Mäklare Olivia Gemmel

Olivia Gemmel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Verksgatan 19, Lillåudden, Västerås kommun

Verksgatan 19

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
4 350 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3
6 099 kr/mån
43 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa lägenhet om 100 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder genomgående parkettgolv med fräscha matchande ytskikt, stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp samt utsikt mot Mälaren åt båda håll! Innanför dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring och vidare in hittas det luftiga vardagsrummet där det bjuds på generösa sociala ytor, plats för matgrupp samt övrigt möblemang. Intill vardagsrummet finner ni köket som är i ljusa moderna kulörer och erbjuder bland annat en utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av en härlig utsikt mot bland annat Mälaren. Bostaden erbjuder även tre rymliga sovrum med gott om förvaring varav en klädkammare i sovrum 2 samt två helkaklade badrum i gråa kulörer med golvvärme. På Lillåudden bor du granne med Mälaren i ett av Västerås bästa lägen med närhet till allt vardagen kräver. Östra hamnen samt Öster mälarstrands stora utbud på bland annat restauranger ligger ett stenkast bort och Västerås City finns en kort promenad från bostaden. Finns även egen badbrygga för dom i huset.

  • Balkong
  • Hiss
Bomansgatan 24B, Västerås, Västerås kommun

Bomansgatan 24B

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 195 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 601 kr/mån
24 639 kr/m²

I ett centralt läge på populära Kristiansborg hittar du denna välplanerade tvåa med genomgående fräscha ytskikt samt balkong med utsikt mot grönska i kvällssolen. Bostadens 48,5 kvadratmeter fördelas på en rymlig välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och till vänster ett stilrent kök med gott om förvaring samt plats för matgrupp. Vidare in hittar du det luftiga vardagsrummet som har stora sociala ytor, plats för matgrupp och övrig möblemang samt utgång till den rymliga balkongen. Fortsättningsvis finner du ett trivsamt sovrum i rofyllda kulörer med gott om förvaring samt ett fräscht badrum i fina kulörer. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Centralt med direkt närhet till stadens fulla utbud, Mälardalens Universitet samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

  • Balkong
Jakobsgatan 50B, Pettersberg, Västerås kommun

Jakobsgatan 50B

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2
5 166 kr/mån
16 710 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet om kvadratmeter belägen på Pettersberg. Det naturnära läget kombinerat med närhet till centrala Västerås skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter boendemiljön. Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter i klädkammare, vidare ett renoverat kök samt två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Vidare ett helkaklat badrum, en gäst-wc samt ett stort sällskapsrum med plats för soffgrupp samt övrigt sällskapsmöblemang. Bostaden erbjuder även en balkong i soligt läge. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, matbutiker, motionsspår, restauranger, och med en kort cykeltur når du Västerås stadskärna. I närheten av bostaden finns ett flertal kommunikationslinjer att välja mellan.

  • Balkong
Släggargatan 1J, Västerås, Västerås kommun

Släggargatan 1J

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 050 000 kr
35 m²
2 rum
2 900 kr/mån
30 000 kr/m²

På trivsamma Släggargatan 1J finns denna nyprodocerade tvåa som erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 35 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en sällskapsdel med plats för sällskapsmöblemang samt utgång till bostadens balkong. Därtill ett kök, ett mysigt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten har ett av Malmabergs bästa lägen med omgivande grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår. I närområdet finns också butik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och bibliotek. Goda kommunikationer till centrala Västerås med dess fulla utbud.

  • Hiss

Visar alla 4