Mäklare Carina Berg

Carina Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 2
Ingaredsgatan 29, Ingared, Alingsås kommun, bild 3

Ingaredsgatan 29

Lägenhet
Ingared, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 690 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 312 kr/mån
27 258 kr/m²

I den röda, vackra träbyggnaden med byggår så sent som 2017 erbjuder Ingaredsgatan 29 ett välplanerat och luftigt boende med känslan av nybyggnation fortfarande i väggarna. Flytta rakt in utan krav på renoveringar. Dessutom med ett kort promenadavstånd till sjön. Lägenheten har ingång i markplan, helt utan trappor, och fördelar sig på 2 rum och kök med en väl tilltagen balkong. Den optimerade planlösningen gör att lägenheten känns mycket rymlig. Stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum och ljusa rum. Ingared är expansivt och ligger vackert invid Sävelången med en härlig badplats. Orten erbjuder bl a närbutik och skola. Pendlingsmöjligheterna till både Lerum, Göteborg och Alingsås är goda. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun
  • Borttagen före visning
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun, bild 2
Brunnsgatan 1B, Alingsås stad, Alingsås kommun, bild 3

Brunnsgatan 1B

Lägenhet
Alingsås stad, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
Pris saknas
79 m²
3 rum
vån 1/2
5 990 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Bronsgatan 4, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Bronsgatan 4

Villa
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
5 950 000 kr
180 + 100 m²
7 rum
895 m² tomt

Denna väl omhändertagna bostad erbjuder högt i tak, stora öppna ytor och en charm som andas historia. Med noggranna renoveringar har den fått en modern touch samtidigt som dess äldre karaktär har bevarats. Vackra detaljer och renoveringar har köket och badrummen fått en elegant och tidlös stil. Denna bostad är en perfekt kombination av äldre charm och modern bekvämlighet och är redo att välkomna sina nya ägare med sitt unika och inbjudande utseende.

  • Premium
Hermelinvägen 1B, Kullingsberg, Alingsås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Hermelinvägen 1B

Lägenhet
Kullingsberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 850 000 kr
122,5 m²
4 rum
vån 1
6 338 kr/mån
31 429 kr/m²

Vacker fyrarummare med generösa ytor erbjuds på attraktiva Kullingsberg mitt bland kvarterets anrika villor, vilket ger bostaden en riktig villakänsla. Tillgång till trädgård och grillplats. Med sina tre sovrum, rymliga kök med dedikerad matplats och sobra sällskapsrum med anslutande balkong är detta en bostad som passar såväl familjen som paret vilka önskar rum för vänner och familj på besök. Det vackra vitputsade huset innefattar endast sex bostadsrätter vilket ger en familjär känsla med goda grannar. Bilen parkeras på gården i direkt anslutning till huset, en plats ingår i avgiften. En kort promenad ner för gatan finner ni bl a mataffär, blomsterbutik, restauranger och bageri. Vill ni gå in till centrum är även det oerhört nära. Varmt välkomna med er intresseanmälan till denna sällsynta möjlighet!

  • Plus
  • Balkong
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 2
Idrottsgatan 3, Klinten, Alingsås kommun, bild 3

Idrottsgatan 3

Lägenhet
Klinten, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
1 990 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
5 590 kr/mån
31 587 kr/m²

Välkomna in till denna vackra lägenhet på lugna Idrottsgatan med omgivande villamiljö. Bostaden är belägen på första våning en trappa upp med egen balkong och tillgång till en stor och härlig gemensam trädgård. Utmärkande för denna tvårummare är dom vackra bevarade trägolven och ljusinsläpp från tre olika väderstreck. En lägenhet som måste upplevas på plats. Denna bostadsrätt har ett fantastiskt läge med närhet till centrum, matbutik och badplats. Med tillgång till gästhus och bastu, är trivsamheten i denna sällskapliga förening något att längta efter. Varmt välkomna att boka er på förhandsvisning eller kontakta mäklare Carina Berg vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun
  • Idag kl 12:00
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 2
Kungsgatan 41A, Alingsås Centralt, Alingsås kommun, bild 3

Kungsgatan 41A

Lägenhet
Alingsås Centralt, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
3 600 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/5
6 171 kr/mån
32 727 kr/m²

Vid vackra Järtas Park bor ni perfekt i denna fantastiska bostadsrätt i ett ljuvligt hus från 30-talet i mycket gott skick. Här återfinns underbart påkostade materialval som är genomtänkta in i minsta detalj så som Kolmårdsmarmor, fiskbensparkett, kök från Nordiska Kök, djupa fönsternischer och inte minst vackert inredda badrum. Rum i fil med vackra pardörrar, fönster åt flera håll och en boyta om 110 kvm ger alla förutsättningar för det trivsamma hemmet. Bjud in vänner och familj, ni får garanterat plats! Utanför porten har ni hela Alingsås utbud precis vid fötterna och ni kan stillsamt titta på folkmyllret uppifrån fönstren i vardagsrummet. Varmt välkomna med er visningsbokning!

  • Premium
Simmenäsvägen 1:83, Simmenäs, Alingsås kommun

Simmenäsvägen 1:83

Tomt
Simmenäs, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås
2 490 000 kr
1 952 m² tomt

Att vakna med sjöutsikt och ha tillgång till både båtplats och bad året om är få förunnat men nu har du möjligheten. I Simmenäs ligger denna trevliga tomt som ger möjlighet att bo i den perfekta bostaden för er samt ha tillgång till gemensam brygga och egen privat båtplats. Att puttra ut över sjön Mjörn och njuta av en solnedgång eller jaga fiskeylyckan, ja valmöjligheterna blir oändliga. Drömmer ni om att bygga ert drömhus? Här finns chansen att uppnå er bostadsdröm vid sjönära läge strax utanför Alingsås. Beläget i ett lugnt område, omgivet av naturen med promenadavstånd till vattnet ligger denna tomt perfekt för dig som söker både lugn och närhet till staden fast lite på landet. Med vacker utsikt mot glimrande sjö och skogen runt knuten skapas ren magi där man verkligen kan trivas.

Visar alla 7