Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun, bild 2
Snapphanegatan 1C, Centrum, Sölvesborgs kommun, bild 3

Snapphanegatan 1C

Lägenhet
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 180 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/3
4 664 kr/mån
16 857 kr/m²

Bara ett stenkast från Sölvesborgs pittoreska handelsstad finner du denna charmiga tvårummare på Snapphanegatan 1C beläget på första våningen med rosa blomstrande träd utanför. Den välplanerade gavellägenheten välkomnar dig med en ljus och härlig atmosfär som sprider sig över det fräscha köket med matplats, rymliga sovrummet och det helkaklade duschrummet. Från vardagsrummet med eldstad når du din egna balkong där du kan njuta av nybakade frallor från något av stans caféer. Bostaden har en praktisk planlösning som gör det lätt att organisera och trivas. Med gångavstånd till skolor, resecentrum, bokskog och småbåtshamnen, är detta ett idealiskt hem för den som söker närhet till både stadens bekvämligheter och naturen. Lägenheten tillhör den välskötta föreningen BRF Ekbacken i Sölvesborg med stabil ekonomi vilket ger extra trygghet i vardagen. Missa inte chansen att få kalla denna lägenhet ditt nya hem! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Golrup 070-23 23 600 eller Anton Olsson 0701-48 19 68 för mer information eller för att boka visning.

  • Premium
  • Balkong
Vaktelvägen 4, Sillnäs, Sölvesborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Vaktelvägen 4

Tomt
Sillnäs, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
958 m² tomt

På södra delen av Listerlandet i Sillnäs med gångavstånd till kritvita sandstränder med kristallklart vatten, mäktigt bokskog med oändliga strövområden, finns denna trevliga tomt med havsnära läge. Här njuter du av havet, stränderna, bokskogen, tystnaden och naturupplevelser. Det finns fina möjligheter att skapa ett fint boende i denna fantastiskt vackra miljö, precis ovanför havet. Detaljplanen tillåter att max 150 kvm byggnadsarea får byggas. Max nockhöjd enligt detaljplan är 5.5 meter. Den nya ägaren får borra en brunn, el och möjlighet till fiber finns i vägen, ej betalt. Då det för närvarande inte finns något kommunalt vatten och avlopp i området så gäller installation av enskilt avlopp.

  • Plus
Fasanvägen 6043, Sillnäs, Sölvesborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Fasanvägen 6043

Fritidshus
Sillnäs, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
75 + 20 m²
4 rum
631 m² tomt

På södra delen av Listerlandet i Sillnäs med gångavstånd till kritvita sandstränder med kristallklart vatten, gemensam brygga med båtplats och mäktigt bokskog med oändliga strövområden, finns detta trevliga fritidshus med åretruntstandard. Kök - vardagsrum i öppen planlösning med öppet upp i nock, en murad kamin som skapar hög mysfaktor och utgång till ett mysigt uterum i västerläge, två sovrum, helkaklat dusch/tvättrum med golvvärme och loft med sovplatser. Plattbelagd uteplats med härligt solläge. En gäststuga för familj och vänner. Förrådsbyggnad, vedbod, här finns det mesta. Lagom stor friköpt tomt. Här njuter du av havet, stränderna, bokskogen, tystnaden och naturupplevelser. Gemensamt enskilt vatten, möjlighet till fiber finns i vägen.

  • Plus
Örnbräkenstigen 5934, Sandviken, Sölvesborgs kommun

Örnbräkenstigen 5934

Fritidshus
Sandviken, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
58 m²
4 rum
600 m² tomt

I Sandviken, ut mot Grammahagen i en fantastisk natur med mäktig bokskog i ryggen och havet framför finns detta moderna fritidshus med optimerad planlösning på Örnbräkenstigen med havsnära läge, en trädgård med sol från morgon till kväll. Ljus och öppen planlösning med utgång till terrass i flera väderstreck. Kommunalt vatten, avlopp, fiber installerat i bostaden, perfekt för både arbete och nöje. I norra gränsen finns ett charmigt gammalt fint stengärde. Nere vid vattnet finns det möjlighet för sol och bad. Gångavstånd till den fina sandstranden i Sandviken, cykelavstånd till Sillnässtranden, Sillnäs Fyr, Västra- och Östra Torsöstränderna och Torsö Hamn, cykelavstånd till Sölvesborgs GK och in till centrum via bron. Ett ypperligt tillfälle att förvärva ett fritidshus med åretruntstandard och bara flytta in. Välkomna på visning!

  • Plus
Badstrandsvägen 21, Hörvik, Sölvesborgs kommun

Badstrandsvägen 21

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
139 + 51 m²
5 rum
873 m² tomt

På Hörvik, precis ovanför den kritvita sandstranden med härligt läge och fantastisk havsutsikt finns denna mycket trevliga villa med täljstenskamin i vardagsrummet som skapar hög mysfaktor, vedspis i kök ger möjlighet till härlig värme och fin matlagning, trädäck mot havet och härlig havsutsikt. Fina möjligheter att utveckla bostadsytan med stor kupa mot havet med fantastisk havsutsikt. Fina möjligheter att bygga ett härligt trädäck i söderläge. En effektiv Luft/vattenvärmepump tillsammans med ett generöst solcellspaket ger låg driftkostnad. Ypperlig möjlighet att komplettera med batteri. Fiber är installerat i bostaden, perfekt för både arbete och nöje. På tomten finns trädgård/cykelskjul, ved/redskapsbod, förråd. Singel- och markstenbelagd parkering på fram och baksida. Välskött trädgård med charmigt gammalt stengärde, syrénbuskar, fruktträd. Egen brunn för bevattning. Fastigheten passar utmärkt för både åretruntboende som fritidsboende. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Östersjövägen 5, null, Bromölla kommun

Östersjövägen 5

Villa
Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 900 000 kr
105 + 52 m²
4 rum
2 005 m² tomt

Har du någon gång drömt om ett hus med egen havstomt och med egen brygga och båtplats, där du kan kunna hänga med fötterna i vattnet och njuta av solen och havsutsikten. I Valjeviken finns denna helrenoverade villa som har genomgått en fantastisk förvandling från en gammal villa med omfattande renoveringsbehov till ett underbart hem där man njuter av havsutsikten året om. Under sommaren är det härligt poolhäng som gäller på terrassen med solsken och havet. I det ljusa vardagsrummet är det en underbar utsikt över Valjeviken och bara ett par steg ut så sitter du tillsammans med familj och vänner och njuter på den stora terrassen och kanske simmar några längder i poolen, mot kvällen är det dags visa att du är köksmästaren, tänd grillen och bjud på god grillad mat och något gott att dricka i handen. Under vinterhalvåret njuter du av värmen från kaminen när du tittar ut över det bleka vattnet. Bostaden har en underbar ljus och öppen atmosfär och i vardagsrummet ser du havet var du än går. På ovanvåningen finns det privata med sovrum som också har havsutsikt. I källarplan finns tvättrum, allrum och förråd. En plattbelagd infart med plats för flera bilar, ett fristående garage, bakom garaget finns ett trädgårdsland där du odlar dina egna grönsaker. Valjeviken bjuder till härliga båtturer med vattenskidor, ring, fiske eller en båttur till Sölvesborg och Listerlandet. Denna plats är en lisa för själen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hanöhusvägen 8 3v, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Hanöhusvägen 8 3v

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 039 kr/mån
45 918 kr/m²

Nu ges det tillfälle att förvärva brf Havshotellet Hälleviks största 2:a, högst upp i fastigheten med stor härlig balkong! Här får du det perfekta läget för en skön semester och lediga helgdagar året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Lägenheten är i nyskick och har ett stort kombinerat allrum och kök med plats för både bäddsoffa, matbord och varför inte ett skrivbord? Sovrummet har plats för dubbelsäng och har fint ljusinsläpp. I lägenheten finns även en större klädkammare som med fördel istället kan användas som sovalkov för barnen eller övernattningsgästen. Stort fint badrum med hög standard samt fullt utrustat kök från Ballingslöv. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Kan och vill du arbeta hemifrån i lugn och ro gör du det med fördel här. Havet, stranden och skogen är närmsta granne vilket ger glädje, energi och inspiration. Tiden du inte är på plats själv, kan du med fördel låta hotellet hyra ut, när du kommer tillbaka är lägenheten städad och klar! På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste två åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu samt gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Lägenheten säljs med befintligt uthyrningsavtal med hotellet vilket under 2023 (juni-dec) genererade en hyresintäkt på ca: 55.000:- till lägenhetsinnehavaren! Du som innehavare bestämmer själv när och hur mycket du vill hyra ut. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Hanöhusvägen 8 BV

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/4
3 169 kr/mån
53 919 kr/m²

Fullt möblerad, kvadratsmart tvårummare med uteplats i härligt sydvästläge! Härifrån har du brus och doft av hav och badrocksavstånd både till den kritvita stranden och till föreningens kommande privata pool. Invändigt möts man av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillåter en att umgås samtidigt som maten står på spisen. Vidare har man ett inbjudande sovrum med potentiell walk-in-closet och delvis kaklat duschrum med egen tvättmöjlighet. Allt med stilren interiör! Öppnar man altandörren får man känslan av mer utrymme och ännu en plats att avnjuta frukosten på soliga sommardagar. Hanöhus rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande - upp till 40.000 kr skattefritt per år. I området tillåts man att njuta av det bästa naturen kan ge bland vackra strövområden och har tillgång till fritidsaktiviteter som fotboll på Strandvallen eller golfrunda på någon av Sölvesborgs golfbanor. På gångavstånd når man småbåtshamnen med intilliggande restauranger där man lätt kan fördriva tiden tillsammans med vännerna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sveagatan 12, Östermalm, Kristianstads kommun

Sveagatan 12

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/2
3 200 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkomna till en förstklassig 4-rumslägenhet om hela ca 90 kvm i den mycket ekonomiskt fina bostadsrättsföreningen Brf Gevaldigern i Kristianstad och belägen på Östermalm. Med generösa trivsamma umgängesytor ligger denna mycket trevliga lägenhet med 5 trappsteg upp på första våningen med inglasad balkong. Lägenheten med sitt oslagbara centrala läge med några minuters gångavstånd till centrum, torgen, järnväg, den kommande högskolan och sjukhuset ger ett smidigt och trivsamt boende i en liten förening med god ekonomi och låg avgift. Till lägenheten hör bl a även garage och 2 st förråd i källaren. Lägenheten har genomgått totalrenovering med bl a marmorbeklätt dusch/tvättrum med nytt porslin, ny inredning, värmeslingor, tvättmaskin/torktumlare, dusch med smarta vikdörrar. Nytt kök med nya vitvaror med vit granitbänkskiva. Hela lägenheten har genomgått omfattande renovering och målning med bl a nya golv, väggar tak. Entré - hall, kök - vardagsrum i ljus och öppen planlösning med utgång till inglasad balkong i söderläge, marmorbeklätt dusch/tvättrum, sovrum, sovrum, sovrum med glasdörrar. Lägenheten är mycket påkostad i materialval och vitvaror. Oslagbar månadsavgift om 3 200 kr där, i princip allt ingår i avgiften.

  • Plus
  • Balkong
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/3
3 567 kr/mån
71 622 kr/m²

Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brovägen 2, Näsum, Bromölla kommun

Brovägen 2

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
161 + 150 m²
8 rum
1 021 m² tomt

Brovägen 2 ligger med ett centralt, fint läge i Näsum där möjlighet att skapa ett personligt hem är stor! Här finns utrymme för hela familjen med var sitt sovrum, ljust kök och rymliga sällskapsytor. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, två toaletter och en bastu med duschrum för att kunna sätta guldkant på tillvaron. På sommarhalvåret får man chansen att njuta av en stor tomt med fruktträd, bärbuskar och flertalet uteplatser. Den stenlagda framsidan bjuder in till fika i solen om man inte väljer att sitta med något svalkande i uterummet som är omgivet av grönska. Villan finns i ett barnvänligt och lugnt område i centrala Näsum med närhet till både mataffär, skolor, kyrka och fina strövområden och ängar. Genom de goda kommunikationsförbindelserna tar man sig lätt runt till de olika guldkornen i trakten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning! Visst lösöre ingår om så önskas.

  • Plus
Valjevägen 19, Centrum, Sölvesborgs kommun

Valjevägen 19

Villa
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
151 + 152 m²
7 rum
1 214 m² tomt

I populära och barnvänliga kvarter, med gångavstånd till förskola, grundskola, idrottsanläggningar och några minuter ner till centrum med allt vad som erbjuds där, finns denna, nästan orörda fina Henström-villa. Nils-Harald Henström var stadsarkitekt i Sölvesborg. Han bedrev även egen arkitektverksamhet och ritade många villor och bland annat församlingshemmet och pastorsexpeditionen i Sölvesborg. Hans kännetecken är en fortfarande modern planlösning, fina och praktiska detaljer och fasad av hålstenstegel. Karaktärsvilla. Garage i källare och parkering på infarten, trevlig trädgårdstomt i söder/västerläge med buskar som fint ramar in trädgården. En härlig entré - hall tar emot er med bl a klinkergolv och infällda taklampor, ett finrum med fiskbensmönstrad parkett med friis, skjutdörrar i glas till matrummet, kök med matplats och kryddhylla och Perstorpsskiva. I ena änden av bottenplan finns 3 st sovrum och badrum, delvis inreddovanvåning med hall och ett sovrum. Källaren bjuder på stora ytor med bl a garage, gillestuga, dusch/tvättrum, matkällare och potatisbinge. När du besöker denna fina villa så backar man även tillbaka i tiden till 1960-talet och möts av ett nästan orört hus och respekt för det gamla. Denna villa vänder sig till barnfamilj, unga människor som vill skapa något eget. Varmt välkomna på visning!

Graneforsvägen 627, Trensum, Karlshamns kommun

Graneforsvägen 627

Fritidshus
Trensum, Karlshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
600 000 kr
90 + 15 m²
3 rum
873 m² tomt

Här erbjuds en fastighet med stora möjligheter. Huset har ett stort vardagsrum med kök, sovrum, allrum samt badrum. På tomten finns ett stort garage/länga. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är indraget i fastigheten. Tomten består till stor del av berg och har parkering för cirka 2 bilar. Huset har tidigare hyrts ut. Det senaste månaderna har huset stått tomt. Fastigheten har renoveringsbehov men fullt beboligt. Huset säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Balkenhausensgatan 32, Centrum, Sölvesborgs kommun
  • Idag kl 17:00

Balkenhausensgatan 32

Villa
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
189 m²
7 rum
1 230 m² tomt

Underbar 1920-tals villa med härlig atmosfär med ljus och luftig miljö, trägolv, högt i tak, djupa fönsternischer, fina gamla dörrar, 2 st mysiga eldstäder som skapar hög mysfaktor. Fastigheten byggdes till 1979 med ny entré - hall och duschrum. Nuvarande ägare har gjort omfattande renoveringar både utvändigt som invändigt, här är det bara att flytta in. Det finns fina möjligheter att skapa fler sovrum vid behov. Fiber är installerat i bostaden för både arbete och nöje. Från köket går man ut på morgonterrassen och njuter av förmiddagskaffet, från hallen går man ut till en generös terrass i söder/västerläge med sol hela dagen och varför inte njuta av det uppvärmda spabadet med något gott i handen, på ovanvåningen finns en härlig terrassbalkong i söder/västerläge med sol hela dagen, här njuter du av en härlig solnedgång. Gårdshus med garage, förråd och loft. Gårdshuset har fina möjligheter att bli ett mysigt gästhus. Ett fristående kallförråd finns också. Välskött trädgård med stenbelagd gårdsplan och insynsskyddad trädgård med fina gamla fruktträd, gräsmattan tar robotklipparen hand om på bästa sätt. Parkering på gårdsplan eller på gatan utanför. Garage i gårdshuset. Fastigheten ligger i mycket populära kvarter med gångavstånd till förskola, grundskolor, Svarta Led, centrum med allt vad det erbjuder, gångavstånd till buss- och tågstationen. Perfekt tillfälle för den som söker något extra. Välkomna på visning!

  • Plus
Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun
Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Litorinavägen 30

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
216 + 10 m²
5 rum
2 183 m² tomt

På östra delen av Listerlandet på populära fiskeläget Hörvik med vita sandstränder, aktiv marina och hamn, restauranger, skola och vackra strövområden finns denna fina Eurovilla med ljus och öppen planlösning och generösa ytor. Vardagsrum med parkettgolv, öppen spis som skapar hög mysfaktor och utgång till ett härligt uterum om ca 48 kvm med plats för familj och vänner. Kök med matplats och utgång till morgonterrassen. På ovanvåningen finns härliga ytor, stort allrum med havsutsikt och utgång till balkong i österläge, sovrum med utgång till balkong i söderläge och det går smidigt att skapa fler sovrum vid behov. Duschrum i bottenplan och dusch/basturum på ovanplan. Vidbyggd carport med ingång till bostaden och parkering på uppfarten. Generös härlig parkliknande trädgård med plats för lek och spring, fina sommarkvällar med grill och vänner, fint inramat av en vacker mur. På tomten finns en separat isolerad byggnad om ca 19 kvm i samma stil som huset som smidigt kan bli ett gästhus och en friggebod om ca 10 kvm. Denna härliga fastighet ligger i lugna och barnvänliga kvarter med cykelavstånd till bl a skola.

  • Premium
M/S Annis väg 2, Djupekås, Sölvesborgs kommun

M/S Annis väg 2

Tomt
Djupekås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
1 167 m² tomt

Tomten ligger med ett fantastiskt läge på charmiga Djupekås där du har gångavstånd till småbåtshamn och en badplats. Här får du bo i en pittoresk fiskeby som omges av vacker natur som bjuder in till fina naturupplevelser. Närhet till Mjällby som erbjuder flertal butiker, apotek, vårdcentral, bank och skolor bara några få minuter iväg med bil. Detaljplanen finns på plats och tillåter en byggrätt om maximalt 291 kvm, med envåningshus enligt detaljplan K6. Alla anslutningar är redan på plats i gatan, inklusive kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber i vägen. Notera att dessa kostnader inte är betalda. Välkommen att ta chansen till att skapa ditt drömboende i detta idylliska hörn av Listerlandet!

  • Plus
Stenyxevägen och Keramikvägen, null, Sölvesborgs kommun

Stenyxevägen och Keramikvägen

Villa
Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
902 m² tomt

Willa Siretorp är skapat helt anpassat till den unika miljön i vackra Siretorp. Huset finns i åtta olika utföranden. Storleken varierar från 87 m² med två sovrum till 168 m² med fem sovrum. Här finns plats för den större familjen eller för paret som önskar ett besvärsfritt boende i den vackra miljön nära havet. Entréplanet är socialt utformat med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns samtidigt praktiska egenskaper som groventré och separat tvättstuga. På entréplanet finns från två sovrum och med inredd övervåning får man fem sovrum. Huset i utförande med vinkelbyggnaden ger ett fantastiskt sällskapsrum med härlig rymd upp till nock. Pris från 3 995 000 kr för nyckelfärdigt hus inklusive tomt och VA-anslutning. Försäljningen är igång och nu har vi 14 st generösa tomter med fina lägen. Välj nedan den tomt och husmodell som passar er bäst. Tomtpriser från 680 000 kr till 860 000 kr inklusive kostnader för VA-anslutning. Endast avgifter för el- och fiberanslutning, lagfart och bank tillkommer. Prislista 2023-02-01 Tomtnr. Adress Fastighet Area kvm Tomtpris inkl. VA-gata 301 Stenyxevägen 3 3:261 914 Såld 302 Stenyxevägen 5 3:262 902 680 000 kr 303 Stenyxevägen 7 3:263 1206 860 000 kr 304 Stenyxevägen 9 3:264 796 680 000 kr 305 Stenyxevägen 11 3:265 803 680 000 kr 306 Stenyxevägen 13 3:266 769 730 000 kr 307 Stenyxevägen 10 3:267 885 760 000 kr 308 Stenyxevägen 8 3:268 803 Såld 309 Stenyxevägen 6 3:269 905 730 000 kr 401 Keramikvägen 1 3:252 847 730 000 kr 402 Keramikvägen 3 3:253 790 710 000 kr 403 Keramikvägen 5 3:254 771 710 000 kr 404 Keramikvägen 7 3:255 776 760 000 kr 405 Keramikvägen 6 3:256 1021 830 000 kr 406 Keramikvägen 4 3:257 897 760 000 kr 407 Keramikvägen 2 3:258 917 830 000 kr

  • Plus
  • Nyproduktion
Matsagårdsvägen 5, Kylinge, Sölvesborgs kommun

Matsagårdsvägen 5

Villa
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
105 m²
4 rum
1 429 m² tomt

Välkommen till Matsagårdsvägen 5 - ditt nya hem där bekvämlighet möter natur! Denna pärla bjuder på smakfull interiör med en öppen planlösning och bra ljusinsläpp. Med ett fräscht och praktiskt kök, stort vardagsrum samt tre sovrum, finns gott om plats för hela familjen. Från uterummet når man baksidans uteplats med stor trädgård med mycket möjligheter. Närheten till naturen och skolan gör livet här både praktiskt och njutbart. Dessutom har du perfekt pendelavstånd till Olofström, Sölvesborg och Karlshamn. Fastigheten är besiktad av OBM-gruppen. Varmt välkomna på bokad visning!

Krokåsvägen 42, Krokås, Sölvesborgs kommun

Krokåsvägen 42

Villa
Krokås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
114 + 114 m²
9 rum
897 m² tomt

Precis ovanför havet, med havsnära läge finns denna trevliga familjevilla med skyddat läge med en mysig morgonterrass i sydostläge med en glimt av havet och sol hela förmiddagen och en härlig baksida i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Delvis insynsskyddad trädgård. Parkering på uppfarten med plats för flera bilar. Bostaden är anpassat till en stor familj där familjen har hittat lösningar med flera sovrum, om man inte behöver alla rum så kan man smidigt ändra efter eget önskemål. Hjärtat i huset är det fina köket som installerades 2021 med utgång till uterummet där både familj och vänner samlas och njuter, soliga varma kvällar laddar man grillen vid uteköket och kanske ett svalkande dop i poolen. Fastigheten ligger med skyddad läge en liten bit upp från vägen, men ändå nära till hamn, sandstränder, magiska Spraglehall, busshållplats i hamnen. Cykelavstånd till Hörvik med restauranger och Café Art uppepå Mjällby Åsar. Bostaden behöver lite kärlek och omsorg men inget akut.

  • Plus
Stenyxevägen 3, Siretorp, Sölvesborgs kommun

Stenyxevägen 3

Villa
Siretorp, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 550 000 kr
123,6 m²
5 rum
914 m² tomt

På sydvästra delen av Listerlandet i Siretorp med närhet till kritvita sandstränder med kristallklart vatten och mäktigt bokskog med oändliga strövområden finns detta nybyggda Willa Nordic Siretorp. Här finns plats för den större familjen eller för paret som önskar ett besvärsfritt boende i den vackra miljön nära havet. Entréplanet med takhöjd om 2, 50 m och överkant fönster 2, 20 m ger bra ljusinsläpp och är socialt utformat med kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Här finns samtidigt praktiska egenskaper som groventré och separat klädvård. På entréplanet finns tre sovrum och med inredd övervåning får man fem sovrum (övervåningen är idag oinredd). Huset i utförande med vinkelbyggnaden ger ett fantastiskt sällskapsrum med kamin som skapar hög mysfaktor och härlig rymd upp till nock. Från sällskapsrummet finns två utgångar till terrassen och en utgång från ett av sovrummen. Villan är extra påkostad med ett flertal tillval. Villan ligger i lantlig och lugn miljö med cykelavstånd till Sandvikens kritvita sandstrand och kristallklart vatten, cykelavstånd till Sölvesborgs GK och vidare in till centrum via Sölvesborgsbron. På Västra Näs finns möjlighet till båtplats i hamnen. Vänligen kontakta: Viktor Hjälmeby, 0735 235 111, [email protected]. Visningsvärd är Hansi Robertsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling

  • Plus
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/3
4 669 kr/mån
49 035 kr/m²

En magnifik lägenhet för familj och vänner med otrolig utsikt från den stora balkongen där du kan njuta av förmiddagssolen över en kopp kaffe. Läget är perfekt för sköna semesterveckor och lediga helgdagar kan spenderas året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt. Lägenheten säljs möblerad med smakfull inredning. Är ni en större familj? Inga problem - i det mindre sovrummet ställs en våningssäng in och den större klädkammaren går att använda till ett mindre sovrum med förslagsvis en våningssäng. Lägenheten skulle alltså kunna inhysa 8 personer om behov finns. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Denna lägenhet är inte ansluten för uthyrning utan det väljer nya ägaren om de vill teckna avtal eller inte. Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Östra Storgatan 54, Centrum, Sölvesborgs kommun

Östra Storgatan 54

Villa
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
143 + 35 m²
5 rum
2 088 m² tomt

I populära kvarter med gångavstånd till centrum, Slottsudden och Innerhamnen finns denna mycket trevliga och generösa 1-plans villa i vinkel med ljus och öppen planlösning. Nyrenoverat kök med köksö. Helkaklade bad- och duschrum. Fiber är installerat i bostaden, perfekt för både arbete och nöje. En underbar trädgård i söderläge med plattbelagd poolterrass, pool med pooltak, överbyggda uteplatser, här är det lätt att njuta av varma sommardagar. Vidbyggt garage. Ett fristående gästhus med fiber installerat, perfekt för tonårsbarn eller gäster. En mindre stuga finns nere i ena hörnet av trädgården. Välkomna på visning!

  • Plus
Charpentiers väg 10, Slottet och Oxudden, Sölvesborgs kommun

Charpentiers väg 10

Gård/Skog
Slottet och Oxudden, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 500 000 kr
80 m²
3 rum
21 ha tomt

Längst in i Sölvesborgsviken, på en udde som kallas för Oxen finns denna unika fastighet med tre stycken villor, stall med hästboxar, verkstad med 3-fas, en mindre maskinhall, skyddsrum, betesmark och kräftdammar. Från den lilla bryggan längst ut bland vassruggarna kan man fiska med kastspö eller ha en båt. Vackra betesmarker, vassruggar skapar naturupplevelser varje dag, för att inte tala om den fantastiska havsutsikten med Sölvesborgsbron i horisonten med skiftande färger på kvällstid. Mellan bostäderna finns pool med pooldäck för varma dagar, här samlas familj och vänner för poolhäng. Kräftdammarna har alltid varit fyllda med mustiga kräftor, varför inte ha en kräftskiva med familj och vänner i det öppna lusthuset en augustikväll med fullt månsken. Fastigheten med sina ca 21 ha ger möjlighet för utarrendering av får- eller hästbete, uthyrning av stallboxar, vilket kan inbringa en viss inkomst. Ägaren bor idag uppe på höjden med ett fantastiskt läge, med utsikt över viken i flera väderstreck och sol från morgon till kväll, dom andra husen är uthyrda tills vidare. Fastigheten måste upplevas på plats, trädgården runt byggnaderna är som park. Stallet erbjuder 3 hästboxar, ett skyddsrum erbjuder ett stort förrådsutrymme, verkstad för dagligt underhåll och reparationer och ett mindre öppen maskinhall. Fastigheten är taxerad som bebyggd lantbruksenhet typkod 120 vilket innebär om den nya ägaren vill bedriva verksamhet så kan ekonomibyggnaderna momsregistreras. Med sitt unika läge i Sölvesborgsviken så har ändå enbart några minuter in till centrum med förskolor, skolor, gymnasium, banker, affärer, restauranger, buss- och tågstation. Denna fastighet vänder sig till en familj som vill kombinera boende med sin hobby, ha sitt företag hemma och bo lantlig och fritt men ändå nära till allt.

Oxelvägen 2, Bromölla, Bromölla kommun

Oxelvägen 2

Tomt
Bromölla, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
873 m² tomt

Förmodligen en av dom sista byggklara tomterna i Bromölla. Ett unikt tillfälle och möjlighet att skapa ert eget drömhem! På denna villatomt medger detaljplanen en nybyggd 1-plansvilla. Med unikt menar vi att ni kan vara med och göra egna val, designa ert drömkök, välja vitvaror, kakel, klinkers, parkettgolv och tapeter, installera Plejdsystem och wifi på vitvaror etc där allt styrs från din mobil. Ni kan välja fritt en 1-plansvilla ur katalogen. Har vi inte den perfekta villan ritar vi en åt er. Kommunalt vatten, kommunalt avlopp, fiber och el är framdraget till tomtgräns. Välkommen att kontakta representant Ted Holgersson på Skidstahus. Skidstahus levererar ett nyckelfärdigt boende som uppfyller alla dina krav för ett tryggt boende med låg driftskostnad. Materialval gjorda med omsorg för att få en fin och modern helhet som ni får chansen att sätta sista touchen på, för ert drömboende. Förutsättning för att köpa denna tomt är att köparen skriver entreprenadavtal med Skidstahus.

Visar alla 24