Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Salamandervägen 8E, Gäddeholm, Västerås kommun

Salamandervägen 8E

Lägenhet
Gäddeholm, Västerås kommun
2 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
6 382 kr/mån
26 828 kr/m²

På Salamandervägen 8E erbjuds en ljus och nyligen producerad lägenhet från 2022. Bostaden erbjuder 93 välplanerade kvadratmeter, egen ingång via trapp samt generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Det naturnära läget kombinerat med närhet till Hälla Shopping skapar det perfekta boendet för barnfamiljer. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare ett fullt utrustat kök med vitvaror från Simens i rostfritt stål samt gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt matsalsmöbel. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier samt utgång till den stora balkongen med utiskt över den grönskande omgivningen. Bostaden erbjuder även tre rymliga sovrum med gott om förvaring, ett helkaklat badrum samt en separat tvättstuga med tvättmöjligheter. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande och lugnt område med endast 10 minuter bilfärd till Hälla Shopping samt 15 minuter bilfärd till Västerås city. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda. Gångavstånd om cirka 50 meter till busshållplatsen där buss nummer 25 mot Västerås avgår. Här finns också fina gång- och cykelvägar mot Hälla shopping och Västerås centrum. I närområdet finns även förskolor, skolor samt Gäddeholms Café.

Visthusgatan 135, Västerås, Västerås kommun

Visthusgatan 135

Radhus
Västerås, Västerås kommun
2 975 000 kr
149 + 1 m²
6 rum
456 m² tomt

I ett barnvänligt och populärt område finner du detta gedigna kedjehus på en friköpt hörntomt i ett perfekt soligt läge! Fastigheten erbjuder bland annat en fantastisk insynsskyddad trädgårdstomt med unik stenläggning och planteringar, inglasat uterum, altan, odlingslådor, växthus samt ett generöst garage med plats för bil, förvaring och hobbyrum! Huset är pedantiskt omhändertaget samt noggrant renoverat med bland annat ett uppbyggt yttertak med plåtbeklädnad. Innanför dörren möts du av en rymlig hall med öppna ytor som sträcker sig till ett ljust och stilrent kök samt ett luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Från matplatsen i köket hittas utgången till bostaden baksida som erbjuder en insynsskyddad fantastisk trädgårdstomt i ett perfekt soligt läge. Fortsättningsvis finner du hela fem rymliga och trivsamma sovrum med gott om förvaring samt två badrum varav det ena erbjuder en härlig bastu. Ett av sovrummen har även utgång till det mysiga inglasade uterummet! Utanför bostadens entré finner du en fin stenläggning, växthus, odlingslådor samt plats för sittgrupp och övrig möblemang! På denna hörntomt bor du lugnt och trevligt med ett insynsskyddat läge samt med närhet till det mesta vardagen kräver såsom, kommunikationsförbindelser, skola, matbutik, VGK golfbana samt restauranger. Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats
Blomstergatan 1A, Västerås, Västerås kommun

Blomstergatan 1A

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
975 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 322 kr/mån
24 074 kr/m²

Inbjudande nyrenoverad etta om 40,5 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt boende med generösa ytor. Ljusinsläpp från fönsterpartier bidrar till härlig rymd och det oslagbara läget med närhet till både matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare ett luftigt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Tvättmaskin placerad i kök. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för soffmöblemang. Det finns också en sovalkov i sällskapsrummet. Därtill ett renoverat helkaklat badrum. Bostadens verkliga höjdpunkt är balkongen i soligt läge. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till kommunikationer. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk, förskola samt skola. På bara någon minut nås E18 vilket gör läget ypperligt för den pendlande. Cykel avstånd till Mälardalens universitet.

  • Balkong
Bomansgatan 20B, Centralt / Kristiansborg, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Bomansgatan 20B

Lägenhet
Centralt / Kristiansborg, Västerås kommun
750 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 879 kr/mån
19 737 kr/m²

Välkommen till Bomansgatan, där denna fantastiska etta erbjuder optimal yteffektivitet och bekvämlighet på populära Kristiansborg. Med sina 38 kvadratmeter välkomnar denna lägenhet dig med en smakfullt designad interiör och smarta lösningar som passar en modern livsstil. Det rymliga köket är definitivt ett av höjdpunkterna med vackra träsnickerier och en praktisk köksö som erbjuder både extra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av härliga måltider eller bjuda in vänner för trevliga middagsstunder. Badrummet är utrustat med en bekväm dusch för avkoppling efter en lång dag. Dessutom kommer det ljusa och välkomnande vardagsrummet med en praktisk klädkammare, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Beläget nära Mälardalens universitet och Västerås city kärna, har denna lägenhet ett utmärkt läge som passar både studenter och de som arbetar i stadens centrum. Med närhet till allt från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer, är detta verkligen den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att få uppleva denna underbara etta på Bomansgatan. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför detta kan vara ditt drömhem!

  • Plus
Benvägen 17, Västerås, Västerås kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00

Benvägen 17

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/4
3 573 kr/mån
12 532 kr/m²

Välkommen till denna etta om 39,5 kvm på första våningen med en trevlig uteplats. Här har du möjligheten att flytta in i ett hem i absoluta toppskick. Väl inne i lägenheten finner du en välkomnande hall. Till höger om dig når du sedan det välplanerade köket. Vidare in i lägenheten har vi ett rymligt badrum med både torktumlare och tvättmaskin och ett trevligt allrum med utgång till uteplatsen. Här bor du med närhet till både Bjurhovdaskolan & östra Bjurhovdaskolan. Coop konsum ligger inom gångavstånd från bostaden och Hälla shoppingcenter når du enkelt med en kortare bilresa. Brf Anund är en populär och stabil förening.

  • Plus
  • Hiss
Föreningsgatan 45, Blåsbo, Västerås kommun

Föreningsgatan 45

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
7 685 000 kr
202 + 90 m²
7 rum
680 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett rymligt och elegant hem i ett av Västerås mest attraktiva områden? Välkommen till detta fantastiska hus beläget i hjärtat av Blåsbo! Detta imponerande hus erbjuder generösa ytor, perfekt för både familjeliv och underhållning. Med en totalyta på ca 290 kvadratmeter fördelat på två våningar samt källare, innehåller hemmet allt du kan önska dig. Från det ögonblick du kliver in, välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall som leder till husets hjärta - ett stort och ljust vardagsrum, perfekt för avkopplande kvällar eller storslagna fester. I anslutning till vardagsrummet finner du det stora köket med gott om plats för matgrupp. Vidare har huset fyra trevliga sovrum samt ett badrum och en gästtoalett. Går du ner en våning till källaren möts du av ett stort TV-rum samt en avkopplande relax-del med bastu och bubbelbad. Källaren kan du även två entréer, en från poolen och en bakom altanen. När du kommer in på tomten möts du av den japanska trädgården med harmoniska arrangemang av stenar, vatten och växter som leder tankarna till en annan värld. Följer du spångarna, genom den japanska trädgården, in på tomten kommer du till den generösa altanen belägen under tak vilket möjliggör utehäng under sommarens regniga dagar, den här altanen når du även från vardagsrummet. Vidare möts du av en lättskött saltvattenspool omringad av ett stort soldäck. Här bor du i ett familjevänligt område med både förskolor, skolor och Rocklunda idrottsområde i närheten. Inom gångavstånd finner du allt du kan önska - från mysiga caféer och grönområden till citykärnas utbud av shopping och restauranger. På bara 10 minuter tar du dig till Västerås resecentrum med cykel och på några minuter är du ute på E18.

  • Energieffektiv
Hörntorpsvägen 13, Väster, Västerås kommun

Hörntorpsvägen 13

Villa
Väster, Västerås kommun
6 995 000 kr
220 + 35 m²
6 rum
2 355 m² tomt

På Hörntorpsvägen 13 erbjuds en rymlig villa om 220+35 välplanerade kvadratmeter, belägen på en attraktiv tomt med stort garage. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en insynsskyddad tomt med utisikt över Vebobacken.. Det i kombination med en stor altan samt ett mysigt orangeri lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt drömboende. De rymliga ytorna utgörs av en stor och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter, fem stora sovrum med gott om förvaring i garderober, ett ljust och modernt kök samt en generös sällskapsdel med utgång till altanen och den vidsträckta tomten som lämpar sig ypperligt för lek och trädgårdspyssel. Bostaden erbjuder även två badrum med dusch och badkar, en separat tvättstuga och ett stort garage med ingång direkt från huset. Stort vindsutrymme som i dagsläget är oisolerad med spånskivor utlagda att gå på. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum, kontor eller sällskapsrum. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö kombinerat med närhet till lekplatser, Erikslund shoppingcenter, Vebobacken, centrala Västerås samt goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Uteplats
Knotavägen 1, Västerås, Västerås kommun

Knotavägen 1

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 050 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 536 kr/mån
9 859 kr/m²

Varmt välkomna till denna lägenhet högst upp i huset med hiss om 106,5 välplanerade kvadratmeter med en genomgående känsla av ljus och rymd. Det grönskande läget kombinerat med närhet till tänkbar service skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter ett naturnära läge. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare ett ljust kök med gott om arbetsyta och förvaring med naturlig matplats intill fönster. Ljust och socialt vardagsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt utgång till balkongen i söderläge. Bostaden erbjuder även en gäst-wc, ett stort badrum med dusch och tvättmöjligheter samt tre rymliga sovrum. Lägenheten erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier från två vädersträck Lägenheten har ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet samt gemensamma grillplatser. I närområdet finns också matbutik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och pool. Goda kommunikationer till centrala Västerås och Hälla med dess fulla utbud.

  • Balkong
  • Hiss
Knotavägen 23, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 23

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
470 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 1/3
2 969 kr/mån
11 779 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Här finner du ett nyligen renoverat kök med gott om arbetsyta och gott om förvaring, ett badrum och ett välplanerat allrum. Här bor du med närhet till trevliga promendstråk. Coop konsum ligger inom gångavstånd från bostaden och Hälla shoppingcenter når du enkelt med en kortare bilresa.

  • Hiss
Västmannagatan 23, Centralt / Stallhagen, Västerås kommun

Västmannagatan 23

Lägenhet
Centralt / Stallhagen, Västerås kommun
4 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/5
5 576 kr/mån
56 919 kr/m²

På en av Västerås mest eftertraktade adresser finns ett unikt tillfälle att förvärva denna väldisponerade och exklusiva trerummare om 86 med underbar takterrass med vidsträckt utsikt, inglasad balkong i västerläge och attraktiv interiör. Högst upp i huset i Bonum Brf Sundemans backe, ett modernt 55+boende med fina gemensamma ytor för hushåll där minst en är över 55 år välkomnar den bostadspärla med rymliga sociala ytor, stilfullt kök, vardagsrum med fint ljusinsläpp och två helkaklade badrum. Här bor ni i ett eftertraktat läge med närhet till stadens puls. Bostaden är belägen i i Vasastaden i centrala Västerås och här har du nära till allt staden har att erbjuda - från shopping och restauranger till kulturella evenemang och rekreation. Trots det centrala läget är lägenheten en fristad från stadens brus, med sin lugna takterrass som en privat reträtt. Närområdet är vackert och bjuder på trevliga promenadstråk som sträcker sig hela vägen ned till Mälarens strand och båthamn.

  • Hiss
Sevalla Strömsborg 11, Västerås, Västerås kommun

Sevalla Strömsborg 11

Tomt
Västerås, Västerås kommun
595 000 kr
2 005 m² tomt

Välkommen till Sevallagläntan och denna trevliga tomt om 1 942 kvadratmeter. Tomten Sevalla Strömsborg 14 finner du strax norr om Sevalla cirka 30 minuter från Västerås Centrum. Här har du möjligheten att bygga ditt drömhus med skogen som granne, detta är det perfekta läget för dig som vill bo lantligt. Det finns ett beslut om bygglov att uppföra ett enbostadshus med garage. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Langenbergsgatan 2B, Blåsbo, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Langenbergsgatan 2B

Lägenhet
Blåsbo, Västerås kommun
1 850 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 1
4 075 kr/mån
26 241 kr/m²

Här på Langenbergsgatan 2B på populära Blåsbo finner vi denna smakfullt renoverade tvåa om hela 70,5 kvadratmeter. Lägenheten är bekvämt belägen på markplan med inglasad balkong i soligt västerläge. Lägenheten fördelar sig över en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt en rymlig klädkammare med gott om förvaring. Vidare finner vi ett renoverat och stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett stort sovrum med plats för mycket förvaring. Här finner vi även det stilrena köket i gråa toner med gott om både arbetsyta och förvaring samt plats för matbord vid fönstret samt det ljusa och rymliga vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen. Lägenheten är attraktivt belägen i stabil förening med god ekonomi, med kort promenadavstånd till högskolan och citykärnan med dess fulla utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. I närheten finner vi även grönområden och Rocklunda idrottsområde med idrottsanläggningar, gym samt motionsspår.

  • Plus
Benvägen 27, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 27

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
4 142 kr/mån
10 761 kr/m²

På trivsamma Benvägen 27 finns denna inbjudande tvåa vilken erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 46 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en generös sällskapsdel med gott om plats för sällskapsmöblemang och utgång till den trevliga balkongen i soligt läge. Därtill ett trevligt kök, ett rymligt sovrum och ett ljust badrum. Lägenheten har ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet. I närområdet finns också matbutik, lekparker, skolor och förskolor och idrottsplats. Goda kommunikationer till centrala Västerås och Hälla med dess fulla utbud.

  • Hiss
Svärdsliljegatan 11C, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Svärdsliljegatan 11C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 478 kr/mån
22 547 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och modern lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett hem i mycket gott skick där det bara är att flytta in. På Gideonsberg bor du nära naturen och med Stenby handelsområde ett stenkast från lägenheten. Dessutom ligger Mälaren och Västerås City en cykeltur bort. Här finns det fina grönområden, perfekt för mysiga promenader. Ett perfekt läge för ett ungt par!

  • Balkong
Sörsylta 4, Sörsylta, Köpings kommun

Sörsylta 4

Gård/Skog
Sörsylta, Köpings kommun
7 995 000 kr
170 + 110 m²
7 rum
5,5 ha tomt

Välkommen till Sörsylta 4, en fantastisk hästgård ett stenkast ifrån Strömsholm! Denna charmiga egendom erbjuder allt som behövs för att leva ut din passion för hästar och njuta av den fridfulla omgivningen. Stig in i detta rymliga boningshus om 170 + 110 kvadratmeter och låt dig omslutas av hemtrevnad. Med 7 rum och kök finns gott om plats för familjen och gäster. Det trevligt renoverade köket öppnar upp till ett härligt uterum där du kan avnjuta din morgonkaffe medan du blickar ut över de grönskande hästhagarna. På fastigheten finns även ett separat hus om 80 kvadratmeter, perfekt för att hyras ut och generera extra inkomst eller för att användas som gäststuga för vänner och släktingar. Det väl tilltagna stallet rymmer väl tilltagna 8 boxar och erbjuder gott om utrymme för förvaring av utrustning och foder. Med 5 hektar betesmark, en belyst ridbana och fina ridvägar har du alla möjligheter att njuta av livet på landet. Sörsylta 4 erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina hästrelaterade drömmar samtidigt som du lever det lantliga livet på bästa möjliga sätt, Stockholm når du på ungefär 1 timmes bilfärd. På 25 minuters resa med bil når du både Västerås och Eskilstuna. Missa inte chansen att äga denna fantastiska hästgård! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Rösegårdsgatan 92, Skälby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rösegårdsgatan 92

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 895 000 kr
132 m²
5 rum
192 m² tomt

I ett populärt kvarter på Skälby finner ni detta rymliga radhus om 132 välplanerade kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Här finns bland annat ett stort inglasat uterum, fräscha ytskikt, stilrent och smakfullt renoverad badrum samt en wc- perfekt för den stora familjen. I detta familjevänliga område finner ni lekplatser och bollplaner rakt utanför dörren. Närhet till skola, busshållsplats, stort köpcentrum och fina promenadvägar i naturen. Härifrån tar en pendlare sig snabbt ut till E18. De 132 kvadratmetrarna fördelar sig över en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade uteplatsen samt trädgården. I entréplan finner vi även ett rymligt kök med palts för större matgrupp, en toalett och en tvättstuga. Tar vi trappan upp till husets övre plan finner vi 4 rymliga sovrum, ett stilrent helkaklat badrum samt en klädkammare och garderob. Från det ena sovrummet nås den stora inglasade balkongen. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget med busshållsplats som ligger inom gångavstånd och Erikslund Shoppingcenter finns en promenad bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Malmvägen 5, Munga, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Malmvägen 5

Fritidshus
Munga, Västerås kommun
750 000 kr
30 m²
2 rum
1 907 m² tomt

Charmigt fritidshus med karaktär och en generös tomt, högt belägen med utsikt över de grönskande omgivningarna. Tidstypiska detaljer bidrar till en rogivande känsla och möjlighet att skapa ett drömboende utöver det vanliga. Byggnaden utgörs av en rymlig sällskapsdel med öppen spis och en separat sovdel. Vidare ett charmigt kök och stor altan med plats för utomhusmöblemang. Därtill ett utedass med förbränningstoalett. Fastighetens läge är sagolikt beläget med utsikt över grönskande omgivningar. Inom gångavstånd nås badplats, fotbollsplan, utegym, boulebana och med en biltur om drygt tjugo minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Möjlighet att hyra båtplats vid Mungasjön finns. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är inte betald. Fiber finns framdraget till tomtgräns.

  • Plus
Nicksborgsvägen 8B, Barkarö, Västerås kommun

Nicksborgsvägen 8B

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
3 195 000 kr
112 m²
5 rum
5 000 kr/mån
28 527 kr/m²

I populära och trivsamma Barkarö finner du detta moderna radhus om 112 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden erbjuder bland annat uteplats med fin trädgårdstomt och härliga soltimmar, balkong från master bedroom, parkering direkt utanför dörren samt gott om förvaring i förråd! Innanför dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i klädkammare och till vänster ett stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matgrupp. Vidare in når du ett luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt utgång till altan och trädgård. På nedre plan finns även ett stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. En trappa upp möts du av ett ljust och trevligt allrum, tre rymliga och trivsamma sovrum med gott om förvaring där ena sovrummet även har utgång till en mysig balkong. Här finner du även ett till helkaklat badrum i tidlösa kulörer. Här bor man i barnvänliga och trivsamma kvarter med närhet till bland annat förskola, skola samt goda kommunikationer! Kontakta ansvarig mäklare Johannes Udd för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Blomstergatan 24, Gideonsberg, Västerås kommun

Blomstergatan 24

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 350 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
5 104 kr/mån
20 149 kr/m²

Välkommen till en stilren gaveltrea på Gideonsberg i Västerås! Denna underbara lägenhet på andra våningen av tre bjuder in till ett bekvämt och modernt boende med en yta om 67 kvadratmeter. Stig in i detta smakfullt inredda hem och låt dig omfamnas av dess charm. Köket är en hörnsten i denna bostad, renoverat 2022, och utstrålar modern elegans med sina stilrena ytor och smarta förvaringslösningar. Här blir matlagningen en fröjd och umgänget runt köksön blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet välkomnar dig med ljus från två väderstreck och bjuder in till avkoppling och social samvaro. Utanför väntar en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen med en kopp kaffe eller en god bok. Lägenheten erbjuder även två generösa sovrum, perfekta för en god natts sömn. Badrummet är en fröjd för ögat med sin moderna design och bekväma dusch, renoverat 2021, som gör varje morgon till en fräsch start på dagen. Denna pärla på Gideonsberg har också mycket att erbjuda utanför dess väggar. Med närhet till grönområden kan du njuta av sköna promenader eller löpturer i naturen. Matbutiker, skolor och förskolor finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel. Dessutom är det bara ett kort cykelavstånd till Västerås City där du hittar ett rikt utbud av shopping, restauranger och kultur. Missa inte chansen att kalla denna lägenhet för ditt hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dig förtrollas av allt som detta boende har att erbjuda!

Kumlagatan 16, Malmaberg, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00

Kumlagatan 16

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
2 995 000 kr
96 + 20 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkommen till detta charmiga friliggande hus beläget på eftertraktade Odensvi/Malmaberg i Västerås. Med en perfekt kombination av rymlighet, komfort och bekvämlighet är detta hemmet du har drömt om. Byggt år 1959 och omfattande totalt 96+20 kvadratmeter, erbjuder detta hem en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje rum. Vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare till den ljusa och rymliga matplatsen, perfekt för familjemiddagar och sammankomster. Det tillhörande köket är omsorgsfullt utformat med moderna bekvämligheter och generös arbetsyta. Ett nyrenoverat och exklusivt badrum är en fröjd för ögat och erbjuder en plats för avkoppling och lyx i vardagen. Dessutom finns en praktisk gästtoalett för extra bekvämlighet. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap, perfekt för mysiga kvällar eller filmkvällar med familjen. Huset rymmer även tre mysiga sovrum där du kan dra dig tillbaka och koppla av i lugn och ro. Med en total tomtarea på 676 kvadratmeter är trädgården lättskött och erbjuder generösa gräsytor samt fullständig insynsskyddad miljö där du kan njuta av sommarkvällarna i privatlivets frid. Läget i området är bra med närhet till skolor, förskolor, sjukhuset och Västerås City, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och par som söker en bekväm och centralt belägen bostad.

  • Plus
Utanbygatan 6J, Herrgärdet, Västerås kommun

Utanbygatan 6J

Lägenhet
Herrgärdet, Västerås kommun
4 795 000 kr
155 m²
7 rum
vån 2/2
8 093 kr/mån
30 935 kr/m²

Välkommen till Utanbygatan 6J, där drömmar om det perfekta boendet blir verklighet! Denna otroliga etagelägenhet om 155 kvm är en sällsynt pärla i Västerås, och den erbjuder en oöverträffad kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med 7 rum och kök, som består av 5 generösa sovrum, ett kök i toppskick, ett vardagsrum, ett mysigt allrum med synliga takbalkar och två helkaklade badrum får du en bostad som känns rymlig och inbjudande från första ögonblicket. Brf Hubert-Konrad är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller en mysig och insynsskyddad innergård för de boende. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjesliv. Välkomna på visning.

Sjömärkesgatan 6A, Lillåudden, Västerås kommun

Sjömärkesgatan 6A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 875 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
5 571 kr/mån
37 829 kr/m²

Välkommen till din nyproducerade lägenhet på Lillåudden i Västerås, där modern elegans möter bekvämlighet och känslan av nytt i perfekt harmoni. Denna splitternya bostad, med 76 välplanerade kvadratmeter, erbjuder det bästa av både stil och funktionalitet. Stig in och upptäck ett hem som genomsyras av genomtänkt design och högkvalitativa materialval. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala tillställningar, med en generös balkong som fångar kvällssolens sista strålar. Här är det lätt att skapa minnen och njuta av vardagens guldkanter. Det stilrena köket från Marbodal är en äkta pärla för den kulinariskt intresserade, med grå toner som ger en känsla av modern elegans. Här finns gott om plats för matlagning och umgänge, och den sydvästvända balkongen, nås direkt från köket, bjuder in till avkoppling med utsikt över den trivsamma innergården. Njut av lyxen av ett helkaklat badrum, komplett med både dusch, tvättmaskin och torktumlare – allt för din bekvämlighet och livsstil. Sovrummen är fridfulla oaser där du kan dra dig tillbaka och ladda upp inför kommande dagar, och det ena sovrummet är dessutom utrustat med en praktisk walk-in closet för förvaring och organisering. Läget är oslagbart – med närhet till Mälaren och grönområden är det lätt att leva det aktiva utelivet. Njut av promenader längs vattnet eller koppla av på någon av de närliggande restaurangerna. Här finns allt du behöver för en livsstil i balans mellan stadspuls och naturnära lugn. Sammanfattningsvis erbjuder denna nya, exklusiva bostad en lyxig livsstil i en av Västerås mest eftertraktade områden. Ge dig själv förmånen att bo i en bostad som inte bara är ett hem, utan en destination för lycka och harmoni. Välkommen hem till Lillåudden!

  • Hiss
Rekylgatan 21A, Västerås, Västerås kommun
  • Borttagen före visning

Rekylgatan 21A

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
895 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 282 kr/mån
12 517 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Johanneshöjden 2, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun

Johanneshöjden 2

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
3 995 000 kr
117 m²
4 rum
vån 16/16
6 500 kr/mån
34 145 kr/m²

Centralt i Västerås finns denna unika etagelägenhet som sträcker sig över våning 15 och 16 och erbjuder 117 välplanerade kvadratmeter. Därtill en generös takterrass och en inglasad balkong. Bostaden erbjuder tidsenliga materialval som i kombination med påkostade detaljer skapar ett hem att trivas i. Bostaden utgörs av en social planlösning på entréplan med ett öppet kök som erbjuder generösa arbetsytor. Vidare ett inbjudande sällskapsrum med öppen planlösning mot kök samt ett ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från sällskapsrummet nås den inglasade balkongen. Bostaden erbjuder även två rymliga badrum samt två rymliga sovrum varav det ena i dagsläget disponeras som walk-in closet. En trappa upp i bostaden finns ett trivsamt allrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Om behov finns är det möjligt att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en extra vägg. Här finns utgång till bostadens stora takterrass med vidsträckt utsikt. Bostaden har två separata ingångar på vardera våningsplan. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Centralt med direkt närhet till stadens fulla utbud, E18 samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tritongatan 3, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Tritongatan 3

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 695 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
4 835 kr/mån
34 592 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Öster mälarstrand, där modern elegans möter bekväm livsstil. Byggd år 2022, denna 49 kvadratmeter stora pärla erbjuder enastående kvalitet och design från golv till tak. När du kliver in möts du av en känsla av ljus och rymd, med genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. Det helkaklade badrummet erbjuder en lyxig dusch och bekvämligheten av en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Det moderna köket smälter sömlöst samman med det öppna vardagsrummet och är utformat för att inspirera till både matlagning och sociala stunder med vänner och familj. Stora fönster ramar in vacker utsikt och bjuder in naturligt ljus, medan utgången till den stora balkongen ger dig möjlighet att njuta av eftermiddags- och kvällssol i en lugn och avslappnad miljö. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring, vilket gör det till en fristad för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Denna lägenhet erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil där komfort och stil går hand i hand. Ta chansen att uppleva det bästa av stadsliv vid Öster mälarstrand – boka din visning idag och låt dig förtrollas av allt detta hem har att erbjuda.

  • Plus
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 38