Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Villavägen 6, Skåpafors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Villavägen 6

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
650 000 kr
104 + 15 m²
4 rum
1 657 m² tomt

Välkommen till Villavägen 6! Här hittar vi ett charmigt och praktiskt enplanshus med vidbyggt garage om 104 kvm och 15 kvm biarea, beläget i ett familjärt och omtyckt område med sjöutsikt över Laxsjön. Perfekt för barnfamiljen! Fastigheten erbjuder ett välskött hus med mycket möjligheter att sätta sin egen prägel. Här hittar vi en rymlig hall med inbyggda garderober, ett öppet och ljust vardagsrum med rejäl braskamin och utgång till altan med trivsam sjöutsikt och ett praktiskt kök med stilrena köksluckor i trä samt separat matplats. Vidare finns tre sovrum, varav ena har inbyggda garderober, en wc, ett badrum med duschkabin och bidé samt ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin, garderober och utgång till trädgård. I huset finns även garage med plats för bil. Uppvärmningen sker via luftvärmepump, braskamin samt elelement. Fönster är av 3-glas och 2-glas. Bostaden omges av en rymlig lättskött trädgårdstomt om 1 657 kvm med gott om plats för barnlek och sociala aktiviteter. På tomten finns även ett förråd om cirka 8 kvm. I närområdet finns finns fina naturområden och förskola. Kommunal badplats finns med gångavstånd. Fastigheten är belägen cirka fem kilometer från centrala Bengtsfors där det finns allt man behöver i vardagen, så som matbutiker, klädbutik, bank, grundskola, gym och café. Välkommen på visning!

Dammenvägen 5, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Dammenvägen 5

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
785 000 kr
118 + 40 m²
5 rum
1 007 m² tomt

Välkommen till Dammenvägen 5! Ett välskött och rymligt sutterränghus om 118 kvm med 41 kvm biarea. Beläget i ett populärt och familjevänligt område med gångavstånd till både skola och centrum. Här erbjuds en en praktisk planlösning med gott om utrymme för hela barnfamiljen. Huset är väl omhändertaget och har renoverats löpande med bland annat byte av tak år 2008, byte av värmesystem till luft/vattenpump år 2008 samt att invändiga ytskikt har renoverats och förbättrats. På entréplan finner vi en hall, ett sovrum, en wc med toalett, ett praktiskt förråd med hyllor, ett tvättrum med tvättmaskin och förvaringsmöjligheter samt ett pannrum. I huset finns även ett inbyggt garage med plats för bil. På övre plan finns en hall med utgång till en trivsam altan under tak, ett ljust och öppet vardagsrum med parkettgolv, utgång till en rymlig balkong samt ett stort 3-glasfönster. Vidare hittar vi även ett praktiskt kök med stilrena köksluckor, separat matplats samt delvis nya vitvaror (från år 2021-2023). Vi hittar även ett badrum med duschkabin samt två sovrum varav ena har inbyggda garderober. Huset värms upp av luftvärmepump från 2008. Fönsterna är av 2-glas. Huset omges av en öppen trädgårdstomt om 1007 kvm med uppvuxna häckar och träd. Här finns gott om plast för barnlek och social aktiviteter. I Bengtsfors centrum som ligger cirka 10 minuter bort med gångavstånd finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ödebyn 13, Bäckefors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Ödebyn 13

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
525 000 kr
150 m²
7 rum
1 751 m² tomt

Varmt välkommen till Ödebyn 13 - och denna gedigna villa! Här erbjuds en boyta om 150 kvadratmeter fördelat på 7 rum varav 3 sovrum. På entréplan finns ett socialt vardagsrum med öppen spis, sovrum, tvättstuga, samt kontor. På det övre planet möts vi av en hall med kamin, kök med plats för matgrupp, vardagsrum och matrum i anslutning. Två sovrum och ett badrum med utgång till balkongen. Här finns också ett vidbyggt garage med automatisk port och pannrum i anslutning. Villan är lantligt belägen på en lättskött trädgårdstomt med en porlande bäck intill tomtgränsen. Här finns bra odlingsmöjligheter för den intresserade. På tomten finns också en äldre förrådsbyggnad med gott om förvaring för trädgårdens verktyg och maskiner. Området runt bostaden är lugnt och naturnära. Här bor du med gångavstånd till busshållsplats vid väg 166. Härifrån kan du ta dig till bland annat samhället i Bäckefors och centrala Mellerud med flera butiker, samt tåg och bussförbindelser. Välkommen på visning!

Gärdesvägen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Gärdesvägen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
925 000 kr
104 + 92 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 7! Ett funktionellt boende som passar perfekt för barnfamiljen! Här hittar vi en 1½ plan villa med källare om 104 kvm med en öppen trädgårdstomt om 1155 kvm. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med gott om yta där flera av rummen har renoverats och förbättrats under de senaste åren. På entréplan hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till en rymlig altan med tak, ett praktiskt kök med separat plats för matgrupp, ett badrum med duschkabin samt ett sovrum med inbyggd garderob. Vidare på övervåningen finns två sovrum med fräscha ytskikt, en wc samt klädkammare med gott om plats för förvaring. På källarplan hittar vi tvättrum med tvättmaskin, flera förrådsutrymmen samt ett pannrum. I anslutning till huset finns ett rymligt garage med mekanisk port som rymmer en bil. Uppvärmning sker via direktverkande el samt en gedigen kamin placerad i vardagsrummet. Fönster är av 3-glas (installerade jan 2022). På tomten finns ett även en uteplats med staket, en förrådsbyggnad och ett vedförråd. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Pilvägen 6, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
  • Budgivning pågår

Pilvägen 6

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 100 000 kr
126 + 65 m²
4 rum
1 206 m² tomt

Välkommen till Pilvägen 6! En rymlig Sutterängvilla om 126 kvm med 3 sovrum, stort garage och fin utsikt mot sjön. Bostaden har en praktisk planlösning med mycket yta och passar perfekt till barnfamiljen. På källarplan hittar vi bland annat en gillestuga med vackert trätak och öppen spis, ett gästrum/kontor med klädkammare, ett rymligt tvättrum med tvättmaskin, pannrum samt ett badrum med dusch. Från pannrummet finns utgång till ett rymligt garage som är byggt i anslutning till huset. Vidare på ovanvåning hittar vi en hall med utgång till en trevlig balkong som har utsikt mot sjön, ett allrum/tv-rum samt ett rymligt kök med plats för matgrupp, köksluckor i trä samt utgång till uteplats på baksidan. Det finns även ett hemtrevligt vardagsrum med ljusa tapeter, gediget parkettgolv samt stora glaspartier som ger mycket ljusinsläpp, två sovrum med inbyggda garderober, varav ena har utgång till trädgården samt ett badrum med toalett, bidé och dusch. Uppvärmning sker via bergvärme (installerat 2008/2009. Fiber finns. Ett välutrustat hus som har allt man behöver. Här är det bara att flytta in! Bostaden omsluts välskött och prydlig trädgårdstomt om 1206 kvm med fina planteringar samt ett gemytligt litet altandäck i trä där man kan njuta av solskenet. Framför huset finns en stor grusad uppfart med plats för flera bilar. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Bäckedalsgatan 9, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Bäckedalsgatan 9

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 800 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till detta välhållna hus om 148 kvm - Ett hem att trivas i! Här erbjuds ett perfekt planerat boende vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här är vardagsrummet husets givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och stilrent rum med parkettgolv och väggar i ljus tapet. Gott om plats för flera sällskapsytor och en vacker kakelugn som höjer mysfaktorn. Huset har totalt 5 sovrum i bra storlek. Kök med plats för matgrupp. Tvättstuga med groventré i anslutning samt bad/WC på två plan. Här finns även ett praktiskt dubbelgarage med betongplatta och 2 garageportar. Huset har en trevlig och insynsskyddad uteplats angränsande mot naturen samt en lättskött trädgårdstomt . Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till rogivande natur samt elljusspår. Inom gångavstånd finns, förskolor, skolor, idrottsplats samt butiker i centrala Bengtsfors. Varmt välkommen på visning.

  • Plus

Visar alla 6