Mäklare Carina Berg

Carina Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Olstorpsvägen 46, Bälinge, Alingsås kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Olstorpsvägen 46, Bälinge, Alingsås kommun, bild 2
Olstorpsvägen 46, Bälinge, Alingsås kommun, bild 3

Olstorpsvägen 46

Villa
Bälinge, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
4 900 000 kr
150 m²
7 rum
2 537 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och inbjudande villa på Olstorpsvägen 46, belägen i det natursköna och fridfulla Bälinge. Denna friliggande villa byggd i lösvirke år 2016 erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. Redan vid ankomsten möts ni av en välkomnande veranda med vackra dubbeldörrar som leder in i huset. Inne på villans entréplan finner ni en praktisk tvättstuga med groventré, WC med dusch och ett rymligt gästrum/kontor. Hjärtat i hemmet är det öppna köket och vardagsrummet, där en elegant kamin sprider värme och skapar en mysig atmosfär i sällskapsytorna. Från köket når ni altandörren som leder ut till den soliga baksidan, omringad av grönska sommartid – idealisk för avkopplande stunder och trevliga grillkvällar. En trappa upp finner ni fyra rymliga sovrum, ett badrum med badkar och ett gemytligt sällskapsrum. Tack vare den höga takhöjden på 2,70 meter på nedre plan och det förhöjda vägglivet uppe känns alla rum luftiga och generösa. Badsjön Munsjön ligger på bekvämt promenadavstånd, perfekt för sommardopp och avkopplande stunder vid vattnet. Bälinge erbjuder ett härligt lantligt lugn med en salig blandning av villor, hästgårdar och sommarstugor. Här råder en stark grannsämja och gemenskap. Skogen är er närmsta granne och erbjuder oändliga möjligheter till promenader, cykelturer samt bär- och svampplockning. Olstorpsvägen 46 är inte bara ett hus, utan ett hem där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en trivsam och bekväm boendemiljö. Här bor ni i en harmonisk och naturnära miljö med närhet till allt ni kan önska er för en bekväm vardag. Välkommen att kontakta oss idag för en förhandsvisning och upptäck själv allt denna fantastiska villa har att erbjuda.

  • Premium
  • Energieffektiv
Stadsskogsgatan 44, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Ons 7 aug kl 18:00
Stadsskogsgatan 44, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Stadsskogsgatan 44, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Stadsskogsgatan 44

Lägenhet
Stadsskogen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
4 090 000 kr
99 m²
4 rum
vån 5/5
5 763 kr/mån
41 313 kr/m²

Välkommen till denna förtrollande takvåning med en panoramautsikt över stadsskogen! Denna fantastiska bostad på 99 kvm erbjuder en rymlig och bekväm livsmiljö som passar perfekt för hela familjen. Den soldränkta terrassen sträcker sig runt hela lägenheten och ger en oslagbar vy över delar av sjön och den omgivande naturen. Här finns gott om plats för en elegant soffgrupp, middagsbord och en grill på eftermiddag- kvällssidan, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling, middagar och sociala tillställningar. På andra sidan har du plats för frukostbord och plantering av grönska om du har gröna fingrar. Mellan de båda sidorna har du en länga för avkoppling på bänkar för att njuta av solen när den står som högt i skyn. Lägenheten stoltserar med en öppen planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och erbjuder en hisnande utsikt över stadsskogen. Köket är från Vedum, modernt och funktionellt, med högkvalitativa vitvaror och en smart layout som smälter sömlöst samman med vardagsrummet. Köksön ger även på plats för avlastningsyta samt förvaring. Detta skapar en inbjudande social yta där familj och vänner kan samlas för matlagning och umgänge. Bostaden har fyra rum, inklusive tre mysiga sovrum som är perfekt utformade för avkoppling och vila. En del av lägenheten är avskild och fungerar utmärkt som en privat sovrumsdel, med tillhörande kontorsdel och en Walk-In-closet vilket ger en harmonisk balans mellan öppna sociala ytor och privata utrymmen. Lägenheten är utrustad med två stilrena badrum/ toalett som ger extra bekvämlighet för både familjemedlemmar och gäster. Ett av badrummen är praktiskt utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och handdukstork , vilket underlättar vardagens sysslor och gör det enkelt att sköta tvätten hemma. Terrassen är utan tvekan en av lägenhetens främsta höjdpunkter. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe i solen medan du njuter av den storslagna utsikten eller avsluta dagen med en middag i solnedgången tillsammans med vänner och familj. Med plats för både en soffgrupp, middagsbord och grill blir terrassen en naturlig förlängning av boendet under de varmare månaderna, perfekt för sommarkvällar och festligheter. Lägenheten är belägen i det lugna och naturnära området Stadsskogen, endast en kort promenad från sjön Mjörn. Detta ger en härlig livskvalitet med närhet till naturen, samtidigt som du har bekvämt avstånd till all nödvändig service, skolor och goda kommunikationer. Rakt över vägen finns gym för de träningsintresserade och lite lägre ner på gatan finns en Pizzeria. Området erbjuder en perfekt balans mellan rofylldhet och bekvämlighet, vilket gör det enkelt att njuta av både natur och stadsliv. Detta hem är en oas som kombinerar modern komfort med en naturskön miljö, perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Välkommen hem till din nya takvåning nära sjön Mjörn – här väntar ett liv fyllt av möjligheter och magiska stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun, bild 2
Södra Ringgatan 45, Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun, bild 3

Södra Ringgatan 45

Lägenhet
Alingsås - Sörhaga, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 650 000 kr
98,5 m²
3 rum
vån 2/3
8 762 kr/mån
26 904 kr/m²

I det omtyckta och centralt belägna Sörhaga hittar ni denna fantastiska bostadsrättstrea på Södra Ringgatan 45. Denna charmiga bostad breder ut sig över hela andra våningen i ett vackert hus från 30-talet och erbjuder hela 98,5 kvm av rymligt och välplanerat boende. När ni stiger in möts ni av en ljus och luftig atmosfär som genomsyras av modern komfort och tidlös charm. Bostaden har ett stilrent kök i modernt utförande, utrustat med allt man kan tänkas behöva för att skapa härliga middagar. Badrummet är likaså modernt och smakfullt renoverat, vilket bidrar till en känsla av lyx i vardagen. Den mindre balkongen erbjuder en perfekt plats för avkoppling och trevliga stunder i solen. Här kan ni njuta av morgonkaffet eller avsluta dagen med en god bok. De vackra parkettgolven sträcker sig genom hela lägenheten och bidrar till den eleganta atmosfären. Ljusinsläppet är något utöver det vanliga med fönster i fyra väderstreck, vilket skapar ett härligt flöde av naturligt ljus genom hela bostaden. Detta, tillsammans med de generösa ytorna, gör att bostaden känns ännu rymligare och mer inbjudande. Föreningen är liten och familjär, vilket skapar en trivsam och gemytlig atmosfär. På föreningens tomt finns både trädgård och parkeringsplatser, vilket underlättar vardagen och ger extra bekvämlighet. Trädgården erbjuder en härlig uteplats där ni kan njuta av vackra dagar med vänner och familj, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Detta är en bostad som är smått unik och måste upplevas på plats för att fullt ut uppskattas. Här kombineras charm från förr med moderna bekvämligheter på ett sätt som få andra bostäder kan erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna er på visning och är övertygade om att ni kommer att förälska er i denna fantastiska bostad. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 29

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 800 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 312 kr/mån
29 032 kr/m²

I den röda, vackra träbyggnaden med byggår så sent som 2017 erbjuder Ingaredsgatan 29 ett välplanerat och luftigt boende med känslan av nybyggnation fortfarande i väggarna. Flytta rakt in utan krav på renoveringar. Dessutom med ett kort promenadavstånd till sjön. Lägenheten har ingång i markplan, helt utan trappor, och fördelar sig på 2 rum och kök med en väl tilltagen balkong. Den optimerade planlösningen gör att lägenheten känns mycket rymlig. Stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum och ljusa rum. Ingared är expansivt och ligger vackert invid Sävelången med en härlig badplats. Orten erbjuder bl a närbutik och skola. Pendlingsmöjligheterna till både Lerum, Göteborg och Alingsås är goda. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Simmenäsvägen 1:83, Simmenäs, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 1:83

Tomt
Simmenäs, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 900 000 kr
1 952 m² tomt

Att vakna med sjöutsikt och ha tillgång till både båtplats och bad året om är få förunnat men nu har du möjligheten. I Simmenäs ligger denna trevliga tomt som ger möjlighet att bo i den perfekta bostaden för er samt ha tillgång till gemensam brygga och egen privat båtplats. Att puttra ut över sjön Mjörn och njuta av en solnedgång eller jaga fiskeylyckan, ja valmöjligheterna blir oändliga. Drömmer ni om att bygga ert drömhus? Här finns chansen att uppnå er bostadsdröm vid sjönära läge strax utanför Alingsås. Beläget i ett lugnt område, omgivet av naturen med promenadavstånd till vattnet ligger denna tomt perfekt för dig som söker både lugn och närhet till staden fast lite på landet. Med vacker utsikt mot glimrande sjö och skogen runt knuten skapas ren magi där man verkligen kan trivas.

Visar alla 5