Mäklare Niklas Nordh

Niklas Nordh

Om mig

Erfaren och engagerad fastighetsmäklare som varit i branschen sedan 2009. Tänker utanför ramarna, och jobbar hårt för att mina kunder ska få bra betalt. Jag har också valt att arbeta med färre objekt åt gången än andra mäklare, just för att jag ska kunna lägga mer tid och fokus på just din bostad. Detta har lett till flera rekordförsäljningar - och framförallt väldigt nöjda, återkommande kunder. Idag jobbar jag nästan enbart på rekommendationer och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärkgatan 8, Åstorp, Åstorps kommun

Lärkgatan 8

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Croisette Helsingborg
4 750 000 kr
155 + 32 m²
5 rum
794 m² tomt

Unikt tillfälle att kunna flytta in i en helt nyproducerad 1-plans villa med garage i lugnt och barnvänligt område. Här kan du bl.a. njuta av moderna och påkostade material, genomgående vattenburen golvvärme, hela 4 sovrum, 2 lyxiga badrum, separat tvättrum, stilrent kök med köksö och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Allt bekvämt beläget på ett plan. Den stora tomten, som är vackert inhägnad av en stenmur, erbjuder möjlighet till lek och avkoppling för både barn och vuxna. Här kan du njuta av soliga dagar och skapa minnen med familj och vänner. Dessutom finns det ett garage med förråd som rymmer alla dina verktyg och utrustning. Läget är barnvänligt och tryggt, vilket gör det perfekt för familjer. Med närhet till skolor, affärer och grönområden blir vardagen både smidig och njutbar. Trädgården lämnas grovplanerad för att den nya ägaren själv ska kunna välja om man t.ex. vill lägga gräs, stenläggning eller trädäck. Sammanfattningsvis är detta en rymlig och välplanerad villa med en modern touch. Här finns allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem för dig och din familj. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende - varmt välkomna på visning!

Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ladugatan 18, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ladugatan 18

Villa
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
9 495 000 kr
256 m²
6 rum
640 m² tomt

Vi presenterar med glädje denna unika tvåplansvilla, arkitektritad till perfektion där ledorden är ljus, volym och en genomgående tidlös estetik. Interiören fördelar sig på en entrévåning med öppen planlösning mellan kök, matplats och sällskapsrum, liksom sovrum och lyxigt inrett spa-badrum av vida mått. På det övre våningsplanet erbjuds ett stilfullt helkaklat badrum, extra allrum och tre rejäla sovrum, samtliga med access till balkong och mastersovrum försett med walk in closet. Villans exteriöra design är synnerligen tilltalande med imponerande fönsterpartier och elegant puts med inslag av vackert cederträ och stämningsfulla belysningspunkter. Genomtänkta detaljer såsom dubbelsidig kamin med inbyggd vedförvaring, läcker trappa i massiv ek med glasdetaljer och dekorativ fondsida i sten ackompanjeras av värmeförsedda golv i såväl betong som massiv ek. Utemiljön i sydväst är magisk med sin rika växtlighet, påkostade utekök med vatten och el indraget samt stora trädäck att njuta av både lugn och sällskap ifrån. Garage finns förstås också. Läget är utmärkt med närhet till såväl allehanda service, skolor och förskolor som Pålsjö skog och goda kommunikationer med tåg och buss. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka en privat visning!

 • Premium
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 32, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 32

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
vån 4/6
4 115 kr/mån
34 674 kr/m²

Bli den första att bo i denna stilrena och välplanerade 2:a på högt läge i populära Mariastaden. Bostaden är utrustad med påkostade inredningsval så som kök från Marbodal, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin (kombi), genomgående vitpigmenterat 3-stavs parkettgolv och stor balkong med härlig utsikt. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 38A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
2 995 000 kr
95 m²
3 rum
vån 4/4
3 245 kr/mån
31 526 kr/m²

Unik möjlighet att färdigställa två vindsvåningar på absolut toppläge i stadens hjärta! På Kullagatan 38A väntar ett renoveringsprojekt på den sista touchen från kommande ägare. Här erbjuds en sällsynt möjlighet att skapa något unikt och eftertraktat, och möjligheten att forma din egen oas i stadens centrum. Bygglov och startbesked finns, och en stor del av renoveringsarbetet är redan gjort. Projektet fördelas på två lägenheter, en 2:a om 60 kvm med balkong (avgift 2019 kr/mån) samt en 1:a om 35 kvm (avgift 1226 kr/mån), som säljs tillsammans. Vindsvåning 1 - Två rum och kök, 60 kvm: Denna rymliga vindsvåning på två rum och kök erbjuder en flexibel layout för att skapa din idealiska bostad. Charmen flödar genom de lutande takbjälkarna och det stora ljusinsläppet, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Skapa ditt drömboende i denna unika bostad och njut av den underbara utsikten över stadens takåsar och en glimt av Öresund. Vindsvåning 2 - Ett rum och kök, 35 kvm: Den andra vindsvåningen, med ett rum och kök, är intim plats som erbjuder den ultimata stadsboende-upplevelsen. Här kan du skapa en modern och bekväm livsstil i ett trendigt och pulserande område. Perfekt tillfälle att forma denna yta enligt dina egna önskemål och behov. Dessa vindsvåningar är inte bara hem, de är en portal till stadens mångfald. Med närhet till shopping, restauranger & krogar, bio & teatrar, konstgallerier och andra kulturella platser, kommer du att uppskatta en ständigt föränderlig och levande omgivning - allt inom bekvämt gångavstånd. Oavsett om du söker nöje, inspiration eller bara vill vara mitt i händelsernas centrum, så kommer dessa bostäder att erbjuda en idealisk bas. Missa inte möjligheten att förverkliga din bodröm i ett av stadens mest eftertraktade områden. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Varagatan 17, Bjuv, Bjuvs kommun
 • Idag kl 13:30
Varagatan 17, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Varagatan 17, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Varagatan 17

Radhus
Bjuv, Bjuvs kommun
Croisette Helsingborg
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
5 992 kr/mån
21 520 kr/m²

Unik möjlighet att bli ny ägare till detta nyrenoverade bostadsrättsradhus i absolut toppskick! Bostaden har nyligen genomgått en omfattande renovering med stilrena och påkostade materialval rakt igenom. Här erbjuds bl.a. 3 sovrum, helkaklat badrum, separat gästtoalett, lyxig walk-in closet, påkostat kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum samt ett härligt ljusinsläpp och en imponerande takhöjd. Dessutom finns här uteplatser på både fram- och baksida samt garage som bekvämt nås direkt från bostaden. Väldigt bra läge i Bjuv med närhet till både affär, skola, förskola, vårdcentral, grönområden, busshållplats och tågstation. Kort sagt ett boende i toppklass med alla bekvämligheter på ett plan. Måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nyborgsvägen 13A, Norr, Helsingborgs kommun
Nyborgsvägen 13A, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Nyborgsvägen 13A, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Nyborgsvägen 13A

Radhus
Norr, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
7 495 000 kr
165 + 26 m²
5 rum
146 m² tomt

Unikt tillfälle att bli ny ägare till detta friköpta gavelradhus på optimalt, centralt läge med gångavstånd till såväl havet som city. Här bor ni i ett lättskött hus som delvis renoverats under de senaste åren med bl.a. nytt kök, nytt badrum, nytt wc, trädäck m.m. Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. 3-4 sovrum, 3 toaletter (en på varje plan), luftigt vardagsrum med access till balkong, matrum i anslutning till det fint renoverade köket, separat tvättavdelning, garage samt en lättskött trädgård i perfekt västerläge. Måste upplevas på plats - varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Premium
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 14:30
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Vågbrytargränd 6, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Vågbrytargränd 6

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
3 681 kr/mån
56 371 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2022) och välplanerade 2:a med stilrena materialval och balkong i soligt söderläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Utsikten, närheten till havet, en ny spännande stadsdel med miljöprofil, badrocksavstånd till salta dopp och med kommunikationer, caféer, restauranger och hela citys utbud på promenadavstånd gör att detta verkligen är ett boende som andas livskvalitét. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er privata visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skaragatan 45, Rosengården, Helsingborgs kommun

Skaragatan 45

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 595 000 kr
101,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 426 kr/mån
15 714 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att förvärva en välplanerad 4:a med 2 badrum i en välskött och skuldfri Riksbyggen-förening. Den trevliga bostaden erbjuder bl.a. 3 sovrum, 2 helkaklade badrum, inglasad balkong, stilrent kök och en lyxig walk-in closet. Bra läge med gångavstånd till bl.a. matvarubutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, dagis, skola, lekparker, gym, restauranger, busshållplats, grönområden m.m. I närheten finns också Filborna Arena med gym och simhall. Möjlighet till snabbt tillträde finns. Måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Visitörsgatan 8, Eneborg, Helsingborgs kommun

Visitörsgatan 8

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 095 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 885 kr/mån
26 071 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad pärla på populära Eneborg! Lägenhet har nyligen genomgått en total renovering med bl.a. nytt stilrent kök, nya vitvaror, nytt genomgående golv, släta nymålade väggar och stambytt badrum genom bostadsrättsföreningen. Då ingen har bott i lägenheten sedan renoveringen så blir det lite som att flytta in i en nyproducerad bostad! Den välplanerade och genomgående bostaden erbjuder bl.a. ett väldigt rymligt kök med gott om både bänkyta och skåpsförvaring, ljust och lättmöblerat vardagsrum samt gott om förvaring. Man har även byggt in sovalkoven på smart sätt och därmed fått en mer avdelad sovavdelning. Här bor man i välskött HSB-föreningen som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med utemöbler och grill, gemensamma tvättstugor, förråd, cykelförvaring m.m. I närområdet finns all tänkbar service så som restauranger, livsmedelsbutiker, grönområden m.m. Helsingborgs city och Campus nås på några minuters promenad. Måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
3 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 5/6
3 676 kr/mån
56 642 kr/m²

I havsnära Oceanhamnen finns nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade (2021) och genomgående 3:a med öppen planlösning, stilrena materialval och balkong i perfekt västerläge med en härlig utsikt över hamninloppet, Öresund och Danmark. Otroligt läckert boende på en ö i centrala Helsingborg med närhet till allt vad staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, hav och bad m.m. Här bor man också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga, mysig innergård med grillplats samt bilpool. Måste upplevas på plats, varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Regementsvägen 12B, Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun

Regementsvägen 12B

Lägenhet
Nya Drottninghög, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 8/10
3 007 kr/mån
37 500 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en av de få, eftertraktade, "gavelettorna" högt upp i huset och med fönster i två väderstreck. Här bor du i en nyproducerad (2021) och välplanerad 1:a med med stilrena materialval och en rymlig inglasad balkong med milsvid utsikt. Stabil Riksbyggen-förening som bl.a erbjuder sina medlemmar en övernattningslägenhet samt en gemensam takterrass med en fantastisk utsikt. Väldigt bra läge med gångavstånd till både affärer, service, vårdcentral, kommunikationer och grönområde, samtidigt som du når motorvägen på bara några minuter. Ja detta är sannerligen en bostad som bör upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Asa Thors gränd 2, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Asa Thors gränd 2

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 995 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/6
1 926 kr/mån
62 344 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna yteffektiva 2:a med stilrena materialval och smarta förvaringslösningar, läckert beläget på en ö i centrala Helsingborg med närhet till såväl hav, Helsingborg C, Campus och city med allt vad det har att erbjuda i form av shopping, restauranger, nattliv, kultur, livsmedelsaffärer, gym, kommunikationer, bad m.m. Här bor du också i en välskött och omtyckt förening med låga avgifter som dessutom erbjuder sina medlemmar tillgång till två takterrasser, en gemensam brygga, mysig innergård med grillplats samt tillgång till bilpool. Hiss från markplan. Måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kadettgatan 18A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 18A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Croisette Helsingborg
1 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
5 950 kr/mån
16 221 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna genomgående 3:a belägen på ett av områdets absolut bästa lägen, granne med grönområde. Den välplanerade bostaden erbjuder bl.a. två bra sovrum, ljust kök, stambytt badrum, stor inglasad balkong samt ett rymligt förråd i lägenheten. Här bor du i ett lugnt och välskött område med många grönytor och närhet till såväl tågstation, busshållplats, skolor, förskola, mataffärer som Pålsjö skog. Stabil och välskött Riksbyggen-förening. Måste upplevas på plats, varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 13