Bjurfors Alingsås

Bjurfors Alingsås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Saxebäcksvägen 96, Alingsås, Alingsås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Saxebäcksvägen 96, Alingsås, Alingsås kommun, bild 2
Saxebäcksvägen 96, Alingsås, Alingsås kommun, bild 3

Saxebäcksvägen 96

Villa
Alingsås, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
7 500 000 kr
60 + 48 m²
4 rum
6 548 m² tomt

Med ett synnerligen vackert läge saluförs Saxebäcksvägen 96. En bostad med modernt formspråk ritat med eftertanke. Huset är högt beläget vilket ger en mycket fin sjöutsikt såväl från den väl tilltagna altanen med pool som från samtliga rum interiört. Den stora naturtomten skiftar från skog till trädgård och mynnar slutligen ut i strandkanten. Altan med pool i söderläge binder samman boningshuset med det vinterbonade gästhuset. Ytterligare ett gästhus finns att tillgå på tomten. Från övre plan nås en takterrass. Interiört erbjuds två sällskapsrum, kamin, kök, två sovrum och två badrum. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Nordostpassagen 21, Nordostpassagen, Alingsås kommun
Nordostpassagen 21, Nordostpassagen, Alingsås kommun, bild 2
Nordostpassagen 21, Nordostpassagen, Alingsås kommun, bild 3

Nordostpassagen 21

Lägenhet
Nordostpassagen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
6 940 kr/mån
23 196 kr/m²

Välkommen till Nordostpassagen och denna ljusa fyra som ligger med närhet till centrum och passar både den mindre och lite större familjen. Bostaden utnyttjas idag som en femrummare då planlösningen gjort det möjligt att bygga ett extra, mindre rum. Hörnlägenheten finner vi längst upp i huset vilket medför trevlig utsikt utan insyn. De två balkongerna, som nås från sällskapsrummet och det ena sovrummet, vetter mot söder och här kan du njuta av härlig sol under hela dagen. Bostaden är rymlig och både vardagsrum och master bedroom är väl tilltagna. De stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp. Här bor du i ett lugnt område med gång- och cykelavstånd till cafeer, restauranger, mataffärer och skolor. Alingsås erbjuder också snabb tågförbindelse till Göteborg, fina badplatser och många grönområden. Det superfina läget kräver ingen bil, men p-platser finns att hyra och elbilsladdare finns att tillgå. Till lägenheten hör också fyra väl tilltagna förråd. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Lövskogsgatan 22, Noltorp, Alingsås kommun

Lövskogsgatan 22

Lägenhet
Noltorp, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 200 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
6 567 kr/mån
25 882 kr/m²

Att kliva in i denna bostad är som en dröm. Lugna färger och ett tyst läge kan få vem som helst att känna sig hemma här. Att bo i ett lugnt och samtidigt centralt område med grönskande omgivningar och en kakofoni av fågelkvitter utanför bostaden är få förunnat. Den väl tilltagna trerummaren på andra våning nås via hiss och erbjuder även ett nyrenoverat kök, vackra parkettgolv i hela lägenheten samt ett mycket luftigt sällskapsrum med stora fönster i två väderstreck samt en stor inglasad balkong i perfekt västerläge om ca nio kvm. Brf Linden är en mycket omtyckt förening där det erbjuds såväl en välhållen fastighet som aktiviteter till sina medlemmar. Varmt välkomna med er visningsbokning till ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Bergakungsgatan 12A, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Idag kl 17:30

Bergakungsgatan 12A

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 000 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
5 107 kr/mån
37 037 kr/m²

I attraktiva Stadsskogen erbjuds en modern bostad med bekvämt gavelläge på markplan med liten underbar trädgårdsyta och uteplats. Perfekt för såväl er som kommer från villa och vill bosätta er lite mer kravlöst utan att göra avkall på egen trädgård, som för er som vill ta steget från en mindre lägenhet till en större bostad med bostadsrättens alla bekvämligheter och fördelar. Bostaden är ljus och sobert inredd där de 81 kvm fördelar sig över 4 rum och kök. Öppen planlösning mellan kök och allrum, två stora sovrum och ett lite mindre, enhetliga golv i samtliga rum samt rymligt badrum med egen avdelning för tvätt erbjuds. Bostadens läge i området är uppskattad för sin trafikfria och asfalterade innergård, där barnen kan leka och lära sig cykla. Ett väl tilltaget förråd finns i separat byggnad. Varmt välkommen med visat intresse till ansvarig mäklare Victoria.

  • Plus
  • Uteplats
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 29

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 690 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 312 kr/mån
27 258 kr/m²

I den röda, vackra träbyggnaden med byggår så sent som 2017 erbjuder Ingaredsgatan 29 ett välplanerat och luftigt boende med känslan av nybyggnation fortfarande i väggarna. Flytta rakt in utan krav på renoveringar. Dessutom med ett kort promenadavstånd till sjön. Lägenheten har ingång i markplan, helt utan trappor, och fördelar sig på 2 rum och kök med en väl tilltagen balkong. Den optimerade planlösningen gör att lägenheten känns mycket rymlig. Stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum och ljusa rum. Ingared är expansivt och ligger vackert invid Sävelången med en härlig badplats. Orten erbjuder bl a närbutik och skola. Pendlingsmöjligheterna till både Lerum, Göteborg och Alingsås är goda. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tygvävaren, null, Alingsås kommun
  • 3 lediga bostäder

Tygvävaren

Lägenhet
Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
fr. 3 695 000 kr
55-98 m²
2-4,5 rum
4 485 kr/mån
  • Nybyggnadsprojekt
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Bronsgatan 4

Villa
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 950 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
895 m² tomt

Denna väl omhändertagna bostad erbjuder högt i tak, stora öppna ytor och en charm som andas historia. Med noggranna renoveringar har den fått en modern touch samtidigt som dess äldre karaktär har bevarats. Vackra detaljer och renoveringar har köket och badrummen fått en elegant och tidlös stil. Denna bostad är en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet och är redo att välkomna sina nya ägare med sitt unika och inbjudande utseende.

  • Premium
Björkhagegatan 8, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Borttagen före visning

Björkhagegatan 8

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 200 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/7
2 563 kr/mån
41 509 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun
  • Budgivning pågår
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun, bild 2
Kvarnabo sjöväg 1, Anten, Alingsås kommun, bild 3

Kvarnabo sjöväg 1

Villa
Anten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 850 000 kr
106 m²
3 rum
905 m² tomt

Välkomna till Kvarnabo sjöväg 1 - den perfekta platsen för dig som vill ha absolut sjöläge! Nu närmar sig våren och sommaren och visst längtar man ut?! Här i Kvarnabo finner vi denna pittoreska fastighet som kan bli just din oas! Detta mysiga hus i 1,5 plan erbjuder ett fantastiskt sjöläge, en plats som erbjuder en oas av avkoppling och naturskönhet. Med en vedeldad badtunna på den generöst tilltagna altanen kan du njuta av vacker utsikt och sköna stunder under bar himmel året runt. Altanen bjuder dessutom in till långa sociala sommarkvällar med garanterad njutning för både öga och själ. Vid sjökanten ligger en vedeldad bastu, där kan du varva ned och njuta av en avkopplande stund. Efter bastubadet tar du ett steg ut på bryggan för ett svalkande dopp. Bryggan är väl tilltagen med gott om plats för både båt och kanot. Bostaden är bonad som en åretruntbostad men passar såklart även bra för den som söker ett lyxigt fritidshus att besöka närhelst lusten och behovet finns. I bostaden har det gjorts flera renoveringar som säkerställer din komfort och trivsel. Fönstren har nyligen bytts ut år 2021, köket renoverades år 2015 och badrummet fick en ansiktslyftning samma år. Tomten erbjuder också andra bekvämligheter, såsom ett växthus och odlingsbäddar för trädgårdsentusiasten. I garaget finns ett isolerat gästrum med möjlighet till antingen hobbyverksamhet, kontor eller extra boende för vänner och familj. Bakom fastigheten går den unika museijärnvägen. Här passerar, under sommaren, ett ångtåg som går mellan Anten och Gräfsnäs. Ett trevligt inslag i området som visar att sommaren har kommit. Sjön Anten är en fantastisk fiskesjö så känner du att du vill finansiera ditt köp genom att periodvis hyra ut bostaden så kommer det inte vara några svårigheter att hitta hyresgäster. Missa inte chansen att bli ägare av denna fantastiska plats med absolut bästa läge vid strandkanten. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av vad platsen har att erbjuda såväl sommar som vinter. Beläget endast 10-15 minuter från både Alingsås och Sollebrunn samt mindre än en timmes avstånd till Göteborg, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av lantligt lugn och stadens bekvämligheter. Välkommen med din intresseanmälan för Kvarnabo sjöväg 1 - en dröm vid vattnet!

  • Premium
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Klinten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
5 590 kr/mån
31 667 kr/m²

Ett stenkast från trevliga sjöstaden med köpcentrum, restauranger och magiska promenader runt sjön Gerdsken har ni nu möjlighet att förvärva denna unika tvårumslägenhet. En halvtrappa upp på första plan välkomnas vi in i en unik lägenhet där vackra mörka golv möter ljusa väggar och genomgående smakfulla ytskikt. Lägenhetens juvel är ett badrum som för tankarna till ett lyxigt spa där en upphöjd bubbelpool för två välkomnar er hem efter en lång arbetsdag. Under sommarhalvåret kopplar man av på lägenhetens balkong eller i den härliga, gemensamma trädgården. Badstrand, butiker och middagar på trevliga uteserveringar nås ett kvarter bort. En cykeltur på fem minuter tar er till centralstation och Alingsås mysiga stadskärna. Varmt välkomna till Idrottsgatan 3!

  • Plus
  • Balkong
Fribovägen 12, Sjövik, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fribovägen 12

Villa
Sjövik, Lerums kommun
Bjurfors Alingsås
5 200 000 kr
185 + 15 m²
5 rum
1 792 m² tomt

När ni åker längst den lilla grusvägen och ser den röda drömmen i skogshörnet infinner sig ett lugn. Varsamt har detta hus renoverats in i minsta detalj och idag finner ni en bostad med härlig charm med uthus där vänner och familj kan bo. Här finns även ett litet pensionat för hönorna som bor lyxigt i stilla och lugn miljö. Dungen med de stora ekarna till höger gör att det känns som både öppna fält och skog finns intill tomten och mer naturnära än så här blir svårt att finna. Bara några minuters cykelväg bort har ni vackra Mjörn där ni kan njuta av bad både sommar och vinter. Ni välkomnas in i bostaden via en vacker amerikansk veranda. Här kan ni sitta och njuta av morgonkaffet och blicka ut över fälten. Redan i hallen kan ni ana den snickarglädje som präglar hela huset. Golvet är ett stilfullt och praktiskt klinkergolv och här finns gott om plats för avhängning. Här finns planets badrum som även är har ett vackert grått klinkergolv och vitt stilenligt kakel. Dusch bakom vikdörrar och tidsenlig inredning. Den inre hallen som är navet på nedervåningen tar er både till övre plan, in till det stora härliga köket samt in till vardagsrummet. Ni hittar detaljer i lister, fönsterbräden och vackra fönster och dörrar. Det stora sällskapsrummet är omgärdat av spröjsade fönster och en vacker pardörr tar er ut till det stora altandäcket. Här finns en braskamin som sprider ett härlig sken och värme de kallare dagarna om året. Köket är ljust och stort och här finns plats för familj och vänner att samlas och njuta av middagar och samkväm. Innanför köket hittar ni en tvättstuga med egen ingång när ni kommer från skogen med leriga stövlar och våta kläder. En våning upp finner ni 3 härliga sovrum samt ett badrum som estetiskt är som en dröm. Här kan ni njuta av långa varma duschar och sedan njuta av utsikten över en stilla naturen utanför. Utebodarna bjuder på flera utrymmen som ni kan nyttja som gästrum, kontor eller en typ av verksamhet som passar er. Under en del av uthusen finns en praktisk jordkällare. Det lyxigt byggda hönshuset med elektrisk elport för hönorna gör att ni kan njuta av egna ägg året om, om ni fortsatt vill ha kvar dessa små damer. Bostaden är perfekt placerad för en barnfamilj med endast 1 km till både skola och fritids. Skolbussen plockar upp vid vägkanten. Varmt välkommen med ert intresse för denna unika fastighet.

  • Plus
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun, bild 2
Odlarvägen 10, null, Vårgårda kommun, bild 3

Odlarvägen 10

Villa
Vårgårda kommun
Bjurfors Alingsås
2 200 000 kr
100 m²
3 rum
6 545 kr/mån

Redan vid ankomsten till bostadsrätten på Odlarvägen 10 sprider sig känslan av hemtrevnad; här leker de små på den centralt belägna lekplatsen och bilen parkeras i det vidbyggda garaget med ingång till bostaden. Exteriört har nuvarande ägare skapat en oas med vackra blommor och bärbuskar. På altanen i kvällssol njuter man av väldoftande rosor och lummiga vinrankor som slingrar sig i pergolan, uterummet med klinkergolv blir en självklar plats med filt och tekopp när solen går ner. Interiört återfinns sällskapsrum i vinkel med plats för både tv-hörna och matbord för stora familjemiddagar. Köket från Marbodal är ljust och fräscht där ni från frukostbordet vid fönstret kan följa livet i det lilla mysiga området. På Odlarvägen ges möjlighet att njuta av villalivets alla fördelar samtidigt som boendet är bekymmersfritt tack vare bostadsrättens alla fördelar. Bostaden är väl omhändertagen och bjuder på genomgående ljusa ytskikt och tidlösa färgtoner med en mycket trevlig planlösning. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för med information och intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Lindekullegatan 31D, Ingared, Alingsås kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Lindekullegatan 31D

Radhus
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 190 000 kr
114,4 m²
5 rum
6 133 kr/mån
27 885 kr/m²

I princip nybyggt bostadsrättsradhus i ett familjevänligt område, perfekt beläget i expansivt område nära skola och sjö. Denna praktiska bostad erbjuder dessutom utmärkta pendlingsmöjligheter till både Göteborg och Alingsås. Här kan du njuta av ett härligt boende med minimalt underhåll, vilket ger dig möjlighet att lägga din tid på annat än tråkiga måsten. Bostaden sträcker sig över två våningar och har en väl genomtänkt planlösning med utrymme för individuella val. På entréplan finner du köket och vardagsrummet som är i en öppen och luftig design. Detta ger dig möjlighet att umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder middagen eller slappar i soffan. Här finns valmöjligheten att ha ett större matbord eller en köksö. På ovanvåningen finns tre sovrum, ett stort badrum samt ett allrum. Allrummet kan enkelt anpassas efter dina behov och göras om till antingen ett kontor eller en extra sovplats. Detta ger bostaden en flexibilitet som passar perfekt för den växande familjen eller för dig som behöver extra utrymme för arbete eller gäster. Baksidans altan består av ett rymligt trädäck, ypperligt för sköna grillkvällar i eftermiddags- och kvällssolen. Här kan du, efter en arbetsdag, med gott samvete slå dig ner i loungemöblerna till ljudet av grannarnas handjagare. Det barnvänliga området erbjuder många fördelar för barnfamiljer, inklusive närhet till skolor och badplatser. Här kan barnen leka fritt och tryggt i den omgivande naturen samtidigt som du har lugnet att veta att de är säkra i ett tryggt område. Dessutom ger de utmärkta pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås dig möjlighet att jobba i storstaden men ändå fritid med familjen i en lugn och lekvänlig miljö. Sammanfattningsvis erbjuder detta bostadsrättsradhus en perfekt kombination av bekvämt boende och en praktisk livsstil. Med minimalt underhåll och närheten till vardagliga nödvändigheter, natur och pendlingsmöjligheter är detta ett idealt val för den moderna aktiva familjen eller någon som söker en bekymmersfri livsstil. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hermelinvägen 1B, Kullingsberg, Alingsås kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00

Hermelinvägen 1B

Lägenhet
Kullingsberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 850 000 kr
122,5 m²
4 rum
vån 1
6 338 kr/mån
31 429 kr/m²

Vacker fyrarummare med generösa ytor erbjuds på attraktiva Kullingsberg mitt bland kvarterets anrika villor, vilket ger bostaden en riktig villakänsla. Tillgång till trädgård och grillplats. Med sina tre sovrum, rymliga kök med dedikerad matplats och sobra sällskapsrum med anslutande balkong är detta en bostad som passar såväl familjen som paret vilka önskar rum för vänner och familj på besök. Det vackra vitputsade huset innefattar endast sex bostadsrätter vilket ger en familjär känsla med goda grannar. Bilen parkeras på gården i direkt anslutning till huset, en plats ingår i avgiften. En kort promenad ner för gatan finner ni bl a mataffär, blomsterbutik, restauranger och bageri. Vill ni gå in till centrum är även det oerhört nära. Varmt välkomna med er intresseanmälan till denna sällsynta möjlighet!

  • Plus
  • Balkong
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 2
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 3

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Klinten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 990 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
5 590 kr/mån
31 587 kr/m²

Välkomna in till denna vackra lägenhet på lugna Idrottsgatan med omgivande villamiljö. Bostaden är belägen på första våning en trappa upp med egen balkong och tillgång till en stor och härlig gemensam trädgård. Utmärkande för denna tvårummare är dom vackra bevarade trägolven och ljusinsläpp från tre olika väderstreck. En lägenhet som måste upplevas på plats. Denna bostadsrätt har ett fantastiskt läge med närhet till centrum, matbutik och badplats. Med tillgång till gästhus och bastu, är trivsamheten i denna sällskapliga förening något att längta efter. Varmt välkomna att boka er på förhandsvisning eller kontakta mäklare Carina Berg vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Knektegårdsgatan 47C, Brogården, Alingsås kommun

Knektegårdsgatan 47C

Lägenhet
Brogården, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 850 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
4 577 kr/mån
22 561 kr/m²

Nära skogskanten hittar vi BRF Solängen 1 och denna härliga bostad på våning två av tre där väl tilltagna rum skapar rymd och enkelt leverne. Ett naturligt ljusflöde förstärks av genomgående ljusa ytor, en härlig balkong i söderläge där man gärna njuter av ljumna sommarkvällar blir en självklar favoritplats. Som komplement till den egna balkongen finns en välskött och lugn innergård där det är lätt att slå sig ner för en stunds vila. Områdets yngsta kan tryggt springa fritt på den bilfria gården och underhållas av den centralt belägna lekplatsen. I området hittar vi både förskola, grundskola, mataffär samt underbar natur där skogen bjuder in till både harmoniska dagar med fågelkvitter och lek. Alingsås unika stadskärna och pendelstation nås enkelt via lokalbuss, fina cykelvägar eller en skön promenad där ni längs vägen passerar både Säveån och fina områden för aktivitet och idrott.

  • Balkong
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Kungsgatan 41A

Lägenhet
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 600 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/5
6 171 kr/mån
32 727 kr/m²

Vid vackra Järtas Park bor ni perfekt i denna fantastiska bostadsrätt i ett ljuvligt hus från 30-talet i mycket gott skick. Här återfinns underbart påkostade materialval som är genomtänkta in i minsta detalj så som Kolmårdsmarmor, fiskbensparkett, kök från Nordiska Kök, djupa fönsternischer och inte minst vackert inredda badrum. Rum i fil med vackra pardörrar, fönster åt flera håll och en boyta om 110 kvm ger alla förutsättningar för det trivsamma hemmet. Bjud in vänner och familj, ni får garanterat plats! Utanför porten har ni hela Alingsås utbud precis vid fötterna och ni kan stillsamt titta på folkmyllret uppifrån fönstren i vardagsrummet. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Havregatan 45, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 45

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 190 000 kr
129 m²
5 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade enplansvilla från Eksjöhus. Modellen heter Prio och erbjuder en praktisk planlösning där barn/ungdomar har ett eget allrum utanför sina två sovrum. På andra sidan huset finns master bedroom med ett badrum precis utanför dörren. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Inflyttning i detta hus beräknas till våren 2024. Sollebrunn erbjuder mataffär, service, skola upp till Åk 9, fik, mm. Från Sollebrunn tar du dig enkelt mot både Alingsås och Trollhättan. Känner du att detta kan vara av intresse ska du kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Havregatan 41, Sollebrunn, Alingsås kommun

Havregatan 41

Villa
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 600 000 kr
117 + 10 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Välkommen till Sollebrunn och denna nyproducerade och praktiska enplansvilla om 117 kvm. Husmodellen Harmoni kommer från Eksjöhus och är ett modernt gavelställt hus. Entrén ligger under tak och en groventré finns i anslutning till carporten. I husets främre del finns två sovrum och en stor tvättstuga med klädkammare. Genom hallen kommer du fram till ett stort vardagsrum som i kombination med det öppna köket ger dig gott om arbetsyta och plats för samvaro.

  • Plus
Simmenäsvägen 1:83, Simmenäs, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 1:83

Tomt
Simmenäs, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 490 000 kr
1 952 m² tomt

Att vakna med sjöutsikt och ha tillgång till både båtplats och bad året om är få förunnat men nu har du möjligheten. I Simmenäs ligger denna trevliga tomt som ger möjlighet att bo i den perfekta bostaden för er samt ha tillgång till gemensam brygga och egen privat båtplats. Att puttra ut över sjön Mjörn och njuta av en solnedgång eller jaga fiskeylyckan, ja valmöjligheterna blir oändliga. Drömmer ni om att bygga ert drömhus? Här finns chansen att uppnå er bostadsdröm vid sjönära läge strax utanför Alingsås. Beläget i ett lugnt område, omgivet av naturen med promenadavstånd till vattnet ligger denna tomt perfekt för dig som söker både lugn och närhet till staden fast lite på landet. Med vacker utsikt mot glimrande sjö och skogen runt knuten skapas ren magi där man verkligen kan trivas.

Grangatan 6, Sollebrunn, Alingsås kommun

Grangatan 6

Tomt
Sollebrunn, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
100 000 kr
936 m² tomt

Fem minuter från Sollebrunn med fullt utbud som skola, vårdcentral, bank och livsmedelsbutik hittar vi Stora Mellby och 6 tomter i lantlig charm. Här bygger du ditt drömhus i en gemytlig by med grönskande natur utanför dörren. Bussförbindelse till Alingsås eller Nossebro gör boendet bekvämt, här leker barnen i trygg miljö och livet i St Mellby öppnar upp för spännande aktiviteter och naturupplevelser. VårgårdaHus är behjälpliga att tillsammans med er hitta rätt hus ur deras breda sortiment. Välkomna att kontakta Anders Nilsson på tel. 0706-44 12 91 / [email protected] Generalentreprenad via Team Lyckebacka Hus&Bygg 1 209 000:- Hussats Villa Bovik 1 390 000:. Totalpris 2 599 000:- Huset på bilden är ett förslag och inspiration, priset är exklusive markarbete och övriga byggherrekostnader. Tomten är ej låst till specifik husleverantör. Kommunala anslutningsavgifter tillkommer. Tomterna som säljs är följande: 1. Skogslyckegatan 9, Mellby 4:68 2. Skogslyckegatan 11, Mellby 4:67 3. Skogslyckegatan 13, Mellby 4:66 4. Skogslyckegatan 15, Mellby 4:65 5. Skogslyckegatan 26B, Mellby 4:71 6. Skogslyckegatan 6, Mellby 4:74 Det åligger köparen att på fastigheten uppföra ett för permanent bruk avsett bostadshus. Om köparen inte inom 18 månader från överlåtelsedatum påbörjat de egentliga byggnadsarbetena, äger säljaren rätt att häva köpet. (Med egentliga byggnadsarbetena menas bottenplattan eller motsvarande skall vara färdigställt. Uppvisande av ingånget entreprenadavtal för uppförande av småhus på tomten bedöms som tillräckligt för att upphäva villkoret). Tidsförlängning kan medges av säljaren när skäl därtill föreligger. Utan säljarens skriftliga medgivande får köparna inte överlåta fastigheten innan byggnadsskyldigheten fullgjorts. Den har fullgjorts när slutbesked/slutbevis erhållits.

Visar alla 21