Mäklare Elisabeth Jansson

Elisabeth Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Envägen 19, Åsensbruk, Melleruds kommun
  • Kommande

Envägen 19

Lägenhet
Åsensbruk, Melleruds kommun
415 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/1
1 102 kr/mån
5 061 kr/m²

Välkommen till denna bostadsrättslägenhet på ett plan. Här erbjuds ett praktiskt boende om 82,12 kvadratmeter fördelat på 3 rok varav två sovrum. Ett funktionellt och rymligt kök med utgång till uteplats. Vardagsrum med plats för mindre matgrupp och utgång till uteplats. WC samt separat tvätt/duschrum, även här finns utgång till en av bostadens uteplatser. Här bor man i ett lugnt och ordningsamt område med gångavstånd till flera badplatser, fina vandringsleder och fin natur. Även slusstrappan och akvedukten i Håverud ligger i närområdet, som är en av Dalslands mest besökta sevärdhet. Här finns både restaurang och glasscafé. Önskar du ett okomplicerat och lättskött åretruntboende eller fritidsboende bör du ta en extra kik på denna bostadsrättslägenhet. Kommande försäljning - Anmäl ditt intresse redan nu!

  • Plus
  • Uteplats
Myrstigen 12, Billingsfors, Bengtsfors kommun
  • Kommande

Myrstigen 12

Villa
Billingsfors, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
885 000 kr
96 + 64 m²
4 rum
1 312 m² tomt

Välkommen till Mystigen 12! En suterrängvilla med praktisk planlösning om 96 kvm samt ett källarplan om 64 kvm. Här hittar vi ett boende perfekt för barnfamiljen. På entréplan hittar vi ett trivsamt vardagsrum med stora glaspartier, ljusa ytskikt samt utgång till altan, ett modernt och stilrent kök med köksö och separat matplats, två sovrum med inbyggda garderober samt ett badrum med duschkabin. Vidare på källarplan finns ett sovrum, en wc, ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare pannrum, förrådsutrymme, matkällare och garage med plats för en bil. Uppvärmning sker via Ved/pelletspanna samt en rejäl öppen spis som är placerad i vardagsrummet. Fönster är av 3-glas. Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både naturområde och sjö. Med gångavstånd från bostaden finns mataffär, förskola samt vandringsleder. I centrala Billingsfors ligger hållplats för lokaltrafiken som erbjuder bra förbindelser med övriga orter i Dalsland. 6 km från bostaden ligger samhället Bengtsfors där det finns ett stort utbud av bland annat matbutiker, bank, restauranger, klädbutiker, gym samt grundskola. Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information!

Uleviken 16, Ödskölt, Bengtsfors kommun
  • Kommande

Uleviken 16

Villa
Ödskölt, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 075 000 kr
68 + 40 m²
4 rum
2 794 m² tomt

Kommande försäljning - Välkommen till Uleviken 16! Nu finns möjligheten att förvärva detta gemytliga smultronställe idylliskt belägen i vackra Ödskölt. Med skogens som granne och utsikt över Segolsbytjärnet finner vi en perfekt plats för avkoppling och återhämtning. Här erbjuds en charmig och välbevarad Dalslandsstuga om 68 kvm med 4 ROK samt en lummig och uppvuxen tomt om 2794 kvm. Bostaden ger ett trivsamt intryck och har bland annat genomgått renovering av kök, badrum samt byte av tak. Flera tidstypiska bevarade. På tomten finns även ett äldre uthus samt en äldre ladugård. Gångavstånd till Nacketjärnet. Bostaden används idag som fritidsboende. 12 km från bostaden ligger samhället Bäckefors där det finns matbutik och matställe samt goda förbindelser med lokaltrafiken till de övriga orterna i Dalsland. Samhället Bengtsfors är beläget cirka 30 km och Eds samhälle ca 15 km från bostaden. Där erbjuds de allt man behöver i vardagen, så som matbutiker, klädbutik, restaurang bank grundskola, gym och café. Annonsen kommer att uppdateras med mer information och bilder. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Bolstad Åker 3 & 4, Mellerud, Melleruds kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Bolstad Åker 3 & 4

Villa
Mellerud, Melleruds kommun
895 000 kr
154 m²
5 rum

Välkommen till Bolstad Åker 4 & 3! En gedigen fastighet med tomt om 4730 kvm och lantligt belägen cirka två mil från Melleruds centrum. Denna trevliga fastighet erbjuder bland annat ett bostadshus med 1 1/2 plan om 154 kvm fördelat på 5 ROK varav 3 sovrum, ett äldre gästhus, en stor ladugård om totalt 468 med stall samt ett separat rymligt garage med gjuten platta och tre portar. Husen omsluts av en gårdsplan samt en lummig trädgårdstomt med vackert uppvuxna träd som ger trevligt insynsskydd. Här finns gott om yta både för till exempel egna odlingar och sällskapsytor. I bostadshuset hittar vi ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp, trägolv och en rejäl kamin, ett praktiskt kök med gula köksluckor och plats för separat matgrupp samt ett praktiskt tvättrum med tvättmaskin, mangel och dusch. Här finns också en wc, två sovrum, en groventré samt ett förråd. På övre plan hittar vi en hall med utgång till balkong, två sovrum med inbyggda garderober samt en wc. Uppvärmning sker via direktverkande el. Ett rymligt hus med renoveringsbehov som du kan sätta din egen prägel på! Gästhuset om cirka 60 kvm är fördelad på 1 1/2 plan med 3 ROK. På nedervåningen hittar vi bland annat ett kök i äldre stil med köksluckor i trä och en gedigen kökspanna från Husqvarna, ett badrum med dusch, ett sovrum samt ett vardagsrum. På övre plan finns två sovrum och en wc. Uppvärmning sker via direktverkande el. I ladugården hittar vi bland annat förråd för spannmål, fyra stycken boxar för kor/grisar, svinstia, stall samt en maskinhall. El finns indraget. Fasad och tak är av plåt. Det separata garaget om cirka 50 kvm med gjuten platta, plåtfasad samt plåttak erbjuder mycket yta med gott om plats för både fordon och maskiner. Garaget är utrustat med två mindre portar samt en större. Mellerud centrum når man med bil på cirka 20 minuter. Där finns det bland annat butiker, bank, restauranger, badhus och gym. Det finns även bra förbindelser med lokaltrafiken och tåg med direktförbindelse till både Göteborg och Karlstad. Ca två mil från bostaden finns den kommunala badplatsen Näs Sannar, en omtyckt badplats vid Vänern och Melleruds Golfklubb. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Laxsjöns friluftsgård 10, Dals Långed, Bengtsfors kommun
  • Kommande

Laxsjöns friluftsgård 10

Villa
Dals Långed, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
1 425 000 kr
68 + 9 m²
3 rum
3 495 m² tomt

Välkommen till Laxsjöns Friluftsgård 10! Bostaden som ligger i närheten av Laxsjön är väl omhändertagen och ger ett genomgående gott intryck. Här erbjuds bland annat ett hemtrevligt vardagsrum, ett modernt och välutrustat kök med golvvärme via el. Vidare hittar vi ett stort badrum med duschkabin och tvättmaskin samt två mysiga sovrum med förvaringsmöjligheter. Uppvärmningen sker via direktverkande el. Bostaden omges av en öppen och lättskött trädgårdstomt om 3495 kvm med mycket yta för barnlek och sociala aktiviteter. Större altan med utsikt över trädgården och mot sjön. Gott om plats för flera möbelgrupper. På tomten finns ett nybyggt vedförråd (år 2023), en äldre lada och jordkällare. Fastigheten är avskilt belägen med gångavstånd till populära Laxsjö camping. I närområdet finns vacker natur, Dalslands Aktiviteter, loppisar och Dals Långed samhälle. Dals Långed är beläget cirka två mil söder om Bengtsfors. Här finns en mataffär, antik/loppisar samt caféer och några matställen. Orten har också förskola och grundskola upp till årskurs fem. Närhet till busshållplats med förbindelser till bland annat Bengtsfors, Åmål och Dals- Ed. Cirka 4 km från bostaden ligger den omtyckta herrgården Baldersnäs som bland annat har en välbesökt restaurang. I Bengtsfors centrum finns ett stort utbud av matbutiker, klädbutiker, bank, café och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 5