Öranvägen 68

Västerhaninge, Haninge kommun Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Tomtarea
3 208 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2002
Energiklass
C
Driftkostnad
44 865 kr/år

Anmälan krävs för visning. Registration is required!

Fantastiskt hus i ett lugnt och fridfullt område. Missa inte "säljarnas egna ord" om sin bostad!

Varmt välkomna till ett fantastiskt hus med härliga öppna ytor! Man slås redan vid entrén av det härliga ljusinsläppet som genomsyrar hela huset. Uppskattar du det lugna och trivsamma, då är detta hus något för dig!
Den halvt öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är helt klart bostadens naturliga samlingspunkt. Takhöjden är hela 2.70 m!

Sovrummen på övervåningen är rymliga och det finns gott om plats för den stora familjen. Det finns dessutom möjlighet till ett fjärde sovrum på nedervåningen, se alternativ planlösning. Duschrum på nedervåning och bad på övervåning. Det ljusa och rymliga köket är från Balingslöv.

Bänkskivorna är i svensk granit och vitvaror från Siemens/Bosch. Det finns behagligt golvvärme i alla rum. Centraldammsugare och sedan länge installerat.
Idag får man sommarvatten/ sjövatten genom föreningen. Fiber är beställt och beräknas installeras nästa sommar. Idag finns det Telia mobilt bredband, fast installerat, fri datamängd och möjligt att överlåta.

På den stora och härliga altanen kan ni njuta av trevliga grillkvällar alla solens timmar medans barnen leker på tomten. Varför inte mysa framför kakelugnen medans snön faller ner.
Grönskande trädgårdstomt med både plana gräsytor och plats för gott om odlingar och planteringar för den med gröna fingrar! Här ryms både studsmatta och lekande barn.

Renoveringar/ Inköp:
2022 Ny vattenpump
2022 Parkett samt trappa slipad
2020 Bergvärmepump installerades.
2015 Ecobox (minireningsverk för enskilt avlopp) installerades.
Sotning och brandskyddskontroll har utförts regelbundet.
Det har inte gjorts några förändringar på el, vvs eller ventilation. Fastighetsägare har skött ett allmänt underhåll utvändigt och invändigt.

1000 Mbit Fiber beställt planerad installation nästa sommar Enligt säljarna.

SÄLJARNAS EGNA ORD:
På hösten är skogen full utav svamp, lingon och blåbär. Det är bara att sätta på sig stövlarna, ta svampkorgen och gå rakt ut i skogen. När vi kommer hem från skogen eldar vi i vår egna bastu och tar ett dopp i bäckbadet innan middagen som serveras i växthuset.

Öransjön är en av de första sjöarna i Stockholmstrakten som fryser till på vintern. Här åker vi långfärdsskridskor och när snön kommer blir det även skidor.
Inte att förglömma ett härligt vinterbad i vak vid bryggan med tillhörande bastu vid vår badplats.

På våren är det äntligen dags att bege sig ut på sköna vandringar på alla stigar och leder som finns i vår skog. Tornberget, Paradiset, Långsjön, det finns många fina utflyktsmål att upptäcka.
Vi älskar vår trädgård. På våren går vi och njuter av alla vårblommor, planerar vad vi ska odla i vårt växthus och trädgårdsland. Det är även dags att ta fram alla utemöbler och inviga altanen.

På sommaren vill vi nästan aldrig åka härifrån. Vi njuter av den härliga grönskan, blommorna i trädgården den stora altanen med matbord, loungemöbler och grill. Här är det lätt att ordna alla sommaren fester.
Vi har en gemensam badplats där vi ofta badar, morgon, middag och kväll.

Området
Det bästa med omgivningen är att vi bor mitt i naturen med stora tomter, trevliga grannar och en aktiv tomtägareförening med gemensamma aktiviteter året om.
Det tar endast drygt 10 minuter till Haninge Centrum och 30 minuter till Stockholms city.
Det bästa av två världar!

Bostaden
Vårt hus har en själ. Vi har låtit bygga det enligt våra önskemål och vi har varit noga med kvalitet och materialval. Här har vi stortrivts under alla år. Myst framför kakelugnen, haft många vänner på middag, barn och barnbarn har sovit över. Njutit av att bara kunna öppna dörren och vara ute naturen. Livskvalitet.

Den här bostaden är försedd med Varudeklarerat – marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring.

Lämna ditt intresse redan idag till Solomon Tumizghi på 072 986 11 41/ [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Solomon Tumizghi

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Solomon Tumizghi, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46729861141