Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Mäklare

Hagenvägen 1, Skåpafors, Bengtsfors kommun

Hagenvägen 1

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

385 000 kr

68 m²

4 rum

1 186 m² tomt

Med ett högt och fint läge i centrala Skåpafors befinner sig denna 1 1/2 plansvilla med stor potential att sätta sin egen prägel och touch på. Njut av välplanerade ytor, sjöutsikt, garage och mycket mer! Entréplanet bjuder på ett rymligt kök i anslutning till matsal, ett vardagsrum med stora fönsterpartier, badrum och sovrum. På övre plan finns ett sovrum med balkong och en oinredd vind med flexibel planlösning som kan anpassas utifrån egna önskemål - utmärkt för den händige med snickarglädje. Källarplan är ett mer praktiskt plan med fina förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. Uppvärmning via kombipanna (Nibe) med ved/el/olja från runt år 2018. Till fastigheten hör ett fristående garage och en trevlig trädgårdstomt om 1 186 kvm som innebär stora möjligheter för både vuxna och barn och passar utmärkt för både lek och umgänge. Skåpafors är beläget knappt fem kilometer öster om Bengtsfors. På orten finns förskola och fritidshem samt sporthall och kommunal badplats. Här bor du i fridfulla och trivsamma kvarter med sjöarna Svärdlång och Laxsjön bara ett stenkast från huset. Varmt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
Sandviksvägen 4, Dals Långed, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Sandviksvägen 4

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

1 395 000 kr

170 m²

6 rum

1 185 m² tomt

Välkommen till denna gedigna familjevilla belägen i attraktivt område i Dals Långed! Tidlös och välplanerad villa med tillhörande garage om 6 rok varav 4 sovrum. En bostad med mycket värme som inrymmer plats för den större familjen. På entréplanet befinner sig ett av sovrummen, vardagsrum, helkaklat badrum, tvättstuga och kök. Det ljusa och praktiskt planerade köket med stilrena skåpsluckor i grå kulör erbjuder plats för matbord och stolar. Här finns svängrum för såväl matlagning som middagsgäster! Extra sällskapsyta finns i det charmiga vardagsrummet med trägolv och utgång till altan. En trappa upp väntar ytterligare tre sovrum, klädkammare, WC och ett allrum med mysig kamin. Från det större sovrummet nås bostadens balkong! Källarplanet med flera möjliga användningsområden och fina förvaringsutrymmen är fördelat på en verkstad, duschrum, matkällare och ett allrum/förråd. Allrummet kan göras om till en potentiell gillestuga om så önskas. Fastigheten har en njutbar utemiljö med en trädgårdstomt om 1 185 kvm samt soliga uteplatser i delvis söderläge. Mycket vackert belägen på en lugn gata i närheten av Långbrons sluss som är den 15:e slussen i Dalslands kanals sjösystem och leder från sjön Långbrohöljen till Laxsjön. Här finns slusscafé samt badplats för svalkande dopp sommartid! Samhället Dals Långed ligger två mil söder om Bengtsfors vid sjön Råvarpen och är Bengtsfors kommuns mest långsträckta tätort. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Förskola och grundskola upp till årskurs fem finns också på orten. Några av turistattraktioner i området är vackra Baldersnäs Herrgård där det arrangeras flera evenemang årligen, Dalslandsaktiviteter samt hällristningarna i Tisselskog. Välkommen till Sandviksvägen 4!

 • Plus
Björkhagsgatan 13, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Björkhagsgatan 13

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

1 485 000 kr

125 m²

6 rum

2 147 m² tomt

En mycket tilltalande enplansvilla med delvis källare! Här välkomnas man direkt av en ombonad och smakfull känsla som genomsyrar hela villan! En välplanerad planlösning fördelat på 6 rok, varav 4 sovrum. Här erbjuds bl.a. ett luftigt och modernt kök med matplats samt stort glasparti mot trädgården. Ett gediget vardagsrum med parkettgolv, plats för flera sällskapsytor och öppen spis. Både från vardagsrummet och matplatsen nås den större altanen med avskilt samt soligt läge. På entréplan finns även ett nyrenoverat badrum och en gästtoalett. Praktisk tvättstuga med utgång till ett vidbyggt garaget om ca 25 kvm. Källarplan bjuder på flera förrådsmöjligheter, en gillestuga med öppen spis och ett hobby/arbetsrum. Även härifrån finns en utgång till trädgården. Uppvärmning via bergvärmepump. Huset omges av en trivsam trädgårdstomt med stort trädgårdsland, bärbuskar och flera äppelträd i olika sorter. Sjöbevattning finns. Området är populärt! Här bor du med närhet till sjö, natur och inom promenadavstånd till Bengtsfors samhälle. Detta är ett utmärkt boende för barnfamiljer. I närheten finns Björkåsens förskola och Krutkällans badplats. Bengtsfors samhälle har mycket att erbjuda. Här finns förskolor, grundskola, gymnasium samt butiker, konsthall, restauranger och banker. I sjön Lelång hittar man badplatser och gästhamn. Sevärdheter på orten är friluftsmuséet Gammelgården, halmmuséet Halmens Hus samt bronsåldershällristningarna i Högsbyn. På hösten anordnas den årliga Bonnamarknaden där lokalproducerade varor köps och säljs. Sammanlagt har Bengtsfors kommun 399 sjöar och här anordnas årligen Dalslands kanotmaraton som ingår i den så kallade Dalslandsklassikern med ytterligare löpning och cykling. Välkommen på visning!

Ängebo Solbacka 1, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Ängebo Solbacka 1, Bengtsfors, Bengtsfors kommun, bild 2
Ängebo Solbacka 1, Bengtsfors, Bengtsfors kommun, bild 3

Ängebo Solbacka 1

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

990 000 kr

80 m²

6 rum

1 414 m² tomt

Välkommen till Ängebo Solbacka 1! Här presenteras en ombonad fastighet som omges av ett stort altandäck i flera nivåer med möjligheten att njuta av solen i olika väderstreck. På altandäcket finns ett lusthus och en grillplats med fin utsikt över den vackra omgivningen! Välkommen in i ett rymligt vardagsrum med tak öppet till nock. Här ligger ett parkettgolv som går fint ihop med de vitlaserade panelväggarna. Från vardagsrummet nås ett loft med plats för flera sängplatser. Loftet kan också nyttjas som ett bra förvaringsutrymme! I anslutning till vardagsrummet finns kök, två sovrum i bra storlek, badrum och en WC/Tvättrum. Villan har byggts till med ett allrum som har en kokvrå och ett sovrum. Den tillbyggda delen har en egen ingång och passar utmärkt som gästutrymme eller skapar plats för den större familjen. Till fastigheten hör en härlig insynsskyddad trädgårdstomt inramad av häckar samt två rymliga garage och en friggebod. Här bor du cirka 30 minuter från Bengtsfors samhälle med matbutiker, restauranger, café och skolor. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Södra vägen 28, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Södra vägen 28

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

850 000 kr

77 m²

4 rum

1 482 m² tomt

Välkommen till Södra vägen 28! Här presenteras en rymlig och gedigen villa med plats för hela familjen att växa i. Villan har stor potential med möjligheten att sätta sin egen prägel! Trevlig och välplanerad planlösning fördelat på 4 rok, varav tre sovrum, samt gott om förvaringsutrymmen på varje plan. Här erbjuds bl.a. ett trivsamt vardagsrum med utsikt och utgång till uteplats under tak. Fin sjöutsikt från uteplatsen. Ett praktiskt kök med plats för en matgrupp. WC på varje plan. Uppvärmning via bergvärme. Fastigheten är belägen i ett familjevänligt och populärt område med närhet till sjö och från bostadens terrass erbjuds en vacker sjöutsikt! Villan har ett fint och högt läge och omges av en större insynsskyddad trädgårdstomt. Detta är en utmärkt fastighet om du som många andra vill bo i ett lugnare område med närhet till centrum och allt du behöver i vardagen. Bengtsfors samhället erbjuder bl.a. mataffärer, restauranger, skolor och goda allmänna kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Laxsjövägen 4, Skåpafors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Laxsjövägen 4

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

700 000 kr

85 m²

4 rum

1 085 m² tomt

Välkommen till Laxsjövägen 4! Här presenteras en charmig enplansvilla i ett familjevänligt och naturnära område. En kort promenad från närmsta badplats vid Laxsjön. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med trivsamt vardagsrum, två rymliga sovrum, ett funktionellt kök, badrum, tvättstuga, förråd och ett garage. Garaget kan nås från huset! Här finns möjligheten att renovera och sätta sin egen prägel på boendet. Villan har potential och kan bli en framtida drömbostad! Fastigheten är belägen i Skåpafors som ligger knappt fem kilometer öster om Bengtsfors vid sjöarna Svärdlång och Laxsjön. På orten finns förskola och fritidshem samt gångavstånd till kommunal badplats. Välkommen på visning av charmiga Laxsjövägen 4!

Bodanevägen 18, Skåpafors, Bengtsfors kommun

Bodanevägen 18

Villa
Skåpafors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

985 000 kr

90 m²

4 rum

660 m² tomt

Välkommen till Bodanevägen 18! Här erbjuds en välplanerad sutterängvilla i ett lugnt och naturnära område. Kliv in i bostadens mysig hall med braskamin för att sedan ta dig vidare till övre plan. Här finns ett stort och rymligt vardagsrum som ger plats för socialt umgänge. Idag används rummet som vardagsrum med öppen planlösning till matsal, detta rum har ett mycket fint ljusinsläpp och utgång till bostadens stora balkong! Köket som renoverades för cirka 8 år sedan är väl planerat med bland annat inbyggd ugn, induktionshäll, diskmaskin, microugn och två stycken kombinerade kyl och frys. Köket erbjuder plats för en matgrupp och utgång till uteplats! På övre plan också bostadens två sovrum med garderober och ett badrum med duschkabin. På entréplan finns ett allrum som idag används som tv-rum, en tvättstuga, ett pannrum och en verkstad med bra förvaringsmöjligheter. Till fastigheten hör ett garage och en sluttande trädgårdstomt om 660 kvm. Fastigheten är belägen i Skåpafors som ligger knappt fem kilometer öster om Bengtsfors vid sjöarna Svärdlång och Laxsjön. På orten finns förskola och fritidshem samt sporthall och kommunal badplats. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Strandvägen 9B, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Strandvägen 9B

Radhus
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

650 000 kr

114 m²

5 rum

523 m² tomt

På Strandvägen 9B med sjönära läge i inloppet av Dalslands kanal erbjuds detta parhus med en boarea på 114 kvadratmeter. Fastigheten nyttjas idag som fritidsboende men kan även nyttjas som permanent bostad. Fastigheten är belägen ca 10 minuter från Bengtsfors och ca 1 h från Strömstad. Bostaden har under säljarens ägo genomgått yttre renoveringar så som fasadbyte, nya fönster, ny ytterdörr och nytt tak. Även bostadens duschrum samt WC har renoverats. Vi välkomnas in i huset av en entréveranda under tak. På entréplan finns ett allrum/matsal i anslutning till kök som erbjuder utgång till boendets balkong med en fin sjöutsikt. På entréplan finns även två av tre sovrum, badrum, gästtoalett och förråd. På nedre plan hittar vi bostadens vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård. Här finns även tvättstuga, matkällare, två förråd och ett sovrum. Bostaden är fördelad på 5 rum varav 3 sovrum som genomgående erbjuder ljusa väggar och ett fint ljusinsläpp. Till fastigheten hör en sluttande trädgårdstomt om 523 kvm, garage, en stenlagd uteplats med öppen spis och markis samt båtplats. I närområdet finns två av Dalslands kanals slussar, badplats och fina strövområden. I Billingsfors samhälle finns också mataffär med posthantering, förskola, sporthall och fotbollsplan. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Rosenvägen 8, Billingsfors, Bengtsfors kommun

Rosenvägen 8

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

720 000 kr

102 m²

5 rum

1 078 m² tomt

Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett stilrent boende där det märks att någon med känsla för inredning har gjort färgvalen. De sobra färgerna skänker ett lugn till hela bostaden. Här framträder de fräscha ytskikten och skapar känslan av ett modernt och ombonat hem. Huset består bland annat av ett trevligt kök med köksö och bänkskiva i sten och matrum i anslutning. Här finns tre sovrum varav ett med walk-in-closet. Ett socialt och stilrent vardagsrum med stora fönster som ger gott om ljusinsläpp, öppen spis med kassett och utång till inglasad altan. Det helkaklade badrummet och gästtoaletten är nyligen renoverade. På källarplan finns ett sovrum, gott om förvaringsutrymmen, en praktisk tvättstuga och garage med plats för en bil. Till huset hör en stor altan som till viss del är inglasad. Här finns gott om plats för att möblera med både loungemöbel och matgrupp. Huset står på en 1078 kvadrameter stor barnvänlig och lättskött trädgårdstomt med med stora gräsytor. Här bor man i ett lugnt område på återvändsgatan. I närområdet finns förskola och idrottsplats. Till matbutiken och busshållsplats är det gångavstånd. Välkommen på visning!

Visar alla 9