Stensättarvägen 1

Brottsta / Lundby, Eskilstuna kommun Se på karta

3 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
123 m²
Biarea
123 m²
Tomtarea
1 009 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
39 132 kr/år
Tomträttsavgäld
20 784 kr/år

Välkommen till Stensättarvägen och denna lättskötta tegelvilla. Här bor ni på en vacker och välskött trädgårdstomt som erbjuder blommor, fruktträd och omhändertagna buskar. Tilltaget uterum med trivsam utsikt över trädgården, en ypperlig plats för middagar med familjen.
Villan är fördelad på två våningar där entréplan tillhandahåller ett hemtrevligt kök som inbjuder till långkok och bullbak. Generösa arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen i kökets många skåp. Trivsamma umgängesytor som kan möbleras för såväl måltider uppdukade vid långbord eller glädjefyllda spelstunder i soffgruppen. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Ett tredje rum som kan användas som sovrum, allrum eller kontor - inred efter era önskemål och behov. Vidare erbjuder entréplan ett lyxigt badrum i modernt utförande -21, samt klädkammare intill entrén.
En trappa ner - till källarplanet hittar ni stor gillestuga med öppen spis (ej i bruk), flera förrådsutrymmen och matkällare. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt duschutrymme och värmande bastu, perfekt för ruggiga dagar under vinterhalvåret.
Fastigheten har genomgående stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp - byte av de flesta fönster på entréplan genomfört -21. Vidbyggt till huset finns rymligt garage med motorstyd port. Vidare finns bra parkeringsmöjligheter på den asfalterade uppfarten såväl grusad uppfart intill garage me utrymme för den stora husbilen.
Visst moderniseringsbehov föreligger i fastigheten. Fastigheten innehavs med tomträtt som gäller tom 2029-06-30.

Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns populära förskolor och skola samt populära köpcentret Tuna Park med stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med buss till och från Eskilstunas centrala delar. Med kort gång- och cykelavstånd nås tågstation med täta avgångar till Stockholm och Västerås såväl som hela Mälardalenregionen. Ett utomordentligt boende för den som pendlar till- och från arbetet.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julian Valkov

Eskils Fastighetsförmedling
Mäklare Julian Valkov, Eskils Fastighetsförmedling
0736-279445
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022