Nyproduktion

Orren 124

Branäs, Torsby Se på karta

2 980 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
89 m²
Biarea
1,5 m²
Tomtarea
434 m²
Driftkostnad
34 000 kr/år
Nyproduktion

På fastigheten är en stugmodell under uppförande: Fjellrypa L av Hyttelykke. Stugan beräknas vara inflyttningsklar senast 01.07.2021 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga. Exempelbilder i annonsen är från tidigare byggd Fjellrypa L.

3D-planritningen är från en tidigare byggd Fjellrypa i Branäs och det kan ske avvikelser gentemot Orren 124.

Fastigheten ligger på Branäsberget i ett etablerat område som heter Orren, området har varsamt bebyggds med stugor i charmerande "hyttestil" som ger ett mysigt intryck. Fastigheten och stugan kommer att ligga på "främre" raden som en naturlig förlängning av redan bebyggd gata. Från stugan kommer det vara fri sikt mot fjälltoppen och med närhet till backen. I anslutning till gatan, ca 50-80 meter ifrån fastigheten finns en stig som tar dig snabbt och lätt till liften, innan ni vet ordet av det står ni i backen.

Skidorten Branäs har prisats i åratal för dess barnvänlighet och standard. Mycket händer i Branäs och gemenskapen växer.

Naturligtvis finns längd skidspår och skoterleder inom räckhåll om man vill ha ett ombyte i vintersport.

Soltorget som ligger med promenad och skidavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här.

Stugutvecklaren är Branäs största aktör avseende byggnation av stugor och ägarna har 15 års erfarenhet av nyproduktion av stugor, med hittills 150 nybyggda fjällstugor.

Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. 243.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden.

För kortfattad information om byggaren Hyttelykke se "allmän information" eller besök länken nedan. För tillval och kostnader för tillval, se tillvalskatalogen i annonsen.

Kontakta mäklaren för privatvisning,

Välkommen till Branäsberget

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Branäs