Mäklare Robin Tångring

Robin Tångring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Benvägen 17, Västerås, Västerås kommun
  • Tis 30 apr kl 17:00

Benvägen 17

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1/4
3 573 kr/mån
12 532 kr/m²

Välkommen till denna etta om 39,5 kvm på första våningen med en trevlig uteplats. Här har du möjligheten att flytta in i ett hem i absoluta toppskick. Väl inne i lägenheten finner du en välkomnande hall. Till höger om dig når du sedan det välplanerade köket. Vidare in i lägenheten har vi ett rymligt badrum med både torktumlare och tvättmaskin och ett trevligt allrum med utgång till uteplatsen. Här bor du med närhet till både Bjurhovdaskolan & östra Bjurhovdaskolan. Coop konsum ligger inom gångavstånd från bostaden och Hälla shoppingcenter når du enkelt med en kortare bilresa. Brf Anund är en populär och stabil förening.

  • Plus
  • Hiss
Knotavägen 23, Bjurhovda, Västerås kommun

Knotavägen 23

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
470 000 kr
39,9 m²
1 rum
vån 1/3
2 969 kr/mån
11 779 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Här finner du ett nyligen renoverat kök med gott om arbetsyta och gott om förvaring, ett badrum och ett välplanerat allrum. Här bor du med närhet till trevliga promendstråk. Coop konsum ligger inom gångavstånd från bostaden och Hälla shoppingcenter når du enkelt med en kortare bilresa.

  • Hiss
Sevalla Strömsborg 11, Västerås, Västerås kommun

Sevalla Strömsborg 11

Tomt
Västerås, Västerås kommun
595 000 kr
2 005 m² tomt

Välkommen till Sevallagläntan och denna trevliga tomt om 1 942 kvadratmeter. Tomten Sevalla Strömsborg 14 finner du strax norr om Sevalla cirka 30 minuter från Västerås Centrum. Här har du möjligheten att bygga ditt drömhus med skogen som granne, detta är det perfekta läget för dig som vill bo lantligt. Det finns ett beslut om bygglov att uppföra ett enbostadshus med garage. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Benvägen 27, Bjurhovda, Västerås kommun

Benvägen 27

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
495 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/4
4 142 kr/mån
10 761 kr/m²

På trivsamma Benvägen 27 finns denna inbjudande tvåa vilken erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 46 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en generös sällskapsdel med gott om plats för sällskapsmöblemang och utgång till den trevliga balkongen i soligt läge. Därtill ett trevligt kök, ett rymligt sovrum och ett ljust badrum. Lägenheten har ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet. I närområdet finns också matbutik, lekparker, skolor och förskolor och idrottsplats. Goda kommunikationer till centrala Västerås och Hälla med dess fulla utbud.

  • Hiss
Svärdsliljegatan 11C, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Svärdsliljegatan 11C

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 478 kr/mån
22 547 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och modern lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett hem i mycket gott skick där det bara är att flytta in. På Gideonsberg bor du nära naturen och med Stenby handelsområde ett stenkast från lägenheten. Dessutom ligger Mälaren och Västerås City en cykeltur bort. Här finns det fina grönområden, perfekt för mysiga promenader. Ett perfekt läge för ett ungt par!

  • Balkong
Sörsylta 4, Sörsylta, Köpings kommun

Sörsylta 4

Gård/Skog
Sörsylta, Köpings kommun
7 995 000 kr
170 + 110 m²
7 rum
5,5 ha tomt

Välkommen till Sörsylta 4, en fantastisk hästgård ett stenkast ifrån Strömsholm! Denna charmiga egendom erbjuder allt som behövs för att leva ut din passion för hästar och njuta av den fridfulla omgivningen. Stig in i detta rymliga boningshus om 170 + 110 kvadratmeter och låt dig omslutas av hemtrevnad. Med 7 rum och kök finns gott om plats för familjen och gäster. Det trevligt renoverade köket öppnar upp till ett härligt uterum där du kan avnjuta din morgonkaffe medan du blickar ut över de grönskande hästhagarna. På fastigheten finns även ett separat hus om 80 kvadratmeter, perfekt för att hyras ut och generera extra inkomst eller för att användas som gäststuga för vänner och släktingar. Det väl tilltagna stallet rymmer väl tilltagna 8 boxar och erbjuder gott om utrymme för förvaring av utrustning och foder. Med 5 hektar betesmark, en belyst ridbana och fina ridvägar har du alla möjligheter att njuta av livet på landet. Sörsylta 4 erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina hästrelaterade drömmar samtidigt som du lever det lantliga livet på bästa möjliga sätt, Stockholm når du på ungefär 1 timmes bilfärd. På 25 minuters resa med bil når du både Västerås och Eskilstuna. Missa inte chansen att äga denna fantastiska hästgård! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning.

Utanbygatan 6J, Herrgärdet, Västerås kommun

Utanbygatan 6J

Lägenhet
Herrgärdet, Västerås kommun
4 795 000 kr
155 m²
7 rum
vån 2/2
8 093 kr/mån
30 935 kr/m²

Välkommen till Utanbygatan 6J, där drömmar om det perfekta boendet blir verklighet! Denna otroliga etagelägenhet om 155 kvm är en sällsynt pärla i Västerås, och den erbjuder en oöverträffad kombination av stil, komfort och bekvämlighet. Med 7 rum och kök, som består av 5 generösa sovrum, ett kök i toppskick, ett vardagsrum, ett mysigt allrum med synliga takbalkar och två helkaklade badrum får du en bostad som känns rymlig och inbjudande från första ögonblicket. Brf Hubert-Konrad är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller en mysig och insynsskyddad innergård för de boende. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjesliv. Välkomna på visning.

Vetterslundsgatan 18, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 18

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
1 295 000 kr
125 m²
5 rum
vån 3/3
8 521 kr/mån
10 360 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet om 125 kvadratmeter högst upp i huset med en trevlig inglasad balkong med markis i söderläge. Lägenheten består utav fem rum och kök där du finner fyra stycken väldisponerade sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett välutrustat kök med matplats, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område med närhet till allt du behöver för att kunna trivas väl, såsom mataffär, motionsspår osv. Föreningen Vetterslund är en stabil förening med god ekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Balkong

Visar alla 8