Nyproduktion

Smedtorpsvägen

Björnö, Norrtälje Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Tomtarea
577 m²
Antal besök
3 262
Dagar på Hemnet
20
Nyproduktion

Vad sägs om upp till fyra sovrum, varav ett superlyxigt master bedroom med eget badrum? Ytterligare två badrum, gott om fantastiska umgängesytor, otroligt gott om förvaring och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare?

Välkommen till Pärlbandet!
Även här möts du av ett underbart ljusinsläpp redan när du öppnar ytterdörren. Förutom de praktiska detaljerna i form av husets klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och husets ena badrum med WC och dusch breder hela nedervåningen ut sig som ett enda stort och härligt rum. Som gjort för att umgås i, både till vardags och vid festliga tillfällen.

Det här fantastiska köket är perfekt för dig som är matlagningsintresserad. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, liksom all utrustning du kan tänkas behöva för dina kulinariska äventyr: kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Den generösa köksön blir den naturliga samlingspunkten, vare sig det handlar om en snabb kopp kaffe, mellis och läxläsning eller en drink innan middagen.

Vardagsrumsdelen rymmer ledigt både soffgrupp och matbord för åtta personer. Här finns också två altandörrar ut till din stora uteplats med trädäck. Altanen är byggd i vinkel och sträcker sig längs med baksidan och en stor del av långsidan på huset. Här finns gott om plats för både saftkalas och grillkvällar – eller bara en stunds härlig avkoppling i solstolen.

Vi tar trappan upp till övervåningen. Här kan alla familjemedlemmar hitta sin egen vrå i tre trivsamma sovrum – möjlighet finns att få fyra, läs mer om det i tillvalsbroschyren. En sak som gör det här huset speciellt är det stora föräldrasovrummet: ett riktigt master bedroom med egen walk-in-closet och eget ljust och härligt badrum med dubbla duschar. Snacka om vardagslyx! Här uppe finns också ett trevligt allrum som passar perfekt för både tonårshäng och familjemys. Härifrån kliver du också ut på den mysiga balkongen med utsikt över den lugna villagatan. Sist, men inte minst, finns här ytterligare ett badrum med WC och dusch. Det här huset har alltså tre badrum, ett stort plus för vardagslogistiken när alla ska borsta tänderna samtidigt på morgonen.

Materialvalen i huset håller genomgående en god standard redan från början. Vad sägs till exempel om kök från HTH och rostfria vitvaror från Siemens? Husets inredning är utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för din egen stil.

Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Huset har ett praktiskt förråd som rymmer både skidutrustning och sommardäck. Bilen parkerar du i din egen carport, har ni två bilar får även den andra plats på uppfarten. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Jonas Ericsson

OBOS Sverige
Mäklare Jonas  Ericsson, OBOS Sverige