Goddalen 8

Bäckevik, Tjörns kommun Se på karta

3 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
575 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1982
Driftkostnad
56 800 kr/år

I det lugna villaområdet Bäckevik kan vi nu välkomna er till denna väl omhändertagna enplansvilla från 1982. Det inglasade uterummet bjuder in till trevlig social samvaro och på altanens trädäck har grillen sin givna plats. Bostadsområdet breder ut sig mellan klipporna på denna natursköna plats där det inte alltför ofta kommer ut hus till försäljning.
Med 124 kvadratmeter fördelade på fem rum i en kvadratsmart planlösning finns det utrymme för såväl privata sovrum som sociala ytor. Interiören präglas av ljus parkett, trätak, och harmonierande färgval.
Det stora Puustelliköket har gott om utrymme och vackra arbetsytor i form av stenlagda bänkskivor. Ett spröjsat fönster skänker ett skönt ljusflöde till köket där de vita bröstpanelerna skänker en trivsam känsla. De fortsätter ut i matsalen och vardagsrummet där en ny braskamin i täljsten värmer upp rummet. En matplats får plats i köket om ni önskar frigöra yta och låta vardagsrummet breda ut sig.
Husets enhetliga känsla fortsätter in i sovrummen som alla har plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, vilket öppnar upp för möjligheten att anpassa rummen efter behov och vilja. De två badrummen är helkaklade i olika färgsättningar och tvättstugan med sin separata groventré ger utrymme att gömma undan vardagens stök.
Från uterummet har ni utsikt över större delen av den 575 kvadratmeter stora trädgården som är lättskött, med plats för både lek och växthus. Garaget är 50 kvadratmeter stort och har en verkstadsdel.
Marinan i Båtvik, Kåreviks badplats samt matbutik och kommunikationer är alla inom promenadavstånd och med en kort biltur tar ni er till Rönnäng och Klädesholmen.

Läs mer hos mäklaren
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

Kontakta mäklaren

Martin Johansson Prenninge

Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
Mäklare Martin Johansson Prenninge, Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
0706910165