Långvägen 39

Bergeforsen, Timrå kommun Se på karta

645 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
84 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 134 m²
Driftkostnad
55 359 kr/år

Varmt välkommen till denna 1½-plansvilla på populära Långvägen. Hemmet är i behov av diverse renoveringar som dränering, nytt tak, stambyte och reperation / byte av panna.

I den här bostaden finns det plats för hela familjen och lite till. Villan fördelas på 84 kvm boyta, 50 kvm biyta med 4 rum och kök varav 3 sovrum. Yteffektivt kök med gott om plats för matbord. Vardagsrummet erbjudet gott om plats för diverse vardagsrumsmöblering, gediget med ljusinsläpp från rummets fönsterpartier som finns i två vädersträck. På entréplan finner du ett av hemmets sovrum, de resterande två finner du på övre plan. Hemmets badrum finner du på källarplan, stambyte bör utföras på befintliga stammar. Fastigheten erbjuder en rymlig och lättskött tomt på 1134 kvm, på fastigheten finner du en redskapsbod och bod.

Bergeforsen är ett populärt område med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser såsom Lögdösjön, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du matbutik, grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe samt kommunikationer.

Knappa 200 meter från bostaden nås närmaste busslinje, nr 610, som tar dig vidare mot Timrå centrum eller vidare mot Stavreviken. Med bil motorvägen tar det ca 10 min till Sundsvall och 25 minuter till Härnösand. I Timrå kommun ligger flygplatsen Sundsvall Timrå Airport. Järnvägsstation finns i Timrå centrum.

Friskrivningsklausul:
Fastigheten säljs i befintligt skick och i avtalet kommer det finnas en friskrivningsklausul. Detta innebär att man som köpare förklarar sig godtaga byggnadens skick och med bindande verkan avstå från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i byggnaden. Köparen är införstådd med, att ovanstående villkor är en s.k. friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende s.k. "dolda fel".

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Jonathan Jutbo

Hoome Mäkleri
Mäklare Jonathan Jutbo, Hoome Mäkleri
070-360 03 95