Åsarp Åsbo

Åsarp, Falköpings kommun Se på karta

495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2 403 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
45 520 kr/år
Antal besök
8 023
Dagar på Hemnet
18

I utkanten av Åsarps samhälle ligger denna 1 ½ plans villa med källare och gårdshus. Ett hus för den händige då en del renoveringar krävs!

I huset möts vi av en rymlig hall och i direkt anslutning finns vardagsrum och matsal med öppen spis (ej i bruk), vidare finns ett äldre kök, två sovrum, varav det ena med utgång till balkong/altan. På entréplan finns också en toalett. Övre plan erbjuder en mindre möblerbar hall, ett sovrum och två rymliga sidovindar. Huset har källare med tvättstuga, badrum, förrådsutrymmen och matkällare. Härifrån nås även garaget. Lummig uppväxt trädgård om ca 2400 kvm med bl.a. bärbuskar, äppleträd, hallonbuskar och syrener. På tomten står även ett gårdshus med vedbod. Här finns också ett sällskapsrum med öppen spis (ej i bruk) med möjlighet för trevliga festligheter så som den årliga kräftskivan!

Åsarp är en tätort i Falköpings kommun och ligger cirka 20 kilometer söder om Falköping vid Riksväg 46. Samhället erbjuder livsmedelsaffär, bensinstation, förskola, skola, idrottshall, utegym och padelbana.

I Falköping finns ett stort serviceutbud samt goda kommunikationsmöjligheter med tåg till bl.a. Skövde, Göteborg och Stockholm.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping

Kontakta mäklaren

Jennie Håkansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
Mäklare Jennie Håkansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falköping
0708-67 55 43

Visningstider

  • 23
    sep
    Tor 23 sep kl. 16:00–17:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.