Mäklare Christoffer Stalén Bardaxis

Christoffer Stalén Bardaxis

Om mig

Hej! Stort engagemang och höga ambitioner är enligt mig två viktiga egenskaper som skapar goda och långa relationer. Som fastighetsmäklare är jag driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Widerlöv ger mig de bästa förutsättningarna för att skapa lyckade bostadsaffärer. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor. Den mäklare med flest rekommendationer, högst försäljningsvärde och flest försäljningar i Uppsala senaste kvartalet (Q4 2022). Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prefektgatan 3, Rosendal, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Prefektgatan 3, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Prefektgatan 3, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Prefektgatan 3

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 895 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/5
2 653 kr/mån
47 375 kr/m²

Upptäck ditt drömhem i denna attraktiva tvårumslägenhet med hög standard, extra takhöjd och noggrant utvalda material. Byggnaden har en unik trädesign och bostaden har vackert parkettgolv, smakfulla färgval och en inbjudande balkong. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning med dimblå skåp och Siemens-vitvaror, och det rymliga sovrummet har plats för säng, skrivbord och förvaring. Det helkaklade badrummet bjudet på hotellkänsla och är utrustat med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och dusch. Bo med alla moderna bekvämligheter som hiss, garage och cykelförråd. Föreningen har en fantastisk gemensam takterrass på våning 6 med matplatser, utekök och en botanisk trädgård. Innergården erbjuder trädgårdsmöbler samt gemensamma odlingar med rabarber och örter. Belägen på Prefektgatan i populära Rosendal, har du närhet till universitet, institutioner, grönområden och stadens utbud av restauranger, butiker och caféer. Runt hörnet har du matbutik och populär bistro. Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska boende – besök föreningens hemsida på https://botanikern.se/ för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:30
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Ekoxvägen 8, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Ekoxvägen 8

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/4
3 989 kr/mån
37 667 kr/m²

Denna trivsamma 2,5-rumslägenhet med hiss från markplan är en pärla i hjärtat av Ultuna. Här bor du i en nästintill nyproducerad bostad med hög standard och genomtänkt planlösning. Lägenheten bjuder på ett stilrent kök med plats för matbord och en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. En härlig balkong erbjuder avkoppling och utrymme för sociala stunder. Sovrummet är ljust och rymligt med gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns ett extra halvrum som kan användas som kontor eller utökas till ett större vardagsrum efter behov. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt med egen tvättmöjlighet. Föreningen Bofinken erbjuder en trivsam gemenskap med cykelrum, grillplats och ett charmigt växthus för odling och sociala tillställningar. Dessutom har du tillgång till en vacker dagvattendamm precis utanför dörren, perfekt för avkopplande promenader och picnics. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil. Njut av närheten till naturen samtidigt som du har smidiga kommunikationer till Uppsalas centrum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Storgatan 12

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 590 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/5
3 245 kr/mån
37 857 kr/m²

Välkommen till en rymlig etta på 42 kvm med stor potential. Här bor du i centrala Uppsala med perfekta pendlarmöjligheter och närhet till det mesta. Lägenheten ligger högt upp i huset och erbjuder en trevlig utsikt mot Domkyrkan.Bostaden har fönster i två väderstreck, kök med matplats, kaklat badrum och ett stort vardagsrum som kan anpassas till en sovalkov för den som så önskar. Lägenheten har det senaste året fräschats upp i form av nymålade väggar, ny elcentral, nya kontakter samt installation av spis, kyl och frys. I föreningen finns en mysig gård med utemöbler och grillmöjligheter. Det centrala läget erbjuder enkel tillgång till Uppsala centrum och Resecentrum på några minuter, samt cykel- och gångavstånd till alla universitet. Närhet till Kvarnengallerian med matbutik, apotek, restauranger och systembolag, samt Vaksala torg med torghandel, loppis, food trucks och konserthus med många evenemang. Perfekt för ungdomar, studenter, veckopendlare eller de som söker ett mindre boende i staden. Med lite kärlek och renovering kan denna etta bli en riktig pärla.

  • Premium
  • Hiss
Börjegatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:30
Börjegatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Börjegatan 7, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Börjegatan 7

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/5
1 833 kr/mån
65 658 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en optimalt planerad tvåa på populära Börjegatan 7 i Främre Luthagen, totalrenoverad 2017. Denna ljusa och fräscha bostad erbjuder en rymlig hall med walk-in closet, ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både matbord och soffa, samt ett genomgångskök med moderna vitvaror inklusive kyl/frys, diskmaskin, ugn och mikro. Från köket når du den trevliga balkongen som bjuder på morgon- och förmiddagssol och en fin utsikt mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har plats för både säng och skrivbord, och det stilrena badrummet är utrustat med kakel, klinkers, dusch, kommod och golvvärme. Till lägenheten hör två förråd. Bostaden ingår i en stabil bostadsrättsförening med låg belåning, vilket innebär en trygg investering och låg månadsavgift. Här finns även möjlighet att hyra parkeringsplats, vilket är en stor fördel i detta centrala läge. Föreningen har välskötta gemensamma utrymmen och en grön innergård som bidrar till en trivsam boendemiljö. Med sitt läge på Börjegatan 7 bor du mitt i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter. Här har du nära till allt – universitetets fakulteter, studentlivets nationer, restauranger, livsmedelsbutiker och mysiga kaféer. Samtidigt är det bara ett stenkast till vackra natur- och grönområden, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska tvåa i Främre Luthagen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringgatan 20B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning

Ringgatan 20B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 325 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3/4
2 970 kr/mån
54 706 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Ringgatan 20 B, Luthagen, Uppsala kommun
Ringgatan 20 B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Ringgatan 20 B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Ringgatan 20 B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 495 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 761 kr/mån
43 772 kr/m²

Välkommen till detta smakfulla och fräscha boende som fångar essensen av charm från 30-talet! Denna genomgående ljusa och luftiga lägenhet är en pärla belägen på tredje våningen i ett stilfullt stamrenoverat hus med bredbandsanslutning och moderna bekvämligheter. Stig in i denna omsorgsfullt bevarade bostad och möts av vackra trägolv och ljust, stilrent renoverat kök med vackert bevarad 30-talsinredning, trevligt vardagsrum med stort ljusinsläpp, rymligt sovrum med gott om förvaring och utgång till balkong med eftermiddags/kvällssol för avkoppling, praktiskt halvrum med klädkammare och plats för exempelvis arbetsbord samt stamrenoverat badrum med dusch samt hall med plats för avhängning. Detta är inte bara ett hem utan en livsstil! Boendet återspeglar en välskött BRF med en sund ekonomi och låga månadsavgifter. Föreningen bjuder in till trivsamma gemenskapsutrymmen, inklusive en mysig innegård med trädgårdsmöbler för avkoppling under soliga dagar. Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver – en livsmedelsbutik tvärs över gatan och endast några minuters promenad till institutioner, universtitet och till stadens puls. Här erbjuds en perfekt kombination av lugn boendemiljö och närhet till stadens bekvämligheter.

  • Premium
  • Balkong
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränby bilgata 26, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränby bilgata 26

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/5
6 271 kr/mån
36 490 kr/m²

Välkommen till en sällsynt etagevåning med dubbla badrum, balkonger och ingångar. Planlösningen erbjuder dig kök och vardagsrum delvis öppen planlösning med utgång till en utav balkongerna. Vidare finns tre sovrum i bra storlek varav master bedroom med utgång till den andra balkongen, två badrum varav det ena med tvättmöjligheter samt en klädkammare. Lägenhetens två ingångar nås enkelt med hiss ifrån markplan. Här bor du i nyproducerade Brf Meteorologen 1 byggd av JM med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken. Föreningens takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utrymme för gemenskap. Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information. Observera att bilderna är ifrån en liknande lägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tövädersgatan 1B, Gränby, Uppsala kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00
Tövädersgatan 1B, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Tövädersgatan 1B, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Tövädersgatan 1B

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
2 810 kr/mån
34 143 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva etta med stor balkong och hiss ifrån markplan. Här bor du med närhet till stadens puls och Gränby köpcentrums stora utbud av affärer och restauranger. Planlösningen erbjuder dig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob, kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både säng, soffa och köksbord, stor solig balkong mot lugn gata samt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här bor du i nybyggda förening Meteorologen med närhet till Gränbystadens stora serviceutbud som bland annat kan erbjuda över 160 butiker, samt flera cafeér och restauranger. Här har du även nära till naturen i både Gränbyparken och Källparken. Föreningens gemensamma takterrass erbjuder en magnifik utsikt över Uppsala där du kan umgås med dina vänner och grannar. Innergården som är inramad av de två huskropparna ger dig en lugn plats med gott om utymme för gemenskap. Från Meteorologen tar du dig enkelt med buss in till Uppsalas city på 10 minuter och med cykel tar det bara ca 12 minuter. Med bil kommer du snabbt och smidigt vidare ut på E4:an eller Bärbyleden. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare för vidare information Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ymergatan 13E, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Ymergatan 13E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Ymergatan 13E, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Ymergatan 13E

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 095 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 626 kr/mån
53 038 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig 1,5:a med ett utmärkt läge i Fålhagen! Här bor du högst upp i huset med ett insynsskyddat läge. Genomgångslägenhet präglas av mycket ljus och en praktisk planlösning. Den inbjudande balkongen i bra solläge med trevlig utsikt bjuder in till härliga stunder. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum som plats för både soffgrupp och matsalsbord, utgång till balkong med sol större delen utav dagen, stilrent kök med maskinell utrustning, sovdel med plats för säng, badrum med badkar samt hall med förvaringsmöjligheter. Gott om förvaring i två tillhörande förråd. I Fålhagen bor du med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på några få minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. På Ymergatan bor du centralt men ändå ostört från de större trafikerade vägarna, ett mycket attraktivt läge! (1 rok enligt mäklarbilden) Kontakta mäklaren vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
Stagneliusgatan 3, Bellman, Uppsala kommun
Stagneliusgatan 3, Bellman, Uppsala kommun, bild 2
Stagneliusgatan 3, Bellman, Uppsala kommun, bild 3

Stagneliusgatan 3

Lägenhet
Bellman, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 495 000 kr
136 m²
5 rum
vån 1
7 838 kr/mån
25 699 kr/m²

Välkommen till en lägenhet i väldigt gott skick i ett av områdets bästa lägen med radhuskänsla! Här bor man med närhet till service, skola och kommunikationer, med naturen utanför fönstret i ett trevligt och gemytligt område. Här ligger en femma med uthyrningsdel. Möjlighet till uthyrning med separat ingång. I markplan med en stor uteplats som vetter mot föreningens gröna och lugna innergård. Planlösningen ger dig en praktisk hall med bra förvaring, tre sovrum, ett vardagsrum som öppnats upp till stor sällskapsyta, kök med separat matplats, tre nyrenoverade badrum, tvättavdelning med förvaring, praktisk förvaring i klädkammare och den härliga Bostaden ligger bekvämt i markplan. Uthyrningsdel med trinettkök, ett rymligt rum och eget badrum som kan finansiera stora delar av boendekostnaden. Läget ger dig närhet till flertalet mataffärer, promenadstråk i grönområden och ett ypperligt pendlarläge med bra kommunikationer och nära till motorvägen. Här bor du i en förening där man bland annat erbjuder medlemmarna motionsrum, samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum och bastu. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/51bellman I övrigt så finns ett förråd på samma plan i anslutning till lägenheten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Storgatan 12, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Storgatan 12

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 190 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
4 451 kr/mån
34 762 kr/m²

Välkomna till denna härlig 2:a på 63 kvm i centrala Uppsala med öppen planlösning och stor balkong i solläge! Lägenheten är bekvämt belägen på våning 2 i fastighet med hiss ifrån markplan. Suveränt läge med direkt närhet till city och stationen gör det lätt att trivas och enkelt för pendlaren. Här bor du i en ljus genomgångslägenhet med trevliga sällskapsytor. Planlösningen ger entré/hall, påkostat välutrustat kök med diskmaskin. Här finns väl tilltagen plats för matbord för 6-8 personer. Det rymliga vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier och utgång till stor balkong som ligger i soligt sydvästläge. Även badrummet är stilrent renoverat med dusch och tvättmöjligheter. Sovrum med plats för stor dubbelsäng samt gott om förvaring i garderober. Ett stenkast bort ligger Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär, systembolag och apotek. Höganäs har ett centralt läge, mindre än 3 minuters promenad till gågatan. I området finns flera träningsanläggningar, flera riktigt bra restauranger och är dessutom nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 5 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Föreningen har lediga parkeringsplatser med el-plint för 400 kr/mån kontrollerat (2023-06-21).

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lertagsvägen 38C, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun

Lertagsvägen 38C

Lägenhet
Knivsta - Centralt, Knivsta kommun
Widerlöv Uppsala
2 250 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 223 kr/mån
27 778 kr/m²

Centralt belägen 4:a på populära Lertagsvägen på våning 2 av 2 med härlig balkong. Här bor du med perfekt läge intill naturen och ett stenkast från centrum med all tänkbar service och tågstationen! Bostadens välplanerade 81 kvm fördelar sig på tre sovrum, praktiskt vinkelkök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong med trevlig utsikt, klädkammare samt rymligt badrum med tvättmöjligheter. Gott om förvaring i lägenheten samt tillhörande förråd. Till bostaden kommer en parkeringsplats (250kr/mån). Här bor du naturnära med Gredelby Hagar runt hörnet. Optimalt läge för dig som vill ha gångavstånd till skola, mataffär, tågstationen och träning såväl ute som inne. Missa inte detta boende, anmäld dig till visning redan idag!

  • Balkong
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Albert Engströmsgatan 2H, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Albert Engströmsgatan 2H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 890 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 12/15
5 170 kr/mån
38 278 kr/m²

Nu ges tilfälle att bli ägare till en sällynt gavel trea på våning 12/15 med hiss ifrån markplan. Här bor du i en ljus lägenhet med generöst ljusinsläpp och inglasad balkong med magisk utsikt över Uppsalas silhuett. Njut av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster. Planlösningen fördelar sig på stilret kök med maskinell utrustning (siemens) och matplats intill fönster. Utgång till inglasad balkong med plats för loungedel och med otroligt utsikt över Uppsala stad. Två sovrum varav master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Badrum med kakel, klinker och tvättmöjligheter. Hall i vinkel med skjutdörrsgarderob Som boende i Uppsala View, Uppsalas högsta hus, ges du tillgång till den gemensamma takterrassen med utemöbler perfekt för bjudningar, kalas m m. På bakgården finns en trevlig uteplats med grillmöhligheter och sandlåda samt en massa cykelställ. Här bor du med förskola och skola ett stenkast bort samt med direkt närhet till stora grönområden som lämpar sig för promenader eller löpturer. Utöver detta finns förmodligen Uppsalas bredaste träningsutbud alldeles utanför dörren; spela padel, tennis, badminton, pingis, basket, innebandy, ishockey eller utöva friidrott vid närliggande arenor. För dig som pendlar kommer du snabbt och smidigt ut på E:4an och från Gränbyparken går det cykelväg rakt in till Uppsala Centrum och det tar ca 10 minuter att cykla samt ungefär lika lång tid att ta bussen som går med täta turer in till Resecentrum. Närheten till service är mycket god med Willy's, Gränby köpstad och Centrum samt en ICA-butik ett stenkast ifrån. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13