Mattlummervägen 1

Arild, Höganäs Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
466 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
26 700 kr/år
Antal besök
7 428
Dagar på Hemnet
25

Att köpa ett hus i idyllen Arild innebär att man samtidigt får tillgång till hela Kullahalvöns utbud av alltifrån härliga natur, vandringsleder, vintillverkning, hantverk, idrottsanläggningar och en fantastisk matkultur. Det hela omgärdas av havet som är påtagligt i denna idyll i nordvästra Skåne. Även närheten till grannlandet Danmark är påtaglig då kustlinjen nedåt Öresund kan skönjas så snart vädret är klart. Klart väder med mycket sol är det påfallande ofta i den här delen av landet!

I området Blossalyckan har säljaren tidigare uppfört 10 småhus i samarbete med LM-bygg från Vejbystrand. Säkra lokala hantverkare från start till mål borgar för att utförandet på byggnationen håller den klass man kan förvänta sig när man köper ett nytt hus i Arild. Nu finns bara 2 tomter kvar med möjlighet att bygga de välplanerade 1½-planshusen med den stora takterrassen, vita panelen och taket med svarta, släta takpannor. Interiören är modern och ljus med kök och badrumsinredning från Kvik i Helsingborg. Friheten att göra egna val är dock stor, och vill du endast köpa byggsatsen och skapa interiören själv så finns även den möjligheten.

ERBJUDANDE: Tecknas avtal under februari 2021 ingår även en kamin, installerad och klar, utan extra kostnad!

Köpprocessen är enkel; Välj om du vill köpa tomten och därefter huset med entreprenadavtal med byggkreditiv eller helt nyckelfärdigt med en handpenning och slutbetalning vid tillträdet! Byggbolaget har som nämnts tidigare uppfört 10 hus i området, och ytterligare 3 är under uppbyggnad/projektering.
Som affärsbank används Swedbank.
OBS! Bilderna är från visningshuset/tidigare byggda hus i området.
Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Niklas Nordh för att boka visning i vårt visningshus på Mattlummervägen 7.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Helsingborg