Mäklare Olivia Gemmel

Olivia Gemmel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstergatan 1A, Västerås, Västerås kommun

Blomstergatan 1A

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
975 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 322 kr/mån
24 074 kr/m²

Inbjudande nyrenoverad etta om 40,5 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt boende med generösa ytor. Ljusinsläpp från fönsterpartier bidrar till härlig rymd och det oslagbara läget med närhet till både matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare ett luftigt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Tvättmaskin placerad i kök. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för soffmöblemang. Det finns också en sovalkov i sällskapsrummet. Därtill ett renoverat helkaklat badrum. Bostadens verkliga höjdpunkt är balkongen i soligt läge. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till kommunikationer. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk, förskola samt skola. På bara någon minut nås E18 vilket gör läget ypperligt för den pendlande. Cykel avstånd till Mälardalens universitet.

  • Balkong
Jakobsgatan 50B, Pettersberg, Västerås kommun

Jakobsgatan 50B

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2
5 166 kr/mån
16 710 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet om kvadratmeter belägen på Pettersberg. Det naturnära läget kombinerat med närhet till centrala Västerås skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter boendemiljön. Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter i klädkammare, vidare ett renoverat kök samt två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Vidare ett helkaklat badrum, en gäst-wc samt ett stort sällskapsrum med plats för soffgrupp samt övrigt sällskapsmöblemang. Bostaden erbjuder även en balkong i soligt läge. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, matbutiker, motionsspår, restauranger, och med en kort cykeltur når du Västerås stadskärna. I närheten av bostaden finns ett flertal kommunikationslinjer att välja mellan.

  • Balkong
Bangatan 43B, Nordanby, Västerås kommun

Bangatan 43B

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 210 kr/mån
20 965 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa på ett av Västerås mest tilltalande områden. Bostaden erbjuder 57 välplanerade kvadratmeter. Det oslagbara läget med närhet till matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Föreningen Kungsängsliljan är en stabil förening med god ekonomi. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober, vidare ett fullt utrustat kök i ljust utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang och eventuell matsalsmöbel. I lägenheten finns även ett helkaklat badrum med duschhörna. Bostadens verkliga höjdpunkt är den stora balkongen i soligt läge med plats för loungegrupp. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till goda kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

  • Plus
  • Balkong
Släggargatan 1J, Västerås, Västerås kommun

Släggargatan 1J

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 050 000 kr
35 m²
2 rum
2 900 kr/mån
30 000 kr/m²

På trivsamma Släggargatan 1J finns denna nyprodocerade tvåa som erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 35 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en sällskapsdel med plats för sällskapsmöblemang samt utgång till bostadens balkong. Därtill ett kök, ett mysigt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten har ett av Malmabergs bästa lägen med omgivande grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår. I närområdet finns också butik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och bibliotek. Goda kommunikationer till centrala Västerås med dess fulla utbud.

  • Hiss

Visar alla 4