Nysätter 1

Vikingstad, Linköping Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
1 236 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
33 637 kr/år

Med lantligt läge i Björkeberg på den vackra Östgötaslätten ligger detta trivsamma hus med härliga vyer och lagom avstånd till ett handfull grannar som skapar bullerbykaraktär. Här ser man ut över böljande landskap och inramning av skog i miljöer som växlar mellan gårdar och eklandskap. Strax utanför Vikingstad, 17 km söder om Linköping med 20 minuters bilresa når man denna lugna plats med gott om lekytor och grönska för barnens lek och social samvaro. Här finns gott om äldre charm bevarad såsom vedspis och en vacker furutrapp samtidigt som huset moderniserats och renoverats.

Renoveringen är påbörjad och här finns alla möjligheter att skapa och påverka detta hem till önskat utförande. Entrén och hallen välkomnar som en central samlingspunkt där den bevarade kaminen ståtar och pryder. Ett matrum direkt till höger ansluter sedan till det nyrenoverade och fräscha köket med smakfulla materialval och dörr ut till trädgården. Till vänster från hallen ligger vardagsrummet och i nedre plan som samlar de sociala ytorna finns också ett duschrum. Den gedigna trappan tar oss upp till övre plan där vi finner två sovrum samt ett allrum.

Till huset finns ytterligare ytor utomhus såsom ett förråd, garageplatta (2017) om 63 kvm och den plana gräsmattan inbjuder till lek och egen odling.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping