Vagnslidergatan 13

Västerås, Västerås kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
152 m²
Biarea
210 m²
Tomtarea
1 185 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Energiklass
E
Driftkostnad
79 400 kr/år

På Vagnslidergatan 13 erbjuds en rymlig villa i ett plan med källare belägen på en attraktiv hörntomt. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier, ett stort inglasat uterum och en pool. Det i kombination med ett dubbelgarage och ett naturnära läge lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt drömboende.

De rymliga ytorna utgörs av ett modernt kök med utgång till det inglasade uterummet, ett generöst vardagsrum med utgång till trädgården. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med gott om förvaring, en tvättstuga, ett badrum och en toalett. I källarplan finner vi stora umgängesytor, två stora rum som i dagsläget används som kontor, ett badrum med bastu. Vidare finner vi två stycken gästrum, ett förråd samt en verkstad med trappa upp till det stora garaget.

Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö kombinerat med närhet till lekplatser, förskola och skola, Vedbobacken samt goda kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Inger Bertilsdotter, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Kontakta mäklaren

Oskar Johansson

Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Mäklare Oskar Johansson, Svensk Fastighetsförmedling Västerås
+46739500737