Järnvägsgatan 39

Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
76 m²
Tomtarea
919 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
29 716 kr/år

Letar ni ett barnvänligt läge med närhet till skog och mark så har ni hittat rätt! Här har ni dessutom 4 sovrum att nyttja vilket är mycket fördelaktigt för den större familjen.
Inne i bostaden har ni en oslipad diamant där vacker parkettgolv och fiskbensparkett finns och dom stora umgängesytorna i matsal och allrum skapar en inbjudande yta att kunna samlas och äta goda middagar ihop, fira kalas eller bara vara på. Tre av bostadens fyra sovrum ligger avskilt från umgängesytorna vilket är mycket praktiskt om man vill vara ostörd i sitt egna rum. Källarplan kan du bortsett från källarnedgången inifrån bostaden, även nå från groventrén med trappnedgång under bron. Väldigt användbart när du kommer hem med skoterkläder och genast vill hänga undan dina stora och otympliga ytterkläder. I övrigt upplevs källaren ljus och trevlig och i tvättstugan finns det även installerat toalettstol och duschkabin.

Tomten är väldigt luftig och trevlig och här kan du skapa en egen oas med odlingar, växthus eller garagebyggnad, det är bara din fantasi som sätter stopp! Med närhet till både fina promenadstråk så som kyrkostigen och upp mot Prästberget kommer rastlösa ben sällan vara sysslolösa vare sig det är sommar eller vinter. Centrum med allt som erbjuds finns inom en kortare sträcka från bostaden och sommartid kommer cykeln ta dig lika snabbt till matvarubutiken som med din bil.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Karolina Holmström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Karolina Holmström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
073-271 24 32