Marsta 205

Bälinge, Uppsala kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
151 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
1 713 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
74 510 kr/år

Vill ni bo på landet men ha ett bekvämt avstånd till centrala Uppsala? Då har ni hittat rätt! I ett lugnt och skyddat läge i naturnära Marsta så ligger denna mycket välplanerade enplansvilla som erbjuder ett flexibelt boende tack vare den fullt utrustade uthyrningsdelen. Perfekt för er som vill sänka de egna boendekostnaderna, för den egen företagaren eller för tonårsfamiljen. Huset har en fantastisk veranda (ca 60 kvm) i bästa solläge, fint renoverat kök, stort vardagsrum, fyra sovrum, tre badrum (varav två nyrenoverade), tvättstuga, klädkammare och förråd. Dessutom en lättskött tomt med stora gräsytor och goda förutsättningar för er som gillar odling eller är sugen på ett växthus.

I mysiga Marsta bor man i ett idylliskt område samtidigt som man når centrala Uppsala på ca 10 minuter. Busshållplats finns endast 400 m från huset och pendlaren når enkelt de stora trafiklederna (bl.a. på farten till E4:an i Fullerö). I närliggande Lövstalöt/Bälinge finns både förskolor och skola. Tunabackar/Svartbäcken på väg in till Uppsala finns ännu fler alternativ för barnfamiljen.

Besiktningsprotokoll och energideklaration finns tillgängliga hos fastighetsmäklaren. Maila mäklaren för att ta del av handlingarna.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Anton Winqvist

Widerlöv Uppsala
Mäklare Anton  Winqvist, Widerlöv Uppsala
070-614 14 60