Mäklare Carina Berg

Carina Berg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tummeltorpsvägen 11, Vårgårda, Vårgårda kommun

Tummeltorpsvägen 11

Villa
Vårgårda, Vårgårda kommun
Bjurfors Alingsås

3 300 000 kr

117 m²

6 rum

4 618 m² tomt

På stor tomt endast en kort bilfärd från såväl Alingsås som Vårgårda finner denna lantligt belägna enplansvilla med källare. Entréplanet bjuder på sociala ytor, badrum och sovrum. Källarplanet erbjuder fina bonusutrymmen i såväl gillestuga, hobbyrum, förråd och tvättstuga. Den stora tomten har plats för både lek och odlingsintresse. Flera bilplatser finns också att tillgå, både ett dubbelgarage, en dubbel carport samt uppställning framför. Varmt välkomna till Tummeltorpsvägen 11 - för er som vill bo i lugnet på landet.

Grankullegatan 74A, Stadsskogen, Alingsås kommun
  • Tor 8 jun kl 16:30
Grankullegatan 74A, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 2
Grankullegatan 74A, Stadsskogen, Alingsås kommun, bild 3

Grankullegatan 74A

Radhus
Stadsskogen, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås

4 400 000 kr

110 m²

5 rum

6 385 kr/mån

40 000 kr/m²

Nu har vi den stora glädjen att erbjuda en femma om hela 110 kvadratmeter där läget högst upp i huset ger underbara vyer över sjön. Arkitekturens rena linjer och den återhållsamma färgskalan med genomgående vita väggar låter utsikten spela huvudrollen och ger en enhetlig bas att utgå ifrån i din inredning. Två balkonger erbjuder soliga sittplatser både med och utan tak och är den givna platsen att avnjuta solnedgången under sommarhalvåret. Första kaffekoppen tar du kanske på uteplatsen på framsidan där en soffa eller cafégrupp ryms i morgonsolen. Huset är byggt i souterräng och den egna entrén ger radhuskänsla. Stadsskogen har sin egen matbutik och här finns både förskolor och idrottshall. Pendling, service och butiker finner du i centrala Alingsås som du når med cykel på lite drygt tio minuter. Här får du ett boende som är både praktiskt och estetiskt tilltalande. Utsikten är svårslagen och Mjörns stränder ligger inom nära räckhåll för bad och promenader. Caféstaden Alingsås har ett levande centrum med smidiga pendlingsmöjligheter till Göteborg. Välkommen på med ditt intresse och boka dig på förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Baldersgatan 3, Östra Ängabo, Alingsås kommun

Baldersgatan 3

Villa
Östra Ängabo, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås

5 700 000 kr

140 m²

6 rum

901 m² tomt

Välkommen till detta rymliga suterränghus med vacker träfasad i järnvitriol. Den stenlagda uppfarten ramas in av trädgården och muren som omsluter tomten. Med en skyddad baksida och därtill en härlig trädgård med fina odlingsmöjligheter. Till säsong kommer det nu upp både sparris, vinbär och mängder av olika örter, bara fantasin sätter gränser för vad som kan skapas av just er. Ängabo är ett populärt område där alla kan trivas. Närheten till både förskola, skola med naturen i ryggen gör detta till en ypperlig plats att bo.

Eriksbergsgatan 52, Eriksberg, Alingsås kommun
  • Tis 13 jun kl 16:30

Eriksbergsgatan 52

Radhus
Eriksberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås

3 850 000 kr

111 m²

4 rum

124 m² tomt

Välkommen till Eriksbergsgatan 52! Här finner du detta friköpta radhus med närhet till skog och bekvämligheter. En bostad med flera fina egenskaper och stora ytor fördelat på 2 plan. Med naturen som omgivning och skogsvy från bostadens altan och balkong får du tillgång till två uteplatser i avskild miljö. Trivsamma Eriksberg gör det lätt att trivas med närhet till bland annat lekplats och pendeltågstation - ett toppenläge både centralt och naturnära. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ametistgatan 1, Eriksberg, Alingsås kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ametistgatan 1, Eriksberg, Alingsås kommun, bild 2
Ametistgatan 1, Eriksberg, Alingsås kommun, bild 3

Ametistgatan 1

Villa
Eriksberg, Alingsås kommun
Bjurfors Alingsås

5 500 000 kr

151 m²

5 rum

726 m² tomt

Du träder in genom husets ytterdörr och möts av en otrolig rymd som sträcker sig hela vägen till fönsterpartiet ut mot husets baksida. Den generösa takhöjden genomsyrar stora delar av huset. Centrerad i hemmet finns husets hjärta, en ståtlig eldstad med vy från tre olika håll. En regnig dag sitter du skyddad under tak och kan avnjuta synen av den lättskötta trädgården som ramas in av en tät planterad häck, buskar och träd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Carina Berg vid frågor.

  • Premium

Visar alla 5