Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

Gofab Fastighetsbyrå Tjörn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skåpesund Trankoket 96, Skåpesund, Tjörns kommun

Skåpesund Trankoket 96

Fritidshus
Skåpesund, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 995 000 kr
57 + 53 m²
5 rum
698 m² tomt

Önskar ni er ett hus i toppklass skulle jag rekommendera er att boka in er på visning av denna fantastiskt fina och trivsamma bostad i Skåpesund beläget intill havet. Ni har ett välplanerat hus i smakfulla materialval i hög klass, underbar uteplats, skyddad belägen för insyn med vy över naturen och sol till sena kvällen. Perfekt att umgås och ha grillkvällar med familj och vänner. Detta hus skall upplevas på plats. Ni har en kort, vacker promenad ner till fina bad för såväl stora som små och den egna båtplatsen vid den samfällda bryggan. En bostad för den som mest vill njuta av livet. Välkomna

 • Uteplats
Prosteviken 35D, Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun
 • Lör 25 maj kl 11:00
Prosteviken 35D, Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Prosteviken 35D, Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Prosteviken 35D

Lägenhet
Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
7 485 000 kr
142 m²
5 rum
vån 2/3
8 577 kr/mån
52 711 kr/m²

Varje dag börjar och slutar med den fantastiska känslan av att vara omgiven av Skärhamns naturliga skönhet. Med sina 142 kvm och höga standarden, är detta hemmet där lyx och komfort förenas till perfektion. Här är utrymmet inte bara begränsat till insidan – den stora privata takterrassen är ditt egna paradis över taken. Med gott om plats för avkoppling, sociala tillställningar och soliga dagar blir detta ditt favoritställe att vara på varje årstid. Ett stenkast ifrån lägenheten finns de härliga salta baden och båtplatsen. Här kan du simma, fixa med båten eller bara koppla av vid vattnet närhelst du önskar. Området Kajen erbjuder inte bara en fantastisk livsstil vid vattnet, utan också bekvämligheten av att vara en del av det genuina samhället Skärhamn på västra Tjörn. Med närhet till restauranger, skola, vård och alla bekvämligheter du kan behöva, är detta en plats där livet verkligen kan levas fullt ut. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende som erbjuder det bästa av både natur och modern bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun, bild 2
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun, bild 3

Kanalvägen 4

Fritidshus
Skäret, Tanums kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
11 800 000 kr
120 m²
5 rum
279 m² tomt

Med områdets bästa läge, granne med havet och sol hela dagen ligger den här skärgårdsdrömmen av högsta kvalité och charm. Privat kaj med plats för flera båtar. Bara att flytta in!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lilla Åkerviksvägen 228, Åkervik, Tjörns kommun

Lilla Åkerviksvägen 228

Fritidshus
Åkervik, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
2 195 000 kr
65 m²
4 rum
1 074 m² tomt

På en vacker solig och lättskött trädgårdstomt med inslag av västkustklippor, fruktträd, odlingslådor, växthus och flera härliga uteplatser i alla väderstreck erbjuds detta mycket välplanerade och trivsamt inredda hus att kunna nyttja såväl sommar som vinter. Ett skyddat och ganska fritt läge erbjuder lugn och ro. Ett uterum där kvällarna kan förlängas och man kan umgås i goda vänners lag, kanske en mysig kväll framför den värmande brasan eller varför inte ta en kort cykeltur ner till Bräcke alternativt Rösselvik för fina salta bad. En mysig idyll att uppleva på plats! Välkomna att boka in er på visning och kontakta mig för mer info. Mvh/Kent

 • Uteplats
Ankarvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun
Ankarvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Ankarvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Ankarvägen 2

Fritidshus
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
4 995 000 kr
72 m²
5 rum
168 m² tomt

Här bor man bekvämt i ett varsamt renoverat hus där man valt att behålla den gamla detaljer och känsla. Lätt skött tomt och två finna uteplatser. Utsikt över Skärhamns hamn och gångavstånd till all service som kan tänkas. Ett hus som skall upplevas på plats. Välkomna på visning!

 • Premium
Skansvägen 5, Skärhamn, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår
Skansvägen 5, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Skansvägen 5, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Skansvägen 5

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
9 500 000 kr
622 m²
694 m² tomt

Upptäck din drömbostad med möjligheter och en hisnande havsutsikt som tar andan ur dig vid varje solnedgång. Med enastående hyresintäkter från kontor, lägenhet och butik som redan är belägna i huset, är detta den perfekta egendomen för den visionära köparen. Här får du inte bara ett magnifikt havsnära boende med egen kaj för bad och båtliv, utan också möjligheten att skapa en stabil inkomstkälla genom uthyrning. Med flera privata parkeringar och bekvämt avstånd till alla bekvämligheter i charmiga Skärhamn, blir detta inte bara ditt hem, utan också din biljett till ett liv vid havet. Förvandla din vision till verklighet, kontakta mäklaren redan idag för att boka en visning.

 • Premium
Hövikstrandsvägen 203, Hövikstrand, Tjörns kommun

Hövikstrandsvägen 203

Fritidshus
Hövikstrand, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
5 700 000 kr
87 m²
4 rum
1 580 m² tomt

På en vackert uppväxt tomt med fina gräsytor och fina odlingsmöjligheter ligger detta trevliga hus med strålande havsutsikt och stort altandäck med Pool. Huset är totalrenoverat med stora fönsterpartier med flera utgångar till altandäcket, på tomten finns en gäststuga och förråd och stor parkering. Ett hus som är renoverat med underhållsfri fasad o tak bara att flytta in och njuta.

 • Plus
Toröd 24, Toröd, Tjörns kommun
 • Budgivning pågår

Toröd 24

Fritidshus
Toröd, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 995 000 kr
74 m²
4 rum
1 921 m² tomt

I en riktigt sommaridyll och med kort promenad ner till egna båtplatsen och svalkande bad finns nu möjligheten att förvärva ett inbjudande och välskött hus med stor uteplats för härliga sommarkvällar och med ett tillhörande garage där man även har en gäststuga för de större barnen eller besökarna. Beläget i vackert naturreservat med grönskande omgivning och en perfekt naturtomt för spring och lek eller för avkoppling och återhämtning. Detta är ett ställe som skall upplevas! Välkommen på visning.

Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun
Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun, bild 2
Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun, bild 3

Bräckevägen 260

Fritidshus
Rösselvik, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
4 850 000 kr
73 m²
4 rum
1 725 m² tomt

Välvårdat och charmigt hus som funkar som både fritidsboende eller permanent. Här har man komforten och standarden för året runt boende och känslan och miljön som skapar en riktig sommar idyll. Grönskande natur och fårhagar alldeles utanför dörren och kort promenad till ostörda och vackra badvikar alldeles intill. Ett ställe för avkoppling och lugn med en soldränkt och helt insynsskyddad baksida. Förutom den tilltalande huvudbyggnaden finns även en praktiskt gästboende i garagebyggnaden med eget självhushåll som möjliggör uthyrning eller generationsboende. Ett underbart ställe som skall kännas in på plats. Välkommen att boka in er för visning!

 • Premium
Knarreberget 12, Skärhamn, Tjörns kommun
 • Lör 25 maj kl 12:15
Knarreberget 12, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Knarreberget 12, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Knarreberget 12

Fritidshus
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 495 000 kr
81 m²
3 rum
587 m² tomt

Ett bekvämt boende med en stor, solig altan och ett fritt och högt läge med en vacker vy över omgivningarna. Här är det bara att flytta in och sätta din prägel på stilen. Alla ytskikten har renoverats, köket är uppfräschat och badrummet har nyss renoverats. Allt bekvämt i ett plan och med närhet till havet, båthamn och service i Skärhamn. Ett boende som passar för det de flesta och funkar lika bra som sommarboende som året om. Välkommen att boka in dig för en visning!

 • Premium
Ängeviken 410, Ängeviken, Tjörns kommun
Ängeviken 410, Ängeviken, Tjörns kommun, bild 2
Ängeviken 410, Ängeviken, Tjörns kommun, bild 3

Ängeviken 410

Fritidshus
Ängeviken, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
4 950 000 kr
95 m²
4 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem på en hörntomt i Ängeviken, där modern komfort möter naturskön omgivning. Huset har genomgått en ROT-renovering 2007 i en hög standard med fina materialval med genomtänkta detaljer som ger en härligt känsla av och välbefinnande. Här finns bekvämligheter som uterum, attefallshus och en skyddad baksida med naturen som närmsta granne. På bekvämt avstånd når man egen båtplats och fina bad.

 • Premium
Nedre Tådås 10, Tådås, Tjörns kommun

Nedre Tådås 10

Fritidshus
Tådås, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
1 995 000 kr
57 + 3 m²
3 rum
818 m² tomt

Soligt och vackert beläget i Tådås välskötta område erbjuds detta härliga hus att nyttja såväl sommar som vinter. Flera fina uteplatser dels för morgonsolen samt ett stort härligt altandäck utan insyn där man avnjuter kvällssolen. Bekvämt avstånd till såväl västerhavet, fina bad, båthamnar samt charmiga skärgårdssamhällen och vackra promenader längs havet. Välplanerat och inbjudande hus med bland annat nytt helkaklat duschrum. Välkomna att boka in er på visning.

Ängholmsvägen 7, Stansvik, Tjörns kommun

Ängholmsvägen 7

Övrigt
Stansvik, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
5 200 000 kr
360 m²
1 471 m² tomt

Med en inomhus yta att nyttja på hela 360 kvm finns nu möjlighet att förvärva en bra belägen industrihall. I dag används hallen för båtförvaring och service men kan utvecklas till andra verksamheter och företagande. Ett bra och växande område med den marina kopplingen alldeles intill. Hör av er för mer info eller för att boka en privat visning.

Lyckebacken 17, Tubberöd, Tjörns kommun

Lyckebacken 17

Villa
Tubberöd, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
6 295 000 kr
162 + 25 m²
5 rum
858 m² tomt

Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt hus, bra beläget i Skärhamns gamla villakvarter med service och skolor på bekvämt avstånd. Här bor man på en totalyta om hela 187 kvm i två plan. En modern planlösning med genomgående högstandard och god byggteknik som borgar för låg driftkostnad. Ett ställe och hus att njuta av i många år framöver! Fritt från kommunal fastighetsavgift första 15 åren!

 • Nyproduktion
Prosteviken 20 lgh 1002, Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun

Prosteviken 20 lgh 1002

Lägenhet
Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/4
4 979 kr/mån
46 985 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda en helt nybyggd lägenhet i attraktiva området Kajen. Här bor ni i en lägenhet som inr. 3 rok med stor uteplats i markplan med havsutsikt. Möjlighet till båtplats och gångavstånd till salta bad i väster havet. Fina och påkostade materialval, helkaklat badrum, stenkomposit bänkskiva, LED-belysning i fönster smygar. Kontakta mäklaren för mer info eller visning!

 • Plus
 • Uteplats
Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun
 • Budgivning pågår
Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 2
Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 3

Makrillvägen 15

Villa
Getskär, Stenungsunds kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
4 995 000 kr
105 + 45 m²
4 rum
951 m² tomt

Med ett bra solläge och ett stenkast från havet erbjuds detta nyrenoverade och bekväma boende. Senaste åren har bland annat tak lagts om, köket totalrenoverats och badrum och tvättstuga gjorts helt nytt. Njut av härligt nya uteplatser i alla väderstreck där man har viss del inglasad och spabad och utedusch att tillgå. Här har man även service på bekvämt avstånd och bra förbindelser till Göteborg. Ett boende som passar de flesta och som skall upplevas på plats! Välkomna att boka er för visning.

 • Premium
Prosteviken 23 lgh 1201, Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun

Prosteviken 23 lgh 1201

Lägenhet
Skärhamn/Kajen, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/4
5 403 kr/mån
62 422 kr/m²

Ta hissen upp till 3:e våningen, det första du möts av är den fina utsikten över hav och Skärhamns kyrka. Här bor ni i ett exklusivt område i en nybyggd lägenhet om 64 kvm med inglasad balkong med strålande havsutsikt. Möjlighet till båtplats, P-plats i garage, gångavstånd till bad och vacker skärgårdsmiljö. Fina och påkostade materialval, helkaklat badrum med tvättavdelning, fullutrustat kök och fina sällskapsytor. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Köleröd 82, Köleröd, Tjörns kommun
 • Borttagen före visning

Köleröd 82

Fritidshus
Köleröd, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 495 000 kr
68 + 60 m²
5 rum
782 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Olovs Hage 1A samt 1 B, Olovs Hage, Tjörns kommun

Olovs Hage 1A samt 1 B

Tomt
Olovs Hage, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
1 580 000 kr
1 055 m² tomt

Soligt och ljust beläget i vackra Olovs Hage med en kort promenad till service, skolor, affär, restaurang med mera, även närhet till busskommunikationer vidare in till Stenungsund och Göteborg. Ett idylliskt område för den som vill skapa sitt egna boende. Dessa tomter är avsedda för parhus. Ring gärna för mer info och visningar på plats. Välkomna!

 • Plus
Hällristningsvägen 4, Kållekärr, Tjörns kommun

Hällristningsvägen 4

Villa
Kållekärr, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
3 485 000 kr
141 m²
6 rum
940 m² tomt

Välkomna till en mycket välskött villa i 1 1/2 plan där er familj kan bygga framtiden tillsammans nära såväl naturen som all behövlig service! Vidbyggt varmbonat garage och förråd. Allt beläget på en solig lättskött tomt, perfekt för barnlek med en fri känsla i trädgård och på uteplatsen i syd/väst där man för övrigt avnjuter solen hela dagen till sent inpå kvällen. Lugnt och trivsamt boende nära skola, livsmedelsaffär med mera. En kort cykeltur till vackra Röra för fina bad. Invändigt avnjuter ni ett boende i ljusa trivsamma färger och en sällskaplig planlösning med mysiga soffhörn för härliga tv-kvällar, en matsal med burspråk där man om kvällen får en gemytlig känsla med de levande ljusen under middagen. Ett kök som inbjuder till matlagning och en Handöl braskamin centralt placerad för bästa värmespridning och stor myskänsla framför brasan. Välkomna att boka in er på visning av er framtida drömboende!

 • Balkong
 • Uteplats
Kollungsvägen 23 A, Skärhamn, Tjörns kommun

Kollungsvägen 23 A

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 725 kr/mån
36 691 kr/m²

Modern och ljus lägenhet i välskött förening, vackert beläget med närhet till kommunikationer, svalkande bad och service i Skärhamn. En välplanerad trea i markplan med smakfulla materialval och stora fönsterpartier som skapar ljus, rymd och hög trivsel. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten för högsta komfort och en härlig stor uteplats i söderläge. Detta är ett lättskött och bekvämt boende när det är som bäst! Välkommen att höra av dig för bokning av visning.

Valsäng Strand, Valsäng Strand, Tjörns kommun

Valsäng Strand

Tomt
Valsäng Strand, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
1 095 000 kr
1 202 m² tomt

Välkomna till Valsäng Strand, nu kan vi erbjuda en stor tomt med högt, soligt läge för dig som vill förverkliga din husdröm. Här bor man med närhet till vacker natur och gångavstånd till fina bad.

Skansvägen 17, Skärhamn, Tjörns kommun

Skansvägen 17

Villa
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
5 975 000 kr
113 + 60 m²
6 rum
114 m² tomt

Välkomna till vackra "Gröna Villan"! Mitt i Skärhamns levande samhälle. Med gångavstånd till allt ni önskar erbjuds denna totalt renoverade villan i mycket smakfulla materialval. Den är idag fördelad på två stycken mycket fina boenden i två olika storlekar. En stor härlig balkong mot väster med utsikt mot båthamnen och en glimt av havet, här avnjuter man kvällssolen och hör båtarna glida förbi. Villan är renoverad i mycket hög standard. Perfekt för familjen som söker två fina boenden eller om man vill hyra ut den mindre bostaden i huset. Genomgående golvvärme i bägge våningsplanen från bergvärmepumpen för extra hög komfort i huset. Välkomna att boka in er på visning och själva kunna uppleva ett skärgårdshus i absoluta toppskick!

 • Plus
 • Balkong
Dösevägen, Valla/Hanekullen, Tjörns kommun

Dösevägen

Tomt
Valla/Hanekullen, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
995 000 kr
2 267 m² tomt

Lantligt, naturvackert beläget i Valla, men ändå med närhet till all behövlig service såsom skolor och kommunikationer mm samt båtbryggor och fina bad i Mjölkeviken erbjuds denna stora byggklara tomt om 2 267 kvm. Det finns godkänt förhandsbesked. Det finns färdigställt minireningsverk samt väg fram till tomten. Det är bara att starta er planering för byggnadtion av ert drömboende i en underbart fin trakt

Prosteviken 21 lgh 1104 (3624), Kajen Skärhamn, Tjörns kommun

Prosteviken 21 lgh 1104 (3624)

Lägenhet
Kajen Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
2 900 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
4 738 kr/mån
45 313 kr/m²

Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva en optimal och ljus 3:a med inglasad balkong mot havet på Kajen i Skärhamn. Den alldeles speciella gemenskapen som finns i området gör inte bara livet enklare, utan ökar även trivseln. Möjlighet till båtplats i den nya båthamnen.

 • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 27