Kommande

Loka gränd 15

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
164 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
265 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
49 900 kr/år
Tomträttsavgäld
22 750 kr/år
Kommande

Med bästa solläge säljs nu detta totalrenoverade och optimalt planerade kedjehus med inglasat uterum och uppvärmd pool där ni njuter av ett bekvämt villaliv - Drömmen för den som vill ha ett modernt och lättskött boende i hög standard med oväntade lösningar! Välkomna till Loka Gränd 15 och ett av Brunnsgärdets bästa lägen!

Hela huset är under senaste åren renoverat och har försetts med genomgående fina och tilltalande ytskikt samt en utförd utbyggnation vilket ger dig och din familj hela 35 kvadratmeter extra. Ytan och planlösningen är mycket väldisponerad och här erbjuds generöst tilltagna sällskapsytor i köket som sammanflätats med det trivsamma vardagsrummet med härligt ljusflöde. Matsal med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Två sovrum med gott om förvaring och ett stilfullt helkaklat badrum med golvvärme samt ett stort inglasat uterum med golvvärme.
På husets övre plan finner vi ytterligare två sovrum i bra storlek samt ytterligare ett helkaklat badrum.

Utemiljön är även den mycket trivsam där den fint anlagda tomten omsluts av ett trevligt träplank som skyddar mot insyn. Förutom i det stora uterummet med öppningsbara glaspartier, finns det plats för utemöbler på altanen där ni njuter av kvällssolen. Här finner vi även en pool för maximal njutning de varma sommardagarna.

Brunnsgärdet är ett mycket populärt och lugnt område där många barnfamiljer trivs. Bilfritt område som även erbjuder allt från pulkabacke, tennisplan, lekplatser och skridskobana. Runt hörnet finns förskola, skola F-6 och välsorterad ICA-butik. Nära till motionsspår och ca 5 km till Örebro centrum samt 4 km till Marieberg Galleria med över 100 butiker. 100 meter till närmaste busshållplats för enkel och snabb kommunikation.

Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för mer information kring försäljningsprocessen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.