Mäklare Christian Hallberg

Christian Hallberg

Om mig

Med 30 års framgångsrikt arbete inom ledarskap och försäljning tror jag mig veta vad som krävs för att skapa en lyckad affär, med dig som säljare i fokus! Söker du en mäklare som har ett brinnande engagemang, ett starkt driv och dessutom stor kunskap inom försäljning? Då har du hittat rätt. Mitt mål är att göra processen, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, enkel och bekväm för dig. Min ambition inför varje uppdrag är att skräddarsy den bästa lösningen för en trygg affär med bäst betalt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mörbyvägen 78, Mörby, Sölvesborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 15:30
Mörbyvägen 78, Mörby, Sölvesborgs kommun, bild 2
Mörbyvägen 78, Mörby, Sölvesborgs kommun, bild 3

Mörbyvägen 78

Fritidshus
Mörby, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
88 m²
4 rum
415 m² tomt

Vinterbonat fritidshus med gäststuga i fantastiskt område! Här välkomnas man till en idyllisk tillflyktsort med utsikt över böljande åkrar och vackra landskap. Fritidshuset har fyra rum och kök som pryds av charmiga detaljer som trägolv, takbjälkar och en mysig kakelugn. Entréplanet består av en hall, kök med mindre matplats och groventré, duschrum, tv-rum och ett kombinerat mat- och vardagsrum. En trappa upp når man den mer privata delen med två sovrum. Den lättskötta trädgården har flera sällskapsytor som man mer än gärna njuter av i eftermiddagssolen. In mot småtimmarna kan man flytta in till uteplatsen som är skyddad av både tak och väggar. Till tomten hör en verkstad för alla praktiska ting och en lekstuga för de yngre medlemmarna. Vill man uppleva hemestern när den är som bäst med flera finns det en gäststuga för familj eller vänner. Mörbyvägen 78 ligger strategiskt mellan den mysiga handelsstaden Sölvesborg och Mjällby som båda erbjuder ett brett utbud av faciliteter. Det är bara några minuters cykelväg till kritvita stränder och närmaste grönområde ligger mindre än en minuts gångväg bort. Bara några slag från stugan finns en av Sverige topp-50 golfbanor med härlig restaurang och utsikt mot Sölvesborgs bron. Ett ypperligt tillfälle för den som vill bo bekvämt med en naturskön omgivning.

  • Premium
Lotsvägen 4, Valje/Edenryd, Bromölla kommun
Lotsvägen 4, Valje/Edenryd, Bromölla kommun, bild 2
Lotsvägen 4, Valje/Edenryd, Bromölla kommun, bild 3

Lotsvägen 4

Villa
Valje/Edenryd, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
154 m²
6 rum
1 018 m² tomt

Välkommen till en bostad där varje detalj är noggrant utvald för att skapa ett hem som är lika imponerande på insidan som på utsidan. År 2020 byggdes enplansvillan som erbjuder en stilren och tidlös interiör där allt känns nytt och fräscht. Den generösa takhöjden och den infällda takbelysningen vid de sociala ytorna ger en härlig känsla av rymd och ljus. Hemmet har genomgående parkettgolv med härlig vattenburen golvvärme som garanterar komfort året runt. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder både en matplats intill och vid köksön. Här kan familjen samlas för middagar och umgänge i en miljö som är både funktionell och inbjudande. Med två allrum och fyra sovrum är detta hem perfekt för tonårsfamiljen eller för dem som söker lugn och ro. De två helkaklade badrummen är stilrena och praktiska varav ett har badkar som ökar vardagslyxen. Utvändigt omges huset av ett härligt trädäck i vinkel med pergola, byggt för att njuta av både havsutsikt och solnedgångar. Den välskötta gräsmattan, med automatisk bevattning vid tujahäcken, erbjuder plats för kubbturneringar eller skapande av eget odlingsland. Intill huset ligger en carport med plats för två bilar och två praktiska förråd för alla redskap, cyklar och tillhörigheter. För den friluftsintresserade finns det dessutom plats för båt, husbil eller annat fordon på den stora nyasfalterade uppfarten. Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till badstrand med badbrygga, hamn, skolor, lekplats och alla faciliteter som erbjuds i närliggande Sölvesborg och Bromölla. Ta tillfället i akt och förvärva Lotsvägen 4 - en villa med modern bekvämlighet i härlig miljö! Kontakta gärna ansvarig mäklare för en privat visning!

  • Premium
Djupekåsvägen 91, Djupekås, Sölvesborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 13:00

Djupekåsvägen 91

Villa
Djupekås, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
114 + 15 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Lantlig familjevilla med härlig uteplats! I detta idylliska område nära Djupekås, med bara 900 m till havet ligger detta inbjudande hem. Här kan du njuta av vackra cykel- och strövområden samtidigt som du har bekvämligheten i Mjällby inom räckhåll. Med en rad butiker, apotek, vårdcentral, bank, skolor, erbjuder detta område allt som behövs för en bekväm och trivsam vardag. Familjevillan består av entréplan med de sociala ytorna, sovrum och ett duschrum. Köket har en egen utgång till trädgården som gör det enkelt att njuta av utomhuslivet medan du lagar mat. Intill finns en särskild matplats där familjen kan samlas för att dela måltider och skapa minnen tillsammans. Det rymliga vardagsrummet är ett ljust och luftigt utrymme med stora fönsterpartier som ger en underbar utsikt över det omgivande grönområdet. En trappa upp på övervåningen finns två sovrum och en toalett, som skapar tillräckligt med utrymme för familjen att leva och växa. Uteplatsen är en oas av avkoppling med sitt skyddande tak och väggar, perfekt för utomhusmiddagar eller lugna stunder med en bok. Altanen ligger i söderläge vilket gör att du har sol hela dagen med fri utsikt över ängarna. En extra byggnad på tomten ger ytterligare möjligheter för ombyggnad eller användning utifrån dina behov och önskemål. Tomten är inramad av björkar och den lättskötta trädgården erbjuder generösa gräsytor där barnen kan leka fritt eller där gröna fingrar kan frodas med odlingar och trädgårdsarbete. Här kan drömmen om ett lantligt boende bli en levande verklighet för dig och din familj.

  • Plus
Gamla Byvägen 45, Yngsjö, Kristianstads kommun
  • Tis 30 jul kl 14:30
Gamla Byvägen 45, Yngsjö, Kristianstads kommun, bild 2
Gamla Byvägen 45, Yngsjö, Kristianstads kommun, bild 3

Gamla Byvägen 45

Villa
Yngsjö, Kristianstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
92 + 92 m²
1 305 m² tomt

Charmig villa med fint ljusinsläpp med stora möjligheter där du kan skapa ditt drömhem precis efter din egen smak och tycke. Här finns potential att sätta din egen prägel på allt från ytskikt till planlösning. Huset har en helt nyrenoverad källare som fungerar som ett separat boende eller lägenhet – perfekt för uthyrning, tonåringen, gäster eller för företagaren som behöver ett hemmakontor. Den påbörjade renoveringen av huset är genomtänkt och utförd med miljövänliga val och återbrukat trämaterial, vilket skapar en rustik och charmig känsla. På entréplan möts du av härlig takhöjd och möjligheten att installera flera kaminer i olika rum för en extra mysfaktor. Avloppen är förberedda så du lättare kan koppla på och skapa ett badrum om så önskas. Den stora, öppna vinden erbjuder enorma möjligheter. Den kan isoleras och förvandlas till mysiga sovrum med fantastiska ljusinsläpp genom exempelvis fina takkupor, eller fortsätta användas som ett rymligt förråd. Utomhus hittar du en stor trädgård med öppna ytor på en attraktiv hörntomt, delvis insynsskyddad. Här finns gott om plats för att skapa en lekplats, pergola eller ett odlingsland för den trädgårdsintresserade. Villan ligger i närheten av många bekvämligheter såsom skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör den perfekt för familjelivet. Med jordvärme som värmekälla hålls värmekostnaderna låga. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i naturnära Yngsjö! Kontakta ansvarig mäklare för en visning.

  • Premium
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Fre 2 aug kl 12:00
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Hanöhusvägen 8 BV, Hällevik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Hanöhusvägen 8 BV

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 1/4
3 169 kr/mån
48 514 kr/m²

Fullt möblerad, kvadratsmart tvårummare med uteplats i härligt sydvästläge! Härifrån har du brus och doft av hav och badrocksavstånd både till den kritvita stranden och till föreningens kommande privata pool. Invändigt möts man av en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillåter en att umgås samtidigt som maten står på spisen. Vidare har man ett inbjudande sovrum med potentiell walk-in-closet och delvis kaklat duschrum med egen tvättmöjlighet. Allt med stilren interiör! Öppnar man altandörren får man känslan av mer utrymme och ännu en plats att avnjuta frukosten på soliga sommardagar. Hanöhus rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande - upp till 40.000 kr skattefritt per år. I området tillåts man att njuta av det bästa naturen kan ge bland vackra strövområden och har tillgång till fritidsaktiviteter som fotboll på Strandvallen eller golfrunda på någon av Sölvesborgs golfbanor. På gångavstånd når man småbåtshamnen med intilliggande restauranger där man lätt kan fördriva tiden tillsammans med vännerna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Krogstorpsgatan 3A, Bromölla, Bromölla kommun
  • Fre 2 aug kl 10:30
Krogstorpsgatan 3A, Bromölla, Bromölla kommun, bild 2
Krogstorpsgatan 3A, Bromölla, Bromölla kommun, bild 3

Krogstorpsgatan 3A

Radhus
Bromölla, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
97 m²
3 rum
513 m² tomt

Nybyggt parhus med stenlagd uppfart och insynsskyddad trädgård i centralt läge kommer sällan till marknaden. Med en smart planlösning på ett plan och gångavstånd till bekvämligheter och kollektivtrafik, erbjuder detta hem en optimal livsstil - perfekt för seniorer eller för den lilla familjen! Kliv in genom dörren och du möts av en ljus och hemtrevlig atmosfär. Stora fönster fyller varje rum med naturligt ljus och skapar en inbjudande känsla. Privata utrymmen såsom två sovrum - varav det ena inkluderar en rymlig klädkammare, gästtoalett och helkaklat duschrum med tvättavdelning ger både komfort och funktion. De sociala mötesplatserna utgör hjärtat av hemmet. Ett praktiskt och elegant kök angränsande till en matplats där det finns gott om plats för att duka upp till större bjudningar. Den öppna planlösningen sträcker sig till vardagsrummet där en dörr leder ut till altandäcket - en perfekt plats där man kan sitta och dricka något svalkande medan grillen blir varm. På baksidan av huset i sydväst väntar en insynsskyddad trädgård av lättskött karaktär. Här kan man odla sina egna grönsaker eller bara koppla av. Ett praktiskt förråd erbjuder utrymme för förvaring av trädgårdsredskap och annat som behövs för att hålla trädgården i trim. Med sitt fantastiska läge har man alla bekvämligheter runt hörnet samtidigt som man kan njuta av lugnet och komforten i sin egen lilla villa. Ta chansen att bo centralt och bekvämt men framför allt länge!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hanöhusvägen 8 3v, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Fre 2 aug kl 12:00

Hanöhusvägen 8 3v

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
4 039 kr/mån
40 714 kr/m²

Nu ges det tillfälle att förvärva brf Havshotellet Hälleviks största 2:a, högst upp i fastigheten med stor härlig balkong! Här får du det perfekta läget för en skön semester och lediga helgdagar året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Lägenheten är i nyskick och har ett stort kombinerat allrum och kök med plats för både bäddsoffa, matbord och varför inte ett skrivbord? Sovrummet har plats för dubbelsäng och har fint ljusinsläpp. I lägenheten finns även en större klädkammare som med fördel istället kan användas som sovalkov för barnen eller övernattningsgästen. Stort fint badrum med hög standard samt fullt utrustat kök från Ballingslöv. Lägenheten är även utrustad med luftkonditionering för de riktigt varma dagarna! Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Kan och vill du arbeta hemifrån i lugn och ro gör du det med fördel här. Havet, stranden och skogen är närmsta granne vilket ger glädje, energi och inspiration. Tiden du inte är på plats själv, kan du med fördel låta hotellet hyra ut, när du kommer tillbaka är lägenheten städad och klar! På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste två åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu samt gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Lägenheten säljs med befintligt uthyrningsavtal med hotellet vilket under 2023 (juni-dec) genererade en hyresintäkt på ca: 55.000:- till lägenhetsinnehavaren! Du som innehavare bestämmer själv när och hur mycket du vill hyra ut. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lönbladsgatan 5A, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30

Lönbladsgatan 5A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
1 950 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/4
6 144 kr/mån
19 307 kr/m²

Charmigt boende med balkong och braskamin i hjärtat av Östermalm! Här välkomnas man till en känsla av rymd och ljus med sin generösa takhöjd på 2,7 meter. Lägenheten har en smakfull interiör med fina detaljer som ett charmigt burspråk, originalparkett och mysig braskamin. Tillsammans skapar det en klassisk elegans och ger hemmet en tidlös karaktär. Planlösningen är fördelad på tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen eller för att skapa flexibla arbetsytor. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket som är utrustat med en matplats emellan, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Bostaden är praktiskt planerad med en gästtoalett samt ett helkaklat och helt nyrenoverat duschrum som inkluderar egna tvättmöjligheter, vilket förenklar vardagens bestyr. En av höjdpunkterna är balkongen i sydvästläge där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, en perfekt plats för avkoppling varma dagar. Denna bostadsrätt är en del av HSB BRF Göta i Kristianstad, en välskött förening som erbjuder en trygg och trivsam boendemiljö. Till lägenheten hör även förråd i både källaren och på vinden vilket ger ytterligare förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Utanför dörren väntar Östermalms alla möjligheter. Inom gång- och cykelavstånd finner du ett brett utbud av shopping, restauranger, nöjesaktiviteter och omväxlande natur. För de som föredrar att resa kommunalt eller med bil är det enkelt att ta sig till exempelvis Malmö och Köpenhamn. Ta tillfället att förvärva denna bostad som kombinerar charm, funktionalitet och ett centralt läge på bästa sätt.

  • Plus
  • Balkong
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun
  • Ons 31 jul kl 12:00
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Lyckans väg 15, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Lyckans väg 15

Villa
Egna Hem, Kristianstads kommun
4 745 000 kr
160 + 15 m²
5 rum
982 m² tomt

Rymlig enplansvilla med pool i det eftertraktade området Egna hem, mitt i centrala Kristianstad! Här välkomnas man till ett hem för hela familjen där man satsat på detaljer och utrustning för att öka känslan av lyx och komfort. Den genomtänkta planlösningen utgörs av härliga sällskapsytor i form av vardagsrum med kamin, välutrustat kök med matplats och ett inglasat uterum som går att nyttja året runt. För egentid finns det fyra sovrum där hälften har egna ingångar - perfekt för tonårsfamiljen eller långväga gäster. Till vardagens bestyr har man ett rymligt förråd, klädvårdsavdelning, två helkaklade badrum varav ett har ett bubbelbadkar och tv. Utomhus möts man av en stor, härlig, välskött trädgård med insynsskyddat läge. Bland vackra rosenbuskar, hortensior och odlingsland finns det plats för lekfulla barnsben och festligheter. På sommarhalvåret har man ett stort altandäck med en 32 gradig pool att njuta av. Allt är på sin plats men det finns fortfarande gott om utrymme om man skulle vilja sätta sin egen prägel. Ett mycket mer centralt läge går inte få, här finns allt från fina promenadstråk vid skog och björket till Kristianstads stadskärna med shopping, restauranger och god mat. Skola och lekplatser finns på gångavstånd så barnen kan gå själva. På Lyckans väg får man njuta av sitt hem både inomhus och utomhus året runt.

  • Premium
Skansholmsvägen 1435, Pukavik, Sölvesborgs kommun

Skansholmsvägen 1435

Villa
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
106 + 6 m²
3 rum
750 m² tomt

Nyare arrendebostad med havsnära läge i Pukavik! Beläget på en återvändsgata mellan de två handelsstäderna Sölvesborg och Karlshamn ligger Skansholmsvägen 1435. Härifrån har man gångavstånd till små sandstränder, fina badplatser och möjlighet till egen båtplats så att man kan utforska Blekinge skärgård. När man stiger in i det nybyggda lösvirkeshuset från 2018 omfamnas man av den moderna och stilrena interiören. Med öppen planlösning mellan allrum och kök skapas en känsla av rymd från de 4,7 metrarna upp till nocken. Under vinterhalvåret värmer braskaminen medan du avnjuter middagar vid matplatsen där fönsterpartier är placerade i flera väderstreck och bjuder på härligt ljusinsläpp. Köket från Ballingslöv är smart utformat med ett rymligt hörnskafferi och goda arbetsytor. Masterbedroom erbjuder avkoppling med direkt tillgång till ett duschrum och en egen walk-in-closet. Det separata badrummet kombineras smidigt med tvättrum och groventré för en enkel vardagshantering. En trappa upp når man en inbjudande loftsvåning med havsutsikt, redo att formas till ytterligare sovplatser eller sällskapsutrymme. Utomhus lockar altanen med sin generösa yta som sträcker sig i ett härligt sydostläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssol. Den välskötta tomten med grönskande trädgård bjuder även på ett vinterbonat förråd och en gäststuga med flertalet sovplatser. Perfekt för uthyrningsmöjligheter (upp till 50.000 skattefritt) under Sweden Rock eller för att välkomna vuxna barn på besök.

  • Plus
Brovägen 2, Näsum, Bromölla kommun

Brovägen 2

Villa
Näsum, Bromölla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
161 + 150 m²
8 rum
1 021 m² tomt

Brovägen 2 ligger med ett centralt, fint läge i Näsum där möjlighet att skapa ett personligt hem är stor! Här finns utrymme för hela familjen med var sitt sovrum, ljust kök och rymliga sällskapsytor. Huset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, två toaletter och en bastu med duschrum för att kunna sätta guldkant på tillvaron. På sommarhalvåret får man chansen att njuta av en stor tomt med fruktträd, bärbuskar och flertalet uteplatser. Den stenlagda framsidan bjuder in till fika i solen om man inte väljer att sitta med något svalkande i uterummet som är omgivet av grönska. Villan finns i ett barnvänligt och lugnt område i centrala Näsum med närhet till både mataffär, skolor, kyrka och fina strövområden och ängar. Genom de goda kommunikationsförbindelserna tar man sig lätt runt till de olika guldkornen i trakten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning! Visst lösöre ingår om så önskas.

  • Plus
Hanöhusvägen 8, Hällevik, Sölvesborgs kommun
  • Fre 2 aug kl 12:00

Hanöhusvägen 8

Lägenhet
Hällevik, Sölvesborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
57 m²
3 rum
vån 2/3
4 669 kr/mån
40 263 kr/m²

En magnifik lägenhet för familj och vänner med otrolig utsikt från den stora balkongen där du kan njuta av förmiddagssolen över en kopp kaffe. Läget är perfekt för sköna semesterveckor och lediga helgdagar kan spenderas året om i det genuina fiskeläget Hällevik på det mytomspunna Listerlandet. Strövområden på urberget Stiby Backe, motionsspår där du andas havsluft och flera gym såväl inom- som utomhus ger styrka för kropp och själ. Besök Strandvallen för allsvensk fotboll, åk ut med båten eller umgås på någon av krogarna. Här arbetar du dessutom mer än gärna hemifrån med hav, strand och skog som närmsta granne vilket ger både glädje, energi och inspiration. Alltid nära, enkelt och trivsamt. Lägenheten säljs möblerad med smakfull inredning. Är ni en större familj? Inga problem - i det mindre sovrummet ställs en våningssäng in och den större klädkammaren går att använda till ett mindre sovrum med förslagsvis en våningssäng. Lägenheten skulle alltså kunna inhysa 8 personer om behov finns. På Hällevik, halvöns absolut finaste pärla där hav möter skog, finns Hanöhus som är en anrik hotell-, konferens- och nöjesanläggning med gedigen historia. Hanöhus, beläget praktiskt taget på stranden, har genomgått en magnifik förvandling under de senaste 2 åren och rymmer idag 53 möblerade och väl utrustade semesterlägenheter med bostadsrätter från kvadratsmarta studios till generösa treor. Det finns lägenheter som har gårdsutsikt, några har pool- och havsutsikt och många har havsutsikt från sin rymliga balkong med såväl morgon- som kvällssol. I souterrängplan finns marklägenheter med egen uteplats i sydvästligt läge, relaxavdelning med bastu och gym, gästlägenhet samt lokal för gemensamma aktiviteter. På Hanöhus njuter man av det bästa naturen kan ge med närhet till restauranger, småbåtshamn, utomhusbassänger och Strandvallen, där Mjällby AIF år efter år utmanar de större klubbarna från de större städerna och slår fotbolls-Sverige med häpnad. En handfull golfbanor ligger på bekvämt avstånd och Sölvesborgs golfklubb, rankad av olika aktörer som en av landets finaste, har även studio med de modernaste simulatorerna för träning året runt på banor världen över. Hotellet tar hand om uthyrning av din lägenhet om du så önskar när du inte själv är där vilket ger möjlighet till avkastning på ditt ägande. Denna lägenhet är inte ansluten för uthyrning utan det väljer nya ägaren om de vill teckna avtal eller inte. Utanför Sölvesborg ligger det pittoreska Listerlandet där sommaren bor, en halvö med öppet hav, ett flertal kritvita sandstränder skyddade i vikar och otaliga strövområden bland annat på Stiby Backe som erbjuder vild och vacker natur utöver det vanliga. De charmiga fiskelägena ligger längs med Listerlandets flera mil långa kust och ger möjlighet till avkoppling i en annars så stressad vardag. Till Sölvesborgs medeltida stadskärna med personliga butiker och mysiga caféer är det cykelavstånd över Europas längsta gångbro som är omskriven och illustrerad världen över.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 12