Mäklare Christian Hallberg

Christian Hallberg

Om mig

Med 30 års framgångsrikt arbete inom ledarskap och försäljning tror jag mig veta vad som krävs för att skapa en lyckad affär, med dig som säljare i fokus! Söker du en mäklare som har ett brinnande engagemang, ett starkt driv och dessutom stor kunskap inom försäljning? Då har du hittat rätt. Mitt mål är att göra processen, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, enkel och bekväm för dig. Min ambition inför varje uppdrag är att skräddarsy den bästa lösningen för en trygg affär med bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bandygatan 4, Öllsjö, Kristianstads kommun

Bandygatan 4

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
3 295 000 kr
182 + 61 m²
7 rum
787 m² tomt

Ett underbart hem beläget på en hörntomt som erbjuder extra utrymme och avskildhet. Här kan du njuta av en insynsskyddad trädgård i söderläge med solsken hela dagen! Med sina generösa 182 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Entréplan består av en välkomnande hall, två rymliga sovrum, perfekt för familjemedlemmar i alla åldrar och praktiska utrymmen så som badrum och tvättavdelning vilket underlättar vardagen. Här finns också de sociala ytorna, ett modernt kök med en hemtrevlig matplats intill vardagsrummet där man mer än gärna umgås med vänner och familj. En trappa upp möts du av ytterligare sällskapsytor och ett charmigt allrum med en braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. Tre mysiga sovrum och en toalett med dusch erbjuder gott om plats för hela familjen och eventuella gäster. På utsidan finner du en asfalterad uppfart med plats för flera bilar samt ett garage med direkt ingång till huset – perfekt för att smidigt bära in matvarorna efter en shoppingtur. Denna villa är belägen i det populära Öllsjö-området med närhet till Kristianstads stadskärna. En fantastisk chans att få kalla detta hem ditt eget! Välkommen på visning!

Hanöhusvägen 8 3v, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Hanöhusvägen 8 3v

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 039 kr/mån
45 918 kr/m²

Nu ges det tillfälle att förvärva brf Havshotellet Hälleviks största 2:a, högst upp i fastigheten med stor härlig balkong! Här får du det perfekta läget för en skön semester och lediga helgdagar året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Lägenheten är i nyskick och har ett stort kombinerat allrum och kök med plats för både bäddsoffa, matbord och varför inte ett skrivbord? Sovrummet har plats för dubbelsäng och har fint ljusinsläpp. I lägenheten finns även en större klädkammare som med fördel istället kan användas som sovalkov för barnen eller övernattningsgästen. Stort fint badrum med hög standard samt fullt utrustat kök från Ballingslöv. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Kan och vill du arbeta hemifrån i lugn och ro gör du det med fördel här. Havet, stranden och skogen är närmsta granne vilket ger glädje, energi och inspiration. Tiden du inte är på plats själv, kan du med fördel låta hotellet hyra ut, när du kommer tillbaka är lägenheten städad och klar! På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste två åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu samt gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Lägenheten säljs med befintligt uthyrningsavtal med hotellet vilket under 2023 (juni-dec) genererade en hyresintäkt på ca: 55.000:- till lägenhetsinnehavaren! Du som innehavare bestämmer själv när och hur mycket du vill hyra ut. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Hanöhusvägen 8 BV

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/4
3 169 kr/mån
53 919 kr/m²

Fullt möblerad, kvadratsmart tvårummare med uteplats i härligt sydvästläge! Härifrån har du brus och doft av hav och badrocksavstånd både till den kritvita stranden och till föreningens kommande privata pool. Invändigt möts man av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillåter en att umgås samtidigt som maten står på spisen. Vidare har man ett inbjudande sovrum med potentiell walk-in-closet och delvis kaklat duschrum med egen tvättmöjlighet. Allt med stilren interiör! Öppnar man altandörren får man känslan av mer utrymme och ännu en plats att avnjuta frukosten på soliga sommardagar. Hanöhus rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande - upp till 40.000 kr skattefritt per år. I området tillåts man att njuta av det bästa naturen kan ge bland vackra strövområden och har tillgång till fritidsaktiviteter som fotboll på Strandvallen eller golfrunda på någon av Sölvesborgs golfbanor. På gångavstånd når man småbåtshamnen med intilliggande restauranger där man lätt kan fördriva tiden tillsammans med vännerna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brovägen 2, Näsum, Bromölla kommun

Brovägen 2

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
161 + 150 m²
8 rum
1 021 m² tomt

Brovägen 2 ligger med ett centralt, fint läge i Näsum där möjlighet att skapa ett personligt hem är stor! Här finns utrymme för hela familjen med var sitt sovrum, ljust kök och rymliga sällskapsytor. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, två toaletter och en bastu med duschrum för att kunna sätta guldkant på tillvaron. På sommarhalvåret får man chansen att njuta av en stor tomt med fruktträd, bärbuskar och flertalet uteplatser. Den stenlagda framsidan bjuder in till fika i solen om man inte väljer att sitta med något svalkande i uterummet som är omgivet av grönska. Villan finns i ett barnvänligt och lugnt område i centrala Näsum med närhet till både mataffär, skolor, kyrka och fina strövområden och ängar. Genom de goda kommunikationsförbindelserna tar man sig lätt runt till de olika guldkornen i trakten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning! Visst lösöre ingår om så önskas.

  • Plus
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/3
4 669 kr/mån
49 035 kr/m²

En magnifik lägenhet för familj och vänner med otrolig utsikt från den stora balkongen där du kan njuta av förmiddagssolen över en kopp kaffe. Läget är perfekt för sköna semesterveckor och lediga helgdagar kan spenderas året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt. Lägenheten säljs möblerad med smakfull inredning. Är ni en större familj? Inga problem - i det mindre sovrummet ställs en våningssäng in och den större klädkammaren går att använda till ett mindre sovrum med förslagsvis en våningssäng. Lägenheten skulle alltså kunna inhysa 8 personer om behov finns. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Denna lägenhet är inte ansluten för uthyrning utan det väljer nya ägaren om de vill teckna avtal eller inte. Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5