Stora Stjärngården 15

Ven, Landskrona kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
675 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
18 600 kr/år

Ett boende som är beläget centralt på Ön, med närhet till restauranger, matbutik och såklart med cykelavstånd till vattnet. Här ifrån har ni lyxen att välja mellan de fantastiska badplatserna som Ven har att erbjuda. Ni tar er enkelt runt ön till fots eller med cykel, då når ni lättast alla smultronställen som finns gömda.

En bostad som passar utmärkt som permanentboende men såklart även för sommarhus för den som önskar. Med tre sovrum, två badrum och stora härliga sällskapsytor är detta en bostad som ni inte får missa. En chans för dig att starta ett stressfritt liv på Ven.

För dig som är intresserad av segling så har du kommit helt rätt till en här vackra lilla Ö. Med Öresund som sträcker sig runt ön, Danmark som närmsta granne och med enkelhet ta sig både norr och söder över.

Ta båten Uraniborg över till den lilla pittoreska ön Ven, vår pärla i Öresund. Kliv av i Bäckviken och njut av glass, hyr cykel och ta dig runt och njut av gula rapsfält, gå på whiskyprovning på Vens egna destilleri, avnjut en durumpizza och förkovra dig på Tycho Brahe museet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Sara Lundkvist

Bjurfors Landskrona
Mäklare Sara Lundkvist, Bjurfors Landskrona
0701641925