Vårviks-Backa Udden 14

Bengtsfors, Bengtsfors kommun Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
2494 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
8 436 kr/år

Här finns möjligheten att flytta in i en villa som stod färdig 2008. Huset är välutrustat, inbjudande och erbjuder bland annat fräscha ytskikt och bra praktiskt planlösning.    

På entréplan finns ett mysigt vardagsrum med kamin, ljust kök med burspråk och plats för matgrupp. I anslutning till hallen finns en mindre WC, tvättrum, dusch samt bastu. Här finns även ett ombonat sovrum med heltäckningsmatta och garderob med skjutdörrar.

På ovanvåningen finner vi ett allrum med utgång till balkong. Balkongen är takbeklädd och har sjöutsikt. Vi finner även en mindre WC samt två sovrum eller kontor för den som önskar.

På det inredda källarplanet finns gillestuga med kamin och ett praktiskt snickarrum.

Till bostaden hör en stor och trevlig altan som sträcker sig runt huset med lättmöblerade ytor och utekök. För dagar med sämre finns väder kan man nyttja den trevliga grillstugan eller något av de två inglasade uterummen. Från dessa platser kan man betrakta husets lummiga och rogivande naturtomt med många soltimmar. På tomten finns även garage och växthus.

Här bor man ett stenkast från Bottneviken med bad även möjlighet till båtplats. Det finns även fina badmöjligheter i sjöarna runt om i området.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Hans Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
+46708552303