Nyproduktion

Oxelvägen 2

Bromölla kommun Se på karta

4 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
146,8 m²
Tomtarea
873 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Just nu har ni ett unikt tillfälle och chans att flytta in i en nybyggd 1-plansvilla. Och med unikt menar vi att ni kan vara med och göra egna val. Ni kan designa ert drömkök, välja vitvaror, kakel, klinkers, parkettgolv och tapeter.

Välkommen till denna nyproducerade villa från Skidstahus. Med sina 146,8 kvm, 5 rum och kök. Passar barnfamiljen perfekt. Husets mitt, präglas av en stor umgängesdel. I vardagsrummet finns ett härligt ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd och atmosfär.

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket. Stilrent kök med köksö från Sentens som är välplanerat med bra arbetsytor och förvaring i skåp och lådor, utrustat med en komplett maskinpark från Electrolux.

Två helkaklade duschrum. Rymlig groventré och klädvård med klinkers på golvet.

Vi levererar ett nyckelfärdigt boende som uppfyller alla dina krav för ett tryggt boende med låg driftskostnad. Materialval gjorda med omsorg för att få en fin och modern helhet som ni får chansen att sätta sista touchen på, för ert drömboende.
Förutsättning för att köpa denna tomt är att köparen skriver entreprenadavtal med Skidstahus. Kommunalt vatten, kommunalt avlopp och el ingår i priset.

Läs mer om bostaden
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakt

Hansi Robertsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Hansi Robertsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-400 98 15