alingsås
5 950 000 kr
148 + 27 m²
5 rum
945 m² tomt

Högt upp på kullen ligger denna fantastiska enplansvilla i ljuv färgskala. Helt insynsskyddat bakom ett vackert staket ligger ett väl tilltaget trädäck med plats för umgänge och vila. Den välklippta gräsmattan breder ut sig och bjuder in till både lek och kanske framtida odlingar för den som önskar. Efter en skön löptur längs vattnet kommer du hem och svalkar av dig i uteduschen. Vid relaxdelen av tomten med både utedusch och spabad kan du njuta fullt ut helt skyddat från grannar. Huset byggdes 2018 och är välplanerat och mycket väl omhändertaget. Utrustat med solpaneler, varmförråd och garage med laddbox till elbil. En öppen planlösning öppnar upp för härligt socialt umgänge. Villan har fyra sovrum och två generösa badrum. Ett vackert kök i gråtoner med köksö. Stora fönsterpartier som bjuder in naturen från samtliga väderstreck. Under sommaren skymtar du sjön och under hösten kan du njuta än mer då bladen fallit. Enastående chans att förvärva ett helt inflyttningsklart hem, med känslan av att bo privat lite på landet men samtidigt ha närheten till staden. Pendelstationen i Norsesund ligger på endast 5 min promenad ifrån huset och tar dig till centrala Göteborg på 30 minuter, och Alingsås på 10 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
Hjälmareds allé 8, Hjälmared, Alingsås kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30
Hjälmareds allé 8, Hjälmared, Alingsås kommun, bild 2
Hjälmareds allé 8, Hjälmared, Alingsås kommun, bild 3

Hjälmareds allé 8

Villa
Hjälmared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
4 800 000 kr
167 m²
5 rum
1 295 m² tomt

Beläget på Hjälmareds allé 8 finner du denna 1 ½ plans villa, uppförd 2010, som utstrålar både kvalitet och hemtrevnad. En generöst tilltagen bostad i det charmiga området Hjälmared, där natur möter modern bekvämlighet. Steget in i detta hem och du möts av möjligheter som likväl passar den aktiva familjen som den passionerade trädgårdsentusiasten eller golfälskaren.

 • Premium
Grankullegatan 93B, Stadsskogen, Alingsås kommun

Grankullegatan 93B

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 950 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 477 kr/mån
36 111 kr/m²

Välkommen till en inflyttningsklar bostad i bästa skick med två stora härliga uteplatser och utsikt över sjön Mjörn! Denna trivsamma tvårummare väntar på nya ägare och med sin moderna standard och välhållna ytskikt är det bara att flytta rakt in och njuta. Bostaden nås från markplan och fördelar sina 54 kvadratmeter mycket väl. Vardagsrum med generöst ljusinsläpp, rofyllt sovrum, helkaklat badrum, stilrent kök och inte minst sjöutsikt är några av attributen som erbjuds. Sommartid utökas dessutom levnadsytan rejält med de två uteplatserna, en med morgonsol och en med kvällssol. Stadsskogen är en omtyckt stadsdel i Alingsås grönskande utkant med en gemytlig känsla som en egen liten "stad i staden" och närhet till bland annat matbutik, pizzeria, gym och vårdcentral. Här är bebyggelsen blandad, med såväl villor, radhus och bostadsrätter vilket ger ett charmfullt intryck. Just detta flerfamiljshus stod klart för inflyttning år 2018. Kvarteret är lugnt och trivsamt och här bor ni mitt emellan strövområden och sjön. Den fina badplatsen vid Lövekulle nås på ett par minuter med cykel och till centrum rullar ni på en kvart med cykel. Även en typisk cykelstad som Alingsås har såklart kollektivtrafik och närmaste busshållplats finns ett stenkast från huset. Med smidiga tågförbindelser från Alingsås station är förutsättningarna för pendling till hela regionen goda och lättillgängliga. Missa inte chansen att se denna bostad, mysig om vintern och med ovanligt mycket egen utemiljö om sommaren. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Uteplats
Kullingsbergsvägen 13, Kullingsberg, Alingsås kommun
Kullingsbergsvägen 13, Kullingsberg, Alingsås kommun, bild 2
Kullingsbergsvägen 13, Kullingsberg, Alingsås kommun, bild 3

Kullingsbergsvägen 13

Villa
Kullingsberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
6 900 000 kr
204 + 94 m²
8 rum
1 166 m² tomt

Drömmer du om ett hem med både utrymme och flexibilitet? Då är detta huset för dig! På Kullingsbergsvägen 13 hittar du en rymlig bostad med hela 8 rum, fördelade över två lika stora plan. Men det bästa av allt är att du kan välja att använda hela huset som ditt eget, som generationsboende, eller hyra ut ett våningsplan och få extra inkomst. Söker du ett hem med villakänsla men känner att du inte kan bära alla kostnader på egen hand? Ja då är detta ett oerhört bra alternativ. Hyresintäkten ligger idag på ca 12 000 kr. Detta fantastiska hus erbjuder en vacker och tidstypisk planlösning med rum i fil. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas, samtidigt som de separata våningsplanen skapar möjligheter för olika livsstilar och behov. Båda våningarna har fullt utrustade kök och badrum. Huset är fyllt av charm och detaljer från sitt ursprung, vilket ger en känsla av historia och karaktär. Eldstäder på båda våningsplanen ger extra mysfaktor och skapar en varm atmosfär i hemmet. Du kan bjuda in till trevliga kvällar framför brasan eller njuta av ljuset och värmen en kylig vinterdag. Läget är perfekt för familjer med barn, då huset ligger granne med skolan så borgar det för en säker promenad. Dessutom, med en trädgård som erbjuder möjlighet till odling, kan ni njuta av gröna ytor och utomhusaktiviteter tillsammans med era nära och kära. Detta är verkligen en unik möjlighet att skapa ditt drömhem, oavsett om du är en stor familj eller om du letar efter en investeringsmöjlighet. Missa inte chansen att bli ägare till detta charmiga hus på Kullingsbergsvägen 13. Kontakta oss redan idag för mer information och visning!

 • Premium
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Bronsgatan 4

Villa
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
6 700 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
895 m² tomt

Denna väl omhändertagna bostad erbjuder högt i tak, stora öppna ytor och en charm som andas historia. Med noggranna renoveringar har den fått en modern touch samtidigt som dess äldre karaktär har bevarats. Vackra detaljer och renoveringar har köket och badrummen fått en elegant och tidlös stil. Denna bostad är en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet och är redo att välkomna sina nya ägare med sitt unika och inbjudande utseende.

 • Premium
Torparegatan 18, Ingared, Alingsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Torparegatan 18, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Torparegatan 18, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Torparegatan 18

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 200 000 kr
140 m²
6 rum
1 457 m² tomt

I familjevänliga Ingared erbjuds denna underbara enplansvilla på väl tilltagen tomt. Villan stod klar 2023 och erbjuder allt vad en familj kan önska för en bekväm vardag. Den generösa boendeytan om 140 kvm fördelar sig över sex rum och kök i en modern planlösning med en föräldraavdelning och en barn-/ungdomsavdelning med eget allrum. Navet i huset utgörs av vardagsrum med matplats som möts sömlöst och förstärks av det fina ljusinsläppet. Två helkaklade badrum finns till förfogande. Solceller på taket kombinerat med frånluftsvärmepump och luft-luftvärmepump ger en kostnadseffektiv uppvärmning med god ventilation samt komfort med genomgående golvvärme. För den som önskar tillföra braskamin finns en förberedd plats för ändamålet i vardagsrummet. En altan i soligt sydvästligt läge finns också att avnjuta. Varmt välkomna att uppleva detta härliga boende!

 • Premium
Hemvägen 15 C, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Hemvägen 15 C, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Hemvägen 15 C, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Hemvägen 15 C

Lägenhet
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 500 000 kr
73 m²
2 rum
vån 2/3
5 603 kr/mån
34 247 kr/m²

På andra våning möts vi av en imponerande bostadsrätt där allt känns rätt. Den stora tvårummaren har under de senaste två åren genomgått en omfattande renovering som gjorts mycket smakfullt där ägarna lyckats med konsten att förena gammalt och nytt på ett utomordentligt sätt. De gamla brädgolven har plockats fram och den höga takhöjden i rummen har lyfts fram med hjälp av platsbyggd förvaring och ljus färgsättning. Köket är mycket stilrent med specialbeställda luckor, stenskiva över bänkarna och det fina brädgolvet under fötterna. På balkongen njuter ni av solen tack vare det sydliga läget. Tvärs över gatan ligger stans kanske bästa gym och hela Vimpeln med sitt fina utbud av butiker och restauranger. På restaurang Sjöö kan ni avnjuta av en god middag och sedan promenera hem på under en minut. Vackra sjön Gerdsken är lika tillgänglig den och erbjuder såväl bad som motionsrundor och skridskoåkning på vintern. Vill ni ta er in till Alingsås mysiga stadskärna är den bara en kort promenad bort och likaså tågstationen och E20 för lättillgänglig kommunikation. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Premium
 • Balkong
Loo 350, null, Alingsås kommun
 • Imorgon kl 11:00
Loo 350, null, Alingsås kommun, bild 2
Loo 350, null, Alingsås kommun, bild 3

Loo 350

Villa
Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
6 450 000 kr
170 + 5 m²
5 rum
1,4 ha tomt

Liten hästgård till salu! Nu finns möjligheten att förändra och underlätta ditt liv! Välkommen till vackra Loo där du kan förena din passion för hästar med en harmonisk hemmamiljö. Denna lilla och mysiga hästgård erbjuder allt du behöver för att få ut så mycket som möjligt av ditt eller din familjs hästintresse utan att behöva göra avkall på familjetiden. Här hittar du en rymlig bostad i två plan, en paddock med överblick från den soliga träaltanen vid husets södra gavel samt en beteshage i anslutning till det rymliga stallet som rymmer hela sju boxar. Bostadshuset är rymligt och sträcker sig över två plan, vilket ger gott om plats för hela familjen. Här finns en harmonisk atmosfär och en naturlig koppling till landskapet omkring. Du kommer att älska att slappna av i det öppna vardagsrummet med stora fönsterpartier ut mot stall och paddock i förgrunden och de vida fälten och skogen i bakgrunden. Detta är tavlan att blicka ut över såväl soliga sommarkvällar som krispiga vintermorgnar. Dina hästar kommer att trivas att bo här lika mycket som du. Den egna paddocken ger möjlighet till träning och ridning närhelst du önskar. Beteshagen erbjuder gott om utrymme för dina fyrbenta vänner att beta och leka i. Denna hästgård är omgiven av en pittoresk och öppen landsbygd. Grusvägar i omgivningarna inbjuder till sköna ridturer i lantlig och vacker natur. Du slipper bekymra dig om långa avstånd till ett avlägset stall - allt du behöver finns här, precis utanför dörren. Som ägare av denna gård frigör du otaliga timmar i veckan där du istället ges möjlighet att umgås med hela familjen. Tänk dig möjligheten att slå sig ned med morgonkaffet på altanen och blicka ut mot hästarna i hagen. Loo är känt för sin vackra natur och ligger inom cykelavstånd till bad och båtplats i Anten. Här kan du njuta av avkopplande dagar vid vattnet och utforska den vackra omgivningen även till sjöss. Med en perfekt kombination av bekvämligheter, naturskönt läge och närhet till Loo's vackra omgivningar, är detta en fantastisk möjlighet att bedriva din hobby i en trygg hemmamiljö. Kontakta oss för mer information och boka en visning. Din dröm om det perfekta hemmet för dig och dina hästar väntar här i Loo!

 • Premium
Lindekullegatan 55A, Ingared, Alingsås kommun

Lindekullegatan 55A

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 273 kr/mån
32 636 kr/m²

Mysig lägenhet med nybyggd känsla, med närhet till fina gångstråk och busshållplats. Bekvämt belägen i det lilla samhället. Denna bostad erbjuder en stilren och bekväm livsmiljö med trevlig trädgård i gavel och stort trädäck delvis under tak. Golvvärme i hela bostaden. Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning. Vi ser fram emot att guida dig genom detta fantastiska hem!

 • Uteplats
Bondegatan 42, Ingared, Alingsås kommun
 • Budgivning pågår

Bondegatan 42

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 990 000 kr
107 m²
4 rum
7 372 kr/mån
18 598 kr/m²

Välkommen till Bondegatan 42 och detta fina bostadsrättsparhus där du som gillar sköna dagar på altanen premieras. Med utgång från vardagsrummet når du ett, till ytan, generöst trädäck med plats för matbord, SPA-bad med 5 platser, utedusch, samt en grillhörna under tak. Huset mäter 107 kvm där man på bottenplan har kök, vardagsrum, extrarum och badrum. På ovanvåningen finner vi tre sovrum samt ett badrum. Parkering, med laddbox, finns i länga och ligger endast ca 70 meter från huset. På Bondegatan kan barnen springa fritt mellan husen och här råder en mycket familjär och trivsam atmosfär. Från Ingared tar du dig enkelt ut på motorvägen och önskar du ta pendeltåget så ligger Norsesund station endast någon kilometer bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Havregatan 45, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 45

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 400 000 kr
129 m²
5 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade enplansvilla från Eksjöhus. Modellen heter Prio och erbjuder en praktisk planlösning där barn/ungdomar har ett eget allrum utanför sina två sovrum. På andra sidan huset finns master bedroom med ett badrum precis utanför dörren. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Inflyttning i detta hus beräknas till våren 2024 och byggstart är v 38. Sollebrunn erbjuder mataffär, service, skola upp till Åk 6, fik, mm. Från Sollebrunn tar du dig enkelt mot både Alingsås och Trollhättan. Känner du att detta kan vara av intresse ska du kontakta ansvarig mäklare!

 • Plus
Havregatan 41, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 41

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 600 000 kr
117 + 10 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade och praktiska enplansvilla om 117 kvm. Husmodellen Harmoni kommer från Eksjöhus och är ett modernt gavelställt hus. Entrén ligger under tak och en groventré finns i anslutning till carporten. I husets främre del finns två sovrum och en stor tvättstuga med klädkammare. Genom hallen kommer du fram till ett stort vardagsrum som i kombination med det öppna köket ger dig gott om arbetsyta och plats för samvaro.

 • Plus
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 2
Söderhöjdsgatan 5, Vårgårda, Vårgårda kommun, bild 3

Söderhöjdsgatan 5

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Bjurfors Alingsås
3 800 000 kr
125 + 38 m²
5 rum
749 m² tomt

Välkommen till ett nyproducerat modernt och stiligt hem beläget i utkanten av Vårgårdas stadskärna. En smakfullt planerad villa för den stora familjen på en återvändsgata. Här erbjuds gemensamma och öppna ytor för samvaro. Villan med sina fyra sovrum och två badrum samt tvättstuga ger gott om utrymme för familjen. Här bor du med 15 minuters gångväg till tågstationen och 17 minuter med bil till Alingsås.

 • Premium
 • Nyproduktion
Simmenäsvägen 1:83, Simmenäs, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 1:83

Tomt
Simmenäs, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 490 000 kr
1 952 m² tomt

Att vakna med sjöutsikt och ha tillgång till både båtplats och bad året om är få förunnat men nu har du möjligheten. I Simmenäs ligger denna trevliga tomt som ger möjlighet att bo i den perfekta bostaden för er samt ha tillgång till gemensam brygga och egen privat båtplats. Att puttra ut över sjön Mjörn och njuta av en solnedgång eller jaga fiskeylyckan, ja valmöjligheterna blir oändliga. Drömmer ni om att bygga ert drömhus? Här finns chansen att uppnå er bostadsdröm vid sjönära läge strax utanför Alingsås. Beläget i ett lugnt område, omgivet av naturen med promenadavstånd till vattnet ligger denna tomt perfekt för dig som söker både lugn och närhet till staden fast lite på landet. Med vacker utsikt mot glimrande sjö och skogen runt knuten skapas ren magi där man verkligen kan trivas.

Grangatan 6, Sollebrunn, Alingsås kommun

Grangatan 6

Tomt
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
100 000 kr
936 m² tomt

Fem minuter från Sollebrunn med fullt utbud som skola, vårdcentral, bank och livsmedelsbutik hittar vi Stora Mellby och 6 tomter i lantlig charm. Här bygger du ditt drömhus i en gemytlig by med grönskande natur utanför dörren. Bussförbindelse till Alingsås eller Nossebro gör boendet bekvämt, här leker barnen i trygg miljö och livet i St Mellby öppnar upp för spännande aktiviteter och naturupplevelser. VårgårdaHus är behjälpliga att tillsammans med er hitta rätt hus ur deras breda sortiment. Välkomna att kontakta Anders Nilsson på tel. 0706-44 12 91 / [email protected] Generalentreprenad via Team Lyckebacka Hus&Bygg 1 156 000:- Hussats Villa Bovik 1 367 000:. Totalpris 2 523 000:- Huset på bilden är ett förslag och inspiration, priset är exklusive markarbete och övriga byggherrekostnader. Tomten är ej låst till specifik husleverantör. Kommunala anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna som säljs är följande: 1. Skogslyckegatan 9, Mellby 4:68 2. Skogslyckegatan 11, Mellby 4:67 3. Skogslyckegatan 13, Mellby 4:66 4. Skogslyckegatan 15, Mellby 4:65 5. Skogslyckegatan 26B, Mellby 4:71 6. Skogslyckegatan 6, Mellby 4:74 Det åligger köparen att på fastigheten uppföra ett för permanent bruk avsett bostadshus. Om köparen inte inom 18 månader från överlåtelsedatum påbörjat de egentliga byggnadsarbetena, äger säljaren rätt att häva köpet. (Med egentliga byggnadsarbetena menas bottenplattan eller motsvarande skall vara färdigställt. Uppvisande av ingånget entreprenadavtal för uppförande av småhus på tomten bedöms som tillräckligt för att upphäva villkoret). Tidsförlängning kan medges av säljaren när skäl därtill föreligger. Utan säljarens skriftliga medgivande får köparna inte överlåta fastigheten innan byggnadsskyldigheten fullgjorts. Den har fullgjorts när slutbesked/slutbevis erhållits.

Loo Sävekärr 976 Nästebäcken, null, Alingsås kommun

Loo Sävekärr 976 Nästebäcken

Fritidshus
Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 590 000 kr
55 + 30 m²
3 rum
1 398 m² tomt

Vid vägens slut och med naturen inpå knuten möts vi av denna mycket välskötta stuga som tjänat en och samma släkt i närmare hundra år. På den lättskötta naturtomten finner vi, förutom ett boningshus, även en förrådsbyggnad. Boningshusets entréplan har två rum, kök och ett vidbyggt badrum med en separett. Ovanvåningen har på senare tid isolerats och nyttjas idag som ett mycket rymligt sovrum med möjlighet att dela av vid behov. Huset har två altaner där man med utsikt ner över betesmarker kan duka upp för stora sällskap på den rymliga altanen i soligt söderläge. Den andra altanen finner vi vid husets entré. Med närhet till Anten erbjuds man här det man oftast söker hos fritidshus, dvs. en lugn oas med möjlighet till bad. Välkommen med din intresseanmälan och ett första steg närmare lugnet!

 • Plus
Baldersgatan 3, Östra Ängabo, Alingsås kommun

Baldersgatan 3

Villa
Östra Ängabo, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 200 000 kr
140 + 58 m²
6 rum
901 m² tomt

Välkommen till detta rymliga suterränghus med vacker träfasad i järnvitriol. Den stenlagda uppfarten ramas in av trädgården och muren som omsluter tomten. Med en skyddad baksida och därtill en härlig trädgård med fina odlingsmöjligheter. Till säsong kommer det nu upp både sparris, vinbär och mängder av olika örter, bara fantasin sätter gränser för vad som kan skapas av just er. Ängabo är ett populärt område där alla kan trivas. Närheten till både förskola, skola med naturen i ryggen gör detta till en ypperlig plats att bo.

Landskyrkoallén 2B, Alingsås Centralt, Alingsås kommun

Landskyrkoallén 2B

Lägenhet
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/2
6 804 kr/mån
40 306 kr/m²

Här har du möjlighet till en mycket spännande lägenhet som mer påminner om ett radhus. Med högt till tak och öppna och härliga ytor kan detta bli ditt nästa drömhem. Mitt i i Alingsås mysiga centrum hittar du denna spännande lägenhet i två plan med en egen vinkällare anor 1800-talet. Med egen ingång från gatan kliver du in i denna lägenhet och möts av rymd och ljus. Den spatiösa takhöjden och de stora fönsterpartierna gör detta till en luftig och ljus lägenhet där det är lätt att trivas. De stora fönsterna på entréplan släpper in mängder med ljus från flera väderstreck och på övre plan finns både vanliga fönster samt takfönster som gör att även här strömmar ljuset in. Från nedervåningens vardagsrum/sovrum kliver du ut på en stor och härlig altan där du kan njuta av den grönskande innergården och många soltimmar. Här finns plats för både möbler och härliga krukor för plantering. Lägenheten har ett helkaklat modernt badrum med dusch och egen tvätt avdelning på entréplan och ytterligare ett stort badrum med badkar på övre plan. Till detta kommer ett oerhört stort förråd på övre plan där du kan förvara möbler som säsongs artiklar. Läget kan inte bli bättre med ett stenkast till Alingsås kullerstensklädda innerstadsgator med allt vad den mysiga stadskärnan har att erbjuda. Bekvämligheten med att bo så här centralt sätter lite extra guldkant på tillvaron. Förutom närheten till centrum har du även lättillgängliga och vackra promenadstråk runt hörnet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 19