Mäklare Amanda Gemmel

Amanda Gemmel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hörntorpsvägen 13, Väster, Västerås kommun

Hörntorpsvägen 13

Villa
Väster, Västerås kommun
6 995 000 kr
220 + 35 m²
6 rum
2 355 m² tomt

På Hörntorpsvägen 13 erbjuds en rymlig villa om 220+35 välplanerade kvadratmeter, belägen på en attraktiv tomt med stort garage. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en insynsskyddad tomt med utisikt över Vebobacken.. Det i kombination med en stor altan samt ett mysigt orangeri lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt drömboende. De rymliga ytorna utgörs av en stor och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter, fem stora sovrum med gott om förvaring i garderober, ett ljust och modernt kök samt en generös sällskapsdel med utgång till altanen och den vidsträckta tomten som lämpar sig ypperligt för lek och trädgårdspyssel. Bostaden erbjuder även två badrum med dusch och badkar, en separat tvättstuga och ett stort garage med ingång direkt från huset. Stort vindsutrymme som i dagsläget är oisolerad med spånskivor utlagda att gå på. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum, kontor eller sällskapsrum. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö kombinerat med närhet till lekplatser, Erikslund shoppingcenter, Vebobacken, centrala Västerås samt goda kommunikationer.

  • Balkong
  • Uteplats
Malmvägen 5, Munga, Västerås kommun
  • Idag kl 11:30

Malmvägen 5

Fritidshus
Munga, Västerås kommun
750 000 kr
30 m²
2 rum
1 907 m² tomt

Charmigt fritidshus med karaktär och en generös tomt, högt belägen med utsikt över de grönskande omgivningarna. Tidstypiska detaljer bidrar till en rogivande känsla och möjlighet att skapa ett drömboende utöver det vanliga. Byggnaden utgörs av en rymlig sällskapsdel med öppen spis och en separat sovdel. Vidare ett charmigt kök och stor altan med plats för utomhusmöblemang. Därtill ett utedass med förbränningstoalett. Fastighetens läge är sagolikt beläget med utsikt över grönskande omgivningar. Inom gångavstånd nås badplats, fotbollsplan, utegym, boulebana och med en biltur om drygt tjugo minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Möjlighet att hyra båtplats vid Mungasjön finns. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är inte betald. Fiber finns framdraget till tomtgräns.

  • Plus
Johanneshöjden 2, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun

Johanneshöjden 2

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
3 995 000 kr
117 m²
4 rum
vån 16/16
6 500 kr/mån
34 145 kr/m²

Centralt i Västerås finns denna unika etagelägenhet som sträcker sig över våning 15 och 16 och erbjuder 117 välplanerade kvadratmeter. Därtill en generös takterrass och en inglasad balkong. Bostaden erbjuder tidsenliga materialval som i kombination med påkostade detaljer skapar ett hem att trivas i. Bostaden utgörs av en social planlösning på entréplan med ett öppet kök som erbjuder generösa arbetsytor. Vidare ett inbjudande sällskapsrum med öppen planlösning mot kök samt ett ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från sällskapsrummet nås den inglasade balkongen. Bostaden erbjuder även två rymliga badrum samt två rymliga sovrum varav det ena i dagsläget disponeras som walk-in closet. En trappa upp i bostaden finns ett trivsamt allrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Om behov finns är det möjligt att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en extra vägg. Här finns utgång till bostadens stora takterrass med vidsträckt utsikt. Bostaden har två separata ingångar på vardera våningsplan. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Centralt med direkt närhet till stadens fulla utbud, E18 samt promenadavstånd till kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Saltholmsvägen 22, Kvicksund, Västerås kommun

Saltholmsvägen 22

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
3 423 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt fritidshus med närhet till Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar! Vi presenterar stolt detta underbara fritidshus på Saltholmsvägen 22, som erbjuder en perfekt kombination av boende och avkoppling i natursköna omgivningar. Med en boarea om cirka 40 kvadratmeter samt ytterligare en separat stuga om cirka 20 kvadratmeter är detta hus en perfekt plats att njuta av din fritid. Denna fastighet erbjuder också en fantastisk utomhusmiljö. Den trevliga trädgårdstomten sträcker sig över hela 3 423 kvadratmeter och pryds av ett växthus, bärbuskar och syréner. Förutom den fridfulla miljön på land har du också enkel tillgång till Mälaren. Utforska vattensportmöjligheter, njut av avkopplande fiske eller ta båten på en lugn tur. Detta fritidshus erbjuder dig möjligheten att leva nära naturen och dra nytta av de natursköna omgivningarna.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4