Hedberg 18

Arvidsjaurs kommun Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
270 m²
Tomtarea
6,5 ha
Byggår
1953
Driftkostnad
12 533 kr/år

Välkommen till Hedberg 18 och denna charmiga och trivsamma boning beläget på platsen som kanske kommer att bli just din nya idyll?

Om du längtar efter en plats för avkoppling och återhämtning så kanske detta är något för dig? Med knappt drygt 3 mil från Arvidsjaur finner ni denna charmiga och rofyllda plats. Här har du alla möjligheter att skapa dig din egen oas och anpassa bostaden efter egna önskemål och behov.

Bostaden är disponerad i 2 plan och 120 kvadratmeter stort. Runt bostaden finns stora möjligheter att ska en egen oas är du kan koppla av och fästa blicken på ängar och öppet landskap.
Genomgående finner ni ljusa och smakfulla ytskikt samt en kamin som skapar optimal mysfaktor.
För dig som vill kunna nyttja stugan även vintertid så finns den möjligheten tack vare isolering både vad avser byggnad men även bekvämligheten med kommunalt vatten och avlopp.

I huvudfastigheten finns ett väl tilltaget och trivsamt kök, badrum och vardagsrum, två sovrum och allrum.

Väl tilltagen tomt som disponeras på totalt drygt 6,5 ha.
Fantastiskt läge med fina och väl tilltagna gräsytor samt skog, vatten och natur som närmaste granne. Ladugård på 250 kvadratmeter finns-.

Det här är verkligen en idyll med ett läge utöver det vanliga. För dig som värdesätter närheten till natur, bergskedjor, vandring, vatten, bad och fiske har definitivt hittat rätt - här får du allt och lite till.

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200