Åsenlundsvägen 23

Alvesta öster, Alvesta kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 170 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
38 804 kr/år
Antal besök
2 876
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Åsenlundsvägen 23! Här erbjuds en trevlig 1-plansvilla belägen med bästa läge i populära Alvesta-Östra. Här bor du lugnt och tryckt i ett mycket omtyckt område med närhet till natur, lek och Alvesta centrum. Huset som är byggt 1989 och har en mycket bra planlösning som passar alla familjesituationer. Tomten har en inbjudande pool, inglasad altan, mycket växtlighet och ligger granne med skogen vilket ger ett härligt lugn.

Planlösning är genomtänkt och erbjuder en välkomnande hall, ett kök med öppen planlösning till det stora härliga vardagsrummet som har direkt anslutning till trädgård och uterum, tvättstuga, kontor, två stycken badrum samt tre rymliga sovrum. Har har du även tillgång till husets stora garage med plats för 1-2 bilar samt förvaring.

Detta är ett hus som passar både den lilla och stora familjen men även för dig som söker ett trevligt boende i lugn miljö. På öster i Alvesta har du nära till centrum, matbutik, apotek, gym, skola och förskola samt närhet till Alvestas goda kommunikationer. På gång-/cykelavstånd finns även sjön Spånen med dess fina vandringsstigar, badplats och elljusspår som ger möjlighet till avkoppling.

Varmt välkommen på visning!

Alexander Franzén
[email protected]
070-298 87 44

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Kontakta mäklaren

Alexander Franzén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
Mäklare Alexander Franzén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
070-298 87 44

Visningstider

  • 22
    sep
    Ons 22 sep kl. 16:00–17:00
    Bokad visning - vänligen anmäl dig via hemsidan eller kontakta mäklaren
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.