Mäklare Peter Oskarsson

Peter Oskarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun
  • Imorgon kl 14:00
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun, bild 2
Kanalvägen 4, Skäret, Tanums kommun, bild 3

Kanalvägen 4

Fritidshus
Skäret, Tanums kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
11 800 000 kr
120 m²
5 rum
279 m² tomt

Med områdets bästa läge, granne med havet och sol hela dagen ligger den här skärgårdsdrömmen av högsta kvalité och charm. Privat kaj med plats för flera båtar. Bara att flytta in!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skäretvägen 38, Skäret, Tanums kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skäretvägen 38, Skäret, Tanums kommun, bild 2
Skäretvägen 38, Skäret, Tanums kommun, bild 3

Skäretvägen 38

Fritidshus
Skäret, Tanums kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
7 500 000 kr
90 m²
4 rum
124 m² tomt

Denna tillflyktsort erbjuder en smart och tilltalande planlösning, där den privata bryggan är central. Njut av bad och båtliv precis utanför dörren och skapa minnen för livet. Slappna av i vardagsrummet med öppen spis eller njut av utsikten från de två rymliga balkongerna. Med bekvämt avstånd till restauranger och service är detta det perfekta stället att förena komfort med kustlivets fördelar.

  • Premium
Brackeliden 19D, Sjöutsikten, Stenungsunds kommun

Brackeliden 19D

Lägenhet
Sjöutsikten, Stenungsunds kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
2 145 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 630 kr/mån
29 792 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet som erbjuder ett billigt boende med ny känsla. Ifrån lägenheten har man fin utsikt över nejden och den fina badplatsen når man med en kort promenad.

Hallerna 146, Hallerna, Stenungsunds kommun

Hallerna 146

Villa
Hallerna, Stenungsunds kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
5 455 000 kr
129 m²
5 rum
659 m² tomt

Modern harmoni i lantlig idyll Välkommen till Hallerna 146 och en sprillans ny enplansvilla från Älvsbyhus som kommer vara placerad på denna lugna och lantliga tomt i det populära Hallerna-området utanför Stenungsund som ligger utanför detaljplan. Med en harmoni av modern arkitektur, smart planlösning och naturnära boende erbjuder detta hem en oöverträffad livskvalitet för en växande familj eller för dig som söker extra utrymme för arbetsrum, hemmagym eller bibliotek. En möjlighet att leva ett balanserat liv omgivet av naturens lugn och moderna bekvämligheter. Stig in genom entrén och möts av en välkomnande hall med direkt tillgång till klädvårdsavdelningen. Till höger öppnar sig det stora, moderna köket med integrerade vitvaror och generös matplats, inramad av ett vackert fönsterparti som vetter mot trädgården. Mellan köksdelen och matplatsen finns en praktisk köksö, den perfekta platsen för att jobba, göra läxor eller bara småprata. I motsatt gavel från köket hittar du vardagsrummet, ett rymligt och välkomnande rum med stora fönster och utgång till trädgården. Här kan du njuta av en avkopplande stund medan dagsljuset flödar in. Villan erbjuder fyra sovrum, varav det största fungerar som ett master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. De andra sovrummen erbjuder också gott om plats och funktionalitet för allas behov. Två helkaklade badrum med hörndusch och praktiska vädringsfönster bidrar till villans höga standard och bekvämlighet. Utomhus finner du en rymlig trädgård med altan i sydvästligt läge. En idealisk plats för grillkvällar, trädgårdsodling eller för att bara koppla av och njuta av naturen. Denna fastighet är belägen i ett lummigt och lantligt läge, men ändå centralt med närhet till skola, kommunikation, natur och löparspår. Här får du bästa av båda världar - lugnet av landsbygden och bekvämligheten av staden. Denna villa är inte bara en plats att bo på, utan en plats att växa, utforska och skapa minnen. Missa inte chansen att göra detta nyproducerade hem till ditt eget. Varmt välkommen på visning. På tomten föreslås Älvsbyhus "Villa Alexander" enplanshus på 129 kvm med tre sovrum och generösa sociala ytor med en totalkostnad under 5 500 000 kr! Det finns möjlighet till att välja andra hustyper från Älvsbyhus sortiment om så önskas. Tomten förmedlas av Gofab Fastighetsbyrå och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Utgångspriset är gällande tomten och totalkostnaden framgår av bifogad produktionskostnadskalkyl. Byggnation i samband med Älvsbyhus innebär oftast många fördelar, tex bra betalningsvillkor där ni inte behöver betala huset förrän det är dags att flytta in! Att köpa nyproduktion har många fördelar bland annat att man inte betalar någon fastighetsavgift de första 15 år samt låga energikostnader.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 4