Mäklare Elisabeth Jansson

Elisabeth Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ödebyn 13, Bäckefors, Bengtsfors kommun

Ödebyn 13

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
525 000 kr
150 m²
7 rum
1 751 m² tomt

Varmt välkommen till Ödebyn 13 - och denna gedigna villa! Här erbjuds en boyta om 150 kvadratmeter fördelat på 7 rum varav 3 sovrum. På entréplan finns ett socialt vardagsrum med öppen spis, sovrum, tvättstuga, samt kontor. På det övre planet möts vi av en hall med kamin, kök med plats för matgrupp, vardagsrum och matrum i anslutning. Två sovrum och ett badrum med utgång till balkongen. Här finns också ett vidbyggt garage med automatisk port och pannrum i anslutning. Villan är lantligt belägen på en lättskött trädgårdstomt med en porlande bäck intill tomtgränsen. Här finns bra odlingsmöjligheter för den intresserade. På tomten finns också en äldre förrådsbyggnad med gott om förvaring för trädgårdens verktyg och maskiner. Området runt bostaden är lugnt och naturnära. Här bor du med gångavstånd till busshållsplats vid väg 166. Härifrån kan du ta dig till bland annat samhället i Bäckefors och centrala Mellerud med flera butiker, samt tåg och bussförbindelser. Välkommen på visning!

Torpane 15, Bäckefors, Bengtsfors kommun

Torpane 15

Villa
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
850 000 kr
105 + 97 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till Torpane 15! Här erbjuds en enplansvilla om 105 kvadratmeter fördelat på 4 rum varav 3 sovrum. På entréplanet möts vi av en ljus hall med bra förvaring. Rymligt kök med kamin och matrum i anslutning. Två sovrum i bra storlek med förvaring samt ett badrum med badkar. På källarplanet finns ett sovrum/allrum, en trevlig gillestuga med kamin. Tvättstuga, pannrum samt förvaring i form av förråd. Huset är beläget på en trädgårdstomt med vyer över ett öppet landskap och åkrar vilket bidrar till den lantliga känslan. Här ingår även 2,3 hektar mark. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Bolstad Åker 3 & 4, Mellerud, Melleruds kommun
 • Budgivning pågår

Bolstad Åker 3 & 4

Villa
Mellerud, Melleruds kommun
895 000 kr
154 m²
5 rum

Välkommen till Bolstad Åker 4 & 3! En gedigen fastighet med tomt om 4730 kvm och lantligt belägen cirka två mil från Melleruds centrum. Denna trevliga fastighet erbjuder bland annat ett bostadshus med 1 1/2 plan om 154 kvm fördelat på 5 ROK varav 3 sovrum, ett äldre gästhus, en stor ladugård om totalt 468 med stall samt ett separat rymligt garage med gjuten platta och tre portar. Husen omsluts av en gårdsplan samt en lummig trädgårdstomt med vackert uppvuxna träd som ger trevligt insynsskydd. Här finns gott om yta både för till exempel egna odlingar och sällskapsytor. I bostadshuset hittar vi ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp, trägolv och en rejäl kamin, ett praktiskt kök med gula köksluckor och plats för separat matgrupp samt ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin, mangel och dusch. Här finns också en wc, två sovrum, en groventré samt ett förråd. På övre plan hittar vi en hall med utgång till balkong, två sovrum med inbyggda garderober samt en wc. Uppvärmning sker via direktverkande el. Ett rymligt hus med renoveringsbehov som du kan sätta din egen prägel på! Gästhuset om cirka 60 kvm är fördelad på 1 1/2 plan med 3 ROK. På nedervåningen hittar vi bland annat ett kök i äldre stil med köksluckor i trä och en gedigen kökspanna från Husqvarna, ett badrum med dusch, ett sovrum samt ett vardagsrum. På övre plan finns två sovrum och en wc. Uppvärmning sker via direktverkande el. I ladugården hittar vi bland annat förråd för spannmål, fyra stycken boxar för kor/grisar, svinstia, stall samt en maskinhall. El finns indraget. Fasad och tak är av plåt. Det separata garaget om cirka 50 kvm med gjuten platta, plåtfasad samt plåttak erbjuder mycket yta med gott om plats för både fordon och maskiner. Garaget är utrustat med två mindre portar samt en större. Mellerud centrum når man med bil på cirka 20 minuter. Där finns det bland annat butiker, bank, restauranger, badhus och gym. Det finns även bra förbindelser med lokaltrafiken och tåg med direktförbindelse till både Göteborg och Karlstad. Ca två mil från bostaden finns den kommunala badplatsen Näs Sannar, en omtyckt badplats vid Vänern och Melleruds Golfklubb. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Hasselvägen 1, Billingsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Hasselvägen 1

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
850 000 kr
123 + 10 m²
5 rum
958 m² tomt

Välkommen till Hasselvägen 1! Nu finns möjligheten att förvärva denna praktiska och lättskötta enplansvilla om 123 kvm fördelat på 5 rok. Villan är belägen på en hörntomt med söderläge. Villan har löpande renoverats och förmedlar en trivsam boendekänsla. Välplanerad planlösning med bl.a. en entréhall med en gedigen kamin, tre rymliga sovrum, ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till altan, ett nyrenoverat kök, större badrum, tvättstuga, gästtoalett och förvaringsutrymmen. Här finns också ett vidbyggt garage med separat förråd/verkstad. Uppvärmning sker via luftvärmepump, direktverkande el samt kamin. Bostaden omsluts av en öppen och lättskött trädgårdstomt om 958 kvm med en nybyggd altan om ca 40 kvm samt en entréveranda med delvis tak. Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både naturområde och sjö. Med gångavstånd från bostaden finns mataffär, förskola samt vandringsleder. I centrala Billingsfors finns mataffär, pizzeria, kiosk, idrottshall och hållplats för lokaltrafiken som erbjuder bra förbindelser med övriga orter i Dalsland. 6 km från bostaden ligger samhället Bengtsfors där det finns ett stort utbud av bland annat matbutiker, bank, restauranger, vårdcentral, klädbutiker, gym samt grundskola. Välkommen på visning!

Tunemyrsgatan 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Tunemyrsgatan 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
685 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
840 m² tomt

Välkommen till Tunemyrsgatan 7! På detta attraktiva läge hittar vi ett praktiskt enplanshus om 88 kvm med källare och tre sovrum. Här erbjuds ett mycket trivsamt boende i en populär del av Bengtsfors. En ombonad villa med välplanerad planlösning som erbjuder bl.a. ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till trädgården, ett stort och gediget kök med vita köksluckor och plats för separat matgrupp, ett badrum med badkar samt tre rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Vidare på källarplan hittar vi en rymlig hall och en mysig gillestuga med braskamin. Här finns även ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och duschkabin samt förrådsutrymme. I anslutning till huset finns ett garage med plats för bil. Uppvärmning sker via direktverkande el, oljefyllda element samt pelletskamin. Fönster är av 2-glas samt 3-glas. Bostaden omsluts av en inhägnad trädgårdstomt om 840 kvm som präglas av vackra syrener, rosor och en silverek. På tomten finns ett uthus om cirka 5 kvm. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat badplats, lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng.

Norra Grean 10, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Norra Grean 10

Övrigt
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
2 350 000 kr
1,2 ha tomt

Välkommen till Norra Grean 10 och 12! Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga industrifastighet om 1140 kvm belägen vid sjön Lelången. Här finns mycket möjligheter för egen verksamhet som t.ex. verkstad, förvaring samt uthyrning av utrymmen. Lokalerna har tidigare bland annat använts som bilförsäljning med verkstad och vinterförvaring av bil, husbil och båt. Byggnaden omges av och en tomt om 6911 kvm där vi även hittar en lagerhall med tältduk om cirka 100 kvm samt en större förrådsbyggnad med plåttak. Norra Grean 10 säljes tillsammans med fastigheten Norra Grean 12, som består av ett ett 2-planshus med källare om 80 kvm med 5 ROK samt en tomt om 5516 kvm som även innehåller ett gästhus och en förrådsbyggnad om cirka 50 kvm. Industrifastigheten är uppdelad i tre våningar. På entréplan hittar vi en utställningshall med gjutna golv och stora fönsterpartier, en stor port för in och utkörning av fordon, (takhöjden passar även större fordon som till exempel husbil), flera förrådsutrymmen, kontorslokaler med kök, ett pannrum med oljebrännare (nyinstallerad oljetank), ett valv samt ett badrum med dusch. På övre plan finns en verkstad med fyra manuella portar, tvätthall, lackeringshall, smörjgrop, en hydraulisk lift, starkström samt mekanisk ventilation. Vidare hittar vi flera kontorslokaler med köksdel, samt ett omklädningsrum med toalett och dusch. Här finns även en lägenhet om 65 kvm med 3 ROK belägen på tredje plan. Lägenheten erbjuder bland annat vardagsrum, två sovrum med tillhörande sovalkov, kök samt badrum med badkar och tvättmaskin. Uppvärmning sker via luftvärmepump och direktverkande el. Det finns även möjlighet att använda oljebrännare (rör behöver ses över innan användning). Fönster är av 2-glas. Inga utrymmen är uthyrda i nuläget. I Bostadshuset på Norra Grean 12 erbjuds en praktisk planlösning med stora möjligheter att sätta sin egen prägel. På nedre plan hittar vi en entréhall, ett sovrum, ett vardagsrum med trägolv, ljusa ytskikt, stora glaspartier och plats för separat matplats. På nedre plan finns även en oinredd del som planerats att bli kök och ett badrum. Ett komplett kök från IKEA, dörrar, isolering samt ritningar följer med. Vidare på övre plan finns ett vardagsrum med öppen spis (ej använd) och utgång till balkong med vacker utsikt över Lelången och två sovrum varav det ena har inbyggda garderober. Här hittar vi även en WC och kattvind. På källarplan finns ett pannrum med oljebrännare, tvättrum med tvättmaskin och dusch samt ett garage med två portar. I Bengtsfors centrum som ligger cirka 3 km bort finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Välkommen på visning!

 • Plus
Gärdesvägen 7, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Gärdesvägen 7

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
925 000 kr
104 + 92 m²
4 rum
1 155 m² tomt

Välkommen till Gärdesvägen 7! Ett funktionellt boende som passar perfekt för barnfamiljen! Här hittar vi en 1½ plan villa med källare om 104 kvm med en öppen trädgårdstomt om 1155 kvm. Bostaden erbjuder en praktisk planlösning med gott om yta där flera av rummen har renoverats och förbättrats under de senaste åren. På entréplan hittar vi bland annat ett hemtrevligt vardagsrum med utgång till en rymlig altan med tak, ett praktiskt kök med separat plats för matgrupp, ett badrum med duschkabin samt ett sovrum med inbyggd garderob. Vidare på övervåningen finns två sovrum med fräscha ytskikt, en wc samt klädkammare med gott om plats för förvaring. På källarplan hittar vi tvättrum med tvättmaskin, flera förrådsutrymmen samt ett pannrum. I anslutning till huset finns ett rymligt garage med mekanisk port som rymmer en bil. Uppvärmning sker via direktverkande el samt en gedigen kamin placerad i vardagsrummet. Fönster är av 3-glas (installerade jan 2022). På tomten finns ett även en uteplats med staket, en förrådsbyggnad och ett vedförråd. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

SIDAN 2:15 & 2:35, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

SIDAN 2:15 & 2:35

Gård/Skog
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 250 000 kr
15,9 ha tomt

Belägen i de vackra skogarna i norra Dalsland och med närhet till väg 172 hittar vi denna skogsfastighet på totalt 15,9 ha hektar, varav 14,2 produktiv skogsmark. Fastigheten består av av Sidan mellan 2:15 & 2:35. På Sidan mellan 2:15 finns en blandning av gran (46%), tall (43%) och löv (11%). Medelboniteten på skogen är 6,2 msk/hektar och virkesförrådet är 1715 m3sk med avverkningsförslag i form av gallring på 329 m3sk under de kommande 10 åren enligt skogsbruksplan upprättad juli 2023. Landareal är 12,7 ha varav produktiv skogsmark är 12ha. På Sidan mellan 2:35 finns en blandning av gran (59%), tall (27%) samt löv (14%). Medelboniteten på skogen är 5,4 msk/hektar och virkesförrådet är 397 m3sk med avverkningsförslag i form av gallring på 95 m3sk under de kommande 10 åren enligt skogsbruksplan upprättad juli 2023. Landareal är 3,2 ha varav produktiv skogsmark är 2,2 ha. Jakträtt om småvilt samt älgjakt i Sidan Södras jaktlag medföljer fastigheten Sidan Mellan 2:15. Fö mer information, se skogsbruksplanen under fliken "Dokument". Fastigheten är belägen cirka 12 km norr om Bengtsfors på väg mot Gustavsfors.

Pilvägen 6, Bengtsfors, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Pilvägen 6

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 100 000 kr
126 + 65 m²
4 rum
1 206 m² tomt

Välkommen till Pilvägen 6! En rymlig Sutterängvilla om 126 kvm med 3 sovrum, stort garage och fin utsikt mot sjön. Bostaden har en praktisk planlösning med mycket yta och passar perfekt till barnfamiljen. På källarplan hittar vi bland annat en gillestuga med vackert trätak och öppen spis, ett gästrum/kontor med klädkammare, ett rymligt tvättrum med tvättmaskin, pannrum samt ett badrum med dusch. Från pannrummet finns utgång till ett rymligt garage som är byggt i anslutning till huset. Vidare på ovanvåning hittar vi en hall med utgång till en trevlig balkong som har utsikt mot sjön, ett allrum/tv-rum samt ett rymligt kök med plats för matgrupp, köksluckor i trä samt utgång till uteplats på baksidan. Det finns även ett hemtrevligt vardagsrum med ljusa tapeter, gediget parkettgolv samt stora glaspartier som ger mycket ljusinsläpp, två sovrum med inbyggda garderober, varav ena har utgång till trädgården samt ett badrum med toalett, bidé och dusch. Uppvärmning sker via bergvärme (installerat 2008/2009. Fiber finns. Ett välutrustat hus som har allt man behöver. Här är det bara att flytta in! Bostaden omsluts välskött och prydlig trädgårdstomt om 1206 kvm med fina planteringar samt ett gemytligt litet altandäck i trä där man kan njuta av solskenet. Framför huset finns en stor grusad uppfart med plats för flera bilar. Bostaden är beläget i trivsamt barnvänligt område med gångavstånd till bland annat lekplats och naturområden. I Bengtsfors centrum som ligger 5 minuter bort med bil finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, skola, café och gym. Det finns även goda bussförbindelse med lokaltrafiken till Åmål, Ed, Uddevalla och Årjäng. Varmt välkommen på visning!

Bäckedalsgatan 9, Bengtsfors, Bengtsfors kommun

Bäckedalsgatan 9

Villa
Bengtsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 800 000 kr
148 + 40 m²
6 rum
1 049 m² tomt

Välkommen till detta välhållna hus om 148 kvm - Ett hem att trivas i! Här erbjuds ett perfekt planerat boende vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här är vardagsrummet husets givna samlingspunkt – ett rymligt, socialt och stilrent rum med parkettgolv och väggar i ljus tapet. Gott om plats för flera sällskapsytor och en vacker kakelugn som höjer mysfaktorn. Huset har totalt 5 sovrum i bra storlek. Kök med plats för matgrupp. Tvättstuga med groventré i anslutning samt bad/WC på två plan. Här finns även ett praktiskt dubbelgarage med betongplatta och 2 garageportar. Huset har en trevlig och insynsskyddad uteplats angränsande mot naturen samt en lättskött trädgårdstomt . Här bor man i ett familjevänligt och lugnt område med närhet till rogivande natur samt elljusspår. Inom gångavstånd finns, förskolor, skolor, idrottsplats samt butiker i centrala Bengtsfors. Varmt välkommen på visning.

 • Plus
Björtveten 16, Bäckefors, Bengtsfors kommun

Björtveten 16

Övrigt
Bäckefors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 750 000 kr
1,9 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga och välskötta industrifastighet med mycket möjligheter för egen verksamhet som tex. verkstad samt uthyrning av utrymmen. Byggnaden är om totalt 1750 kvm indelad i en kontor/lägenhetsdel om 220 kvm och produktionshallar/verkstad/lager om 1530 kvm. Hyreslägenhet uthyrd och resterande utrymmen är delvis uthyrt idag. Förrådsbyggnad som delvis är uthyrd. Fiber finns installerat i byggnaden. Hela fastigheten värms upp per idag med luftvärmepumpar och oljepanna med effektivt ventilationssystem. Tomtmark om ca 1,9 ha med utrymme för förvaring och maskiner. Enskilt vatten och trekammarbrunn med infiltration från år 2021. Fastigheten är belägen strax utanför Bäckefors samhälle och lättåtkomligt från landsvägen för bilar och lastbilar. Välkommen att kontakta oss för visning!

 • Plus
Tallmovägen 33, Dals Långed, Bengtsfors kommun
 • Budgivning pågår

Tallmovägen 33

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 295 000 kr
160 + 46 m²
7 rum
2 054 m² tomt

Välkommen till Tallmovägen 33 och denna stora 2-plansvilla om 160 kvm fördelat på 7 rum och kök. Här får du ett väldisponerat boende där de sociala ytorna är många. Villan har löpande renoverats med bl.a. nytt kök år 2022 och renoverat badrum år 2022. Genomgående fräscha och moderna ytskikt invändigt. Gott om förvaringsutrymmen. Uppvärmning via jordvärme och braskamin från Contura. Ett bekvämt boende med plats för hela familjen. Även utvändigt finns mycket att tycka om – bland annat den stora och trevliga balkongen i söderläge med lätt möblerade ytor som nås från ovanvåningen. Husets tomt är välskött och trevlig med fruktträd, köksträdgård, fina gräsytor och uthus. Förrådsbyggnad med garage och carport. Fiber har nyligen installerats i huset. Här bor man med ett sjönära läge och gångavstånd till badplats, gästhamn samt fina grönområden. I närheten finns skola, lekplats, mataffärer och välbesökta Baldersnäs herrgård. Välkommen på visning!

 • Plus
Ljungmovägen 2, Ed, Dals-Eds kommun

Ljungmovägen 2

Radhus
Ed, Dals-Eds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 295 000 kr
139 + 17 m²
6 rum
831 m² tomt

Välkommen till Ljungmovägen 2! Välskött och familjevänlig enplansvilla med 6 rum, varav 4 sovrum, kök samt 2 badrum. Ett behagligt och praktiskt boende som är centralt belägen i Dals Ed med gångavstånd till badplats, lekpark samt naturområde. Villan har genomgående stilrena och ljusa ytskikt. Carport från år 2020 med plats för två bilar. Uppvärmning via luftvattenpump från år 2020. Bostaden är omgiven av en stor och luftig trädgårdstomt med mycket plats för barnlek och sociala aktiviteter, inramad av häck och staket. Här finns också två altaner. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 13