S:t Arilds väg 22

Arild, Höganäs kommun Se på karta

12 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
720 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 798 kr/år
Antal besök
2 408

Välkommen till S:t Arilds väg 22 i Arild. Med alldeles underbart läge och massor av charm ligger här en av de historiska byggnader som sällan blir till salu. På fastigheten finns idag två byggnader och en stor "gömd" trädgård. Huset som varit i familjens ägo sedan 1959 genomgick 2001-2002 en omfattande renovering. Boendet moderniserades med stor hänsyn till byggåret och fokus på bekvämlighet, kvalitet och funktion.

Bottenplan erbjuder entré både från gatan och innergården samt grovkök, kök med matplats, vardagsrum, sovrum, toalett och badrum. På ovanplan finns plats för förvaring och två sovrum. En lillstuga med sovrum och wc och praktisk källare undertill finns naturligt placerad på tomten.
Innanför huset finns en ljuvlig grönskande oas i form av en stor välplanerad tomt uppdelad i flera olika avdelningar. På de två skyddade uteplatserna intill huset är atmosfören slående och lugnet påtagligt.
Tomten erbjuder en stor härlig gräsmatta för lek och avkoppling. Frukträden är uppväxta sedan många år tillbaka och de vackra blommande buskarna finns planterade längs med tomtgränsen. Staket finns längs med hela tomtgränsen. Gröna häckar, väldoftande lavendel och mellan dessa knastrande grusgångar gör känslan komplett.

ARILD
Arild är en idyll med naturreservat på bägge sidor längs med kusten, Kullaberg och Nabben. Flertalet badplatser finns i anslutning till Arild, gemensamt för dessa är att de domineras av klippor och sten. Rusthållargården, Strand hotell och även Arilds vingård serverar mat och dryck. Förutom härliga bad och fantastisk natur bjuder Arild på S:t Arilds golfbana, Tennis via Arilds TK och segling genom segelklubben Sjöhästen.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Tobias Florén

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Tobias Florén, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-57 16 16