Nyproduktion

Övre Mattestorp 26A

Branäs, Torsby kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
92,4 m²
Tomtarea
412 m²
Driftkostnad
41 780 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till Branäs och Mattestorp Hillside. Passa på att säkra ditt fjällboende inför säsongen 2023/2024. Preliminärt tillträde är sommar/höst 2023.

Inom kort kan du lägga vantarna på ett friköpt parhus med ett enormt bra läge i vinterparadiset, som prisats år på år för dess barnvänlighet. Ingenting passar väl bättre än ett klokt planerat boende med smakfulla materialval och ett kanonläge precis vid backen. Här är det ski in och ski out som gäller och från samtliga parhus kommer det erbjudas en trevlig vy mot Klarälven och Värmlands natur.

Just parhus nr 31 som saluförs här ligger med ett läge nära backen. Ski in and ski out erbjuds ifrån området. Just nu byggs 6 st enheter i projektet så det är full fart i Mattestorp.

Respektive parhus består av två hela våningar. Den genomtänkta planlösningen börjar i en generös och praktisk entré/hall där många får plats att ta av och på skidkläder samt pjäxor. Storstugan, som kommer härnäst, består av kök, matplats och soffhörna. Entréplan erbjuder även ett sovrum samt badrum med dusch.
En våning upp är det tre sovrum samt badrum med dusch och bastu. Intill ligger allrummet där man kan mysa efter bastun, umgås, se på tv eller bara njuta av utsikten över backarna.

För den som är obekant med Branäs erbjuds här skidåkning för hela familjen. Här erbjuds varierande svårighetsgrad i backarna, barnaktiviteter, längdskidåkning, skidskola och mycket mer.

Boendet förvärvas med äganderätt på friköpt mark bebyggd med en helt ny byggnad. Detta innebär ett direkt ägande av din fastighet, ingen bostadsrättsförening. Respektive fastighet kommer att säljas fritt från krav om uthyrning. Detta betyder att du väljer själv om du vill hyra ut via förmedlare/egen regi eller inte. Efter ingått kontrakt kommer köparen att teckna entreprenadavtal med Spikdrivaren AB i samarbete med Alingsås Huspaket AB som bygger husen.

Om ni önskar att hyra ut ert parhus via förmedlare upplyser Branäs Fritidscenter om att den beräknade maxintäkten (100% uthyrt) ligger på 262 745 kr (exkl. provisionsavdrag, inkl. moms) för denna säsong.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Kontakt

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Branäs
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Branäs