Mäklare Carina Berg

Carina Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun
 • Sön 30 jun kl 15:00
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun, bild 2
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun, bild 3

Brunnsgatan 1B

Lägenhet
Alingsås stad, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 700 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
6 290 kr/mån
34 177 kr/m²

Varmt välkomna till en sober, välvårdad och modern bostadsrätt med mycket centralt läge bland kullerstensgator. Bostaden har under senaste året gjorts om till att innehålla tre rum, men är fortsatt registrerad som en tvårummare hos föreningen. Här finner vi ett välvårdat inre som under senaste året renoverats med bl a nymålade väggar, nytt klinker i hallen och delvis ny inredning i badrummet. Bostaden ger ett modernt intryck med sobra färgval. Läget på första våning gör att bostaden passar såväl yngre som äldre. Här bjuds genomgående ett fint ljusinsläpp, ljust kök i vinkelform, helkaklat badrum, rymligt större sovrum med lyxig anslutande klädkammare samt ett perfekt gäst-/barnrum. Föreningen om endast sex bostadsrätter är mycket familjär och lät uppföra byggnaden 2006. Varmt välkomna till Brunnsgatan 1B!

 • Premium
 • Hiss
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Bronsgatan 4

Villa
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 950 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
895 m² tomt

Denna väl omhändertagna bostad erbjuder högt i tak, stora öppna ytor och en charm som andas historia. Med noggranna renoveringar har den fått en modern touch samtidigt som dess äldre karaktär har bevarats. Vackra detaljer och renoveringar har köket och badrummen fått en elegant och tidlös stil. Denna bostad är en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet och är redo att välkomna sina nya ägare med sitt unika och inbjudande utseende.

 • Premium
Saxebäcksvägen 96, Saxebäcken, Alingsås kommun
 • Tor 27 jun kl 16:30
Saxebäcksvägen 96, Saxebäcken, Alingsås kommun, bild 2
Saxebäcksvägen 96, Saxebäcken, Alingsås kommun, bild 3

Saxebäcksvägen 96

Villa
Saxebäcken, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
7 500 000 kr
60 + 48 m²
4 rum
6 548 m² tomt

Med ett synnerligen vackert läge saluförs Saxebäcksvägen 96. En bostad med modernt formspråk ritat med eftertanke. Huset är högt beläget vilket ger en mycket fin sjöutsikt såväl från den väl tilltagna altanen med pool som från samtliga rum interiört. Den stora naturtomten skiftar från skog till trädgård och mynnar slutligen ut i strandkanten. Altan med pool i söderläge binder samman boningshuset med det vinterbonade gästhuset. Ytterligare ett gästhus finns att tillgå på tomten. Från övre plan nås en takterrass. Interiört erbjuds två sällskapsrum, kamin, kök, två sovrum och två badrum. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Premium
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun
 • Tis 25 jun kl 16:30
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun, bild 2
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun, bild 3

Södra Ringgatan 45

Lägenhet
Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 650 000 kr
98,5 m²
3 rum
vån 2/3
8 762 kr/mån
26 904 kr/m²

I det omtyckta och centralt belägna Sörhaga hittar ni denna fantastiska bostadsrättstrea på Södra Ringgatan 45. Denna charmiga bostad breder ut sig över hela andra våningen i ett vackert hus från 30-talet och erbjuder hela 98,5 kvm av rymligt och välplanerat boende. När ni stiger in möts ni av en ljus och luftig atmosfär som genomsyras av modern komfort och tidlös charm. Bostaden har ett stilrent kök i modernt utförande, utrustat med allt man kan tänkas behöva för att skapa härliga middagar. Badrummet är likaså modernt och smakfullt renoverat, vilket bidrar till en känsla av lyx i vardagen. Den mindre balkongen erbjuder en perfekt plats för avkoppling och trevliga stunder i solen. Här kan ni njuta av morgonkaffet eller avsluta dagen med en god bok. De vackra parkettgolven sträcker sig genom hela lägenheten och bidrar till den eleganta atmosfären. Ljusinsläppet är något utöver det vanliga med fönster i fyra väderstreck, vilket skapar ett härligt flöde av naturligt ljus genom hela bostaden. Detta, tillsammans med de generösa ytorna, gör att bostaden känns ännu rymligare och mer inbjudande. Föreningen är liten och familjär, vilket skapar en trivsam och gemytlig atmosfär. På föreningens tomt finns både trädgård och parkeringsplatser, vilket underlättar vardagen och ger extra bekvämlighet. Trädgården erbjuder en härlig uteplats där ni kan njuta av vackra dagar med vänner och familj, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Detta är en bostad som är smått unik och måste upplevas på plats för att fullt ut uppskattas. Här kombineras charm från förr med moderna bekvämligheter på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna er på visning och är övertygade om att ni kommer att förälska er i denna fantastiska bostad. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
Enehagsgatan 25, Enehagen, Alingsås kommun
 • Sön 30 jun kl 16:00
Enehagsgatan 25, Enehagen, Alingsås kommun, bild 2
Enehagsgatan 25, Enehagen, Alingsås kommun, bild 3

Enehagsgatan 25

Villa
Enehagen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 875 000 kr
174 + 28 m²
6 rum
542 m² tomt

På den lugna återvändsgatan hittar du denna gedigna och rymliga villa på Enehagsgatan 25 i Alingsås. Huset är totalt 174 + 28 kvadratmeter fördelat över fem stilrena etageplan som skapar en alldeles underbar rymd. Villan är ritat av Stjernbergs Arkitektbyrå och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön Mjörn samt fri sikt i ytterligare två väderstreck, vilket garanterar en avskild och avslappnad känsla. Bostadens höga läge ger en snabb och smidig tillgång till lummiga och vackra promenadstråk i skogarna runt Kvarnsjön. Interiören i huset präglas av stora sociala och familjära ytor där man kan umgås och trivas så väl den lilla familjen som större sällskap. Tydligt är även noggrannheten i materialval och en genomgående god finish på ytskikt, listverk och övrig inredning. Designen är både stilfull och modern där ljusinsläppet är påtagligt genom hela huset och skapar en rofylld atmosfär. Detta är ett boende att trivas i för hela familjen, såväl till vardags som vid större bjudningar. De övre etagen erbjuder en privat lugn sfär med sovrum, allrum och badrum. Entréplan tillsammans med det lägre etaget utgör det sociala navet i villan med underbara samvaroytor till olika ändamål och stilrent kök med tillhörande matplats. Fönsterpartiet i vardagsrummet är ett av alla utsiktslägen på fastigheten som ögat drar sig till. Vyn ifrån detta rum är spektakulär och bör ses på plats. För gäster, tonåringar eller hemarbete finns den perfekta ytan för ändamålet på etaget längst ned; ett stort rum med rikligt ljusinsläpp samt separat toalett och egen utgång till trädgården. På detta plan finner vi även praktiska rum som tvättstuga, förråd och duschrum. Varmt välkomna med er visningsbokning till denna extraordinära villa!

 • Premium
Torparegatan 81, Ingared, Alingsås kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 18:00
Torparegatan 81, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Torparegatan 81, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Torparegatan 81

Villa
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
4 900 000 kr
140 m²
6 rum
1 501 m² tomt

I familjevänliga Ingared erbjuds denna underbara enplansvilla på väl tilltagen tomt. Villan stod klar 2023 och erbjuder allt vad en familj kan önska för en bekväm vardag. Den generösa boendeytan om 140 kvm fördelar sig över sex rum och kök i en modern planlösning med en föräldraavdelning och en barn-/ungdomsavdelning med eget allrum. Navet i huset utgörs av vardagsrum med matplats som möts sömlöst och förstärks av det fina ljusinsläppet. Två helkaklade badrum finns till förfogande. Solceller på taket kombinerat med frånluftsvärmepump och luft-luftvärmepump ger en kostnadseffektiv uppvärmning med god ventilation samt komfort med genomgående golvvärme. För den som önskar tillföra braskamin finns en förberedd plats för ändamålet i vardagsrummet. En altan i soligt sydvästligt läge finns också att avnjuta. Varmt välkomna att uppleva detta härliga boende!

 • Premium
 • Energieffektiv
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun
 • Tor 27 jun kl 18:00
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 29

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 800 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 312 kr/mån
29 032 kr/m²

I den röda, vackra träbyggnaden med byggår så sent som 2017 erbjuder Ingaredsgatan 29 ett välplanerat och luftigt boende med känslan av nybyggnation fortfarande i väggarna. Flytta rakt in utan krav på renoveringar. Dessutom med ett kort promenadavstånd till sjön. Lägenheten har ingång i markplan, helt utan trappor, och fördelar sig på 2 rum och kök med en väl tilltagen balkong. Den optimerade planlösningen gör att lägenheten känns mycket rymlig. Stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum och ljusa rum. Ingared är expansivt och ligger vackert invid Sävelången med en härlig badplats. Orten erbjuder bl a närbutik och skola. Pendlingsmöjligheterna till både Lerum, Göteborg och Alingsås är goda. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare redan nu!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hermelinvägen 1B, Kullingsberg, Alingsås kommun
 • Mån 24 jun kl 17:30

Hermelinvägen 1B

Lägenhet
Kullingsberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 750 000 kr
122,5 m²
4 rum
vån 1
6 338 kr/mån
30 612 kr/m²

Vacker fyrarummare med generösa ytor erbjuds på attraktiva Kullingsberg mitt bland kvarterets anrika villor, vilket ger bostaden en riktig villakänsla. Tillgång till trädgård och grillplats. Med sina tre sovrum, rymliga kök med dedikerad matplats och sobra sällskapsrum med anslutande balkong är detta en bostad som passar såväl familjen som paret vilka önskar rum för vänner och familj på besök. Det vackra vitputsade huset innefattar endast sex bostadsrätter vilket ger en familjär känsla med goda grannar. Bilen parkeras på gården i direkt anslutning till huset, en plats ingår i avgiften. En kort promenad ner för gatan finner ni bl a mataffär, blomsterbutik, restauranger och bageri. Vill ni gå in till centrum är även det oerhört nära. Varmt välkomna med er intresseanmälan till denna sällsynta möjlighet!

 • Plus
 • Balkong
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 2
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 3

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Klinten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 990 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
5 590 kr/mån
31 587 kr/m²

Välkomna in till denna vackra lägenhet på lugna Idrottsgatan med omgivande villamiljö. Bostaden är belägen på första våning en trappa upp med egen balkong och tillgång till en stor och härlig gemensam trädgård. Utmärkande för denna tvårummare är dom vackra bevarade trägolven och ljusinsläpp från tre olika väderstreck. En lägenhet som måste upplevas på plats. Denna bostadsrätt har ett fantastiskt läge med närhet till centrum, matbutik och badplats. Med tillgång till gästhus och bastu, är trivsamheten i denna sällskapliga förening något att längta efter. Varmt välkomna att boka er på förhandsvisning eller kontakta mäklare Carina Berg vid frågor!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Simmenäsvägen 1:83, Simmenäs, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 1:83

Tomt
Simmenäs, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 490 000 kr
1 952 m² tomt

Att vakna med sjöutsikt och ha tillgång till både båtplats och bad året om är få förunnat men nu har du möjligheten. I Simmenäs ligger denna trevliga tomt som ger möjlighet att bo i den perfekta bostaden för er samt ha tillgång till gemensam brygga och egen privat båtplats. Att puttra ut över sjön Mjörn och njuta av en solnedgång eller jaga fiskeylyckan, ja valmöjligheterna blir oändliga. Drömmer ni om att bygga ert drömhus? Här finns chansen att uppnå er bostadsdröm vid sjönära läge strax utanför Alingsås. Beläget i ett lugnt område, omgivet av naturen med promenadavstånd till vattnet ligger denna tomt perfekt för dig som söker både lugn och närhet till staden fast lite på landet. Med vacker utsikt mot glimrande sjö och skogen runt knuten skapas ren magi där man verkligen kan trivas.

Visar alla 10