Mäklare Markus Berg

Markus Berg

Om mig

Med lång erfarenhet av yrket och en hög ambitionsnivå strävar jag alltid efter bästa möjliga slutresultat för mina uppdragsgivare och kunder. Sedan jag började som mäklare har jag varit verksam på Gofab fastighetsbyrå och har med framgång förmedlat alla typer av objekt sedan 2006. Min kunskap och målmedvetenhet borgar för en smidig och stabil process med gott resultat. Ni kan med trygg hand lämna ert hem till salu via mig, vare sig det gäller hus, lägenhet, gård eller fritidsboende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun
  • Lör 9 mar kl 13:00
Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun, bild 2
Bräckevägen 260, Rösselvik, Tjörns kommun, bild 3

Bräckevägen 260

Fritidshus
Rösselvik, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
4 850 000 kr
73 m²
4 rum
1 725 m² tomt

Välvårdat och charmigt hus som funkar som både fritidsboende eller permanent. Här har man komforten och standarden för året runt boende och känslan och miljön som skapar en riktig sommar idyll. Grönskande natur och fårhagar alldeles utanför dörren och kort promenad till ostörda och vackra badvikar alldeles intill. Ett ställe för avkoppling och lugn med en soldränkt och helt insynsskyddad baksida. Förutom den tilltalande huvudbyggnaden finns även en praktiskt gästboende i garagebyggnaden med eget självhushåll som möjliggör uthyrning eller generationsboende. Ett underbart ställe som skall kännas in på plats. Välkommen att boka in er för visning!

  • Premium
Prosteviken 35D, Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun

Prosteviken 35D

Lägenhet
Kajen / Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
7 485 000 kr
142 m²
5 rum
vån 2/3
8 577 kr/mån
52 711 kr/m²

Varje dag börjar och slutar med den fantastiska känslan av att vara omgiven av Skärhamns naturliga skönhet. Med sina 142 kvm och höga standarden, är detta hemmet där lyx och komfort förenas till perfektion. Här är utrymmet inte bara begränsat till insidan – den stora privata takterrassen är ditt egna paradis över taken. Med gott om plats för avkoppling, sociala tillställningar och soliga dagar blir detta ditt favoritställe att vara på varje årstid. Ett stenkast ifrån lägenheten finns de härliga salta baden och båtplatsen. Här kan du simma, fixa med båten eller bara koppla av vid vattnet närhelst du önskar. Området Kajen erbjuder inte bara en fantastisk livsstil vid vattnet, utan också bekvämligheten av att vara en del av det genuina samhället Skärhamn på västra Tjörn. Med närhet till restauranger, skola, vård och alla bekvämligheter du kan behöva, är detta en plats där livet verkligen kan levas fullt ut. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende som erbjuder det bästa av både natur och modern bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun
Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 2
Makrillvägen 15, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 3

Makrillvägen 15

Villa
Getskär, Stenungsunds kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
5 195 000 kr
105 + 45 m²
4 rum
951 m² tomt

Med ett bra solläge och ett stenkast från havet erbjuds detta nyrenoverade och bekväma boende. Senaste åren har bland annat tak lagts om, köket totalrenoverats och badrum och tvättstuga gjorts helt nytt. Njut av härligt nya uteplatser i alla väderstreck där man har viss del inglasad och spabad och utedusch att tillgå. Här har man även service på bekvämt avstånd och bra förbindelser till Göteborg. Ett boende som passar de flesta och som skall upplevas på plats! Välkomna att boka er för visning.

  • Premium
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Sön 3 mar kl 14:00
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 2
Kapellvägen 2, Skärhamn, Tjörns kommun, bild 3

Kapellvägen 2

Fritidshus
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Stenungsund
9 400 000 kr
400 + 20 m²
9 rum
1 336 m² tomt

Högt belägen unik villa med havsutsikt i genuina Skärhamn inklusive separat lägenhet Möjligheternas hus erbjuder en total havsutsikt , beläget soligt och högt. Detta är en plats där du har potential att skapa ett stort boningshus för den stora familjen. Alternativt kan du, precis som nuvarande ägare, kombinera boende med verksamhet. Det är ett hem med möjligheter och utrymme för kreativitet, den stora privata parkeringsytan gör flexibiliteten ännu större. Huset ligger i Skärhamn, ett samhälle som präglas av sin närhet till havet och dess genuina känsla. Kommunikationerna är goda och det finns flera butiker, restauranger museer samt andra bekvämligheter inom gångavstånd. Här får du chansen att bo i en dynamisk miljö med allt vad det innebär av livskvalitet och upplevelser. Detta hus erbjuder inte bara en fantastiskt havsutsikt utan också möjlighet att ha din verksamhet där du bor. Det är mer än ett hem - det är en livsstil och en unik möjlighet att skapa ditt eget drömboende i Skärhamn.

  • Premium
Kollungsvägen 23 A, Skärhamn, Tjörns kommun

Kollungsvägen 23 A

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
2 495 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
5 725 kr/mån
36 691 kr/m²

Modern och ljus lägenhet i välskött förening, vackert beläget med närhet till kommunikationer, svalkande bad och service i Skärhamn. En välplanerad trea i markplan med smakfulla materialval och stora fönsterpartier som skapar ljus, rymd och hög trivsel. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten för högsta komfort och en härlig stor uteplats i söderläge. Detta är ett lättskött och bekvämt boende när det är som bäst! Välkommen att höra av dig för bokning av visning.

Lyckebacken 17, Tubberöd, Tjörns kommun

Lyckebacken 17

Villa
Tubberöd, Tjörns kommun
Gofab Fastighetsbyrå Tjörn
6 485 000 kr
162 + 25 m²
5 rum
858 m² tomt

Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt hus, bra beläget i Skärhamns gamla villakvarter med service och skolor på bekvämt avstånd. Här bor man på en totalyta om hela 187 kvm i två plan. En modern planlösning med genomgående högstandard och god byggteknik som borgar för låg driftkostnad. Ett ställe och hus att njuta av i många år framöver! Fritt från kommunal fastighetsavgift första 15 åren!

  • Nyproduktion

Visar alla 6