Mäklare Björn Wallberg

Björn Wallberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Kopparvalvet, null, Västerås kommun
 • 33 lediga bostäder

Brf Kopparvalvet

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 395 000 kr
34-125 m²
1-5 rum
3 208 kr/mån

Ta chansen att köpa din drömlägenhet i Brf Kopparvalvet, nu med sänkta avgifter. Unikt erbjudande: Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Brf Kopparvalvet moderna bostäder mellan 1 till 5 rum och kök med balkong eller uteplats i Västerås nya innerstadsdel vid kanten av Cityringen. Här finns första ettan för dig som flyttar hemifrån eller tvåan för dig som flyttar ihop. Behöver du större finns välplanerade treor, fyror och femmor för barnfamiljen eller dig som sålt huset för ett enklare liv när barnen flyttat hemifrån. Högst upp i de båda husen, tronar takterrasserna upp, en till varje trapphus med milsvid utsikt i flera väderstreck. Här finns även toalett och en inglasad del med växthus. Takterrasserna är gemensamma för alla boende. Vid husen finns även gröna innergårdar med solbänkar, grillplats, planteringar och pergola. Innergården vid gårdshuset ligger i marknivå och gathusets innergård ligger ovanpå markplanens kommersiella lokaler, upphöjt och privat. I föreningen kommer det även finnas gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet på ca 40 kvadratmeter, belägen på entréplan i gatuhuset. Det kommer vara kommersiella lokaler i markplan, för butiker eller annan verksamhet. I Brf Kopparvalvet lever du cityliv i Västerås nya innerstadsdel Kopparlunden, en mix av industricharm i rödtegel från 1800-talet och moderna tankar om hållbarhet. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och välplanerat. I Kopparlunden får du både och.

 • Nybyggnadsprojekt
Bernsborgsstigen 17, Blåsbo, Västerås kommun
 • Idag kl 17:00
Bernsborgsstigen 17, Blåsbo, Västerås kommun, bild 2
Bernsborgsstigen 17, Blåsbo, Västerås kommun, bild 3

Bernsborgsstigen 17

Radhus
Blåsbo, Västerås kommun
4 995 000 kr
141 + 65 m²
5 rum
227 m² tomt

Detta gavelradhus är det perfekta valet för dig som söker både bekvämlighet och charm i ett centralt läge. Med sina generösa 141+65 kvadratmeter fördelade över två plan och källare erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas. Redan från första steget in genom entrén möts du av en välkomnande atmosfär. På entréplanet finner du en praktisk tvättstuga, ett rymligt kök där familjen kan samlas för måltider, en bekväm gästtoalett samt ett sovrum för extra flexibilitet. Det ljusa och luftiga vardagsrummet öppnar upp sig mot den grönskande trädgården, perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar under soliga dagar. På övre plan väntar ytterligare komfort med ett stort allrum som pryds av högt i tak och en mysig kamin, perfekt för avslappnade kvällar med nära och kära. Här finns också två väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch, där du kan njuta av lugn och ro efter en lång dag. Men det är inte allt – källarplanet erbjuder ännu mer utrymme och möjligheter. Här finns ett extra allrum och en gillestuga för underhållning, ett praktiskt badrum med dusch, förråd för förvaring samt en matkällare för att hålla dina köksförnödenheter organiserade. Detta underbara radhus är beläget på en friköpt tomt om 227 kvadratmeter, vilket ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet och skapa minnen med familj och vänner. Dessutom har du alla bekvämligheter inom räckhåll, med närhet till Västerås citykärna, vackra promenadstråk längs Svartådalen, butiker, skolor, förskolor och idrottsanläggningar som Rocklunda. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa ditt drömhem på Blåsbo i Västerås.

 • Premium
 • Energieffektiv
Metallverksgatan, null, Västerås kommun

Metallverksgatan

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 345 000 kr
69 m²
3 rum
5 039 kr/mån
48 478 kr/m²
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Bomansgatan 20B, Centralt / Kristiansborg, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Bomansgatan 20B

Lägenhet
Centralt / Kristiansborg, Västerås kommun
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 879 kr/mån
18 289 kr/m²

Välkommen till Bomansgatan, där denna fantastiska etta erbjuder optimal yteffektivitet och bekvämlighet på populära Kristiansborg. Med sina 38 kvadratmeter välkomnar denna lägenhet dig med en smakfullt designad interiör och smarta lösningar som passar en modern livsstil. Det rymliga köket är definitivt ett av höjdpunkterna med vackra träsnickerier och en praktisk köksö som erbjuder både extra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan njuta av härliga måltider eller bjuda in vänner för trevliga middagsstunder. Badrummet är utrustat med en bekväm dusch för avkoppling efter en lång dag. Dessutom kommer det ljusa och välkomnande vardagsrummet med en praktisk klädkammare, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. Beläget nära Mälardalens universitet och Västerås city kärna, har denna lägenhet ett utmärkt läge som passar både studenter och de som arbetar i stadens centrum. Med närhet till allt från shopping och restauranger till grönområden och kommunikationer, är detta verkligen den perfekta platsen att kalla hem. Missa inte chansen att få uppleva denna underbara etta på Bomansgatan. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför detta kan vara ditt drömhem!

 • Plus
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 170 000 kr
93 m²
4 rum
6 403 kr/mån
44 839 kr/m²

Ta chansen att köpa din drömlägenhet i Brf Kopparvalvet, nu med sänkta avgifter. Unikt erbjudande: Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Välkommen till en fint planerad fyrarummare med stora sociala ytor, fönster i två väderstreck och balkong med förmiddagssol i österläge. I denna familjevänliga bostad finns hall med praktisk skjutdörrsgarderob, två helkaklade badrum med dusch, tre sovrum varav det största har bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob längs med ena väggen och i anslutning till de två andra sovrummen finns en klädkammare för bra förvaringsmöjligheter. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 395 000 kr
34 m²
1 rum
3 208 kr/mån
41 029 kr/m²

Ta chansen att köpa din drömlägenhet i Brf Kopparvalvet, nu med sänkta avgifter. Unikt erbjudande: Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Denna charmerande etta lockar med en balkong mot gårdshusets innergård med förmiddagssol. Social, öppen planlösning mellan kök och allrum, hall med praktisk skjutdörrsgarderob och badrum i anslutning till hallen med duschhörna och kombimaskin med förvaringsskåp ovanför. Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
4 240 kr/mån
39 545 kr/m²

Ta chansen att köpa din drömlägenhet i Brf Kopparvalvet, nu med sänkta avgifter. Unikt erbjudande: Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Välkommen till denna trivsamma hörntvåa med generös takhöjd om ca 2,8 m. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats mot föreningens innergård i österläge med förmiddagssol. Praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderobLägenheten har helkaklat badrum med dusch. Även sovrummet har bra medmförvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Kopparlunden har en central plats i Västerås industrihistoria och här kommer en modern, öppen och levande stadsdel att växa fram. Utvecklingen i Kopparlunden kommer att bidra till att Västerås får en mer levande innerstad och målet är att området ska bli attraktivt och spännande för dagens och framtidens västeråsare liksom besökare. När staden utvecklats och vuxit har Kopparlunden blivit ett centralt beläget område. Omvandlingen av det slutna industriområdet till en stadsdel, som fick namnet Kopparlunden, började i mitten av 1990-talet då den centrala delen av området öppnades för annan verksamhet. I närmsta kvarteren hittar man redan idag Culturen - områdets stora Kulturhus som uppskattas av många i staden samt bageri, gym, gymnasieskolor, padelhall, restauranger och vårdcentral. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett bra pendlingsläge och nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kopparlunden, null, Västerås kommun

Kopparlunden

Lägenhet
Västerås kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 195 000 kr
125 m²
5 rum
8 053 kr/mån
41 560 kr/m²

Med fint läge i huset välkomnar denna familjevänliga femma med dubbla balkonger i härligt västerläge med vy mot Linverket. Balkongerna är försedda med akustikskärmar på två av sidorna på respektive balkong. Luftiga och sociala ytor där vardagsrum och matplats ligger intill varandra och i anslutning till tre av sovrummen finns en praktisk yta som förslagsvis kan användas till lekrum/tv-hörna. Master bedroom med egen klädkammare/walk in closet och två helkaklade badrum med dusch. Bo avgiftsfritt hitta ditt nya hem i Brf Kopparvalvet på Kopparlunden i Västerås, ingen månadsavgift de sex första månaderna! Erbjudandet gäller de 32 första som köper en lägenhet i Brf Kopparvalvet. Med närhet till såväl citykärnan, Västerås resecentrum och E18 erbjuder Kopparlunden ett ultimat pendlingsläge. Härifrån har du nära till det mesta. Det är lätt att älska charmen i historiska miljöer. Och det är lätt att älska det som är nytt och hållbart. Kopparlunden är både och. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västmannagatan 23, Centralt / Stallhagen, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Västmannagatan 23

Lägenhet
Centralt / Stallhagen, Västerås kommun
4 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 5/5
5 576 kr/mån
56 919 kr/m²

På en av Västerås mest eftertraktade adresser finns ett unikt tillfälle att förvärva denna väldisponerade och exklusiva trerummare om 86 med underbar takterrass med vidsträckt utsikt, inglasad balkong i västerläge och attraktiv interiör. Högst upp i huset i Bonum Brf Sundemans backe, ett modernt 55+boende med fina gemensamma ytor för hushåll där minst en är över 55 år välkomnar den bostadspärla med rymliga sociala ytor, stilfullt kök, vardagsrum med fint ljusinsläpp och två helkaklade badrum. Här bor ni i ett eftertraktat läge med närhet till stadens puls. Bostaden är belägen i i Vasastaden i centrala Västerås och här har du nära till allt staden har att erbjuda - från shopping och restauranger till kulturella evenemang och rekreation. Trots det centrala läget är lägenheten en fristad från stadens brus, med sin lugna takterrass som en privat reträtt. Närområdet är vackert och bjuder på trevliga promenadstråk som sträcker sig hela vägen ned till Mälarens strand och båthamn.

 • Hiss
Poseidongatan 7, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Poseidongatan 7

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Peab Bostad AB
4 095 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3
5 594 kr/mån
41 786 kr/m²

•Balkong i söderläge • Stora sociala ytor • 2 badrum • Allt nytt och fräscht Välplanerad fyra belägen i ett härligt söderläge! Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt balkong mot den gröna innergården. Här bor ni bekvämt med de sociala ytorna i en öppen planlösning och en privat del av lägenheten med tre sovrum. Två helkaklade badrum med dusch. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober, skjutdörrsgarderob, klädkammare och förråd i lägenheten. Här bor du i ett expansivt område som erbjuder många trivsamma vardagsaktiviteter. Njut av en promenad i Notuddsparken eller ta dig det längre stråket mot Björnön längs Mälarens glittrande vatten. Här finns Steam hotel och Kokpunkten ett stenkast bort, med äventyrsbad, relax och spa, och härliga miljöer för mat och umgänge. I närområdet finns också all den service du behöver för en bekväm vardag; livsmedelsbutiker, frisörer, apotek, caféer, träningsmöjligheter, skolor och förskolor. Välkommen till visningslägenheten så berätta vi mer!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kumlagatan 16, Malmaberg, Västerås kommun
 • Budgivning pågår

Kumlagatan 16

Villa
Malmaberg, Västerås kommun
2 995 000 kr
96 + 20 m²
5 rum
676 m² tomt

Välkommen till detta charmiga friliggande hus beläget på eftertraktade Odensvi/Malmaberg i Västerås. Med en perfekt kombination av rymlighet, komfort och bekvämlighet är detta hemmet du har drömt om. Byggt år 1959 och omfattande totalt 96+20 kvadratmeter, erbjuder detta hem en harmonisk atmosfär som genomsyrar varje rum. Vid entrén möts du av en välkomnande hall som leder dig vidare till den ljusa och rymliga matplatsen, perfekt för familjemiddagar och sammankomster. Det tillhörande köket är omsorgsfullt utformat med moderna bekvämligheter och generös arbetsyta. Ett nyrenoverat och exklusivt badrum är en fröjd för ögat och erbjuder en plats för avkoppling och lyx i vardagen. Dessutom finns en praktisk gästtoalett för extra bekvämlighet. Det luftiga vardagsrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap, perfekt för mysiga kvällar eller filmkvällar med familjen. Huset rymmer även tre mysiga sovrum där du kan dra dig tillbaka och koppla av i lugn och ro. Med en total tomtarea på 676 kvadratmeter är trädgården lättskött och erbjuder generösa gräsytor samt fullständig insynsskyddad miljö där du kan njuta av sommarkvällarna i privatlivets frid. Läget i området är bra med närhet till skolor, förskolor, sjukhuset och Västerås City, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och par som söker en bekväm och centralt belägen bostad.

 • Plus
Utanbygatan 6H, Centralt, Västerås kommun

Utanbygatan 6H

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 050 000 kr
45,6 m²
1 rum
vån 1/2
4 255 kr/mån
23 026 kr/m²

Varmt välkommen till Utanbygatan 6H och denna trevliga etta om 45.6 kvadratmeter. Lägenheten är hemtrevlig med bevarad charm och lämnar väldigt lite att önska för dig som är på jakt efter ett första boende eller en övernattningslägenhet med ett mycket bra läge. Här erbjuds ett boende med en stor och rymlig hall med plats för byrå, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter, ett lättmöblerat och stort allrum med stora fönster, plats för soffa, säng och matbord och generösa sällskapsytor samt ett charmigt, ljust och klassiskt kök med plats för matbord. Här finns även ett vackert och fräscht badrum som renoverades 2023 med dusch, förberett för tvättmaskin och toalett. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Västerås har att erbjuda med kort promenadavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och nöjesliv. Välkomna på visning.

HORN 14:2 , Västerås, Västerås kommun

HORN 14:2

Tomt
Västerås, Västerås kommun
1 250 000 kr
1 591 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt drömhem i en naturskön miljö? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi erbjuder en unik tomt som ligger med ett vackert läge med en vidsträckt utsikt över åkermark med en yta på hela 1591 kvm. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av enastående utsikt över vidsträckta fält. En av de mest förtjusande egenskaperna med denna tomt är dess fina läge. Detta ger dig en känsla av privatliv och lugn med ostört läge. Här kan du verkligen koppla av och njuta av solen från morgon till kväll. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Almö-Lindö 1:6 , Almö-Lindö, Västerås kommun

Almö-Lindö 1:6

Tomt
Almö-Lindö, Västerås kommun
450 000 kr
2 019 m² tomt

Här på Almö-Lindös sydöstra del finner vi denna tomt om 2 019 kvadratmeter. Tomten ligger högt belägen på ön med fin utsikt mot Ridöfjärden. Ön når du enkelt via båttrafik som går under säsong, eller med egen båt. Almö-Lindö är en av de större bebyggda öarna i Västerås skärgården och är en riktig skärgårdsdröm. På ön finns ca 145 fritidshus var av tre är året runt boende. Sommartid finns här kiosk, dansbana, midsommarfirande, tennisbana och badstrand.

 • Plus

Visar alla 14