Mäklare Johannes Udd

Johannes Udd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Visthusgatan 135, Västerås, Västerås kommun

Visthusgatan 135

Radhus
Västerås, Västerås kommun
2 975 000 kr
148 m²
6 rum
456 m² tomt

I ett barnvänligt och populärt område finner du detta gedigna kedjehus på en friköpt hörntomt i ett perfekt soligt läge! Fastigheten erbjuder bland annat en fantastisk insynsskyddad trädgårdstomt med unik stenläggning och planteringar, inglasat uterum, altan, odlingslådor, växthus samt ett generöst garage med plats för bil, förvaring och hobbyrum! Huset är pedantiskt omhändertaget samt noggrant renoverat med bland annat ett uppbyggt yttertak med plåtbeklädnad. Innanför dörren möts du av en rymlig hall med öppna ytor som sträcker sig till ett ljust och stilrent kök samt ett luftigt vardagsrum med stora sociala ytor och härligt ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Från matplatsen i köket hittas utgången till bostaden baksida som erbjuder en insynsskyddad fantastisk trädgårdstomt i ett perfekt soligt läge. Fortsättningsvis finner du hela fem rymliga och trivsamma sovrum med gott om förvaring samt två badrum varav det ena erbjuder en härlig bastu. Ett av sovrummen har även utgång till det mysiga inglasade uterummet! Utanför bostadens entré finner du en fin stenläggning, växthus, odlingslådor samt plats för sittgrupp och övrig möblemang! På denna hörntomt bor du lugnt och trevligt med ett insynsskyddat läge samt med närhet till det mesta vardagen kräver såsom, kommunikationsförbindelser, skola, matbutik, VGK golfbana samt restauranger. Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats
Rösegårdsgatan 92, Skälby, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rösegårdsgatan 92

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 895 000 kr
132 m²
5 rum
192 m² tomt

I ett populärt kvarter på Skälby finner ni detta rymliga radhus om 132 välplanerade kvadratmeter fördelat på fem rum och kök. Här finns bland annat ett stort inglasat uterum, fräscha ytskikt, stilrent och smakfullt renoverad badrum samt en wc- perfekt för den stora familjen. I detta familjevänliga område finner ni lekplatser och bollplaner rakt utanför dörren. Närhet till skola, busshållsplats, stort köpcentrum och fina promenadvägar i naturen. Härifrån tar en pendlare sig snabbt ut till E18. De 132 kvadratmetrarna fördelar sig över en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade uteplatsen samt trädgården. I entréplan finner vi även ett rymligt kök med palts för större matgrupp, en toalett och en tvättstuga. Tar vi trappan upp till husets övre plan finner vi 4 rymliga sovrum, ett stilrent helkaklat badrum samt en klädkammare och garderob. Från det ena sovrummet nås den stora inglasade balkongen. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget med busshållsplats som ligger inom gångavstånd och Erikslund Shoppingcenter finns en promenad bort. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Nicksborgsvägen 8B, Barkarö, Västerås kommun

Nicksborgsvägen 8B

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
3 195 000 kr
112 m²
5 rum
5 000 kr/mån
28 527 kr/m²

I populära och trivsamma Barkarö finner du detta moderna radhus om 112 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Bostaden erbjuder bland annat uteplats med fin trädgårdstomt och härliga soltimmar, balkong från master bedroom, parkering direkt utanför dörren samt gott om förvaring i förråd! Innanför dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i klädkammare och till vänster ett stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för matgrupp. Vidare in når du ett luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt utgång till altan och trädgård. På nedre plan finns även ett stort helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. En trappa upp möts du av ett ljust och trevligt allrum, tre rymliga och trivsamma sovrum med gott om förvaring där ena sovrummet även har utgång till en mysig balkong. Här finner du även ett till helkaklat badrum i tidlösa kulörer. Här bor man i barnvänliga och trivsamma kvarter med närhet till bland annat förskola, skola samt goda kommunikationer! Kontakta ansvarig mäklare Johannes Udd för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bangatan 53, Västerås, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bangatan 53

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 895 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3
4 758 kr/mån
21 056 kr/m²

Välkommen till trivsamma Kungsängsliljan och denna välplanerade fyra om 90 kvadratmeter. Det oslagbara läget med närhet till matbutiker, aktivitetscenter, goda kommunikationer och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Innanför dörren möts du av en rymlig hall med goda förvarings och avhängningsmöjligheter. Vidare in hittar du det stilrena köket som erbjuder gott om arbetsytor, smakfulla materialval och plats för matgrupp. Fortsättningsvis når du ett generöst vardagsrum med stora sociala ytor samt utgång till bostadens balkong som erbjuder en härlig utsikt. Bostaden erbjuder även tre rymliga sovrum, en wc samt ett duschrum. På Bangatan bor du i en mycket stabil och populär förening med låga avgifter som bland annat erbjuder en grönskande och välskött innergård, Fullutrustade tvättstugor, cykelrum, hobbyrum, gym, festlokal, solarium, bastu och grillplatser! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för mer information.

  • Balkong

Visar alla 4