Cavlingavägen 90

Ven, Landskrona Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
2 134 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
18 000 kr/år
Antal besök
15 071
Dagar på Hemnet
19

Nu finns det möjlighet att förvärva ett drömmigt lantställe på natursköna ön, Ven!

Nu erbjuder vi ett idylliskt boende där ni möts av ett väl tilltaget gårdshus, planerat med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Som om detta inte vore nog så kan ni njuta av kvällen i den helt fantastiska glasverandan som vetter ut mot trädgården.

Till huset tillhör en stor lada med enorma ytor och möjligheter. I den oinredda delen av ladan finns det plats för förvaring av bilar, trädgårds attiraljer med mera, det är i den här delen det gamla stallet finnes. Den andra delen av ladan är inredd sedan tidigare och har förr nyttjas som boende del. Tar ni er sedan upp på övre plan så möts ni enorma öppna ytor, här finns det alla möjligheter för att sätta sin egen prägel. En möjlighet för dig som önskar att inreda vinden till bostadsdel eller om du driver egen verksamhet med mera.

För dig som är intresserad av segling så har du kommit helt rätt till en här vackra lilla Ö. Med Öresund som sträcker sig runt ön, Danmark som närmsta granne och med enkelhet ta sig både norr och söder över.

Ta båten Uraniborg över till den lilla pittoreska ön Ven, vår pärla i Öresund. Kliv av i Bäckviken och njut av glass, hyr cykel och ta dig runt och njut av gula rapsfält, gå på whiskyprovning på Vens egna destilleri, avnjut en durumpizza och förkovra dig på Tycho Brahe museet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona