Mäklare Amanda Gemmel

Amanda Gemmel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun
 • Mån 4 mar kl 17:00

Blomstergatan 4

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
3 927 kr/mån
16 038 kr/m²

Inbjudande tvåa om 53 välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt boende med generösa ytor. Ljusinsläpp från fönsterpartier bidrar till härlig rymd och det oslagbara läget med närhet till både matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i rymliga garderober, vidare ett luftigt kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt matsalsmöbel. Därtill ett rymligt sovrum samt ett badrum. Bostadens verkliga höjdpunkt är balkongen i soligt läge. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till kommunikationer. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk, förskola samt skola. På bara någon minut nås E18 vilket gör läget ypperligt för den pendlande.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Turebergsvägen 10, Dingtuna, Västerås kommun

Turebergsvägen 10

Villa
Dingtuna, Västerås kommun
3 295 000 kr
178 m²
7 rum
728 m² tomt

På Turebergsvägen 10 erbjuds en rymlig villa om 178 välplanerade kvadratmeter, belägen på en attraktiv tomt. Bostaden karaktäriseras av generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över grönområden. Det i kombination med en stor altan lämnar lite att önska för den som är på jakt efter en magisk villa med möjlighet att skapa ett långsiktigt drömboende. De rymliga ytorna utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, ett stort och tidsenligt kök i öppen anslutning till sällskapsrummet, en generös sällskapsdel med utgång till altanen och den vidsträckta tomten som lämpar sig ypperligt för lek och trädgårdspyssel. Bostaden erbjuder även fem stora sovrum med gott om förvaring i garderober, ett ytterligare allrum och två rymliga badrum. Därtill en separat tvättstuga och ett stort garage. Fastigheten är attraktivt belägen i familjevänligt område med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö kombinerat med närhet till lekplatser, Erikslund shoppingcenter, centrala Västerås samt goda kommunikationer.

 • Uteplats
Flisavägen 3, Bjurhovda, Västerås kommun
 • Borttagen före visning

Flisavägen 3

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
1 250 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 2
5 729 kr/mån
14 124 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Saltholmsvägen 22, Kvicksund, Västerås kommun

Saltholmsvägen 22

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
3 423 m² tomt

Drömmer du om ett charmigt fritidshus med närhet till Mälaren? Nu har du chansen att förverkliga dina drömmar! Vi presenterar stolt detta underbara fritidshus på Saltholmsvägen 22, som erbjuder en perfekt kombination av boende och avkoppling i natursköna omgivningar. Med en boarea om cirka 40 kvadratmeter samt ytterligare en separat stuga om cirka 20 kvadratmeter är detta hus en perfekt plats att njuta av din fritid. Denna fastighet erbjuder också en fantastisk utomhusmiljö. Den trevliga trädgårdstomten sträcker sig över hela 3 423 kvadratmeter och pryds av ett växthus, bärbuskar och syréner. Förutom den fridfulla miljön på land har du också enkel tillgång till Mälaren. Utforska vattensportmöjligheter, njut av avkopplande fiske eller ta båten på en lugn tur. Detta fritidshus erbjuder dig möjligheten att leva nära naturen och dra nytta av de natursköna omgivningarna.

 • Plus
 • Uteplats
Rekylgatan 4, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 4

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 150 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6
4 731 kr/mån
17 692 kr/m²

På Rekylgatan 4 erbjuds ett ljust och välplanerat boende om 65 kvadratmeter på ett av Västerås mest tilltalande områden Haga. Lägenheten är belägen på våning 6 och erbjuder generöst ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och öppna ytor vilka skapar en känsla av rymd. Det naturnära läget kombinerat med närhet till centrala Västerås skapar ett utmärkt boende för den som värderar grönskande men ändå centralt boende. Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober, vidare ett fullt utrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust sällskapsrum erbjuder gott om plats för sällskapsmöblemang samt rum för matgrupp. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, ett luftigt badrum samt en stor, inglasad balkong. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Mycket tilltalande område med grönskande innegård samt stadens fulla utbud inom kort avstånd samt promenadavstånd till goda kommunikationer. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även grönskande parker och naturliv. ICA Haga ett stenkast från lägenheten. Hälla handelsområde och Västerås City ligger tio minuter bort från bostaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Claréusgatan 10, Stallhagen, Västerås kommun

Claréusgatan 10

Lägenhet
Stallhagen, Västerås kommun
3 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 369 kr/mån
48 654 kr/m²

Välkomna till denna inbjudande trea om 78 välplanerade kvadratmeter beläget på attraktiva Stallhagen. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter i rymlig skjutdörrsgarderob, vidare ett fullt utrustat kök i modernt utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och socialt sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang samt stor matsalsmöbel. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt möter dig i denna rymliga och ljusa lägenhet. Generöst ljusinsläpp från fönsterpartier skapar ljusflöde utöver det vanliga. Bostaden erbjuder även genomtänkta och charmiga detaljer så som fönsterbrädor i granit. Bostadens balkong i härligt solläge nås från sällskapsrummet och erbjuder plats för loungegrupp. Därtill två rymliga sovrum, en gäst-wc samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Beläget i centrala Västerås med allt vad citykärnan har att erbjuda i form av restauranger, affärer, uteliv, skola och förskola bara ett stenkast bort. På gångavstånd finns Västerås Centralstation, Östra Hamnen samt Lögastrand.

 • Balkong
 • Hiss
Flisavägen 38, Bjurhovda, Västerås kommun

Flisavägen 38

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
950 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 1
4 880 kr/mån
14 137 kr/m²

På trivsamma Flisavägen 38 finns denna inbjudande två och en halva vilken erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 67,2 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en generös sällskapsdel med gott om plats för sällskapsmöblemang. Därtill ett rymligt kök, ett stort sovrum med utgång till balkongen i soligt läge samt ett gästrum och ett ljust badrum. Med fönster i två väderstreck skapas härligt ljusflöde och tillsammans med den stora, inglasade balkongen lämnas lite att önska för ett hem att trivas i. Väl fungerande och stabil förening med god ekonomi. Lägenheten har ett av Bjurhovdas bästa lägen med omgivande stora grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår runt hörnet samt gemensamma grillplatser. I närområdet finns också butik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och bibliotek. Goda kommunikationer till centrala Västerås och Hälla med dess fulla utbud.

 • Balkong
Odensvigatan 7, Malmaberg, Västerås kommun
Odensvigatan 7, Malmaberg, Västerås kommun, bild 2
Odensvigatan 7, Malmaberg, Västerås kommun, bild 3

Odensvigatan 7

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
695 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4
2 298 kr/mån
22 419 kr/m²

Inbjudande etta om välplanerade kvadratmeter vilka erbjuder ett hemtrevligt och funktionellt boende. En genomtänkt planlösning skapar goda förutsättningar för både social samvaro och produktiv egentid. Lägenheten utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, vidare ett mysigt kök med gott om förvaring bakom grå köksluckor. Ett ljust och öppet sällskapsrum erbjuder plats för sällskapsmöblemang och sovplats. Därtill ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även Skiljebo Centrum, grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Jakobsgatan 50B, Pettersberg, Västerås kommun

Jakobsgatan 50B

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2
5 166 kr/mån
16 710 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet om kvadratmeter belägen på Pettersberg. Det naturnära läget kombinerat med närhet till centrala Västerås skapar ett utmärkt boende för den som värdesätter boendemiljön. Bostaden utgörs av en rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter i klädkammare, vidare ett renoverat kök samt två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Vidare ett helkaklat badrum, en gäst-wc samt ett stort sällskapsrum med plats för soffgrupp samt övrigt sällskapsmöblemang. Bostaden erbjuder även en balkong i soligt läge. Belägenheten är otroligt attraktiv med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, matbutiker, motionsspår, restauranger, och med en kort cykeltur når du Västerås stadskärna. I närheten av bostaden finns ett flertal kommunikationslinjer att välja mellan.

 • Balkong
Bangatan 43B, Nordanby, Västerås kommun

Bangatan 43B

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 210 kr/mån
20 965 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma tvåa på ett av Västerås mest tilltalande områden. Bostaden erbjuder 57 välplanerade kvadratmeter. Det oslagbara läget med närhet till matbutiker och grönskande parker skapar ett bekvämt boende att trivas i! Föreningen Kungsängsliljan är en stabil förening med god ekonomi. Bostaden utgörs av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober, vidare ett fullt utrustat kök i ljust utförande med gott om arbetsyta och förvaring. Ljust och öppet sällskapsrum som erbjuder plats för sällskapsmöblemang och eventuell matsalsmöbel. I lägenheten finns även ett helkaklat badrum med duschhörna. Bostadens verkliga höjdpunkt är den stora balkongen i soligt läge med plats för loungegrupp. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda, idealiskt för den som ställer höga krav på boendemiljön. Närhet till stadens fulla utbud samt promenadavstånd till goda kommunikationer. På bara någon minut nås all service som kan önskas. I närområdet finns även gott om grönskande parker, trivsamma motions- och promenadstråk samt förskola och skola.

 • Plus
 • Balkong
Släggargatan 1J, Västerås, Västerås kommun

Släggargatan 1J

Lägenhet
Västerås, Västerås kommun
1 050 000 kr
35 m²
2 rum
2 900 kr/mån
30 000 kr/m²

På trivsamma Släggargatan 1J finns denna nyprodocerade tvåa som erbjuder ett praktiskt och hemtrevligt boende. Bostadens 35 kvadratmeter är mycket väldisponerade och erbjuder en sällskapsdel med plats för sällskapsmöblemang samt utgång till bostadens balkong. Därtill ett kök, ett mysigt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Lägenheten har ett av Malmabergs bästa lägen med omgivande grönområden. Här finns fina promenadstråk och motionsspår. I närområdet finns också butik, lekparker, skolor och förskolor, idrottsplats och bibliotek. Goda kommunikationer till centrala Västerås med dess fulla utbud.

 • Hiss
Stora Gatan 78, Centrala Västerås, Västerås kommun

Stora Gatan 78

Övrigt
Centrala Västerås, Västerås kommun
1 995 000 kr
340 m²
4 rum
7 888 kr/mån

Unik bostadsrättslokal om 340 kvadratmeter, disponerade över 70 kvadratmeter i markplan samt cirka 270 kvadratmeter i källarplan, mitt i centrala Västerås. Materialvalen är moderna, genomtänkta och stilrena. Lokalen är delvis nyrenoverad och används idag till eventverksamhet, men erbjuder stor potential och många möjligheter som passar flera olika verksamheter. Varmhyran är dessutom mycket låg sett till storleken på lokalen. En parkeringsplats går att hyra för den som äger lokalen. Bostadsrättsföreningen är välskött med god ekonomi. I närområdet finns mycket goda kommunikationer, butiker, caféer och service. Lokalen går att köpa både privatperson och som juridisk person. För rätt person/verksamhet finns även möjlighet att komma in som delägare. I närområdet finns allt du kan önska dig i form av goda kommunikationer, butiker, caféer och service. Får ej nyttjas till boende, folkbokföring på adressen är ej tillåten.

Visar alla 12