Mäklare Jesper Erkers

Jesper Erkers

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 45, Blåsbo, Västerås kommun

Föreningsgatan 45

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
7 685 000 kr
202 + 90 m²
7 rum
680 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett rymligt och elegant hem i ett av Västerås mest attraktiva områden? Välkommen till detta fantastiska hus beläget i hjärtat av Blåsbo! Detta imponerande hus erbjuder generösa ytor, perfekt för både familjeliv och underhållning. Med en totalyta på ca 290 kvadratmeter fördelat på två våningar samt källare, innehåller hemmet allt du kan önska dig. Från det ögonblick du kliver in, välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall som leder till husets hjärta - ett stort och ljust vardagsrum, perfekt för avkopplande kvällar eller storslagna fester. I anslutning till vardagsrummet finner du det stora köket med gott om plats för matgrupp. Vidare har huset fyra trevliga sovrum samt ett badrum och en gästtoalett. Går du ner en våning till källaren möts du av ett stort TV-rum samt en avkopplande relax-del med bastu och bubbelbad. Källaren kan du även två entréer, en från poolen och en bakom altanen. När du kommer in på tomten möts du av den japanska trädgården med harmoniska arrangemang av stenar, vatten och växter som leder tankarna till en annan värld. Följer du spångarna, genom den japanska trädgården, in på tomten kommer du till den generösa altanen belägen under tak vilket möjliggör utehäng under sommarens regniga dagar, den här altanen når du även från vardagsrummet. Vidare möts du av en lättskött saltvattenspool omringad av ett stort soldäck. Här bor du i ett familjevänligt område med både förskolor, skolor och Rocklunda idrottsområde i närheten. Inom gångavstånd finner du allt du kan önska - från mysiga caféer och grönområden till citykärnas utbud av shopping och restauranger. På bara 10 minuter tar du dig till Västerås resecentrum med cykel och på några minuter är du ute på E18.

 • Energieffektiv
Kromslingan 2D, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 2D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 585 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
22 094 kr/m²

12 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Detta tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Här kommer du bo i ett lantligt läge med ängsmark som närmsta granne. Samtidigt som det i närheten finns bra kommunikationer, tillgång till matbutik och skolor för alla åldrar. Det byggs också just nu en förskola i närheten av tomten. Inflyttningsklart!! Varmt välkommen att boka visning med Fastighetsmäklare Jesper!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kromslingan 3D, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 3D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 650 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
22 650 kr/m²

Kvadratsmart bostadsrättsradhus med tre sovrum i samma plan och två badrum. Inflyttningsklar och trygg nyproduktion med räntegaranti! Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt på idylliskt läge. Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på altanen. I BoKlok Skördelyckan så har alla hus egen altan och merparten även en grästäppa. Varje bostad har ett förråd som är placerat antingen på bak- eller framsidan. Välkommen att boka visning med fastighetsmäklare Jesper!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kromslingan 3E, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 3E

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 350 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
20 085 kr/m²

12 MÅNADER AVGIFTSFRITT!! Detta tvåplanshus är ett bra boende för många olika skeden i livet. Hallen har slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder. Härifrån når du det stora badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är förberett för torktumlare. I köket finns plats för ett riktigt matbord och de stora fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. I vardagsrummet ryms både soffa och ett extra matbord. Härifrån når du också den härliga altanen och grästäppan. En trappa upp är sovrummen samlade, tillsammans med ett rymligt allrum och ett extra badrum. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng och garderober. Tillträde slutet av november 2023! Här kommer du bo i ett lantligt läge med ängsmark som närmsta granne. Samtidigt som det i närheten finns bra kommunikationer, tillgång till matbutik och skolor för alla åldrar. Det byggs också just nu en förskola i närheten av tomten. Varmt välkommen att boka visning med Fastighetsmäklare Jesper!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Bomansgatan 28B, Kristiansborg, Västerås kommun

Bomansgatan 28B

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 831 kr/mån
25 644 kr/m²

Varmt välkomna till Bomansgatan 28B och denna smakfulla tvåa om 50,5 kvadratmeter belägen högst upp i huset. Lägenheten fördelar sig över en ljus och välkomnande hall, ett nyligen renoverat badrum, rymligt och fräscht kök med ljusa köksluckor och plats för matbord, ljust vardagsrum med utgång till insynsskyddad balkong i soligt västerläge samt ett stort och inbjudande sovrum. Här bor du i populärt område i stabil förening med låg månadsavgift med närhet till högskolan, matbutik, allmänna kommunikationer samt citykärnan med dess full utbud av shopping, restauranger och nöjesliv.

 • Balkong
Kromslingan 1B, Mosås, Örebro kommun

Kromslingan 1B

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
2 415 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 813 kr/mån
20 641 kr/m²

12 MÅNADER AVGIFTSFRITT! Kvadratsmart bostadsrättsradhus med tre sovrum i samma plan och två badrum. Trygg nyproduktion med inflytt hösten 2023. Här bor du renoveringsfritt och pendlingsvänligt. Utemiljön är minst lika viktig för trivseln som insidan, tror vi. Det ska kännas bra att komma hemgående längs gatan, och mysigt att sitta och läsa på altanen. I BoKlok Skördelyckan så har alla hus egen altan och merparten även en grästäppa. Varje bostad får ett förråd som är placerat antingen på bak- eller framsidan. Anmäl intresse på www.boklok.se/skördelyckan

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
 • Energieffektiv
BoKlok Skördelyckan, Mosås, Örebro kommun
 • 4 lediga bostäder

BoKlok Skördelyckan

Radhus
Mosås, Örebro kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 350 000 kr
117 m²
5 rum
4 813 kr/mån

PRISSÄNKT MED 300 000KR OCH AVGIFTSFRITT I 12 MÅNADER! Nu är vi tillbaka i Mosås! Även den här gången med ett småskaligt radhusområde. Här bor du på ett familjevänligt och lantligt läge med ängsmark som närmsta granne. Samtidigt som du har nära till allt som behövs för en bekväm vardag - som matbutik, förskola, skola och goda kommunikationer. I Skördelyckan har man lagt lite extra fokus på hållbarhet med färdiginstallerad laddbox på alla parkeringsplatser, samt solceller på taken. Välkommen hem till ett nytt, grönt kvarter.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7