Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Narvavägen 61, Hammarby/Krumeluren, Västerås kommun
 • Mån 6 feb kl 17:00
Narvavägen 61, Hammarby/Krumeluren, Västerås kommun, bild 2
Narvavägen 61, Hammarby/Krumeluren, Västerås kommun, bild 3

Narvavägen 61

Lägenhet
Hammarby/Krumeluren, Västerås kommun

695 000 kr

42,5 m²

1 rum

3 256 kr/mån

16 353 kr/m²

Varmt välkomna till Narvavägen 61 i Brf Krumeluren där vi finner denna rymliga etta med sovalkov och dubbla balkonger. Lägenheten om 42,5 kvadratmeter ligger på våning fyra med hiss och här återfinns ett ljust och rymligt kök med plats för matbord och utgång till en av lägenhetens två balkonger i soligt söderläge. Badrum med badkar samt ett ljust vardagsrum med sovalkov samt utgång till lägenhetens andra balkong i soligt och insynsskyddat söderläge. Här bor du i en stabil och populär förening med spännande arkitektur där du i det som kallas för Oktagonen har tillgång till fest-/samlingslokal. Dessutom finns det cykelförråd, tvättstuga, relaxavdelning med bastu, gym samt en övernattningslägenhet i nr 25. I månadsavgiften ingår utöver värme, vatten och kabel-TV även bredband, ip-telefoni samt nätavgift för el.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Benvägen 51, Bjurhovda, Västerås kommun
 • Imorgon kl 18:00

Benvägen 51

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun

750 000 kr

88,5 m²

3 rum

6 403 kr/mån

8 475 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma lägenhet om 88,5 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd med möjlighet att skapa ett långsiktigt boende. Det grönskande läget kombinerat med närhet till tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett naturnära läge. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare ett fullt utrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring med naturlig matplats intill fönster. Ljust och socialt sällskapsrum som erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt matsalsmöbel. Bostaden erbjuder även en gäst-wc, ett stort badrum med dusch samt två rymliga sovrum. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier med utsikt över den mysiga balkongen. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med närhet till Finnslätten och promenadavstånd till goda kommunikationer, förskola och skola. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även trivsamma promenadstråk och lekplatser. En bit från lägenheten finns även närbutik Coop Stjärnan, barnpool, basketplan och fritidsgård.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Knotavägen 19, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 19

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun

1 350 000 kr

88,5 m²

3 rum

4 615 kr/mån

15 254 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma lägenhet om 88,5 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd. Det grönskande läget kombinerat med närhet till tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett naturnära läge. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare ett ljust kök med gott om arbetsyta och förvaring med naturlig matplats intill fönster. Ljust och socialt sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt matsalsmöbel. Bostaden erbjuder även en gäst-wc, ett stort badrum med dusch samt två rymliga sovrum. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt tillgång till dubbla balkonger. Lägenheten har ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet samt gemensamma grillplatser. I närområdet finns också matbutik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och pool. Goda kommunikationer till centrala Västerås och Hälla med dess fulla utbud.

 • Balkong
Långbo 7, Tortuna, Västerås kommun

Långbo 7

Villa
Tortuna, Västerås kommun

1 495 000 kr

128 m²

5 rum

1 881 m² tomt

Varmt välkomna till Långbo 7, en villa om 128 kvadratmeter uppfört 1977 belägen ca 2 kilometer utanför Tortuna. Här bor du i ett fantastiskt lugnt läge med skogen runt knuten och utsikt över åkermark. Tomten om 1881 kvadratmeter ligger i soligt söderläge och här njuter du av sol från morgon till sen kväll med lättskötta gräsytor samt odlingsmöjligheter. Villan om ett och ett halvt plan fördelar sig över en välkomnande hall i anslutning till allrum med fönster i två väderstreck, ett helkaklat badrum med badkar, stort och rymligt kök med plats för matbord samt utgång till altan samt ett härligt vardagsrum med stort fönsterparti och med utgång till altan under tak. Vidare finner vi ett sovrum i entréplan med utgång till altan med morgonsol. Tar vi trappan upp till övre plan finner vi ytterligare två sovrum, samt badrum med våtrumsmatta och dusch. I anslutning till altanen i söderläge finner vi ytterligare ett gästhus som håller tvättstuga, wc, tvättställ samt duschkabin. Vidare finns här gästrum/tonårsrum med samt stor klädkammare. Här bor du i ett lantligt och ostört läge ca 20 minuter utanför Västerås city och ca 5 minuter utanför Tortuna där det finns förskola, skola Å.k 1-6, motionsspår samt pizzeria. Skolskjuts samt goda bussförbindelser.

 • Uteplats
Tegelvägen 17, Framnäs, Västerås kommun

Tegelvägen 17

Radhus
Framnäs, Västerås kommun

5 750 000 kr

132 m²

5 rum

182 m² tomt

Varmt välkomna till Tegelvägen 17 och detta välvårdade radhus på populära Framnäs. Radhuset som ligger på friköpt tomt om 182 kvadratmeter fördelar sig över en ljus och välkomnande hall med gott om förvaring, gäst toalett, ett ljust och trivsamt kök med plats för stort matbord vid fönster samt ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak i soligt sydväst läge. Tar vi trappan upp till övre plan finner vi fyra smakfulla sovrum, samtliga med ljusa ytskikt och heltäckningsmatta var av det ena har utgång till balkong samt även ett helkaklat badrum med dusch. Tar vi oss en trappa ner till radhusets källarplan finner vi den nyrenoverade tvättstugan, en rymlig gillestuga, gym med dusch och bastu samt även gäst toalett. Även tillhörande garage i länga. Här bor du i populärt och attraktivt område med närhet till promenadstråk längs Mälaren, badplats, småbåtshamn samt lekplats. Även närhet till skola, förskola, matbutik samt allmänna kommunikationer.

 • Balkong
 • Uteplats
Rudbecksgatan 4A, Centralt, Västerås kommun

Rudbecksgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun

1 650 000 kr

67 m²

2 rum

4 417 kr/mån

24 627 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma tvåa om hela 67 kvadratmeter belägen högst upp i huset. Lägenheten har genomgående fiskbensmönstrat parkettgolv och ljusa ytskikt. Här finner vi en öppen planlösning mellan vardagsrummet och det ljusa köket med köksö, ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett stort och rymligt sovrum samt gott om förvaring inne i lägenheten. Dessutom finns här dubbla balkonger, den ena via vardagsrummet med morgon och förmiddagssol samt den andra via sovrummet med eftermiddag och kvällssol. Här bor du mycket centralt, harmoniskt och attraktivt i en stabil bostadsrättsförening. Närhet till bland annat restauranger, fina grönområden och utmärkta kommunikationer. Rudbecksparken ligger precis runt hörnet, Citykärnan och högskolan en kort promenad bort och Centralstationen når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Västerås.

 • Balkong
Bomansgatan 28c, Kristiansborg, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Bomansgatan 28c

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun

795 000 kr

37,5 m²

1 rum

3 036 kr/mån

21 200 kr/m²

Varmt välkomna till Bomansgatan 28c och denna smakfulla etta om 37,5 kvadratmeter belägen på våning ett av tre. Lägenheten fördelar sig över en ljus och välkomnande hall, ett badrum med badkar, rymligt kök med ljusa köksluckor och plats för matbord samt ljust vardagsrum med sovalkov och utgång till insynsskyddad balkong i soligt västerläge. Här bor du i populärt område i stabil förening med låg månadsavgift med närhet till högskolan, matbutik, allmänna kommunikationer samt citykärnan med dess full utbud av shopping, restauranger och nöjesliv.

 • Balkong
Svedjevägen 4, Guldkullen, Västerås kommun

Svedjevägen 4

Villa
Guldkullen, Västerås kommun

3 250 000 kr

109 m²

4 rum

440 m² tomt

Varmt välkomna till Svedjevägen 4 och denna friliggande villa om 109 belägen på lättskött och friköpt trädgårdstomt. Villan fördelar sig över ett rymligt kök med fönster i två väderstreck och har gott om både arbetsyta och förvaring, ett stort vardagsrum var ifrån altanen med morgon och förmiddagssol nås. Vidare i huset finner vi tre rymliga sovrum, två badrum var av det ena har renoverats ca 2017. Här bor du bekvämt med att i ett plan, fjärrvärme är installerat vilket bidrar till låga driftskostnader. Även fiber finns installerat i huset. På guldkullen bort du i ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, natur med motionsspår, matbutik och allmänna kommunikationer.

 • Uteplats
Biskopsgatan 9, Centrala Västerås, Västerås kommun

Biskopsgatan 9

Lägenhet
Centrala Västerås, Västerås kommun

2 795 000 kr

94,5 m²

3 rum

6 294 kr/mån

29 577 kr/m²

Jag har nöjet att presentera denna pärla - en välplanerad och ljus trea om 94.5 kvadratmeter på första våningen på Biskopsgatan 9. Bostaden, belägen i ett hus byggt 2007, har bland annat fint ljusinsläpp, stora sällskapsytor och fräscha ytskikt. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Här bor du attraktivt och mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Djäkneberget ligger precis runt hörnet, Västerås Citykärna en kort promenad bort och Västerås centralstation når du enkelt med cykel eller en promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Centrala Västerås.

 • Balkong
 • Hiss
Fridlundsvägen 3B, Skiljebo, Västerås kommun

Fridlundsvägen 3B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun

1 350 000 kr

64 m²

2 rum

4 507 kr/mån

21 094 kr/m²

Varmt välkomna till Fridlundsvägen 3B och denna ljusa och rymliga bostadsrätt belägen i ett mysigt och uppväxt villaområde. Lägenheten om 64 kvadratmeter ligger i ett flerfamiljshus uppfört 1940 och håller idag fem bostadsrätter samt två lokaler. Huset renoverades och byggdes om till dess nuvarande utförande 2017 och är i toppskick. Lägenheten fördelar sig över en ljus och välkomnande hall, ett rymligt och ljust kök med gott om arbetsyta samt förvaring, här ifrån når vi även lägenhetens balkong i soligt söderläge. Vidare finner vi ett helkaklat badrum med dusch, vardagsrum med fönster i två väderstreck samt sovrum. Till lägenheten hör även förråd i garage. Här bor du i lugnt och trivsamt område med tillgång till trädgård med direkt närhet till Skiljebo centrum med matbutik, pizzeria, apotek och direkt närhet till sjukhuset. Goda busskommunikationer till centrala Västerås finns i direkt anslutning.

 • Plus
 • Balkong
Koordinatvägen 4, Skälby, Västerås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Koordinatvägen 4

Radhus
Skälby, Västerås kommun

2 995 000 kr

115 m²

5 rum

5 590 kr/mån

26 043 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma radhus på ett av Västerås mest tilltalande områden Skälby. Bostaden erbjuder 115 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd med möjlighet att skapa ett långsiktigt boende. Till bostaden hör en avskild altan och en lättsköt tomt. Det grönskande läget kombinerat med närhet till tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett lugnt och naturnära läge. Bostaden utgörs av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och förvaring, vidare en rymlig tvättstuga, ett stort badrum och ett fullt utrustat kök i modernt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och socialt sällskapsrum i öppen planlösning mot köket som erbjuder plats för sällskapsmöblemang och matsalsmöbel. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier med utsikt över den mysiga altanen. Uteplatsen nås från sällskapsrummet och erbjuder plats för stor matgrupp samt förvaringsmöjligheter i intilliggande förråd. På övre plan finns tre rymliga sovrum med förvaring, ett allrum, en stor klädkammare samt ett helkaklat badrum. Belägenheten är otroligt attraktiv med utsikt över lugna grönområden. Närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med närhet till service och promenadavstånd till goda kommunikationer. I närområdet finns även förskola och skola. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även trivsamma promenadstråk och lekplatser.

 • Uteplats
Jakobsgatan 54, Pettersberg, Västerås kommun

Jakobsgatan 54

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun

795 000 kr

46,5 m²

1 rum

3 155 kr/mån

17 097 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta och smakfullt renoverade etta med sovalkov högst upp i huset. De 46,5 kvadratmetrarna fördelar sig över en välkomnande hall med gott om förvaring via stor garderob med skjutdörrar, ett smakfullt renoverat kök i ljusa toner med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matbord, ett helkaklat badrum med badkar samt ett ljust vardagsrum med sovalkov. Här bor du med ett högt och fritt läge i stabil bostadsrättsförening där parkering finns att tillgå. Här finns närhet till matbutik, allmänna kommunikationer, grönområden, högskolan samt Västerås citykärna finner du inom bekvämt cykelavstånd.

 • Plus
 • Hiss
Bangatan 39C, Gideonsberg, Västerås kommun

Bangatan 39C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun

1 795 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 905 kr/mån

24 094 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma trea om 74,5 kvadratmeter belägen på våning två av tre. Här finner vi en ljus och välkomnande hall med förvaring för ytterkläder samt en toalett i anslutning till hallen. Vidare finner vi ett ljust och stilrent kök med gott om både arbetsyta och förvaring samt plats för matbord. Intill köket ligger båda sovrummen i lägenheten, i anslutning till det större sovrummet finner vi badrummet som har kakelsatta väggar och plastmatta på golvet. Tar vi oss vidare finner vi ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Här bor du i lugnt och populärt område i stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift där internet ingår. Det är närhet till allmänna kommunikationer, stenby med dess fulla utbud, grönområden samt cykelavstånd till city.

Spisgatan 9, Västerås, Västerås kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Spisgatan 9

Villa
Västerås, Västerås kommun

3 995 000 kr

169 m²

6 rum

794 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga hus i ett av Västerås mest tilltalande områden Skälby. Bostaden erbjuder 169 + 56 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd med möjlighet att skapa ett långsiktigt boende. Bostaden är belägen på en underbar tomt med många soltimmar. Det grönskande läget kombinerat med närhet till tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett naturnära läge. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med närhet till Erikslund shoppingcenter och goda kommunikationer till centrala Västerås. I närområdet finns även förskola och skola. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även trivsamma promenadstråk och lekplatser.

Stämjärnsvägen 7, Kärsta, Västerås kommun

Stämjärnsvägen 7

Villa
Kärsta, Västerås kommun

1 995 000 kr

144 m²

6 rum

1 224 m² tomt

På Stämjärnsvägen 7 erbjuds en rymlig villa om 144 välplanerade kvadratmeter, belägen på en attraktiv tomt. Det i kombination med en stor altan lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt boende. De rymliga ytorna utgörs av en stor hall med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter, ett rymligt kök i öppen anslutning mot matsalsdelen med utgång till den rymliga uteplatsen. En generös sällskapsdel som erbjuder gott om plats för soffgrupp samt tillhörande möblemang. Bostaden erbjuder även fyra stora sovrum, ytterligare ett sällskapsrum på övre plan, en separat tvättstuga samt två badrum. Därtill en carport, ett separat förråd för ved, ett växthus samt en stor gäststuga med ett tillhörande förråd. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö kombinerat med närhet till natur och trevliga promenadstråk.

 • Uteplats
Kornbodsgatan 77, Vallby, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Kornbodsgatan 77

Radhus
Vallby, Västerås kommun

3 195 000 kr

136 m²

5 rum

415 m² tomt

Varmt välkommen till Kornbodsgatan 77 och detta optimalt planerade kedjehus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Här finner du härliga ljusinsläpp, nyligen renoverat kök samt en stor altan. Huset är beläget på en fin och trevlig tomt med många soltimmar och lättskötta gräsytor. Här finns också ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter samt plats för två bilar. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Svärdsliljegatan 11B, Västerås, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 11B

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun

1 195 000 kr

53 m²

2 rum

3 312 kr/mån

22 547 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och modern lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett hem i gott skick där det bara är att flytta in. På Gideonsberg bor du nära naturen och med Stenby handelsområde ett stenkast från lägenheten. Dessutom ligger Mälaren och Västerås City en cykeltur bort. Här finns det fina grönområden, perfekt för mysiga promenader. Ett perfekt läge för ett ungt par!

 • Balkong
Linjalvägen 8, Skälby, Västerås kommun

Linjalvägen 8

Villa
Skälby, Västerås kommun

6 195 000 kr

153 m²

6 rum

891 m² tomt

Varmt välkomna till detta nyproducerade enplanshus om 153 kvadratmeter. Här finner ni ett påkostat hus där varje detalj känns genomtänkt. När du kommer in i huset möts du av en trevlig hall som sedan övergår i en ljus och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här hittar du även fyra väl tilltagna sovrum, två badrum och en tvättstuga. På Skälby bor du med närhet till Erikslund Shoppingcenter. På ca 10 minuter med bil når du Västerås citykärna där du finner ett stort utbud av restauranger, matbutiker och shopping.

Kornbodsgatan 103, Västerås, Västerås kommun

Kornbodsgatan 103

Radhus
Västerås, Västerås kommun

3 495 000 kr

146 m²

5 rum

456 m² tomt

Varmt välkommen till Kornbodsgatan 103 och detta optimalt planerade kedjehus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Här finner du härliga ljusinsläpp, nyrenoverat kök samt en en stor inglasad altan. Huset är beläget på en fin och trevlig tomt med pergola, många soltimmar och lättskötta gräsytor. Här finns också ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter samt plats för två bilar.

Agnegatan 12C, Blåsbo, Västerås kommun

Agnegatan 12C

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun

1 595 000 kr

43,6 m²

2 rum

1 759 kr/mån

36 583 kr/m²

På Agnegatan 12C erbjuds en tvåa om 43 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett trivsamt och hemtrevligt boende. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier bidrar till härlig rymd och det oslagbara läget med närhet till allt som kan önskas skapar ett bekvämt boende att trivas i! Bostaden utgörs av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare ett nyligen renoverat kök med naturlig matplats intill fönster. Ljust och öppet sällskapsrum som bjuder in med gott om plats för sällskapsmöblemang och tillhörande mediamöbel. Bostadens verkliga höjdpunkt är den stora balkongen i soligt läge. Därtill ett rymligt sovrum med flertalet garderober samt ett luftigt badrum med duschhörna. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud, Västerås universitet samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås E18 vilket gör läget ypperligt för den pendlande.

 • Balkong
Vegagatan 6E, Vega, Västerås kommun

Vegagatan 6E

Lägenhet
Vega, Västerås kommun

1 250 000 kr

43 m²

2 rum

3 370 kr/mån

29 070 kr/m²

På gemytliga Vegagatan 6E erbjuds ett topprenoverat och trivsamt boende om 43 välplanerade kvadratmeter, fördelade på två rum och kök. Det grönskande och lugna läget kombinerat med närheten till centrala Västerås lämnar lite att önska. Ett magiskt boende i en stabil förening med god ekonomi. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, en generös sällskapsdel med utgång till bostadens balkong i högt läge där eftermiddags- och kvällssol kan avnjutas, ett stort och fullt utrustat kök, ett rymligt sovrum samt ett ljust och fräscht badrum. Därtill förvaringsutrymmen utöver det vanliga. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med lasarett bara några minuter från bostaden samt stadens fulla utbud inom kort avstånd samt promenadavstånd till goda kommunikationer. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även grönskande parker och naturliv.

 • Balkong
Badelunda Jädra 16, Västerås, Västerås kommun

Badelunda Jädra 16

Tomt
Västerås, Västerås kommun

1 295 000 kr

1 600 m² tomt

Varmt välkommen till Badelunda Jädra 16 och denna trevliga hörntomt om 1 600 kvadratmeter. Tomten är trevligt belägen med utsikt över hästhagar, åkermarker och ängar. Här har du möjlighet att bygga din drömbostad med endast ca 20 minuter till Västerås centrum och ca 10 minuter till Hökåsen där du finner både mataffär och badplats. El & VA ingår i priset. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Ägirgatan, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 495 000 kr

50 m²

2 rum

3 104 kr/mån

49 900 kr/m²

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ägirgatan, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 595 000 kr

65 m²

2 rum

4 035 kr/mån

39 923 kr/m²

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Ägirgatan, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

3 945 000 kr

71 m²

3 rum

4 230 kr/mån

55 563 kr/m²

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ägirgatan, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

3 145 000 kr

71 m²

3 rum

4 230 kr/mån

44 296 kr/m²

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ägirgatan, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Ägirgatan

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 860 000 kr

79 m²

3 rum

4 707 kr/mån

36 203 kr/m²

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bo nytt och bekvämt i nya, moderna och mälarnära bostäder på Öster Mälarstrand i Västerås., Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Bo nytt och bekvämt i nya, moderna och mälarnära bostäder på Öster Mälarstrand i Västerås.

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun

2 495 000 kr

79 m²

3 rum

3 104 kr/mån

Välkommen hem till ett bekvämt boende på härliga Öster Mälarstrand, ett par kvarter från kajstråket med fint läge längs Ägirgatans parkstråk och granne med Sirenentorget. Här marknadsförs nu Peab Bostads nästa kvarter av nya moderna och svanenmärkta hem. Totalt planeras 131 bostäder i det nya kvarteret. I den första etappen - Brf Parkstråket finns det 45 Svanenmärkta hem i ett punkthus om 10 våningar samt ett townhouse som rymmer tvåor och fyror i spännande planlösningar. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer och restauranger, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Anmäl ditt intresse eller ring redan idag för personlig service och mer information om projektet! Se också dokument och länkar längre ned för att komma till bland annat bostadsväljaren för att enkelt få en överblick över vilka lägenheter som fortfarande är lediga.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 28