Mäklare Robin Tångring

Robin Tångring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf zethelius gata 9, Västerås, Västerås kommun

Adolf zethelius gata 9

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4/6
3 573 kr/mån
15 900 kr/m²

Här finner du ett naturnära boende på 2 rok om 50 kvm. Bostaden ligger på våning 4 i ett hus med hiss och har en balkong i ett soligt västerläge. Bostaden är välplanerad, har fräscha ytskikt och trevligt ljusinsläpp. På denna adress bor ni familjevänligt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, skola och bra kommunikationer. Erikslund Shopping center är bara en kort promenad bort och Mälaren når du enkelt med cykel. Perfekt för er som ställer höga krav på din boendemiljö.

  • Balkong
  • Hiss
Vetterslundsgatan 18, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 18

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
1 295 000 kr
125 m²
5 rum
vån 3/3
8 521 kr/mån
10 360 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet om 125 kvadratmeter högst upp i huset med en trevlig inglasad balkong med markis i söderläge. Lägenheten består utav fem rum och kök där du finner fyra stycken väldisponerade sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett välutrustat kök med matplats, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område med närhet till allt du behöver för att kunna trivas väl, såsom mataffär, motionsspår osv. Föreningen Vetterslund är en stabil förening med god ekonomi. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Balkong
Svärdsliljegatan 11B, Västerås, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 11B

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 050 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 312 kr/mån
19 811 kr/m²

Här erbjuds en perfekt planerad och modern lägenhet där det, tack vare det generösa ljusinsläppet, aldrig känns mörkt eller instängt. Ett hem i gott skick där det bara är att flytta in. På Gideonsberg bor du nära naturen och med Stenby handelsområde ett stenkast från lägenheten. Dessutom ligger Mälaren och Västerås City en cykeltur bort. Här finns det fina grönområden, perfekt för mysiga promenader. Ett perfekt läge för ett ungt par!

  • Balkong
Kornbodsgatan 103, Västerås, Västerås kommun

Kornbodsgatan 103

Radhus
Västerås, Västerås kommun
3 295 000 kr
146 + 1 m²
5 rum
456 m² tomt

Varmt välkommen till Kornbodsgatan 103 och detta optimalt planerade kedjehus som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Här finner du härliga ljusinsläpp, nyrenoverat kök samt en en stor inglasad altan. Huset är beläget på en fin och trevlig tomt med pergola, många soltimmar och lättskötta gräsytor. Här finns också ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter samt plats för två bilar.

Visar alla 4