Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Tvärgatan 4, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Lilla Tvärgatan 4

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
695 000 kr
115 + 72 m²
5 rum
479 m² tomt

Välkommen till Lilla Tvärgatan 4! En trivsam 1 1/2- plans villa med källare om 115 kvm och 72 kvm (bi-area) som erbjuder funktionell planlösning med mycket yta. Beläget på en lugn familjevänlig gata med gångavstånd till både grönområde och Bengtsfors centrum där det finns matbutiker, butiker, skola, café samt restauranger. Bostaden är fördelad på 5 ROK och här hittar vi bland annat två praktiska sovrum, ett ljust och öppet vardagsrum med kamin, spotlights i tak samt utgång till altan. Vidare finns ett funktionellt och stilrent kök med öppen planlösning, matsal, köksö och skafferi. Övre plan är fördelat på allrum och två sovrum. WC finns på alla plan varav dusch på övre plan samt i källarplan. Huset erbjuder goda förrådsutrymmen samt ett garage i huskroppen som även nås från källarplan. Uppvärmning sker via värmepump (luft-vatten). Fönster är av 2-glas. Huset omges av en lummig trädgårdstomt om 479 kvm med fina planteringar. På tomten finns en förrådsbyggnad om cirka 5 kvm med plats för redskap och verktyg. I centrala Bengtsfors som ligger 10 min från bostaden finns ett stort utbud av mataffärer, butiker, restauranger och skolor. Här finns även bra förbindelser med lokaltrafiken till bland annat Åmål, Årjäng och Uddevalla. Möjlighet för snabbt tillträde. Varmt välkommen på visning!

Ödskölts-Berg 10, Ödskölt, Bengtsfors kommun
  • Idag kl 11:00

Ödskölts-Berg 10

Gård/Skog
Ödskölt, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
6 150 000 kr
80 + 60 m²
62,1 ha tomt

Välkommen till Ödskölts-Berg 10! En rejäl skogsfastighet, fantastiskt belägen i omtyckta Ödskölt, om ca 62 ha med ca 50 ha produktiv skogsmark i tre skiften med virkesförråd på ca 8000 kubik med bra åldersfördelning. På fastigheten hittar vi ett bostadshus om 80 kvm, samt en ekonomibyggnad med välutrustad jaktstuga inrett med kök och sovplatser, kylrum och separat vedförråd. Till fastigheten hör även jakträtt för vildsvin, rådjur, dovhjort, bäver, småvilt. Gemensam älgjakt (från Bön till Dals Långed) samt fiskerätt i sjön Iväg. Bostadshuset som är fördelat på 1½-plan med källare och erbjuder en praktisk planlösning med bland annat tre sovrum, ett praktiskt kök med plats för matgrupp, mysigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp och vackert parkettgolv samt ett badrum med dusch. På övre plan finns en balkong. På källarplan hittar vi tvättrum, pannrum samt förråd. Värme sker via vedpanna samt direktverkande el. Fönster är av 2-glas. Larm finns. Huset omges av en lummig trädgård. Skogsbruksplan finns under fliken "Dokument". Cirka 11 km från bostaden ligger samhället Bäckefors där det finns matbutik och matställe samt goda förbindelser med lokaltrafiken till de övriga orterna i Dalsland. Samhället Bengtsfors är beläget cirka 30 km från bostaden. Där det finns allt man behöver i vardagen, så som matbutiker, klädbutik, restaurang bank grundskola, gym och café. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Björkhagsgatan 14, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Björkhagsgatan 14

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 975 000 kr
110 + 108 m²
5 rum
1 549 m² tomt

Välkommen till Björkhagsgatan 14! En rymlig etage-villa om 110 kvm med 108 kvm bi-area med mycket yta. Här bor man centralt omgiven av en och luftig trädgårdstomt om 1 549 kvm med fina planeringar, fristående isolerat garage om 25 kvm samt en friggebod. Bostaden erbjuder en praktisk och välplanerad planlösning med 5 ROK smidigt fördelat på tre plan med källare. Här hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum, ett praktiskt kök, två sovrum, en gillestuga samt en behaglig bastu. På övre plan når man en balkong om cirka 10 kvm och på entréplan finns en stenlagd altan med markis. Här finns även en wc och ett badrum med dusch och golvvärme. Uppvärmning sker via bergvärmepump (Thermia). Fönster är av 3-glas. Fiber är installerat. Fastigheten är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till matbutiker, bank, restauranger, klädbutiker, gym samt grundskola och gymnasium. Det är även nära till vatten, naturen med friluftsaktiviteter, cykling och paddling. Lokaltrafiken passerar i närheten med goda bussförbindelse till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Skogvaktarvägen 7, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Skogvaktarvägen 7

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
695 000 kr
114 + 20 m²
5 rum
1 346 m² tomt

Välkommen till Skogsvaktarvägen 7! Här hittar vi en välskött och familjevänlig enplansvilla med källare om 114 kvm och 20 kvm i bi-area med 5 ROK, vackert belägen med gångavstånd till sjö med badplats. Bostaden har renoverats löpande och ger ett genomgående gott intryck. Huset erbjuder en praktisk planlösning med gott om utrymme. Här finner vi bland annat ett praktiskt och rymligt kök med plats för matgrupp, ett ljust och öppet vardagsrum, matrum/allrum samt tre sovrum. Här finns även ett badrum med dusch och en wc . Från vardagsrummet nås ett trivsamt uterum med eftermiddagssol. Källarplan med gillestuga, pannrum, förrådsutrymmen, tvättstuga och garage. Värme sker via luftvärmepump (installerad år 2019) samt kombinerad el/oljepanna (endast el används). Bostaden omges av en mysig och lättskött trädgårdstomt om 1 346 kvm med fina planteringar som passar perfekt för barnlek och sociala aktiviteter. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed finns i närheten. Cirka 6 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I centrala Bengtsfors finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym.

Vårvägen 4, Billingsfors, Bengtsfors kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Vårvägen 4

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
975 000 kr
101 + 94 m²
7 rum
964 m² tomt

Välkommen till Vårvägen 4 i Billingsfors! En välskött och rymlig Etagevilla om 101 kvm med 94 kvm i (biarea) med hela 7 ROK varav 5 sovrum perfekt boende för hela familjen. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till mataffär, förskola samt vandringsleder och vatten. I centrala Billingsfors ligger hållplats för lokaltrafiken som erbjuder bra förbindelser med övriga orter i Dalsland. Här är det bara att flytta in och trivas! Huset erbjuds bland annat en trivsam gillestuga med härlig baskamin och bar, två badrum med dusch och badkar, ett funktionellt och stilrent kök med utgång till inglasat uterum, ett hemtrevligt vardagsrum med stora glaspartier och utgång till uterum samt trevliga sociala ytor både inne och ute. Här finns även ett praktiskt tvättrum samt förrådsutrymme med gott om förvaringsmöjligheter. Värme sker via fjärrvärme samt öppen spis med kassett. Fiber finns installerat. Huset omges av en trevlig trädgårdstomt om 964 kvm med gott om plats både för barnlek och sociala aktiviteter. På tomten hittar vi även en stenlagd altan, ett vidbyggt garage om cirka 30 kvm samt en friggebod. Samhället Bengtsfors ligger cirka 6 km från bostaden där det finns ett stort utbud av bland annat matbutiker, bank, restauranger, klädbutiker, gym samt grundskola. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ängebo 31, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Ängebo 31

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 195 000 kr
50 m²
3 rum
2 988 m² tomt

Välkommen till Ängebo 31! Här erbjuds ett modernt enplanshus med loft om 50 kvm fantastiskt beläget omgiven av en väl omhändertagen trädgårdstomt om 2988 kvm med många fina planteringar. Här bor man i en stillsam miljö med närhet till både natur och vatten med många fina platser för bär och svampplockning. Bostaden är fördelat på 3 ROK i en öppen planlösning. På entréplan hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med köksdel, en rejäl kamin (Jötul) som ger gott om värme samt utgång till en härlig altan under tak. På övre plan finns ett mysigt loft med utrymme för sovplats och förvaring. Här finns även ett badrum med golvvärme, dusch, fläkt och tvättmaskin (installerad 2019). Takhöjden på entréplan löper hela vägen upp till nock vilket ger en härlig känsla. Här är det bara att flytta in och njuta! Värme sker huvudsakligen via luftvärmepump (installerad november 2023), braskamin samt golvvärme. Elradiatorer finns. Fönster är av 2-glas. Tomten erbjuder mycket yta för egna odlingar såväl som sociala aktiviteter och barnlek. Här finns även stor grusad uppfart samt en förrådsbyggnad med tillbyggd veranda om cirka 10 kvm med plast för redskap och verktyg. El finns. Fastigheten är belägen cirka 30 minuter från Bengtsfors centrum där det finns ett stort utbud av butiker, matbutiker, restauranger, café, bank och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

Sandgärdesgatan 38, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Sandgärdesgatan 38

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 050 000 kr
70 + 50 m²
4 rum
1 403 m² tomt

Välkommen till Sandgärdesgatan 38 i Bengtsfors! En välskött 1 1/2 plan med källare om 70 kvm och 50 kvm (bi-area) med 3 ROK som ger ett genomgående gott intryck med välplanerad planlösning och fina ytskikt. Beläget i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskola och naturområden. Här hittar vi bland annat 2 sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett hemtrevligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp, ett vackert parkettgolv samt utgång till en trevlig insynsskyddad veranda under tak. Vidare finns ett funktionellt och stilrent kök med plats för matgrupp, ett badrum med dusch och golvvärme samt en wc, båda har renoverats under senare år. På källarplan finner vi ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin och ett gästrum som båda har golvvärme. Värme sker via Luft/vattenpump (Thermia, service 2024). Fönster är av 2-glas. Huset omges av en rymlig och lättskött trädgårdstomt om 1403 kvm, en veranda under tak, en trivsam balkong som nås från ena sovrummet, en större altan med utekök, ett orangeri samt ett lusthus. I centrala Bengtsfors som ligger 10 min från bostaden finns ett stort utbud av mataffärer, butiker, restauranger och skolor. Här finns även bra förbindelser med lokaltrafiken till bland annat Åmål, Årjäng och Uddevalla. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Åkervägen 3A, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Åkervägen 3A

Fritidshus
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
995 000 kr
64 m²
3 rum
428 m² tomt

Här hittar vi ett trivsamt boende på ett plan med öppen planlösning om 64 kvm fördelat på 3ROK med genomgående fina ytskikt och en ombonad känsla. Till fastigheten hör två parkeringsplatser, båtplats samt tillgång till brygga. Bostaden erbjuder bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med öppen planlösning till köket som har plats för matgrupp. Två välplanerade sovrum med garderober, varav ett har utgång till altan. Ett badrum med dusch. Här finns en stor altan på utsidan med fin utsikt över området och sjön Ärtingen. I anslutning till huset finns även ett rymligt förråd. Furnäs är en trivsam del av Bengtsfors med vackra grönområden. Till centrala Bengtsfors tar det ca 5 minuter med bil. Här finns matbutiker, café, restauranger, klädbutik, bank, samt bra bussförbindelser till de övriga orterna i Dalsland. Från fastigheten är det ca 9 mil till Halden och 18 mil till Oslo. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Minnetsvägen 14A, Dals Långed, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Minnetsvägen 14A

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
695 000 kr
95 + 17 m²
4 rum
997 m² tomt

Varmt välkommen till en villa om 95 kvm fördelat på 4 rum och kök. Här stiger du in i ett ombonat hem med flera trevliga sociala ytor. På entréplan finner vi ett trevligt allrum med ett stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Badrum med dusch, tvättstuga samt bra förvaringsutrymmen. Vidare i villan på övre plan möts vi av matsal & vardagsrum på öppen planlösning med kamin och utgång till en trivsam balkong under tak i soligt läge. Ett mysigt sovrum i behagliga toner och bra förvaring. Köket är av äldre standard men fullt funktionellt. Ett mindre sovrum, även möjligt som kontor. Kaklat badrum med duschkabin. Från villans altan kan man både äta goda middagar koppla av. Här ingår även en insynsskyddad och frodig trädgårdstomt om 997 kvm med fina planteringar, dekorativa stenläggningar, bärbuskar, fruktträd och stor gräsyta för lek och aktiviteter. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med ett sjönära och naturnära läge! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Varvsvägen 11, Billingsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Varvsvägen 11

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 095 000 kr
91 + 60 m²
4 rum
990 m² tomt

Upptäck denna pärla på Varvsvägen i Billingsfors, där harmoni med naturen möter bekvämlighetens alla fördelar. Detta charmiga hus är perfekt beläget vid kanten av naturreservatet, vilket bjuder in till avkoppling och vackra naturupplevelser året runt. Här kan du dessutom betraktar båtlivet som sakta glider förbi en av Dalslands vackraste slussar. En inbjudande 1 1/2 plansvilla som genomsyrar en hemtrevlig och trivsam känsla. Här erbjuds gemensamhetsutrymmen som matsal och vardagsrum i fil, där varje vinkel ramar in naturens skönhet och sjöns närvaro, ett praktiskt och stilrent kök med plats för separat matplats samt ett funktionellt badrum. Om du längtar efter lugn och avskildhet, väntar en andra våning med sjöutsikt från balkongen och en atmosfär som är perfekt för eftertanke eller avkoppling. De två rymliga sovrummen är utformade för komfort och erbjuder gott om plats för en avkopplande natts sömn, medan barnen kan nyttja sin egen "kattvind" som erbjuder en mysig vrå för lek. Uppvärmning sker via luftvärmepump, braskamin och elradiatorer. Fönster är av 2- glas. Fiber finns installerat. Vill du istället stanna i trädgården finns här fina möjligheter till lek och avkoppling. Njut av en god bok i skuggan av äppelträden eller vinn i en match i kubb. Trädgårdens ytor erbjuder plats för både och. Inom gångavstånd finns Höljerudsforsarnas naturreservat med fina vandringsleder, mataffär och busshållplats med bra förbindelser till Bengtsfors, Ed och Mellerud. I närhet finns även samhället Bengtsfors där alla bekvämligheter finns såsom butiker, restauranger, samt grundskola. Välkommen på visning!

  • Plus
Ekerudsvägen 27, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Ekerudsvägen 27

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
900 000 kr
173 + 15 m²
6 rum
1 334 m² tomt

Välkommen till Ekerudsvägen 27! En rejäl och välskött 1½-plansvilla med hela 6 ROK om 173 kvm + 15 kvm i (bi-area). Ett perfekt boende för hela familjen, vackert beläget i centrala Långed. Här bor man omgiven av en lättskött trädgårdstomt om 1334 kvm med fina planteringar, gångavstånd till grönområden och matbutik samt närhet till vatten. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med rejäl täljstenskamin och utgång till altan, ett stort kök med stilrena köksluckor, köksö, plats för separat matplats, samt utgång till altan. Vidare hittar vi fyra sovrum, en tvättstuga med tvättmaskin och grovingång samt två badrum med dusch. En trivsam balkong nås från ett av sovrummen på ovanvåning. I huset finns även ett vidbyggt garage. Här finns allt man behöver för att flytta in och trivas. I Dals Långed finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. I Bengtsfors centrum, som är beläget cirka 15 minuter från bostaden hittar vi ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Södra vägen 28, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Södra vägen 28

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 425 000 kr
77 + 77 m²
5 rum
1 482 m² tomt

Välkommen till Södra vägen 28! Här presenteras en rymlig och gedigen villa om 77 kvm med 77 kvm i (bi-area) med plats för hela familjen att växa i. Villan har renoverats omsorgsfullt de senaste åren och ger ett genomgående gott intryck med en trevlig och välplanerad planlösning fördelat på 5 ROK . Här finns allt för att flytta in och trivas. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt och populärt område med gångavstånd till Bengtsfors centrum samt närhet till sjö och från bostadens altan erbjuds en vacker sjöutsikt! Villan har ett fint och högt läge och omges av en större insynsskyddad trädgårdstomt om 1482 kvm med gott om plats för sociala aktiviteter såväl som barnlek. Bostaden erbjuder bland annat 4 sovrum, ett öppet och ljust vardagsrum med fina ytskikt, kamin samt utgång till altan under tak. Här hittar vi även ett praktiskt kök med träfärgade köksluckor och plats för matgrupp. På källarplan erbjuds mycket förvaringsutrymmen. En trivsam balkong nås från övre plan. Renoverat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare hittar vi på entréplan och på övriga plan finns wc. Uppvärmning via bergvärme (service utförd 2023). Fönster är av 2 glas & 3-glas. Garage med ny mekanisk port (år 2023) finns i huskroppen och nås från neder plan. Varmt välkommen på visning!

Sunnanå Kullen 1, Mellerud, Melleruds kommun

Sunnanå Kullen 1

Lägenhet
Mellerud, Melleruds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
425 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2
1 985 kr/mån
9 444 kr/m²

Välkommen till Sunnanå Kullen 1. En smart planerad och funktionell bostad om 45 kvm med praktisk planlösning, fräscha ytskikt och bra förvaringsmöjligheter, beläget i ett lugnt område med gångavstånd till Melleruds golfklubb, restaurang samt fina grönområden. Lägenheten är fördelad på 2 ROK med ett funktionellt och stilrent kök, ett ljust och hemtrevligt vardagsrum med utgång till trivsam balkong, ett ombonat sovrum med inbyggda garderober och klädkammare. Vardagsrum och sovrum har en takhöjd på hela 2,9 m. Vi hittar även ett kaklat badrum med duschkabin och tvättmaskin. Här finns allt för att flytta in och trivas. Genom bostadsrättsföreningen har man tillgång till gemensam trädgård, gemensamt tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare samt ett förråd på vinden som tillhör lägenheten. 5 minuter med bil från bostaden finns Melleruds centrum. Där hittar man ett stort utbud av matbutiker, butiker, bank, restaurang, badhus och gym. Från Melleruds resecentrum når man de övriga orterna i Dalsland med lokaltrafiken. Det finns även direkt tåg till Göteborg och Karlstad. Varmt välkommen på visning!

Timmerviksvägen 6, Ödskölt, Bengtsfors kommun

Timmerviksvägen 6

Villa
Ödskölt, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
650 000 kr
81 + 45 m²
5 rum
2 600 m² tomt

Välkommen till Timmerviksvägen 6! En rymlig och funktionell 1 ½-plansvilla med källare om 81 kvm med 45 kvm (bi-area), belägen i omtyckta Ödskölt med trevlig utsikt över grönområde och sjön Iväg. Bostaden ger ett genomgående gediget och välbyggt intryck med mycket möjligheter att sätta egen prägel. Planlösningen är praktiskt fördelat och här hittar vi bland annat ett enklare kök med plats för matgrupp, ett badrum med dusch, ett allrum samt ett vardagsrum. På övre plan finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett allrum samt en hall med utgång till balkong. På källarplan hittar vi ett tvätttrum med tvättmaskin, ett pannrum samt gott om förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker via bergvärme (installerad år 2011). Fönster är av tvåglas. Fiber finns installerat. Huset omges av en stor och luftig trädgård om 2600 kvm med härliga gräsytor med gott om utrymme för barnlek och sociala aktiviteter. På tomten finns äldre uthus med garage om cirka 15 kvm. Cirka 9 km från bostaden ligger samhället Bäckefors där det finns matbutik och matställe samt goda förbindelser med lokaltrafiken till de övriga orterna i Dalsland. Samhället Bengtsfors är beläget cirka 30 km från bostaden. Där det finns allt man behöver i vardagen, så som matbutiker, klädbutik, restaurang bank grundskola, gym och café. Varmt välkommen på visning!

Odengatan 5, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Odengatan 5

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 475 000 kr
99 + 106 m²
5 rum
1 400 m² tomt

Välkommen till Odengatan 5! Vackert beläget i ett barnvänligt område med fin utsikt över sjön Lelång. Här bor man omgiven av en rymlig och lättskött trädgårdstomt om 1 400 kvm med gott om plats för både barnlek och sociala aktiviteter, ett underbart inglasat uterum om cirka 40 kvm med kamin installerad som ger många härliga soltimmar samt ett vidbyggt garage med plats för bil. Denna fastigheten har allt man behöver för att flytta in och slå sig till ro. Här hittar vi ett trivsamt hem med en öppen planlösning och mycket yta som passar hela familjen. En praktiskt fördelad 1½-plansvilla med källare om 99 kvm och 106 kvm i (bi-area) fördelat på 5 ROK. Bostaden erbjuder bland annat tre sovrum, ett praktiskt kök med mycket yta, en trivsam matsal, ett badrum med dusch samt ett ljust och öppet vardagsrum. På ovanvåningen finns en wc och en trivsam balkong som nås från ena sovrummet. På källarplan hittar vi gott om förvaringsutrymmen, pannrum samt ett praktiskt tvättrum. Garage nås från källarplan. Uppvärmning sker via Luft/vatten pump (Thermia) och vedpanna. Fönster är av 3-glas. Fiber är installerat. På tomten står en praktisk friggebod om cirka 8 kvm och en lekstuga om cirka 5 kvm. I Bengtsfors centrum som ligger med gångavstånd finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Snickarvägen 7, Skåpafors, Bengtsfors kommun

Snickarvägen 7

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
750 000 kr
108 m²
5 rum
1 925 m² tomt

Välkommen till Snickarvägen 7! En charmig välrenoverad 30-talsvilla om 108 kvm med 5 ROK! Här bor man med närhet till sjö, förskola, lekplats och naturområden. Ett perfekt boende för hela familjen! Bostaden ger ett genomgående välskött intryck med mycket yta fördelat på en praktisk planlösning. Här hittar vi bland annat tre sovrum, dusch och en behaglig bastu på övre plan. Vidare finns ett praktisk kök med stort skafferi och plats för matgrupp, ett hemtrevligt vardagsrum, allrum samt ett wc på entréplan. Från ovanvåning nås en trivsam balkong med vacker utsikt över grönområde. En liten matkällare finns under huset. Uppvärmning sker via luft/vatten-värmepump och vedpanna. Fönster är av 3-glas och 2-glas. Huset omges av en härlig öppen trädgårdstomt om 1925 kvm med fina planteringar. Här finns gott om plats för sociala aktiviteter, barnlek samt egna odlingar. Vi hittar även förråd/vedskjul, hönshus och kallgarage med plats för bil på tomten. Från Skåpafors till centrala Bengtsfors tar det ca 5 min med bil. Där hittar man allt man behöver i vardagen, så som matbutik, klädbutik, bank, café och grundskola. Cirka 29 km från bostaden ligger Åmål där finns bland annat Willys stormarknad, trevliga restauranger, småbåts-marina samt golfklubb. Det finns även goda förbindelser med lokaltrafiken i närheten. Varmt välkommen på visning!

Egnahemsvägen 12, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Egnahemsvägen 12

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
995 000 kr
89 + 102 m²
3 rum
1 181 m² tomt

Välkommen till Egnahemsvägen 12! En välskött och lättskött enplansvilla med källare om 89 kvm och 102 kvm bi-area, trivsamt beläget med närhet till sjö, lekplats, affär och skola. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med mycket yta. Ett perfekt boende för hela familjen. Bostaden har renoverats löpande och ger ett genomgående välskött intryck med fräscha ytskikt och varma färger. Här erbjuds bland annat ett mysigt vardagsrum, ett praktiskt kök med fina köksluckor och skafferi, en anslutande matsal med gedigen öppen spis samt badrum med dusch. Här finns även ett inrett loft som har ett sovrum samt förråd. På källarplan hittar vi pannrum, tvättrum, förråd, verkstad och vedförråd. Uppvärmning sker via luft/luft-värmepump samt oljefyllda element. Fönster är av 3-glas. Fiber finns. Huset omges av en trädgårdstomt om 1181 kvm. Här finns gott om plats för både barnlek och sociala aktiviteter. På tomten finns även ett förråd om cirka 15 kvm med el indraget. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 5 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Stenebyvägen 28, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Stenebyvägen 28

Övrigt
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
750 000 kr
934 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna lokalt belägna hyresfastighet i Dals Långed med goda möjligheter för uthyrning av bl.a. lokal/kontor, förråd, butik och utrymme för egen verksamhet. Solid tvåplanshus med källare om totalt ca 515 kvm. Tillbyggdes år 1995. Effektivt uppvärmningssystem via luft/vattenpump från CTC som installerades år 2023. Kapacitet för 600 kvm. Fastigheten är ansluten till fiber med idag 5st switchar. Solfångare finns. Butikslokal om ca 73 kvm + 10 kvm lagerutrymme är idag uthyrd med tillsvidarekontrakt, hyresintäkt 79 125 kr/år. Potential till ytterligare lokaler till uthyrning eller egen verksamhet på entréplan och källarplan. Övre plan består av en lägenhet som idag nyttjas via ett nyttjanderättsavtal. Beräknad driftkostnad ca 74 190 kr/år. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Tomt om 934 kvm med äldre garage. Pakeringsmöjlighet vid fastigheten och i närheten. Dals Långed är ett levande samhälle med mycket turistliv, kultur, vacker natur och sjöar. Här finns också Stenebyskolan med utbildningar inom konst och konsthantverk vid Göteborgs universitet. Inom området finns flera viktiga företag inom besöksnäringen som Baldersnäs herrgård och Dalslandsaktiviteter. Här finns också ett antal tillverkande industrier, till exempel Mustadfors bruk. Välkommen att kontakta oss för visning!

Enetsvägen 76, Dals Långed, Bengtsfors kommun

Enetsvägen 76

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
915 000 kr
128 + 15 m²
3 rum
2 220 m² tomt

Varmt välkommen till Enetsvägen 76! Här hittar vi en öppen och och hemtrevlig villa om 128 kvm med 3 ROK. Huset erbjuder bland annat fräscha ytskikt, bra planlösning, öppen spis samt golvvärme på hela entréplanet, beläget med gångavstånd till vacker natur och sjö. Bostaden är till stora delar renoverad både invändigt och utvändigt och ger ett genomgående mycket välskött intryck. På entréplan hittar vi ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till ett vackert inglasat uterum om cirka 40 kvm, öppen spis samt fint parkettgolv. Här finns även ett praktiskt och stilrent kök (Kvik) med vit inredning och köksö, ett fint kaklat badrum med badkar, duschkabin och tvättmaskin. På övre plan finns en hall , två fina sovrum samt klädkammare och kattvind. I källaren hittar vi ett pannrum samt flera förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker via bergvärme samt luftvärmepump. Fönster är av 3-glas. Här finns allt man behöver för att flytta in och slå sig till ro. Huset omges av en stor och lummig trädgårdstomt om 2200 kvm med fruktträd och gräsytor vilket passar perfekt för barnlek och sociala aktiviteter. På tomten finns även två förrådsbyggnader med plats för gräsklippare och verktyg. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 7 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Gärdesvägen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Gärdesvägen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
925 000 kr
104 + 92 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 7! Ett funktionellt boende som passar perfekt för barnfamiljen! Här hittar vi en 1½ plan villa med källare om 104 kvm med en öppen trädgårdstomt om 1155 kvm. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med gott om yta där flera av rummen har renoverats och förbättrats under de senaste åren. På entréplan hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till en rymlig altan med tak, ett praktiskt kök med separat plats för matgrupp, ett badrum med duschkabin samt ett sovrum med inbyggd garderob. Vidare på övervåningen finns två sovrum med fräscha ytskikt, en wc samt klädkammare med gott om plats för förvaring. På källarplan hittar vi tvättrum med tvättmaskin, flera förrådsutrymmen samt ett pannrum. I anslutning till huset finns ett rymligt garage med mekanisk port som rymmer en bil. Uppvärmning sker via direktverkande el samt en gedigen kamin placerad i vardagsrummet. Fönster är av 3-glas (installerade jan 2022). På tomten finns ett även en uteplats med staket, en förrådsbyggnad och ett vedförråd. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 20