Stolpegatan 20

Åhus - Centralt, Kristianstad Karta & restider

4 995 000 kr
VillaVilla

På fint läge med närhet till golfbanan, byn, havet, barnomsorg och skola, kommunikationer och mycket annat fint som Åhus erbjuder, finns en vacker, putsad stenvilla. Villan är påkostad, har ett tilltalande yttre med klassisk touch och många fina och genomtänkta detaljer. Planlösningen är optimal och passar många. Rymliga sällskapsutrymmen, väl tilltagna sovrum och en påkostad standard såsom massiva innerdörrar och trappa, centraldammsugare, dubbeldörrar från SnickerPer. Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen och genomgående fina golv. Listan kan göras lång... Takhöjden är förhöjd med 20 cm till 260 cm.

Trädgården är uppvuxen och fin med gott om fruktträd och buskar. Plank och häckar ramar in gräsmatta och uteplatser. Separat bevattning för trädgården finns.
Här finns ett friliggande garage med förråd som har fina möjligheter att inredas på ovanvåningen. Tonårsrum, liten lägenhet för uthyrning, gästrum, egen firma eller vad som finns intresse och behov av. här är förberett med VA och el. Utrymmet är isolerat. Takhöjden är förhöjd från 220 cm till 240 cm och man har förberett för egen ingång till utrymmet.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt boende. Villan är besiktigad och dokumenterad. Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
185 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 131 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
23 113 kr/år
Byggår
2000
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stolpegatan 20 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr
Driftkostnad
23 113 kr/år

Statistik

10 186
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 20 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips