Kommande

Långängsvägen 15

Askersunds kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 378 m²
Byggår
1928
Kommande

Välkommen till Långängsvägen 15 i Åmmeberg – ett vackert hus med en rik historia som sträcker sig tillbaka till år 1928. Detta fantastiska hem har genomgått noggranna renoveringar och utbyggnader under de senaste åren, vilket har bevarat dess unika charm samtidigt som det har fått en modern touch. En riktig pärla som nu är redo att välkomna en ny familj att skapa sina egna minnen i.

Ett av höjdpunkterna med denna egendom är det nybyggda attefallshuset, som för närvarande fungerar som ett gästhus. Detta ger dig möjligheten att bjuda in familj och vänner till trevliga middagar och ge dem en bekväm övernattning. Tänk dig de underbara stunderna som kan delas i detta fantastiska utrymme. Huset är fullt utrustat och möjliggör också generationsboende eller uthyrning.

Tomten är helt inbjudande och erbjuder en stor altan där du kan njuta av den vackra omgivningen. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av soliga dagar eller att bjuda in till trädgårdsfester och grillkvällar. Du kan verkligen leva livet utomhus i denna idylliska miljö.

Denna fastighet är också känd för sina vackra detaljer som har bevarats från 1920-talet. Du kommer att uppskatta den autentiska atmosfären som skapas av dessa historiska inslag, vilket ger en unik karaktär till varje rum. Strålande utsikt över Vättern från balkongen där morgonkaffet kan avnjutas.

Från fastigheten når du Åmmebergs gästhamn på ca 150 meter med båtplats som kan erhållas och flera badbryggor och bara 400 meter ifrån bostaden finner ni en av Sveriges bästa golfbanor.

Åmmeberg är en charmig tätort belägen öster om Askersund och omgiven av naturskönhet. Här finns bekvämligheter som affär, hotell med restaurang, skola och förskola. För golfentusiaster finns den anrika Askersunds GK, en 18-håls "sea-side" golfbana, som rankas bland Sveriges finaste. Området har också sett en ökning av moderna fritidshus samt bevarade äldre byggnader, vilket ger en trevlig blandning av gammalt och nytt.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem i Åmmeberg. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna unika fastighet har att erbjuda.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jack , Husfoto
Lejons Mäkleri

Kontakta mäklaren

Erik Lejon

Lejons Mäkleri
Mäklare Erik Lejon, Lejons Mäkleri
0709992990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.