Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ivögatan 24 C, null, Bromölla kommun
 • Lör 9 dec kl 12:30

Ivögatan 24 C

Lägenhet
Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 1/2
6 887 kr/mån
6 161 kr/m²

1,5 plans bostadsrätt i radhusform. Ett smidigt boende med generösa ytor för familjen. Gavellägenhet med uteplats i österläge med morgon- och förmiddagssol, uteplats med automatisk terrassmarkis i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. En liten trädgård skapar frihet. Lägenheten passar utmärkt för barnfamiljen. I bottenplan finns kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge, duschrum och tvättrum. På ovanvåningen är det lite mer privat med 3 st sovrum och ett badrum. Fiber är installerat i bostaden. Centralt och bra läge med närhet till både affärer, allmänna kommunikationer och förskola och skola. Förråd i separat byggnad och parkeringsplats och garage med automatisk garageport ingår i avgiften. Det finns en lokal för bostadsrättsinnehavarna att hyra vid tillfällen då man firar något. Fin bostadsrättsförening som förvaltas av HSB.

 • Plus
 • Uteplats
Badhusgatan 7A, Centrum, Sölvesborgs kommun

Badhusgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
6 719 kr/mån
16 827 kr/m²

Toppenlägenhet mitt i centrum med direkt närhet till Stortorget, tågstationen, småbåtshamnen och den vackra hamnpromenaden, Sölvesborgsbron med cykelavstånd till golfbanan och vidare Sandviken. Egen nybyggd uteplats och föreningens egna mysiga innergård med sol hela dagen. Lägenheten har en öppen och ljus planlösning i bottenplan med kök med matplats och vardagsrum med fransk balkong, duschrum, tvättrum och på ovanvåningen finns tre sovrum, badrum och vind. Mycket tryggt boende med låsta grindar in till innergården. På innergården finns bl a gemensamhetsutrymmen med bl a samlingslokal, wc, dusch/bastu. Cykelförråd/miljöförråd. Bra förening med god ekonomi. Ägarna har målat och lagt nya golv i hela bottenplan, målat och tapetserat ett sovrum på ovanvåning. Fiber är installerat. Gavellägenheten ligger i lugna och fina kulturhistoriska kvarter.

 • Uteplats
Brittåsavägen 12B, Hörvik, Sölvesborgs kommun
 • Budgivning pågår

Brittåsavägen 12B

Lägenhet
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 753 kr/mån
7 586 kr/m²

Ett mindre hus på en lättskött tomt med bara ca 200 meter till havet erbjuds nu på Hörvik! Ett perfekt hem för den lilla familjen eller för dig som inte vill komma för långt ifrån villa-känslan men låta en välmående bostadsrättsförening ta hand om det väsentliga. En välplanerad trerummare och med sina 72,5 kvadratmeter finns gott om förvaringsmöjligheter. En härlig detalj i denna marklägenhet är braskaminen som är placerad i vardagsrummet och sprider både en härlig värme i hemmet och ger hög mysfaktor på vinterhalvåret. De två sovrummen är lätta att inreda efter eget behov. Kanske kan det ena bli ett hemmakontor, hobbyrum eller gästrum? Denna marklägenhet är i bostadsrättsform vilket ger ett smidigt boende där föreningen BRF Avenboken tar hand om tak, fasad, värmesystem, ventilation och erbjuder även ett gemensamt trädgårdsförråd med redskap och tar hand om trädgårdsavfallet för att underlätta skötseln av tomten. På sommarhalvåret väntar en lättskött tomt med mycket möjligheter. Här finns plats för allt från studsmatta till odlingslådor och altanen lämpar sig väl för morgonkaffet eller grillkvällarna. Med sitt läge på det mytomspunna Listerlandet bor man havsnära på Hörvik som har allt från restauranger, sjöbodar, bastu, gym, småbåtshamnar till sandstränder med lekplatser och skolor. Några få minuter bort med bil når man Mjällby där apotek, matvarubutik, blomsterhandel, vårdcentral med mera. Fortsätter man bilfärden når man Sölvesborgs innerstad med kulturhistoriska gator och ytterligare bekvämligheter.

 • Plus
 • Uteplats
Trädgårdsvägen 4, Hedentorp, Kristianstads kommun

Trädgårdsvägen 4

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
115 m²
5 rum
864 m² tomt

Missa inte chansen att få kalla denna charmiga 1,5-plans villa med källare beläget mellan natur och stadsliv för ditt nya hem. Villan utmärker sig med de stora sällskapsytorna med kaminer. Vardagsrummet har ett inbjudande burspråk, dubbeldörrar och trägolv. Både här, i rummet intill och köket finns det gott om plats att bjuda in till umgänge med vänner och familj. Mot hösten kan man tända kaminen i köket som skapar en varm atmosfär kyligare dagar under tiden som maten står på spisen. Trädgårdsvägen är inte en villa att ha det bra i enbart på hösten utan alla årstider. De stora öppningsbara fönsterpartierna vid matplatsen ger inte bara härligt ljusinsläpp utan även utsikt över den grönskande trädgården. På sommarhalvåret kan man servera middagen på altanen som är byggd för att fånga solens alla timmar, ta ett svalkande dopp i poolen, pula i odlingslådorna eller bara koppla av. Husets ovanvåning erbjuder ett helkaklat duschrum med takfönster och tre sovrum varav det största har utgång till balkongen där man kan njuta av att solen går ner i väst. I källaren finns det ytterligare ett rum där egna behov styr vad det ska användas till. Kanske ett hemmakontor eller gästrum? Den aktiva villaföreningen Solbyn anordnar gatuloppisar och gemensamt midsommarfirande på den stora närliggande gräsängen vilket skapar en härlig gemenskap i kvarteret. På Trädgårdsvägen 4 bor man med närhet till flertalet lekplatser, skola, förskola och vårdcentral. Bra kommunikationer, matbutiker, restauranger, shopping, friluftsområden och med cykelavstånd till Kristianstads centrum för ytterligare faciliteter.

Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun
Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Litorinavägen 30, Hörvik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Litorinavägen 30

Villa
Hörvik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
216 + 10 m²
5 rum
2 183 m² tomt

På östra delen av Listerlandet på populära fiskeläget Hörvik med vita sandstränder, aktiv marina och hamn, restauranger, skola och vackra strövområden finns denna fina Eurovilla med ljus och öppen planlösning och generösa ytor. Vardagsrum med parkettgolv, öppen spis som skapar hög mysfaktor och utgång till ett härligt uterum med plats för familj och vänner. Kök med matplats och utgång till morgonterrassen. På ovanvåningen finns härliga ytor, stort allrum med havsutsikt och utgång till balkong i österläge, sovrum med utgång till balkong i söderläge och det går smidigt att skapa fler sovrum vid behov. Duschrum i bottenplan och dusch/basturum på ovanplan. Vidbyggd carport med ingång till bostaden och parkering på uppfarten. Generös härlig parkliknande trädgård med plats för lek och spring, fina sommarkvällar med grill och vänner, fint inramat av en vacker mur. På tomten finns en separat byggnad i samma stil som huset som smidigt kan bli ett gästhus och en friggebod. Denna härliga fastighet ligger i lugna och barnvänliga kvarter med cykelavstånd till bl a skola.

 • Premium
Stallgatan 1A, Söder, Kristianstads kommun
 • Tor 7 dec kl 13:00

Stallgatan 1A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 1/4
3 381 kr/mån
21 136 kr/m²

Precis utanför lägenheten väntar ett område fullt av fritidsaktiviteter, kulturliv, fina promenadstråk vid grönområden och Kristianstads stadskärna med shopping och restauranger kvarteret bredvid. Behöver du pendla ligger tågstationen inte långt borta och allt som kan tänkas behövas till vardagen finns på bekvämt avstånd. En halv trappa upp i stiger du in i ett stilfullt hem som bjuder på en perfekt kombination av modern komfort och tidlös charm. Lägenheten har genomgående neutrala färgval som gör det lätt att inreda efter egen smak och tycke. På flera ställen i lägenheten finns det gott om skåp och smart planerade förvaringslösningar för alla ägodelar. Från det rymliga sovrummet når du den mysiga balkongen, en perfekt plats att starta dagen på genom att ta med sig dagens första kopp kaffe till morgonsolen. Det generösa vardagsrummet utgör hjärtat av lägenheten där det finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. De stora fönsterpartierna släpper in det naturliga ljuset och ger en varm och inbjudande atmosfär. Lägenhetens ”halva rum” används med fördel som matplats intill köket så gästerna kan slå sig ner medan middagen lagas. Eller kanske något annat som passar dig bättre i ditt nya boende? Oavsett vad du väljer så är det lätt att trivas på Stallvägen 1A!

 • Plus
 • Balkong
M/S Annis väg 2, Djupekås, Sölvesborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

M/S Annis väg 2

Tomt
Djupekås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
1 167 m² tomt

Tomten ligger med ett fantastiskt läge på charmiga Djupekås där du har gångavstånd till småbåtshamn och en badplats. Här får du bo i en pittoresk fiskeby som omges av vacker natur som bjuder in till fina naturupplevelser. Närhet till Mjällby som erbjuder flertal butiker, apotek, vårdcentral, bank och skolor bara några få minuter iväg med bil. Detaljplanen finns på plats och tillåter en byggrätt om maximalt 291 kvm, med envåningshus enligt detaljplan K6. Alla anslutningar är redan på plats i gatan, inklusive kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber i vägen. Notera att dessa kostnader inte är betalda. Välkommen att ta chansen till att skapa ditt drömboende i detta idylliska hörn av Listerlandet!

 • Plus
Djupekåsvägen 85, Djupekås, Sölvesborgs kommun

Djupekåsvägen 85

Gård/Skog
Djupekås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
164 + 80 m²
8 rum
9 700 m² tomt

På östra delen av Listerlandet med havsnära läge och vacker natur med fina strövområden finns denna välskötta avstyckade lantgård med bra boende i ett vackert och öppet jordbrukslandskap med närhet till pittoreska Djupekås och havet. Gårdsbyggnaderna är väl underhållna och är funktionella och rymliga för t ex djurhållning, egen verkstad, uthyrning av t ex bilar, båtar, husbilar etc. Bostaden är välskött och underhållen och har en inbjudande trädgård, plattbelagd uteplats i söderläge, vidbyggt uterum förlänger säsongen. Välskött trädgård runt bostaden med ett litet rött hus i hörnet. Mycket välskött bostadshus med ljus och öppen planlösning. Vidbyggt uterum förlänger säsongen. Plattbelagd uteplats i söderläge. Inbjudande stenbelagd gårdsplan med gott om parkeringsplatser. Stenlänga med portar och stor öppen, hög yta. Stallbyggnad i vinkel med utrymme för bl a djurhållning och uthyrning. Maskinhall/verkstad med portar. Fastigheten ligger med närhet till pittoreska Djupekås med havet som närmsta granne, här finns badplats, vackra cykel- och strövområden. I Mjällby finns det mesta som Extra med flertal butiker, apotek, vårdcentral, bank, förskola och grundskola upp till årskurs 9. Bemannad bensinmack med generösa öppettider m m. Bussen går förbi från Djupekås upp till Mjällby och vidare in till Sölvesborg. Fastigheten är nyligen avstyckad och kommer att få typkod 220. Inga inteckningar finns då fastigheten är nybildad, köparen får själv ansöka om inteckningar vid köp.

 • Plus
Brovägen 2, Näsum, Bromölla kommun
 • Ons 13 dec kl 12:30

Brovägen 2

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
161 + 150 m²
8 rum
1 021 m² tomt

Brovägen 2 ligger med ett centralt, fint läge i Näsum där möjlighet att skapa ett personligt hem är stor! Här finns utrymme för hela familjen med var sitt sovrum, ljust kök och rymliga sällskapsytor. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, två toaletter och en bastu med duschrum för att kunna sätta guldkant på tillvaron. På sommarhalvåret får man chansen att njuta av en stor tomt med fruktträd, bärbuskar och flertalet uteplatser. Den stenlagda framsidan bjuder in till fika i solen om man inte väljer att sitta med något svalkande i uterummet som är omgivet av grönska. Villan finns i ett barnvänligt och lugnt område i centrala Näsum med närhet till både mataffär, skolor, kyrka och fina strövområden och ängar. Genom de goda kommunikationsförbindelserna tar man sig lätt runt till de olika guldkornen i trakten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning! Visst lösöre ingår om så önskas.

 • Plus
Kapellgatan 6A, Östermalm, Kristianstads kommun
 • Tor 7 dec kl 11:00

Kapellgatan 6A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 925 kr/mån
25 263 kr/m²

Precis intill Kristianstads stadskärna med butiker, restauranger, galleria och gym ligger Kapellgatan. Ett läge på Östermalm som är oslagbart med närhet till stadslivet och gångavstånd till vackra grönområden men även till resecentrum för den som reser kommunalt. På tredje våningen med hiss finner man en trevlig tvårummare med välplanerad planlösning, gott om förvaring och fräscha ytskikt. Ett hem som erbjuder stilrent kök med plats för matbord, lättinrett sovrum med garderober och helkaklad toalett. Boendets bästa är det större vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från olika väderstreck och utgång till balkongen - en perfekt plats att avnjuta något gott i kvällssolen varma sommardagar. Den moderna fiskbensparketten och de neutrala färgvalen gör det lätt att inreda efter eget tycke och smak. Lägenhetshuset är utrustat med hiss för att underlätta vardagen och två förråd för ytterligare förvaringsutrymme. Föreningen har även installerat fiber och erbjuder parkering med kösystem. Vad mer kan man tänkas behöva till en tvårummare? Välkommen till Kapellgatan 6A!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Harmonivägen 5320, Sandviken, Sölvesborgs kommun

Harmonivägen 5320

Fritidshus
Sandviken, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 050 000 kr
95 m²
5 rum
497 m² tomt

På sydvästra delen av Listerlandet i Sandviken med gångavstånd till kritvita sandstränder med kristallklart vatten och mäktigt bokskog med oändliga strövområden finns detta mycket trevliga fritidshus med åretruntstandard, med ljus och öppen planlösning, allrum med öppen spis med insats som ger hög mysfaktor, matrum med utgång till vidbyggt isolerat uterum med till plattbelagd uteplats i västerläge, modernt och rustat arbetskök, dusch/tvättrum, 2 st sovrum och varmförråd. Välskött trädgård med uteplatser, singelbelagd uppfart, buskar och plank. Fristående kallförråd och fristående gäststuga/isolerat förråd. Fritidshuset ligger i lugn och barnvänlig miljö med gångavstånd till sandstranden, cykelavstånd till Sölvesborgs GK och vidare in till centrum via Sölvesborgsbron. På Västra Näs finns möjlighet till båtplats i hamnen. Bara att flytta in! Välkomna på visning!

 • Plus
Stenyxevägen och Keramikvägen, null, Sölvesborgs kommun

Stenyxevägen och Keramikvägen

Villa
Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
902 m² tomt

Willa Siretorp är skapat helt anpassat till den unika miljön i vackra Siretorp. Huset finns i åtta olika utföranden. Storleken varierar från 87 m² med två sovrum till 168 m² med fem sovrum. Här finns plats för den större familjen eller för paret som önskar ett besvärsfritt boende i den vackra miljön nära havet. Entréplanet är socialt utformat med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns samtidigt praktiska egenskaper som groventré och separat tvättstuga. På entréplanet finns från två sovrum och med inredd övervåning får man fem sovrum. Huset i utförande med vinkelbyggnaden ger ett fantastiskt sällskapsrum med härlig rymd upp till nock. Pris från 3 995 000 kr för nyckelfärdigt hus inklusive tomt och VA-anslutning. Försäljningen är igång och nu har vi 14 st generösa tomter med fina lägen. Välj nedan den tomt och husmodell som passar er bäst. Tomtpriser från 680 000 kr till 860 000 kr inklusive kostnader för VA-anslutning. Endast avgifter för el- och fiberanslutning, lagfart och bank tillkommer. Prislista 2023-02-01 Tomtnr. Adress Fastighet Area kvm Tomtpris inkl. VA-gata 301 Stenyxevägen 3 3:261 914 Såld 302 Stenyxevägen 5 3:262 902 680 000 kr 303 Stenyxevägen 7 3:263 1206 860 000 kr 304 Stenyxevägen 9 3:264 796 680 000 kr 305 Stenyxevägen 11 3:265 803 680 000 kr 306 Stenyxevägen 13 3:266 769 730 000 kr 307 Stenyxevägen 10 3:267 885 760 000 kr 308 Stenyxevägen 8 3:268 803 Såld 309 Stenyxevägen 6 3:269 905 730 000 kr 401 Keramikvägen 1 3:252 847 730 000 kr 402 Keramikvägen 3 3:253 790 710 000 kr 403 Keramikvägen 5 3:254 771 710 000 kr 404 Keramikvägen 7 3:255 776 760 000 kr 405 Keramikvägen 6 3:256 1021 830 000 kr 406 Keramikvägen 4 3:257 897 760 000 kr 407 Keramikvägen 2 3:258 917 830 000 kr

 • Plus
 • Nyproduktion
Tjärblomsterstigen 5490, Sandviken, Sölvesborgs kommun

Tjärblomsterstigen 5490

Fritidshus
Sandviken, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
102 m²
5 rum
602 m² tomt

Mycket trevligt fritidshus med åretruntstandard och badrocksavstånd till stranden! Efter en härlig dag på den kritvita sandstranden med härliga bad i det varma kristallklara havet går du upp till fritidshuset och sätter dig på uteplatsen mot söder och fångar dom sista soltimmarna. Utedusch finns om det blir för varmt. Tillsammans med familjen och vännerna så njuter du av solen och värmen med något gott i handen samtidigt som du förbereder grillen. Ett förråd och cykelskjul finns på tomten. Kök - vardagsrum med öppet upp i nock ger en ljus och öppen planlösning med pardörrar ut till terrassen. Här kopplar du av och njuter av alla årstiderna. Barnvänligt läge. Är ni en stor familj, inga problem, det finns 11 sovplatser i bostaden. Vintertid njuter du av den vedeldade badtunnan. Friköpt tomt, kommunalt vatten och avlopp. Möjlighet att installera kamin. Fiber finns i gatan. Säljes med inventarier och lösöre förutom några privat saker, bara att flytta in! Här njuter du av solen, havet, sanden och miljön!

 • Plus
Dalvägen 7, Valje/Edenryd, Bromölla kommun
 • Ons 13 dec kl 14:00

Dalvägen 7

Villa
Valje/Edenryd, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
132 + 106 m²
6 rum
1 078 m² tomt

I det fantastiska området Valje har du gångavstånd till strand och badplatser, naturreservat, campingplats med golfbana och mäktig bokskog med motionsspår. Några minuter på cykel eller med bil når du Sölvesborgs centrum med butiker, restauranger, skolor och mycket mer. I motsatt färdriktning ligger Bromölla som erbjuder detsamma. Högt upp på gatan i det mysiga villaområdet, inbäddat i grönska ligger 50-tals villan med plats för den stora familjen. Renoverat med smak och omsorg där man bevarat vissa originaldetaljer känns huset som ett välkomnande hem. Entréplan och ovanvåningen har genomgående ljus och fräsch interiör. Huset erbjuder fyra sovrum med möjlighet att göra fler, flertalet sällskapsytor då man gjort uterummet vinterbonat, kaklade badrum och ett charmigt kök. På källarplan ligger alla praktiska utrymmen för tvätt, förvaring och hobbyrum. Härifrån finns det egen ingång till garaget, perfekt när man storhandlat och vill lämna av varor i matkällaren. I trädgården bland fruktträd och blomster finns olika platser att duka upp och servera fisk eller andra delikatesser från närliggande butik. Skapa odlingsland, orangeri eller bara fortsätt i samma anda som föregående ägare, oavsett vad du väljer så är tomten och huset på Dalvägen ett ställe att njuta av.

 • Plus
Ingvars väg 2909, Norje, Sölvesborgs kommun

Ingvars väg 2909

Fritidshus
Norje, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
70 m²
4 rum
700 m² tomt

Ett stenkast bort från både hav och strand ligger denna härligt inbjudande stuga på en attraktiv hörntomt. På sommarens varma dagar efter ett dopp i havet har man gott om plats på tomten för avkoppling. Här kan du slå dig ner på uteplatsen i väntan på att grillen ska bli varm eller göra några somriga aktiviteter tillsammans med vänner och familj. När det blir kyligare inpå småtimmarna finns det ett rymligt inglasat uterum att umgås i. Invändigt erbjuder stugan två sovrum, kök, toalett med dusch och två rymliga sällskapsrum som går att förvandla till fler sovrum om ytterligare sovplatser önskas. Med ett fantastiskt läge mellan de två hamnstäderna Sölvesborg och Karlshamn där alla bekvämligheter finns ligger Norjebokes trevliga stugområde. På sommarhalvåret vaknar området till liv och öppnar upp flertalet restauranger med god mat och livfulla campingar. Blir man medlem i den aktiva stugföreningen Monsunen får kan man ta del av gemenskapen. Första veckan i juni äger Sveriges största musikfestival, Sweden Rock Festival rum, bara några meter från stugan. Under denna period är uthyrningsmöjligheterna stora - upp till 50.000 Skattefritt. Som ni läser så blir det lätt att fylla semesterns alla dagar med nya minnen och upplevelser på Ingvars väg! Varmt välkomna på bokad visning!

 • Plus
Matsagårdsvägen 5, Kylinge, Sölvesborgs kommun

Matsagårdsvägen 5

Villa
Kylinge, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
105 m²
4 rum
1 429 m² tomt

Välkommen till Matsagårdsvägen 5 - ditt nya hem där bekvämlighet möter natur! Denna pärla bjuder på smakfull interiör med en öppen planlösning och bra ljusinsläpp. Med ett fräscht och praktiskt kök, stort vardagsrum samt tre sovrum så finns det gott om plats för hela familjen. Från altanen når man baksidans uteplats där det ges utrymme för att avnjuta solen. Stor trädgården här finns plats för både pergola, växthus. Närheten till naturen och skolan gör livet här både praktiskt och njutbart. Dessutom har du perfekt pendelavstånd till Olofström, Sölvesborg och Karlshamn för att underlätta vardagen. Välkommen att upptäcka Matsagårdsvägen 5! Fastigheten är besiktad av OBM-gruppen Varmt välkomna på bokad visning!

Krokåsvägen 42, Krokås, Sölvesborgs kommun

Krokåsvägen 42

Villa
Krokås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
114 + 114 m²
9 rum
897 m² tomt

Precis ovanför havet, med havsnära läge finns denna trevliga familjevilla med skyddat läge med en mysig morgonterrass i sydostläge med en glimt av havet och sol hela förmiddagen och en härlig baksida i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. Delvis insynsskyddad trädgård. Parkering på uppfarten med plats för flera bilar. Bostaden är anpassat till en stor familj där familjen har hittat lösningar med flera sovrum, om man inte behöver alla rum så kan man smidigt ändra efter eget önskemål. Hjärtat i huset är det fina köket som installerades 2021 med utgång till uterummet där både familj och vänner samlas och njuter, soliga varma kvällar laddar man grillen vid uteköket och kanske ett svalkande dop i poolen. Fastigheten ligger med skyddad läge en liten bit upp från vägen, men ändå nära till hamn, sandstränder, magiska Spraglehall, busshållplats i hamnen. Cykelavstånd till Hörvik med restauranger och Café Art uppepå Mjällby Åsar. Bostaden behöver lite kärlek och omsorg men inget akut.

 • Plus
Hanöhusvägen 8, plan 2, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Hanöhusvägen 8, plan 2

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/3
1 692 kr/mån
83 056 kr/m²

Nu erbjuds en mycket fin möblerad studio på plan 2 med utsikt mot det blivande poolområdet! Denna lägenhet har under 2023 inbringat mer än 75,000 kr i hyresintäkter för ägaren och är därmed en av de mest uthyrda och inkomstbringande lägenheterna i föreningen! Balkongen ger frisk luft, skönt ljus och känslan av ännu mer utrymme. Här får du det perfekta läget för en skön semestervecka och lediga helgdagar året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Kan och vill du arbeta hemifrån i lugn och ro gör du det med fördel här. Havet, stranden och skogen är närmsta granne vilket ger glädje, energi och inspiration. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Korallvägen 9, Ekenäs, Ronneby kommun

Korallvägen 9

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
94,9 + 164 m²
3 rum
1 041 m² tomt

Här kan ni bo länge i en lugn och underbar miljö med gångavstånd till såväl havet som till småbåtshamnen och den härliga sandstranden, samtidigt som du har närheten till alla bekvämligheter i Ronneby! Nybyggd och trevlig 1,5-plans villa med generösa tilltalande rum med en genomgående mycket hög standard, moderna lösningar och smakfull inredning. En tilltalande miljö med ljusinsläpp från flera väderstreck ger er en ljus skön känsla när ni njuter av ert vackra hem. Bostaden har högt till tak med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och i andra delen av huset ligger de två sovrummen samt badrum och klädvårdsrum. I det moderna köket från Vedum med vitvaror från Bosch finns det gott om plats för hela familjen att laga mat, umgås och ha trevligt tillsammans. För den familj som vill ha större yta och fler rum finns det dessutom en möjlighet att inreda den redan förberedda ovanvåningen. Detta hem bjuder också på en stor charmig tomt med synlig sten och grönska till underbar eftermiddagssol. Här finns mängder av möjligheter till att göra odlingsland, pergola eller kanske ett mysigt orangeri? På vinterns krispiga morgnar kan ni slippa skrapa er bils rutor, då ni kan parkera i husets tillhörande garage genom att enkelt fjärröppna garageporten när ni kommer hem för att parkera. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! VR-film: https://www.youtube.com/watch?v=41Z2_5sPBsg Om husmodell Villa Eksjö: https://www.smalandsvillan.se/husmodeller/villa-eksjo/ Smålandsvillans annons: https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/korallvagen-9/

 • Nyproduktion
Korallvägen 3, Ekenäs, Ronneby kommun

Korallvägen 3

Villa
Ekenäs, Ronneby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
87,9 + 157 m²
2 rum
773 m² tomt

Här i Ekenäs kan ni bo länge i en lugn och underbar miljö i ett helt nytt hus med gångavstånd till såväl havet som till småbåtshamnen och den härliga sandstranden, samtidigt som du har närheten till alla bekvämligheter i Ronneby. När man parkerat bilen i garaget och kommer ut välkomnas man av en härlig framsida och inbjudande entré. Väl inne i hemmet möts man av en genomtänk planlösning. Vid hallen finns det en rymlig klädkammare att hänga alla ytterkläder i. Direkt till höger har ni ett rofyllt sovrum med garderober och tillhörande walk-in-closet. I mitten nås man av härligt ljusinsläpp från vardagsrum och kök som genom de öppna ytorna möter varandra. Att man lätt kan avnjuta tiden här själv eller tillsammans med goda vänner råder det inga tvivel om. Från det moderna köket från Vedum med vitvaror från Bosch finns det en egen utgång till trädgården. Gå ut och duka direkt i trädgården och plocka färska kryddor från odlingslådorna medan maten står på spisen. Till allt detta har man en helkaklad toalett med golvvärme och en välutrustad tvättstuga med egen ingång. På Korallvägen 3 står ett helt nytt inflyttningsklart hus redo, men för den familj som vill ha större yta och fler rum finns det möjlighet att inreda den redan förberedda ovanvåningen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! VR-film: https://www.youtube.com/watch?v=-3hSovgjatc Om husmodell Villa Hjälmseryd: https://www.smalandsvillan.se/husmodeller/villa-hjalmseryd/ Smålandsvillans annons: https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/korallvagen-3/

 • Nyproduktion
Stenyxevägen 3, Siretorp, Sölvesborgs kommun

Stenyxevägen 3

Villa
Siretorp, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 550 000 kr
123,6 m²
5 rum
914 m² tomt

På sydvästra delen av Listerlandet i Siretorp med närhet till kritvita sandstränder med kristallklart vatten och mäktigt bokskog med oändliga strövområden finns detta nybyggda Willa Nordic Siretorp. Här finns plats för den större familjen eller för paret som önskar ett besvärsfritt boende i den vackra miljön nära havet. Entréplanet med takhöjd om 2, 50 m och överkant fönster 2, 20 m ger bra ljusinsläpp och är socialt utformat med kök och vardagsrum i en ljus och öppen planlösning. Här finns samtidigt praktiska egenskaper som groventré och separat klädvård. På entréplanet finns tre sovrum och med inredd övervåning får man fem sovrum (övervåningen är idag oinredd). Huset i utförande med vinkelbyggnaden ger ett fantastiskt sällskapsrum med kamin som skapar hög mysfaktor och härlig rymd upp till nock. Från sällskapsrummet finns två utgångar till terrassen och en utgång från ett av sovrummen. Villan är extra påkostad med ett flertal tillval. Villan ligger i lantlig och lugn miljö med cykelavstånd till Sandvikens kritvita sandstrand och kristallklart vatten, cykelavstånd till Sölvesborgs GK och vidare in till centrum via Sölvesborgsbron. På Västra Näs finns möjlighet till båtplats i hamnen. Vänligen kontakta: Viktor Hjälmeby, 0735 235 111, [email protected]. Visningsvärd är Hansi Robertsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling

 • Plus
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/3
4 244 kr/mån
49 035 kr/m²

En magnifik lägenhet för familj och vänner med otrolig utsikt från den stora balkongen där du kan njuta av förmiddagssolen över en kopp kaffe. Du blickar ut mot det blivande poolområdet som ger en lyxig semesterkänsla. Läget är perfekt för sköna semesterveckor och lediga helgdagar kan spenderas året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt. Lägenheten säljs möblerad med smakfull inredning. Är ni en större familj? Inga problem - i det mindre sovrummet ställs en våningssäng in och den större klädkammaren går att använda till ett mindre sovrum med förslagsvis en våningssäng. Lägenheten skulle alltså kunna inhysa 8 personer om behov finns. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Denna lägenhet är inte ansluten för uthyrning utan det väljer nya ägaren om de vill teckna avtal eller inte. Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Östra Storgatan 54, Centrum, Sölvesborgs kommun

Östra Storgatan 54

Villa
Centrum, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
143 + 35 m²
5 rum
2 088 m² tomt

I populära kvarter med gångavstånd till centrum, Slottsudden och Innerhamnen finns denna mycket trevliga och generösa 1-plans villa i vinkel med ljus och öppen planlösning. Nyrenoverat kök med köksö. Helkaklade bad- och duschrum. Fiber är installerat i bostaden, perfekt för både arbete och nöje. En underbar trädgård i söderläge med plattbelagd poolterrass, pool med pooltak, överbyggda uteplatser, här är det lätt att njuta av varma sommardagar. Vidbyggt garage. Ett fristående gästhus med fiber installerat, perfekt för tonårsbarn eller gäster. En mindre stuga finns nere i ena hörnet av trädgården. Välkomna på visning!

 • Plus
Östersjövägen 5, Valje, Bromölla kommun

Östersjövägen 5

Villa
Valje, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 900 000 kr
128 + 76 m²
4 rum
2 005 m² tomt

Har du någon gång drömt om ett hus med egen havstomt och med egen brygga och båtplats, där du kan kunna hänga med fötterna i vattnet och njuta av solen och havsutsikten. I Valjeviken finns denna helrenoverade villa som har genomgått en fantastisk förvandling från en gammal villa med omfattande renoveringsbehov till ett underbart hem där man njuter av havsutsikten året om. Under sommaren är det härligt poolhäng som gäller på terrassen med solsken och havet. I det ljusa vardagsrummet är det en underbar utsikt över Valjeviken och bara ett par steg ut så sitter du tillsammans med familj och vänner och njuter på den stora terrassen och kanske simmar några längder i poolen, mot kvällen är det dags visa att du är köksmästaren, tänd grillen och bjud på god grillad mat och något gott att dricka i handen. Under vinterhalvåret njuter du av värmen från kaminen när du tittar ut över det bleka vattnet. Bostaden har en underbar ljus och öppen atmosfär och i vardagsrummet ser du havet var du än går. På ovanvåningen finns det privata med sovrum som också har havsutsikt. I källarplan finns tvättrum, allrum och förråd. En plattbelagd infart med plats för flera bilar, ett fristående garage, bakom garaget finns ett trädgårdsland där du odlar dina egna grönsaker. Valjeviken bjuder till härliga båtturer med vattenskidor, ring, fiske eller en båttur till Sölvesborg och Listerlandet. Denna plats är en lisa för själen. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/3
2 881 kr/mån
87 838 kr/m²

Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 28